FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
$ ' се.....? & $ ' $.....а % & $ " $ ", ? - ово??? & $ ' ' ? " " % " & $ $ ", ? " & ' у 4 " ? $ ' " $ ".....а $ ? &! ? вас управо $ 5 ¥ $ " "!
RBA 1987 je napisao/la:Hehehehehe, pa neznam jesi li??? Jesmo li mi najbolji, pa i u prvenstvu i u kupu smo vam pokazali da u četiri utakmice sa vama imamo bolji omjer, mi smo vama na Grbavici zabili 4 komada, a vi nama u Bluci, samo 1, pa ti sada skontaj, naravno nije lako igrati kada ti u goste dolazi ekipa za koju znaš da je najjača, noge se same svežu, pa otuda i onakve "greške" kako ih ti nazva...
Dobro jarane, neću više da se rapravljam. U redu je bolji ste, jer mi imamo debile u odbrani koji vam poklanjaju golove i završeno. Vi kada napravite AKCIJU na terenu i uvalite nam tako gol na Grbavici ja ću pomisliti da ste Barselona, jer su dresovi otprilike isti. A do tada moram misliti da ste Borac.
Braco moja,sta reci!Sta reci nakon one istorijske utakmice,i pobjede naseg voljenog Borca!Emocije su me preplavile nocas,nisam mogao zaspati do jutra.Evo i sada ne vjerujem sta se desilo.
Nasi momci su sinoc pokazali da mogu kad hoce!Da ipak imaju srce,i da se znaju boriti.
O utakmici se nema sta reci puno.Bio je prenos uzivo,citava BiH je vidjela da je Borac zasluzeno podigao pehar.Ruku na srce i Zeljeznicar je imao svojih sansi,ali lopta je okrugla.Uglavnom utakmica daleko iznad nivoa nasih prostora!
Stanceski ogromno pojacanje,pokazuje to iz utakmice u utakmicu,Stevanovic odlican,malo teretana da dobije snagu,Kajkut nastavio niz sa pogotcima.Jedino mi je krivo zbog Vukelje,koji je klasa za sebe,cini mi se kao da igra sa pola snage,i da moze i zna puno vise.Samo kad se sjetim kad je na sredini polomio nekoliko igraca Zeljeznicara,slalom pravi.Pa one dvije mrtve sanse,pa njegova asistencija za ponisten gol.Stevanoviceva mrtva sansa...Nemam rijeci stvarno.Svaka cast momci!!!
Sto se navijaca tice,samo cu reci da cestitam onoj polovini sjevera koja je normalna i koja je nase igrace nagradila aplauzom,svaka cast njima.Ali onim,necu da budem nepristojan,ali neadertalcima obicnim,koji su nas prvi poceli gadjati flasama,telefonima starim,upaljacima,topovskim udarima,i bakljama ebem sve po spisku.Jedino mi je krivo sto je neko od nasih uzvratio sa bakljom,to se nije trebalo.
Ponosan sam sto sam Banjalucanin,sto sam Borcevac!Evropo stizemo!
P.S.Ko ce nadoknaditi minus od majica?!
Izvinite ali,te majice su provala o kojoj ce se dugo pricati! 
Nasi momci su sinoc pokazali da mogu kad hoce!Da ipak imaju srce,i da se znaju boriti.
O utakmici se nema sta reci puno.Bio je prenos uzivo,citava BiH je vidjela da je Borac zasluzeno podigao pehar.Ruku na srce i Zeljeznicar je imao svojih sansi,ali lopta je okrugla.Uglavnom utakmica daleko iznad nivoa nasih prostora!
Stanceski ogromno pojacanje,pokazuje to iz utakmice u utakmicu,Stevanovic odlican,malo teretana da dobije snagu,Kajkut nastavio niz sa pogotcima.Jedino mi je krivo zbog Vukelje,koji je klasa za sebe,cini mi se kao da igra sa pola snage,i da moze i zna puno vise.Samo kad se sjetim kad je na sredini polomio nekoliko igraca Zeljeznicara,slalom pravi.Pa one dvije mrtve sanse,pa njegova asistencija za ponisten gol.Stevanoviceva mrtva sansa...Nemam rijeci stvarno.Svaka cast momci!!!
Sto se navijaca tice,samo cu reci da cestitam onoj polovini sjevera koja je normalna i koja je nase igrace nagradila aplauzom,svaka cast njima.Ali onim,necu da budem nepristojan,ali neadertalcima obicnim,koji su nas prvi poceli gadjati flasama,telefonima starim,upaljacima,topovskim udarima,i bakljama ebem sve po spisku.Jedino mi je krivo sto je neko od nasih uzvratio sa bakljom,to se nije trebalo.
Ponosan sam sto sam Banjalucanin,sto sam Borcevac!Evropo stizemo!
P.S.Ko ce nadoknaditi minus od majica?!

