Postao/la DrustveniParazit » 02 maj 2015, 11:16
Blackburn-Ipswich 2 2.22 13:15
Domaćini u ovoj utakmici nemaju nikakvog motiva, nalaze se na devetom mjestu i bez obzira na rezultat današnje utakmice sezonu će tu završiti. Kod gostiju je situacija drugačija, nalaze se na petom odnosno pretposljednjem mjestu koje ih vodi u doigravanje ali imaju bod prednosti ispred 6-og Derby-a i 3 boda prednosti ispred šestog i sedmog Brentforda odnosno Wolverhamptona i pobjeda u ovoj utakmici im je ključna ako ne žele ispati iz doigravanja. Ni jedni ni drugi nisu u nekoj zavidnoj formi, posebno se to odnosi na goste ali zbog važnosti utakmice za njih ovdje igram dvicu ali i zbog toga što neki važni igrači nedostaju domaćinima. Goste predvodi najbolji strijelac lige Murphy sa 25 golova pa je sigurnija opcija za neko duplanje gost daje gol 1,23
Lovćen-Rudar 2 1,67 16:30
Gosti se bore za titulu i imaju dosta kvalitetnu ekipu, domaćin nema nekog interesa jer u Evropu ne mogu. Nedavno su igrali kup utakmicu gdje su današnji gosti pustili domaćinu da prođe dalje pa je za očekivati vraćanje bodova danas kad su gostima itekako potrebni.
EDIT: Sada za ovaj par na WWinu traže najmanje 5 kombinacija, ja sam uspio uplatiti dok nije bilo uslova.
Dumbarton-Raith Rovers oba daju/više od 2,5 1,67 13:15
Obje ekipe će sezonu završiti na mjestima na kojima su sad tj. 6. i 7. pa im ova utakmica i ne znači puno a kad pogledamo njihove međusobne susrete vidimo da je ovaj tip skoro pa siguran, naime u zadnjih 7 međusobnih bilo je oba daju i više od 2,5.
Livingston-Quenn of The South 1 1,97 13:15
Gosti su osigurali i teoretski plasman u doigravanje pa im ova utakmica rezultatski ne znači dok domaćinu gori pod nogama, nalaze se na predzadnjem mjestu a ekipa ispred njih i posljednja ekipa igraju međusobni susret (Alloa Athletic/zadnji - Cowdenbeath/osmi odnosno posljednje mjesto koje osigurava opstanak) pa će im pobjeda domaćina na tom susretu i njihova pobjeda osigurati opstanak. Imaju dobru formu, u posljednjih 6 mečeva 4 pobjeda, poraz i remi. Dok sam pisao analizu za ovaj par kvota je nešto pala sa 2,01 na 1,97.
Ukupna kvota 12,20
Sretno.
Zadnja izmjena:
DrustveniParazit, dana/u 02 maj 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač