FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
PA kako necu biti bijesan, uprava uprla svim silama da dvede Berberovica iz LITEXA, povuci potegni, tamo-vamo, dovedu ga i umejsto da je najbolji igrač ekipe, da leti po onoj desnoj strani, njemu Travnički Adriano opali sprint iza leđa a Đemica gleda imal koji MALBORO na tartan stazi.
Drugi gol, Đemica i Dupovac prave ofsajd zamku level "sedmi tri na školskom turniru". A onda im se pridružuje vrsni vratar "ćoro" Bandović koji umjesto da stoji na liniji jer je ovaj poceo da ide u stranu izlijeće na 10 metara i onda stane!?
I onda neko kaže "ne mogu uci kallasi i .... nisu uigrani"? E eto Đemo i Dupovac su uigrani, Dupovac prica kako je "Hrgota prosječan igrac" a mali mu uvali 6 komada u dvije utakmice (?). Da ne pričam o svim njegovim kiksevima, al dobro je bilo dok je Torlak ga nosio na leđima, pa onda Vule, e sad kad je tu Tatko koji pokriva samo svoj prostr dolazi do zaključka da je ovaj Krampa teška koja je nazamjenjiva... Zivot dajem da je Mitrevski duplo bolji stoper od Amera..
Pa onda Bandović, ama ujutro bi ja Plakala bez imalo straha stavio na gol da mi brani... UJUTRO!
Pa i onako na golu imamo kloca koji ne zna
-izaći na vrijeme na loptu
-izaci na vrijeme na igraca
-svaka u ćošak mu je gol jer je kepec
-svako izbijanje meni je apaurin
Osim ova tri "da Bog sačuva" igrača, ostatak ekipe je jako dobar, ali vjerujte, dovoljna su dva a ne tri igraca da cijela ekipa padne psihički.... i to se mora mjenjati
Kostić dok je igrao prvo poluvrijeme, imali smo jako brz protok lopte i zabili dva gola, frajer orao teren i onda majstor sa klupe vadi Kostića i stavlja Radovca, em sto je malo crknut došao iz Njemačke, em sto je izmjena u formaciji 4-4-2 besmislena...ALI vrsni strucnjak ne shvata da nije 2 gola primio zbog formacije 4-4-2 nego zbog havera Dzemice i havera Dejice.... a zbog formacije 4-4-2 je zabio dva gola u prvom i mogao jos tri...
Ideolog sa klupe vraca Jarnijevu 4-2-3-1 formaciju i mi NEMAMO ŠUTA NA GOL.... o Radvcu i izgubljenim loptama nebih puno, mnogo je momak umislio da je pirlo, a Bgm nije... one greške Zrinjski i Široki hladno pretvaraju u gol.
Kallasi sa jednom nogom i kamenom u bubregu je bolji igrač od Barića i Dzeme, jer od njih je jako teško slabiji biti.
Drugi gol, Đemica i Dupovac prave ofsajd zamku level "sedmi tri na školskom turniru". A onda im se pridružuje vrsni vratar "ćoro" Bandović koji umjesto da stoji na liniji jer je ovaj poceo da ide u stranu izlijeće na 10 metara i onda stane!?
I onda neko kaže "ne mogu uci kallasi i .... nisu uigrani"? E eto Đemo i Dupovac su uigrani, Dupovac prica kako je "Hrgota prosječan igrac" a mali mu uvali 6 komada u dvije utakmice (?). Da ne pričam o svim njegovim kiksevima, al dobro je bilo dok je Torlak ga nosio na leđima, pa onda Vule, e sad kad je tu Tatko koji pokriva samo svoj prostr dolazi do zaključka da je ovaj Krampa teška koja je nazamjenjiva... Zivot dajem da je Mitrevski duplo bolji stoper od Amera..
Pa onda Bandović, ama ujutro bi ja Plakala bez imalo straha stavio na gol da mi brani... UJUTRO!
Osim ova tri "da Bog sačuva" igrača, ostatak ekipe je jako dobar, ali vjerujte, dovoljna su dva a ne tri igraca da cijela ekipa padne psihički.... i to se mora mjenjati
Kostić dok je igrao prvo poluvrijeme, imali smo jako brz protok lopte i zabili dva gola, frajer orao teren i onda majstor sa klupe vadi Kostića i stavlja Radovca, em sto je malo crknut došao iz Njemačke, em sto je izmjena u formaciji 4-4-2 besmislena...ALI vrsni strucnjak ne shvata da nije 2 gola primio zbog formacije 4-4-2 nego zbog havera Dzemice i havera Dejice.... a zbog formacije 4-4-2 je zabio dva gola u prvom i mogao jos tri...
Ideolog sa klupe vraca Jarnijevu 4-2-3-1 formaciju i mi NEMAMO ŠUTA NA GOL.... o Radvcu i izgubljenim loptama nebih puno, mnogo je momak umislio da je pirlo, a Bgm nije... one greške Zrinjski i Široki hladno pretvaraju u gol.
Kallasi sa jednom nogom i kamenom u bubregu je bolji igrač od Barića i Dzeme, jer od njih je jako teško slabiji biti.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ipak bi navijaci morali biti malo objektivniji u svojim procjenama kao i kritikama. Evo kako ste pricali za Berberovica kada je dolazio, a gledaj kako sada pricate i svi ga tjerate... Znaci sredina, pa da ne bi imao prevelika ocekivanja... Dosta ih je svrsavalo i sto je Bandovic produzio jos sezonu.
Mrsko mi da vadim postove za Mitrevskog, Kostica, Koaudia, Okica, itd. Malo sredine nece vam skoditi, imate najsiri kadar slicnog kvaliteta kao ostalih klubova iz PLBiH, samo sto oni imaju manje na raspolaganju, ali Dzeno to opet dovede na svoje ne uvodeci ove ostale... Uprava je kiksala dosta sa dovodjenjem igraca kojima nisu mogli srediti dozvole, pa tako dolazi do situacije da su neki igraci tek sada od 7 kola spremni za prvi nastup...
Mrsko mi da vadim postove za Mitrevskog, Kostica, Koaudia, Okica, itd. Malo sredine nece vam skoditi, imate najsiri kadar slicnog kvaliteta kao ostalih klubova iz PLBiH, samo sto oni imaju manje na raspolaganju, ali Dzeno to opet dovede na svoje ne uvodeci ove ostale... Uprava je kiksala dosta sa dovodjenjem igraca kojima nisu mogli srediti dozvole, pa tako dolazi do situacije da su neki igraci tek sada od 7 kola spremni za prvi nastup...
rammstein je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
a njim smo rijesili par pozicija u ekipi i ono najbitnije VOĐU na terenu!
amypitar je napisao/la: Ja cu samo za Upravu nasu reci![]()
AdiFKS je napisao/la:ex.reprezentativac, i provjereni igrac i nas covjek.
Nema dalje.
amypitar je napisao/la:Ipak dobrim vjestima, nigdje kraja.![]()
Bandović potpisao novi ugovor.
amypitar je napisao/la:Jebote kad je igrac iz vana(iz bilo koje lige svijeta),bio standardan i onda se vratio u Premijer ligu.Dzemo je imao jos ugovor 12 mjeseci,te je + bio kapiten.E sad vidite koliko smo jaki u odnosu na druge klubove.![]()
Do sad su dolazili samo igraci koji su bili na tribinama ,pa i oni su i dalje pokusavali ostati vani,pa se tek vracali.Ja ne znam slican slucaj,da je neki igrac dosao iz inostranstva,da je bio standardan,i da se vratio u Premijer ligu.
Mislim da je ovo jedinstven slucaj,i jedan veliki iskorak za citavu Premijer ligu
Mogu samo reci za Upravu![]()
miky_hz je napisao/la:Samo da ga povreda zaobidje aBd
On voli Sarajevo,on p.icka nije ,Dzemo ce sve š.......e da bije
rammstein je napisao/la:ne mogu ja na presicu pored ibrakovica,em se on udebljao a jajos vise, jos igraca,nema sanse u kadar da stanemoNeka, ja cu forumati
![]()
ako je jajalo 30% odnio, dzemo je 30% donio

collector je napisao/la:ma koliko god odlasci Jajala i Vuleta bili losi to se sve nadoknadilo ako ne i popravilo u prelaznom roku, Dzemo je donio na kvaliteti ko Jajalo to je sigurno, a tip je igraca kao i Vule autoritet na terenu i njegova se postuje tako da smo ovim potpisom debelo dobili!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
**** ga, ostao mi u sjećanju onaj Berberović koji je harao ligom nekada... ovaj sad nebi harao ni na školskom turniru u Rakovici
-
- Kontakt:
evo mozete naci ja sam pisao kad je dzemo trebao doci da je sve to veliki upitnik ,nikad ne znas koji igrac ce biti pojacanje a koji totalni promasaj i tu zamjeram strucnom stabu cesto imaju loše procjene .narocito se ispostavilo da ovi stari igraci povratnici nisu vise sto su nekad bili i tog dovodjenja i vracanja u klub trebamo se maniti matko ,maksumic,dzakmic,berberovic ,pehlic itd kad su se vratili ni sjenke onih igraca kad su odlazili .