Treci put castimo
- zli mrkvić
- Kontakt:
urban corps je napisao/la:a ne mogu vjerovati koje ste vi glavonje, stoka
pa juče ste govorili da ne zaslužujute kup, a danas da...pa odlučite se heboga![]()
nešta razmišljam i msilim da vas je osim opet nadmudrio..lik je halalio kup, samo da vam ostane marić i time eliminiše jednog protivnika za slijedeću sezonu u borbi za pehare...ništa nakon pecarske rurope slijedi vam ponovno grčevita borba za opstanak i cvajta
ps jeste li se odlučili zaslužujete li pehar ili ne

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
suntu jeu, a koju ste vi to akciju u Banjaluci napravili pa mislis da ste najbolji?
Moje misljenje, ali samo moje je to da su ove dvije ekipe podjednakog kvaliteta, to i rezultati govore, samo sto je Zeljo imao duzu seriju u PL od Borca, i pametnije poteze je uprava radila (to je vec druga prica), ali igracki i takticki ovo su podjednake ekipe

Moje misljenje, ali samo moje je to da su ove dvije ekipe podjednakog kvaliteta, to i rezultati govore, samo sto je Zeljo imao duzu seriju u PL od Borca, i pametnije poteze je uprava radila (to je vec druga prica), ali igracki i takticki ovo su podjednake ekipe

Samo ti pisi ovde nebuloze i tjesi se ako ce ti biti lakse, i stancaj postove, razumjemo te, zao ti para za majicu koju si kupio gdje pise OSVAJACI KUPA BIH 2010, cuj stancati majice gdje ste pobjednici prije utakmice, kakvo podcjenjivanje, ali neka vam se obilo od glavu! HAHAHAHAHAurban corps je napisao/la:a ne mogu vjerovati koje ste vi glavonje, stoka
pa juče ste govorili da ne zaslužujute kup, a danas da...pa odlučite se heboga![]()
nešta razmišljam i msilim da vas je osim opet nadmudrio..lik je halalio kup, samo da vam ostane marić i time eliminiše jednog protivnika za slijedeću sezonu u borbi za pehare...ništa nakon pecarske rurope slijedi vam ponovno grčevita borba za opstanak i cvajta
ps jeste li se odlučili zaslužujete li pehar ili ne

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
nasborik, neka i u nedelju ostampaju majice za prvaka, pa neka prodju kao ove
. Imam neki smek da ce Laktasi da ih uzmu na Grbavici, mada razum kaze da ce Zeljo pobjediti, ali ...

- zli mrkvić
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Pratio sam obadva tima samo u finalu kupa BiH, i samo na bazi toga mogu da ocjenjujem, jer inace ne pratim PL. Potencijal da nesto uspiju u Europi imaju i jedni i drugi, ona utakmica jucer je za mene licno bila iznenadjujuce jaka. Ali: ako je Zeljeznicarova odbrana cesce sklona ovakvim teskim kiksovima, sa tako losom komunikacijom i konfuziji, i ako Borac misli igrati onako pasivno (nekad ispod 40% posjeda lopte) oslonjajuci se, na doduse dosta dobru, odbranu i cekati na onakve nevjerovatne greske, onda se nepise ni jednim ni drugim dobro. No offense.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Simpatizer
- Kontakt:
Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put.

Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija.

Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
Principatus, istina sve sto si napisao...
SrdjanBL je napisao/la:suntu jeu, a koju ste vi to akciju u Banjaluci napravili pa mislis da ste najbolji?![]()
Omjer u šutevima iz Banjaluke 4:3 u korist Željezničara. Dali smo vam gol iz akcije, i to kakve akcije. Omjer posjeda lopte iz Banjaluke 59% naspram 41% u korist Željezničara. U Banjaluci ste drugo poluvrijeme igrali kao leševi, Željo bolji dvanaest puta bio. Sinoć ste nam golove dali zbog početničkih greški naše odbrane, itd.. Budite realni, niste ni vi očekivali ovakvo nešto, nije niko. Čestitam vam, jer ste zasluženo osvojili kup. Ne pobjeđuje uvijek bolji tim. Ukupno gledajući bolji smo tim, sami to kažete i ja neću ovdje da branim i statistiku koja ide u našu korist. Evropa je pred vama, nadam se da ćete imati poklona i u njoj, jer sa ovakvom igrom slabo da ćete nešto napraviti. Pozz
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
- zli mrkvić
- Kontakt:
Jandrića si zaboravio. 100% šansaSimpatizer je napisao/la:Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put.![]()
Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija.
Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
A i vi necete nista puno napraviti budete li igrali kao sinoc. Jer onakve zicere ne mase ekipe iz ozbiljnih liga, one sto je promasio Vukelja i Stevanovic, a nema sudija koji dizu ofsajd kada ga nema za 3:0, eto akcije i to kakve, samo sudija je pogrijesio, siguran sam ne namjerno 
Da jos nesto sam zaboravio, jako bitno, fudbal kao igra se ne igra za statistiku (suteve, posjed lopte itd.) igra se na golove, ko da vise golova on je pobjednik, osnovno pravilo

Da jos nesto sam zaboravio, jako bitno, fudbal kao igra se ne igra za statistiku (suteve, posjed lopte itd.) igra se na golove, ko da vise golova on je pobjednik, osnovno pravilo

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 20 maj 2010, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

Nemam pojmaBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Oce li biti docek i kad???Pašalić je napisao/la:Lave, ti nasluti i Kup i rezultat.Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
Čestitam.

- Simpatizer
- Kontakt:
Hvala na podsjecanju. Vec sam napomenuo u tekstu, ali sam zaboravio u zakljucku.zli mrkvić je napisao/la:Jandrića si zaboravio. 100% šansaSimpatizer je napisao/la:Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put.![]()

Odstampajte na ledjima "zamalo",cisto da ih ne bacate bezveze.
Treci put castimo
Kolega, golovi uglavnom padaju nakon greške odbrane, rijetko su to neke majstorije. Problem je što su naši igrači POKLONILI a ne pogriješili. To je velika razlika. Vukelja i Jandrić su izlijetali sami pred golmana jer smo mi ganjali rezultat, i naravno da je bilo prostora u odbrani. Da niste dali golove tako brzo ne bis e garant ni Vukelja okuražio tako. Sada bih ja trebao da spominjem stative i ostale gluposti, jel? Neću jarane, jer sam zadovoljan igrom. A vi se što prije vratite u realnost i priznajte sebi da sinoć nije bila naša noć, ne da je bila vaša, već da nije bila Željina i da ste samo zbog toga digli pehar.Simpatizer je napisao/la:Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
- zli mrkvić
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:
Odstampajte na ledjima "zamalo",cisto da ih ne bacate bezveze.

Ova je još jača!
suntu jeu, sta bi bilo kada bi bilo, da je babi ku.... bila bi deda. Sve us vemu, nas je kup, vase vjerovatno prvenstvo, medjusobni skor sve govori i to je mjerilo odnosa kvaliteta u ekipama... kraj price 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.