Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U cemu je caka sa Bondarenko, vidim od juce pada kvota a ova dosta bolje rankirana ?
Imam osjećaj da će Bayern lagano doć dns a kvota 2.85 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Augsburg 1, Mancho 1, Hoffa pm3, Sevilja pm3 , West Ham 1, Dimitrov 1, Kyrgios 1, i ovi čileanci u pola 6 4+, na peticu preko 500KM, sretno!!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/70mec7" onclick="window.open(this.href);return false; bolesti i igraca 5:2 vodi treci set izgubi 7:5

Sevilla-Real Madrid over 1.5 1.pol. 2.15
Sevilla-Real Madrid oba daju u 1.pol. 3.80
- exorciiist
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Sevilla-Real Madrid over 1.5 1.pol. 2.15

Tradicija je tu da se rusi. Ne mogu da vjerujem da gosti nisu dali nijedan golkrmpotich je napisao/la:17:30 Universidad Concepcion - Universidad Catolica Over 3,5 goals(2,29)
U moru liga petice i razno-raznih favorita ovo mi je sure bet ove subote i idem poprilično jako na njega. Catolica u dosadasnjih 16 kola ima gol razliku 40:29 sto nam donosi prosjek od 4,3 gola po mecuČileanci igraju kao bijesni, run and gun sto bi nas narod rekao
Zadnjih 9 mečeva su otisli u 4+, dok njihovi danasnji domacini u zadnjih 10 meceva idu u 3+. Inace njihov zadnji mec 14.12 zavrsen rezultatom 2:2.
Sretno...

Ne brigaj drug, imao si najbolju namjeru. Riknulo nas je dosta s tobom, neko manje, nego više. Sve si lijepo argumentovao, ali ovaj put statistika je zakazala.krmpotich je napisao/la:Tradicija je tu da se rusi. Ne mogu da vjerujem da gosti nisu dali nijedan golkrmpotich je napisao/la:17:30 Universidad Concepcion - Universidad Catolica Over 3,5 goals(2,29)
U moru liga petice i razno-raznih favorita ovo mi je sure bet ove subote i idem poprilično jako na njega. Catolica u dosadasnjih 16 kola ima gol razliku 40:29 sto nam donosi prosjek od 4,3 gola po mecuČileanci igraju kao bijesni, run and gun sto bi nas narod rekao
Zadnjih 9 mečeva su otisli u 4+, dok njihovi danasnji domacini u zadnjih 10 meceva idu u 3+. Inace njihov zadnji mec 14.12 zavrsen rezultatom 2:2.
Sretno...4,3 po mecu danas nijedan
Sorry svima koji su ispratili, ja sam prilicno rikno na ovom paru

Ma te tradicije, statistike i sl. možeš objesiti mačku o rep u 90% slučajeva. Do sada sam odigrao nebrojeno utakmica na golove, na osnovu statistike međusobnih ogleda, i prošlo je nekih 20%... To je mizerno, ništa. Zato sad igram samo na osjećaj i to je to.
zgmiky je napisao/la:Sevilla-Real Madrid over 1.5 1.pol. 2.15

live
latvija-češka 2-4 50.min
sljedeći gol češka 1.70

Zna li ko,ko većeras prenosi ovaj box meć stoljeća ima li na stranim kanalima?
A od mene većeras Klipersi 1 i parker više koševa

nova tv prenosikeper je napisao/la:Zna li ko,ko većeras prenosi ovaj box meć stoljeća ima li na stranim kanalima?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
http://prntscr.com/70t2a7" onclick="window.open(this.href);return false; Kad moze Wahlberg 250 hiljada mogu i ja 25 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Sto da ne,odigrao sam i ja X.bambus je napisao/la:Ma ovaj mec je X kvota 16 ...velike su tu pare
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
i ja bi probao na pacquaia, koeficijent 3 u supersportu
Sutra MotoGP
duel rossi-marquez 1 @2.5
može i marquez-lorenzo 2 @ 2.1
iannone - crutchlow 1 @ 1.8
marquez sa slomljenim prstom, možda je to lako izdržati na kvalifikacijama, ali preko 20 krugova u utrci, jako teško.
lorenzo je u kvalifikacijama napravio rekord staze, čak i ako ne pobijedi vjerojatno može ostati ispred marqueza
iannone jako dobar na treninzima i kvalifikacijama, čak i bolji od kolege doviziosa, ducati bi trebao pokazati snagu
probati i pobjedu lorenza @ 3
Sutra MotoGP
duel rossi-marquez 1 @2.5
može i marquez-lorenzo 2 @ 2.1
iannone - crutchlow 1 @ 1.8
marquez sa slomljenim prstom, možda je to lako izdržati na kvalifikacijama, ali preko 20 krugova u utrci, jako teško.
lorenzo je u kvalifikacijama napravio rekord staze, čak i ako ne pobijedi vjerojatno može ostati ispred marqueza
iannone jako dobar na treninzima i kvalifikacijama, čak i bolji od kolege doviziosa, ducati bi trebao pokazati snagu
probati i pobjedu lorenza @ 3
Griffin (23.5) PREKO
Ginobili asist (3,5) PREKO
Treba mi jos jedan par ima li ko kakav da predlozi

- SteveHeighway
- Kontakt:
Igraj zbroj poena ukupno na tu utakmicu,mislim da je 203,5 ponuđeno sto je prava sića i trebalo bi realno preci s obzirom kakvi igraci igraju u obje ekipe,jos su Klipersi najbolji napad lige.Damsi je napisao/la:Griffin (23.5) PREKO
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.