https://sports.vice.com/en_us/article/h ... wraparound
I jedan odlican clanak,za "baciti oko".Vidi se da je studiozno uradjen.

For reference, the Spurs play at the fourth-slowest pace in the NBA, meaning they run up and down the court the fourth-fewest times per game. Yet as a team they somehow manage to run the second-farthest distance on offense in the NBA. They also throw the sixth-most passes per game.
Since December 1, the Spurs have the league's best ORTG and second-best DRTG. In that span, their NetRTG is a full point better than the Warriors' despite playing their starters nearly 20 fewer minutes per game. They're never talked about during the regular season the way the Cavaliers and the Warriors are, and fans are free to write them off at their own peril. For the 19th straight season, the Spurs are scary good and quietly building a juggernaut on both ends of the floor. Collectively, they have every skill a team needs to exploit their opponent's weaknesses.
Yes, including the Warriors and the Cavs.
Ja sam kao čitao da je pozvan, a da je sad do njega hoće li prihvatiti.NEZALAGANJE je napisao/la:
P.S.Izgleda da ce Juice dobiti pozivnicu za Slam Dunk takmicenje.![]()
![]()
![]()
Malo ga Murray u.eba.NEZALAGANJE je napisao/la:Volim ove greske.Bez njih nema ucenja.![]()
Bolje igramo...Jos kad bi iskomunicirali jednostavna preuzimanja...
Ponese ga. Tipicno pocetnicki.Mig_Mig je napisao/la:Malo ga Murray u.eba.NEZALAGANJE je napisao/la:Volim ove greske.Bez njih nema ucenja.![]()
Sta kazes ? Mali je jeb.na zvjer ! Svakim danom me sve vise ova sezona podsjeca na onu zadnju sampionsku !Kawhi je napisao/la:Ponese ga. Tipicno pocetnicki.Mig_Mig je napisao/la:Malo ga Murray u.eba.NEZALAGANJE je napisao/la:Volim ove greske.Bez njih nema ucenja.![]()
Ma mali je nevjerovatan potencijal. Ne kritikujem ga ako si to mislio.Mig_Mig je napisao/la:Sta kazes ? Mali je jeb.na zvjer ! Svakim danom me sve vise ova sezona podsjeca na onu zadnju sampionsku !Kawhi je napisao/la:Ponese ga. Tipicno pocetnicki.Mig_Mig je napisao/la: Malo ga Murray u.eba.
29. pick.Raul_64 je napisao/la:Mozda sam se uneredio tokom ove serije Murraya , mrsko mi pogledat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.