neka Saidabordobijeli je napisao/la:evo mozete naci ja sam pisao kad je dzemo trebao doci da je sve to veliki upitnik ,nikad ne znas koji igrac ce biti pojacanje a koji totalni promasaj i tu zamjeram strucnom stabu cesto imaju loše procjene .narocito se ispostavilo da ovi stari igraci povratnici nisu vise sto su nekad bili i tog dovodjenja i vracanja u klub trebamo se maniti matko ,maksumic,dzakmic,berberovic ,pehlic itd kad su se vratili ni sjenke onih igraca kad su odlazili .

- Ljiljani87
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ipak dobrim vjestima, nigdje kraja.![]()
Bandović potpisao novi ugovor.
Hahaha , e ovo je dobra vijest bila , al za protivničke ekipe

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Kontakt:
a vjeruj da ni on ne bi bio na onom nivo sto je bio ,još kakvi smo mi ocekivali bi svaku utakmicu po dva gola kao levskom i nakon 2 loše utakmice dobio bi porciju s istoka a i imao je dvije povrede koljena tako da kao sto reko ne treba raditi na vracanju igraca treba dovoditi igrace tipa cimirot koji su mladi i zeljni igre i dokazivanja .rammstein je napisao/la:neka Saidabordobijeli je napisao/la:evo mozete naci ja sam pisao kad je dzemo trebao doci da je sve to veliki upitnik ,nikad ne znas koji igrac ce biti pojacanje a koji totalni promasaj i tu zamjeram strucnom stabu cesto imaju loše procjene .narocito se ispostavilo da ovi stari igraci povratnici nisu vise sto su nekad bili i tog dovodjenja i vracanja u klub trebamo se maniti matko ,maksumic,dzakmic,berberovic ,pehlic itd kad su se vratili ni sjenke onih igraca kad su odlazili .on je sklon davanju golova
Ma nabijamo celika 7:0 i sa juniorima
haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Zvjerka , sve su to REALNA nadanja navijaca-forumasa i tu se nema sta prigovoriti nijednom od momaka koji su napisali ove postove , a ti ih sada postavio. Kao dokaz necega ili cega vec...ja ne znam , znas ti koji si ovo postavio. Ali pasha moj , ne radi se o tome sta su oni pisali nego kako ljudi koje su slavili kao pojacanja..IGRAJU SADA. Jesmo li trebali odmah u startu reci..Džemica ne ljava , koji ce nam racku on. Reci za igraca koji dolazi iz vrlo jake Bugarske lige gdje je nosio kapitensku traku. Da je sjedio na klupi u Litexu , vise bi naucio i nama sada ne bi skako po zivcima..bas onako kako je rammo opisao.
Realnost je da se Dzemica ni Dejo ni ne trude da svoje idiotske greske svedu na minimum nego iz tekme u tekmu , prave jos kardinalnije. Pred nama je tekma u nicaze i vidjecemo koju ekipu ce Dženo izvesti na teren. Osjecam da ce biti ista ona ko protiv Travnika..ali otom-potom
Realnost je da se Dzemica ni Dejo ni ne trude da svoje idiotske greske svedu na minimum nego iz tekme u tekmu , prave jos kardinalnije. Pred nama je tekma u nicaze i vidjecemo koju ekipu ce Dženo izvesti na teren. Osjecam da ce biti ista ona ko protiv Travnika..ali otom-potom
rammstein je napisao/la:PA kako necu biti bijesan, uprava uprla svim silama da dvede Berberovica iz LITEXA, povuci potegni, tamo-vamo, dovedu ga i umejsto da je najbolji igrač ekipe, da leti po onoj desnoj strani, njemu Travnički Adriano opali sprint iza leđa a Đemica gleda imal koji MALBORO na tartan stazi.

ti si puko majke mi.
-
- Kontakt:
Aferim admini , sprijecili ste me da ne dobijem 123 ban. Hvala
Izgleda da je zakljucak nakon komentara svih nas zajedno, od kojih svako na svoj nacin gleda i prozivljava utakmicu te izvodi svoje zakljucke, da mi trebamo samo novog trenera i nista vise. Jer maltene svi dolazimo do istih zakljucaka malo se drukcije izrazavajuci. A pratimo nas voljeni klub dugo, dugo. Bar za sebe govorim. Ne mogu da kazem da zelim da Dzenan ode jer je prosao jako kratak rok od kada nam je priustio mnogo neizmjerne radosti. Cinjenica je, opet ponavljam, da ili smo mi mislili da smo doveli kvalitetna pojacanje te se kod Kostica, Mitrevskog i ostatka radi o prosjecnim igracima te to Dzeno zna i ne koristi ih pa imamo nakamaranih " po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji" pa je Ibrakovic taraba ili pak, Dzeno nema pojma kako da na pravi nacin iskoristi KOMPLETAN igracki kadar boreci se, na de facto, dva fronta jer tri se nece desavati istovremeno.
