madridist je napisao/la:juznjak> je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nesto sto spada medju 10 najboljih albuma svih vremena uopste u svjetskoj muzici,pored recimo Purple Haze- jimi hendrixa ili blue train od john coltrayna ili albuma Marvin Gaye-What's Going O
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ojj 10 najboljih albuma svih vremena, između ostalih Luis i Južni vetar
Znam da ja se o ukusima ne raspravlja, ali u ovom slučaju pokazuju karakter.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Heller je napisao/la:popravi mi dan
Malo kafanske edukacije za nove naraštaje i konačno malo prave pjesme. Uživajte.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Institucija!
U čitanke ovo treba staviti ocm...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
kafanske edukacije pa i u čitanke
ako želimo da nam novi naraštaji izgledaju,razmišljaju i zvuče kao ovaj lik tozovac
Msm već smo diskutovali,nek sluša ko šta voli,možemo se malo našalit.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 12 jun 2013, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- tyler durden
- Kontakt:
Tema je šega
Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
A drugi da je Louis i Juzni Vetar nesto sto spada medju 10 najboljih albuma svih vremena uopste u svjetskoj muzici,
[youtube][/youtube]
Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
A drugi da je Louis i Juzni Vetar nesto sto spada medju 10 najboljih albuma svih vremena uopste u svjetskoj muzici,
[youtube][/youtube]
Dobro karakter obrazlozi zasto nije ? Nemoj mi samo ono tipa : to je smece , kic i sund . Od takvih se izaspem .ceze je napisao/la:Ojj 10 najboljih albuma svih vremena, između ostalih Luis i Južni vetar![]()
Ono gore je umjetnost i da je Americki ili engleski produkt Louis bi bio najbogatiji covjek . Ja slusam gotovo sve ili imam periode kad mi se slusa samo odredjena muzika. A likovi koji slusaju samo jedan dredjeni muzicki pravac , ne mogu pametovati o drugim zanrovima. Takvi samo znaju pljuvati . I ,kao takav,ne mozes pametovati ljudima koju vole iskljucivo muziku i istu dijele na dobru i losu. U svakom zanru ima smeca .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- tyler durden
- Kontakt:
Odgovorio si sam sebi na postavljeno pitanje.juznjak> je napisao/la:Dobro karakter obrazlozi zasto nije ? Nemoj mi samo ono tipa : to je smece , kic i sund . Od takvih se izaspem .ceze je napisao/la:Ojj 10 najboljih albuma svih vremena, između ostalih Luis i Južni vetar![]()
Ono gore je umjetnost i da je Americki ili engleski produkt Louis bi bio najbogatiji covjek . Ja slusam gotovo sve ili imam periode kad mi se slusa samo odredjena muzika. A likovi koji slusaju samo jedan dredjeni muzicki pravac , ne mogu pametovati o drugim zanrovima. Takvi samo znaju pljuvati . I ,kao takav,ne mozes pametovati ljudima koju vole iskljucivo muziku i istu dijele na dobru i losu. U svakom zanru ima smeca .
A onako usput, koji su ostali albumi na tvojoj top 10 ljestvici ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Karleuša, Šaban, Ceca, Seka, Šemsa vjerovatnoceze je napisao/la:Odgovorio si sam sebi na postavljeno pitanje.juznjak> je napisao/la:Dobro karakter obrazlozi zasto nije ? Nemoj mi samo ono tipa : to je smece , kic i sund . Od takvih se izaspem .ceze je napisao/la:Ojj 10 najboljih albuma svih vremena, između ostalih Luis i Južni vetar![]()
A onako usput, koji su ostali albumi na tvojoj top 10 ljestvici ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad je mnogo jasnije.juznjak> je napisao/la: Ja slusam gotovo sve
Ovi su mi najjači sa slušam sve u prevodu teški narodnjak.
Porediti ovog ćelavog čobana sa Hendrixom je najveći fail u istoriji ovog foruma a i šire.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni je zanimljivo kad mi neko kaže ja se razumijem u muziku, ti se ne razumijes ti si ogranicen jer slusas samo 2-3 pravca 
Nullius in verba
- tyler durden
- Kontakt:
I ti kao takav, koji nisi sigurno preslusao svu muziku svijeta , ne mozes reci da su Louis i Juzni Vetar , u top 10 najboljih svih vremena.juznjak> je napisao/la: Dobro karakter obrazlozi zasto nije ? Nemoj mi samo ono tipa : to je smece , kic i sund . Od takvih se izaspem .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.