FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma sam se doveo u ovu situaciju i sam je nabio pritisak izjavama o Sarajevu, i tako kako je doveo tim u ovu situaciju nek onda i nadje nacin da se sve ovo popravi, u suprotnom mahanje. Nisam za mijenjanje trenera nakon prve krize ali kad se stadion okrene protiv nekog tesko ce na dobro. Nije nikakav problem naci i duplo boljeg od Husrefa, samo treba znati traziti 

Nad tobom sunce najljepše sja
Dobijemo sledecu kuci utakmicu, i dalje pratimo Zrinjski a ucvrstiti cemo se na drugom mjestu. Pa nismo mi tolika sile da ne mozemo izgubiti 3-0, i dalje smo tu u vrhu. Najveći problem ovog svega je sto nama dobre rezultate na klupi pravi pitar. Ovdje kod nas depresija koda se za opstanak borimo, stvarno mi nismo naucili da imamo fudbalski tim u vrhu, ne znamo mi bez crnjaka i problema. Mogu samo zamisliti kakva bi atmosfera bila u Mejdanu da onaj vještački klub ima tim koji se bori za vrh, koji ima barem sansu da dobije Igokeu, pa bilo bi svaku tekmu 5000. Nas grad ima kosarkasu publiku koja uziva u tome i bitno je samo da smo konkurentni dvorana ce biti puna, a u fudbalu tek ucimo da smo konkurentni i u vrhu. Dugo smo mi bili klub mesetara, gdje je svako radio sta je htio, dugo smo se borili za opstanak, ovo je sve novo za nas, fali nama izgleda crnjaka i tavorenja u dnu, pa korisitimo svaki los rezultat da iznosimo crnjake, mijenjao trenere i pravimo problem.
Husref je imao prvo mjesto kao argument, sto je vise nego dovoljno da se podrzava njegov rad i pristup.NjonjoVam je napisao/la:Eh kad sam ja ovo pričao....al mozda jos ima vremena ako uprava ved danas objasni igračima sta treba a treneru da je trener Slobode i da svi igrači trebaju i moraju imati isti tretman.I naravno,da odmah poprave sve segmente koi čine klub,neizostavnoslana_krv je napisao/la:Kostic je bio jedan od najbolji igrac prosle sezone, sad sjedi na tribini a nemoguce da je zaboravio igrat a Dzidic u zadnje 3 utakmice covjek apsolutno ne trci pisao sam ja o tome i ranije isto panj.
Moje misljenje je da je pukla veza izmedu igraca i trenera.
Losa atmosfera se mogla osjetiti i ranije narocito protiv Celika samo se ceko ovaj kiks kao incijalna kapsula, nakupilo se tu dosta stvari a Husref je jos vise pdgijao sa nespretnim izjavama o Sarajevu.
Ne znam sta da mislim ali iz nekog iskustva tesko ce se ova atmosfera popraviti,povjerenje navijaca je vec izgubljeno, samim tim pritisak je puno veci stavljat cemu se na teret i vagati svaka sitnica.....jedina sreca u nesreci je da imamo ovu pauzu koju treba maksimalno iskoristiti.
Steta ekipa je jaka,trener je dobar a malo pomalo sve će krenituti nizbrdo(fkt već je krenulo)a treba učiniti sve se stanje popravi jer je uloženo dosta para i truda.Idemo dalje,jače i naravno očekujemo kazen za igrače a posebno stručni stab!
Sad je malo drugacije, tako je to u svakom poslu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Evo sve procita od sinoc sto ste pisali. Pa nije bilo puno teskih rijeci, jos kad se uzme u obzir da se pisalo vruce glave... Odes u Mostar kad si najrastereceniji poslije pobjede nad Zeljom i odigras pyckasto, dvije sedmice poslije debakl od sela.
Skroz logicni navijacki komentari, ali jedna stvar mi upada u oko. Ona kad se trazi odbijanje od plate igracima. Hocemol malo prepisivat od Sa timova koji su ispod nas evo vec druga godina???
Postoji hijerarhija po kojoj funkcionise klub, tacno se zna ko kome odgovara. Igraci Husrefu Husref Azmiru. Ne moze jednostavnije. Sljedece sto ocekujem je jedan podroban sastanak Azmira sa Husrefom, odnosno Husrefov raport Azmiru za lose partije ali i za onu Husrefovu izjavu od neki dan koja je sve osim profesionalna.
Skroz logicni navijacki komentari, ali jedna stvar mi upada u oko. Ona kad se trazi odbijanje od plate igracima. Hocemol malo prepisivat od Sa timova koji su ispod nas evo vec druga godina???
Postoji hijerarhija po kojoj funkcionise klub, tacno se zna ko kome odgovara. Igraci Husrefu Husref Azmiru. Ne moze jednostavnije. Sljedece sto ocekujem je jedan podroban sastanak Azmira sa Husrefom, odnosno Husrefov raport Azmiru za lose partije ali i za onu Husrefovu izjavu od neki dan koja je sve osim profesionalna.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj komentara, samo se pitam sta bi bilo da smo U situaciji ko zeljo ili sarajevo, a Ako budemo mjenjali trenere bicemo ko I oni.
Pa Burnley dobi Liverpoola I nas dobi krupa, idemo dalje
Husref je osvojio ovu ligu jednom, polako
Pa Burnley dobi Liverpoola I nas dobi krupa, idemo dalje
Husref je osvojio ovu ligu jednom, polako
Najveci je problem je sto ne koristimo prilike.Izjave su strucnog staba borba za titulu!!!Juce imaju sansu da se odlijepe od konkurenata,zrinjski da se prati...mi podbacimo!
Jucerasnji poraz vise ide na dusu igracima pa tek onda Husrefu,jer p i c k e ne zele igrat!!!
Zar im treba veci motiv nego izgledna borba za titulu,da iskoriste lose igre protivnika!?
Ovo im je isto Subic reko u busu poslije Zrinjskog,da igraju isto p i c k i ce,jedva cekaju da se oslobode lopte...
Jucerasnji poraz vise ide na dusu igracima pa tek onda Husrefu,jer p i c k e ne zele igrat!!!
Zar im treba veci motiv nego izgledna borba za titulu,da iskoriste lose igre protivnika!?
Ovo im je isto Subic reko u busu poslije Zrinjskog,da igraju isto p i c k i ce,jedva cekaju da se oslobode lopte...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Kako nas hvata crnjak tako i zrinjski vec eno slave novu titulu.a tek pocelo.ima se jos igrat ljudi dragi.
A tek ce se zeljo sa celom vratit u igru.vjerujrm i siroki i sar ce se pitat jos stosta.
Dobro ce doci pauza.evidentni je da zeba nije inaj od prije kazne.sam je to rekao u onoj emisiji
I on ceka.pauzu.
Pa efendic.
U vrhu smo
Nema mjesta crnjacima jos uvijek.
Idemo dalje.niko niko samo sloboda.gdje onaj pozitiva da malo razvedri temu