Do Zenice slijedi pauza te se nadam da ce do nje i nakon nje mnoge stvari biti jasnije te da necemo dalje prosipati bodove koji, na kraju godine, mogu znaciti bye bye tituli ...
Do Zenice slijedi pauza te se nadam da ce do nje i nakon nje mnoge stvari biti jasnije te da necemo dalje prosipati bodove koji, na kraju godine, mogu znaciti bye bye tituli ...
@Baja_Zvjerka
hajd sad fino kad si znao povaditi ove postove, koji su na mjestu da se razumijemo i od kojih barem ja ne bjezim i misljenja sam da je Dzemo ono sto nam je trebao radi velike historije u Bordo dresu, sad nadji gdje ja to pljujem prvo po Dzemi pa onda nekom drugom igracu FK Sarajevo, mozda postoje neke kritike na racun rada SŠ, formacija al molim te nadji post u kojem ja direktno vrijednjam ili govorim da neki od igraca nevalja, a da to nije argumentovan pa i po pitanju Dzemala Berberovica !!!
hajd sad fino kad si znao povaditi ove postove, koji su na mjestu da se razumijemo i od kojih barem ja ne bjezim i misljenja sam da je Dzemo ono sto nam je trebao radi velike historije u Bordo dresu, sad nadji gdje ja to pljujem prvo po Dzemi pa onda nekom drugom igracu FK Sarajevo, mozda postoje neke kritike na racun rada SŠ, formacija al molim te nadji post u kojem ja direktno vrijednjam ili govorim da neki od igraca nevalja, a da to nije argumentovan pa i po pitanju Dzemala Berberovica !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Bandovic (Puzigaca Mitrevski Tatomirovic Kalasi) (Cimirot Stojcev) Okic Duljevic Bekic Bilbija 

- BurningLegion
- Kontakt:
A kad skontas da su mogli uzeti Arsenijevica, sve bilo dogovoreno, i ispane Berberovic, i uzmu njega, a ovoga ispale.rammstein je napisao/la:**** ga, ostao mi u sjećanju onaj Berberović koji je harao ligom nekada... ovaj sad nebi harao ni na školskom turniru u Rakovici
Zasto Bilbija ima prednost ispred Krste ??ade43 je napisao/la:Bandovic (Puzigaca Mitrevski Tatomirovic Kalasi) (Cimirot Stojcev) Okic Duljevic Bekic Bilbija
Ti si opet šampion !
Strpite se da vidimo kako će ekipa izgledati u Zenici ... Pa ćemo onda dalje diskutovati, rekli su umor, evo ima pauza, vidjećemo da li je do umora, a što se tiče Berberovića, on meni ne bi zaigrao nikako, dok je u ovakvom stanju pored njega i Travničani djeluju kao Gareth Bale, bez uvrede, nek trenira pa kad zasluži dobit će koju minutu. U Zenici nema izgovora, odmorni su, svi na raspolaganju ako se ne varam, najbolji teren u državi, izvolite iskupite se za sramotne igre. Samo se nadam jednoj stvari u Zenici, po 1000-ti put se ponavljam 4-4-2.
FKS 1946 !
nijedan povratnik se nije naigrao niti pružio približne nastupe svom prvom angažmanu
zbog toga treba prestati s tim praktikama...

zbog toga treba prestati s tim praktikama...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeste na bilbiju ogorceni a ne znam zbog cega ? prvi asistent kluba i strijelac najbolji ako gledamo sa evropom ... a velkovski ?? a vi samo bilbiju usta uzeli ..simon je napisao/la:Zasto Bilbija ima prednost ispred Krste ??ade43 je napisao/la:Bandovic (Puzigaca Mitrevski Tatomirovic Kalasi) (Cimirot Stojcev) Okic Duljevic Bekic Bilbija
-
- Kontakt:
Ma bezze pričamo i o prvih 11 i postavci na terenu. Biće onako kako štab odluči. Bolje je da malo bacimo spiku o OGROMNOJ LOVI koja se zaradila u evropi ove god.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.