FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Još gore, volio bih ga vidjeti kod kona, jbg mlad je a oni se "podmlađuju"
Ovo nije tema FK Zeljeznicar i nema razloga da ih se ovdje spominje .fcsforever je napisao/la:Još gore, volio bih ga vidjeti kod kona, jbg mlad je a oni se "podmlađuju"
Ti si opet šampion !
-
fcsforever
- Kontakt:
simon, ovo je slobodan forum i ako misliš da ti neće ovdje visiti bez ili sa pozivom..u debeloj si zabludi. Dok nema uvreda i tako tih stvari ..pisanje je dozvoljeno. Tebi ako se ne sviđa...ignore...i meni će biti lakše. Pozz
Joj Gojkare pred kamerama, frajer se izgubi totalno...

Jagodic lud totalno, cim je Dulja usao postali smo opasniji, imao odlican prodor na pocetku drugog pol. i par opasnih pasova.PES2012 je napisao/la:Sramota je da Duljevic ne igra od prve minute za u21
Ti si opet šampion !
To je njegov (selektorov) stav, možda je mišljenja da je Dulja umoran pa neće da ga forsira: Uglavnom bilo kako bilo, možda je i bolje da manje igra jer će nam biti potreban u Zenici, još kad skontamo da su autobusom putovali goresimon je napisao/la:A kad imamo onog strucnjaka koji ga drzi na klupi .PES2012 je napisao/la:Sramota je da Duljevic ne igra od prve minute za u21
Haretovo je da radi i napreduje, neki novi selektor će to primjetiti sigurno. Samo lagano, trud i rad.
hilmo je napisao/la:To je njegov (selektorov) stav, možda je mišljenja da je Dulja umoran pa neće da ga forsira: Uglavnom bilo kako bilo, možda je i bolje da manje igra jer će nam biti potreban u Zenici, još kad skontamo da su autobusom putovali goresimon je napisao/la:A kad imamo onog strucnjaka koji ga drzi na klupi .PES2012 je napisao/la:Sramota je da Duljevic ne igra od prve minute za u21![]()
![]()
![]()
Haretovo je da radi i napreduje, neki novi selektor će to primjetiti sigurno. Samo lagano, trud i rad.
Ti si opet šampion !
Mi prije svega trebamo misliti na nas
Mnogo sam iščekivao da Gojko debituje u Tuzli, ali kad sam vidio kako kiša pada, na svaki njegov dodir sam strepio da se ne dao Bog povrijedi. Protiv Kipra ne vjerujem da će dobiti neku minutažu, do 10 minuta najviše. A to je za ans odlično.
Kad ovi U21 opet igraju?
Mnogo sam iščekivao da Gojko debituje u Tuzli, ali kad sam vidio kako kiša pada, na svaki njegov dodir sam strepio da se ne dao Bog povrijedi. Protiv Kipra ne vjerujem da će dobiti neku minutažu, do 10 minuta najviše. A to je za ans odlično.
Kad ovi U21 opet igraju?
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja mislim da Gojko nece ni na klupi bitihilmo je napisao/la:Mi prije svega trebamo misliti na nas![]()
![]()
Mnogo sam iščekivao da Gojko debituje u Tuzli, ali kad sam vidio kako kiša pada, na svaki njegov dodir sam strepio da se ne dao Bog povrijedi. Protiv Kipra ne vjerujem da će dobiti neku minutažu, do 10 minuta najviše. A to je za ans odlično.![]()
Kad ovi U21 opet igraju?
08. 09. 2014. BiH-Mađarskahilmo je napisao/la:Mi prije svega trebamo misliti na nas![]()
![]()
Mnogo sam iščekivao da Gojko debituje u Tuzli, ali kad sam vidio kako kiša pada, na svaki njegov dodir sam strepio da se ne dao Bog povrijedi. Protiv Kipra ne vjerujem da će dobiti neku minutažu, do 10 minuta najviše. A to je za ans odlično.![]()
Kad ovi U21 opet igraju?
Ti si opet šampion !
Ma nema veze, za neki ozbiljniji angažman u reprezentaciji ipak treba napraviti transfer vani...bordobijeli je napisao/la: ja mislim da Gojko nece ni na klupi biti
Neće u Zenici biti ni malo lako, nadam se da će ove mini pripreme u Hercegovini poslužiti svrsi i da će se svi malo osvježiti.
Ma Celik je neprepoznatljiv. Haos u upravi, a na terenu medju igracima ni znanja ni motiva da se uradi bilo sta. Ako se uzme u obzir da je teren najbolji u drzavi, da se nece nafurat ni igraci ni navijaci kao sto je do sad bio slucaj, Sarajevo ne bi smijelo imati vecih problema u Zenici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ta nas prica yeba protiv Mladosti i Travnika.exbabilon je napisao/la:Ma Celik je neprepoznatljiv. Haos u upravi, a na terenu medju igracima ni znanja ni motiva da se uradi bilo sta. Ako se uzme u obzir da je teren najbolji u drzavi, da se nece nafurat ni igraci ni navijaci kao sto je do sad bio slucaj, Sarajevo ne bi smijelo imati vecih problema u Zenici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
samosarajvo
- Kontakt:
Radovac i Dulja su imali lakse povrede, zato nisu igrali, tj Dulja je usao 20 ak minuta.
Lijepo je čuti koliko se mladih i talentovanih igraca direktno ili preko menadzer anudi u akademiju... ja sam iznenađen iskreno, mada, kada se vidi kakve uslove i maju , kakve ce imati i na kakve turnire idu, onda mi je čuđenje malo manje ...
uz to siguran sam dace ovaj novac od EL sigurno jos povecati brzinu napretka OP tj Akademije...
uz to siguran sam dace ovaj novac od EL sigurno jos povecati brzinu napretka OP tj Akademije...
Mislim da dulja lakse povrijedjen moze biti puno bolji odpolq njih ..al msm da se tu sasvim drugi parametri gledaju ...malo manje kvalitet .. moje licno misljenje..sto ne mora znacit da je ispravno..samosarajvo je napisao/la:Radovac i Dulja su imali lakse povrede, zato nisu igrali, tj Dulja je usao 20 ak minuta.
Toto Riina
Da samo što sad igrate protiv Čelika a ne protiv Mladosti ili Travnika. Čelika koji je pred gašenjem.. Mislim da vaša pobjeda neće doći u pitanje, još pogotovo ovo što kaže kolega @exbabilon za teren, mislim da će to vašim igračima itekako odgovaratiSabinho je napisao/la:Ta nas prica yeba protiv Mladosti i Travnika.exbabilon je napisao/la:Ma Celik je neprepoznatljiv. Haos u upravi, a na terenu medju igracima ni znanja ni motiva da se uradi bilo sta. Ako se uzme u obzir da je teren najbolji u drzavi, da se nece nafurat ni igraci ni navijaci kao sto je do sad bio slucaj, Sarajevo ne bi smijelo imati vecih problema u Zenici.
Ja te volim, volim Željo..
Fudbal je igra gdje ne pobjedi uvijek favorit. Jes da su te stvari koje pominjete na našoj strani ali da bi dole ostvarili pobjedu svaki igrač ba terenu treba da pruži svoj maksimum. I ako to neki naši nisu shvatili, nema unaprijed upisanih bodova i petardi. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fcsforever
- Kontakt:
Čemu filozofija , ponoviti igru ko iz kupa , iz obje tekme. U tom slučaju, pobjeda neće doći u pitanje. Znanja i snage za to imamo...ostaje da to i uradimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.