A tek ce se zeljo sa celom vratit u igru.vjerujrm i siroki i sar ce se pitat jos stosta.
Dobro ce doci pauza.evidentni je da zeba nije inaj od prije kazne.sam je to rekao u onoj emisiji
I on ceka.pauzu.
Pa efendic.
U vrhu smo
Nema mjesta crnjacima jos uvijek.
Idemo dalje.niko niko samo sloboda.gdje onaj pozitiva da malo razvedri temu

Sloboda ce uzeti minimalno jednu "kantu"ove sezone.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nema titule, bolje vam je da se na vrijeme pomirite s tim.
Ej to subic reko?
Brao majstore dje joksim da ipak promijeni misljenje

**** to.opet idemo na obje.jednom ce upalitsolinas je napisao/la:Sloboda ce uzeti minimalno jednu "kantu"ove sezone.....

A i igra se zarad trofeja

Al dobro je bar se vraca pozitiva

sa ovakvom igrom,pristupom,zalaganjem igrača i izjavama te **** trenera,atmosferom u ekipi nema teorije o kanti!!solinas je napisao/la:Sloboda ce uzeti minimalno jednu "kantu"ove sezone.....
DRŽAVA TUZLA!!
Nije bila svadja,da neko ne pomisli.Normalno razgovarali,i sebe je ubrojo tu...da igraju ko p i c k e i da izgleda da jedva cekaju da se oslobode lopte..sto po prikazanom i nije daleko od istine.Sariel je napisao/la:Ej to subic reko?
Ne msilim ni ja na svadju a i ovako je najbolje kad oni to rjesavaju izmedju sebe.emirzlaTu je napisao/la:Nije bila svadja,da neko ne pomisli.Normalno razgovarali,i sebe je ubrojo tu...da igraju ko p i c k e i da izgleda da jedva cekaju da se oslobode lopte..sto po prikazanom i nije daleko od istine.Sariel je napisao/la:Ej to subic reko?

A nije da nisu tako igrali.sva gostovanja ovu sezonu osim drugog poluvremena sa sirokim
Sto bi narod reko igraci i trener su se "najeli" pa je sad svako svoj gazda i svako misli da njemu niko netreba a on je nezamjenjiv. Treba ih malo razdrmat, neko da momacki lupi sakom od sto.
NjonjoVam je napisao/la:ma nabijem ih sve redom,i oni su plaćenici isti.Dugo vremena govorim da ovo u i oko kluba ne valja ali srećom ima puno vremena da se sve popravi,da se svi malo trznu jer nismo svi slijepi da ne vidimo da je trenutno sranje veliko u klubu.A Husref kao da ima proliv pa sve malo malo serne i zasere izjavama.emirzlaTu je napisao/la:A igrace ne muci qurcobolja,nabijem vise njih neg Husrefa!?
Nemogu vjerovat da imaju ovolike oscilacije u igri,nije sve do Husrefa,zasto ne ispostuju dogovor koji se dogovori???
Nisu ni oni nista bolji,futavci pravi...sve uslove imaju,a nelice na ekipu koja ce ce borit za vrh tabele...
Valjda izađe na dobro

Srecom Zeljo nam ukrao Husica,snjim bi bili zadnji,kostao ih je 10 bodova najmnanje 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako nas nakantaše ono je strašno... sabrat se pod hitno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije potpisa napraviti neki test za igrace, zvati svakog zivog i pitati za njega i vidjeti jel ima problema.
Fatic fudbaler, a pusi cigare. Zec fudbaler, a ne izlazi iz nargila barova. Hadzic fudbaler i potencijal, dosao nije se nametnuo niti minute i duva nargilu te drazi djevojke. I tako izgubimo par fudbalera koji su trebali da urade nesto u vezi i na krilu.
Kartoni:
Djidic, Efendic, Karic, Stjepanovic, Ordagic, Merzic 2
Veselinovic, Zeba, Govedarica, Todorovic, Kostic, Mehmedagic, Grahovac, Piric, Krpic 1
Narednu utakmicu izaci sa postavom od prosle godine + Subic i Bobic
Bobic-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Subic-Veselinovic-Merzic-Stjepanovic-Zeba-Ordagic-Krpic.
Ocito da niko na desnom krilu ne moze meda osim Ordagica, Mehidic i Zec kada pocnu utakmicu samo se provale, kao i Govedarica. Oni mogu biti samo jokeri sa klupe. Ako budu igrali Veseli i Ordagic na krilima vec ce da urade nesto i zabiti cemo. Ako pocne jedan od Zec, Govedarica, Mehidic bacamo prvih 45 minuta u vjetar samo.
Fatic fudbaler, a pusi cigare. Zec fudbaler, a ne izlazi iz nargila barova. Hadzic fudbaler i potencijal, dosao nije se nametnuo niti minute i duva nargilu te drazi djevojke. I tako izgubimo par fudbalera koji su trebali da urade nesto u vezi i na krilu.
Kartoni:
Djidic, Efendic, Karic, Stjepanovic, Ordagic, Merzic 2
Veselinovic, Zeba, Govedarica, Todorovic, Kostic, Mehmedagic, Grahovac, Piric, Krpic 1
Narednu utakmicu izaci sa postavom od prosle godine + Subic i Bobic
Bobic-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Subic-Veselinovic-Merzic-Stjepanovic-Zeba-Ordagic-Krpic.
Ocito da niko na desnom krilu ne moze meda osim Ordagica, Mehidic i Zec kada pocnu utakmicu samo se provale, kao i Govedarica. Oni mogu biti samo jokeri sa klupe. Ako budu igrali Veseli i Ordagic na krilima vec ce da urade nesto i zabiti cemo. Ako pocne jedan od Zec, Govedarica, Mehidic bacamo prvih 45 minuta u vjetar samo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 avg 2016, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Iako nisam gledao utakmicu (pa nisam ni relevantan) al mislim da je ovo Husrefov poraz, iz više razloga. Prvo imamo uigranu ekipu od prošle godine, imamo duplo širi roster igrača, redovne doprinose, odlične uslove, novajliju u ligi za protivnika, tim koji igra bez ti standardna igrača itd. Utrpaju nam tri komada s pjesmom. Da je bilo 1-0 ili 2-1 pa hajde, poraz je. Ovako nas popišaše.
ps. ko je skrivio penal?
ps. ko je skrivio penal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.