FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2016, 21:21

SARS je napisao/la:Iskreno ako bi i doslo da Husref ode, odnosno da dobije otkaz iako sam protiv toga,jer bolje je da svi zajedno sjednu i saberu se, jedini koji bi ga mogao dosljedno zamijeniti i koji poznaje ovo sve je Slaven Musa
Musu bi pojela Tuzla i Sloboda za 3 hefte. Zna onako opet nije medju top trenerima kao Husref, Karacic, Vinko ..

A Jagodic je patuljasti klaun.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 avg 2016, 21:24

Sergej Barbarez.E to bi bio bum,yebo Ciru haha
Ali za sada i Husref sluzi svrsi a to je sami vrh BiH fudbala,kako nam je i obecano.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2016, 21:33

Napredak bi bili Kodro ili Barbaric. npr

Ovi iz Srbije su gori o od nasih, imaju dosta managera. Cak je 4-5 njih bilo u Borcu, Slaviji i tim ekipama i niko nije izdrzao dugo. Rotiraju se kao Jesic iz kluba u klub svakih 6 mjeseci.

A inace i manageri kada dolaze gledaju i uvjete. A kod nas uvjeti nisu nesto. Tako da je nerealno ocekivati nekog kao Ciro jer je Ciru interesovao samo novac.

Sta mozemo dobiti od inostranih? Mozemo dobiti nekog onako kao Casemiro, ne zna gdje udara.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 21:40

Ma moze se naci kvalitetan samo treba platiti. Od domacih Pavic je dobar. Od stranih Barbarez, Bajramovic. Mozda pridobiti Zlatana Nalica sto je U21 sa Svedskom osvojio :D To je malo nerealno, ali mozda stvarno Cvijetin Blagojevic ne bi bio los, drugacije je kad je trener povezan sa klubom. A i ne bi cekali kad ce izletiti sa nekim izjavama :mrgreen: Ali neka Husrefa jos dugo, onako pisem :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 avg 2016, 21:47

Malo ste uranili sa imenima , Sloboda da dobije naredne dvije niko se ne bi sjecao krupe . :thumbdown: zasto imate tako ruzan mentalitet slazem se da se treba trznuti sabrati kritikovati al tjerati nekog radi jednog poraza nema smisla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2016, 21:52

Ljudi sta.je vama? Kurcobolja je ozbiljna boljka.i boli.
Ovo je nesto drugo. Sta vidjecemo .
Rjesenje je.samo Azmir.onako kako on zna posjest ih i malo objasnit neke stvari ko sta. gdje i za koga radi.interes kluba je ispred svakog njihovog pojedinacnog.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 avg 2016, 21:54

pinoglavi je napisao/la:Ma moze se naci kvalitetan samo treba platiti. Od domacih Pavic je dobar. Od stranih Barbarez, Bajramovic. Mozda pridobiti Zlatana Nalica sto je U21 sa Svedskom osvojio :D To je malo nerealno, ali mozda stvarno Cvijetin Blagojevic ne bi bio los, drugacije je kad je trener povezan sa klubom. A i ne bi cekali kad ce izletiti sa nekim izjavama :mrgreen: Ali neka Husrefa jos dugo, onako pisem :D
Ma vratiti Ciru dok nije preselio, ako nista bar bi stadion bio pun :D

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 avg 2016, 21:55

samo da pohvalim juniore i kadete Slobode, prvi za sad :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2016, 21:59

Ovog eksperta bih volio vidjeti
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2016, 22:00

slana_krv je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ma moze se naci kvalitetan samo treba platiti. Od domacih Pavic je dobar. Od stranih Barbarez, Bajramovic. Mozda pridobiti Zlatana Nalica sto je U21 sa Svedskom osvojio :D To je malo nerealno, ali mozda stvarno Cvijetin Blagojevic ne bi bio los, drugacije je kad je trener povezan sa klubom. A i ne bi cekali kad ce izletiti sa nekim izjavama :mrgreen: Ali neka Husrefa jos dugo, onako pisem :D
Ma vratiti Ciru dok nije preselio, ako nista bar bi stadion bio pun :D
Od.svih ovih nabrojanih husref je za nas najbolji trener.
Husrefa ne volimo jer je pitar da se ne lazemo, i neki samo cekaju kiks da ga se sto bi rekli pocera.
Kad se ljubav razvije u oba smjera ode on sam siguran sam.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 avg 2016, 22:01

wobly92 je napisao/la:Ovog eksperta bih volio vidjeti
slika
:urnebes:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 avg 2016, 22:17

Brani Husara Piriju po facebooku :rol:

Neka stranica napisala naslov: Pocetnicki kiks Pirica... On se odma' javio u komentarima :urnebes: kao nije bilo kontakta, nije bio penal i odbrana je kriva za golove, a da nije bilo Pirije bilo bi 6/7-0 :urnebes: :facepalm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 avg 2016, 22:25

Beduin je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Dobrica iz Dubaia :mrgreen:
Dobri duh.

Ako se budu zajebavali igraci vidicu sa Azmirom da ih posalje ovamo da prave pjescane satove po pustinji. :urnebes:
:rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2016, 22:55

Sve mi veća muka od ovog Pirije, sad kad su se malo smirile strasti i kad se pogledao ovaj pregled na BHT, pa on je i kod trećeg gola kriv. Ne zna se pomjerit lik s gola i izletit malo barem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 avg 2016, 22:56

odgledao pregled i neke stvari mi zapadose za oko :!: prvi gol Piric idiot na kvadrat. drugi gol Dzidic ne zna gdje se nalazi, Mehmedagic kao da je rucnu povukao :!: treci gol lopta Piricu po petercu seta a on se linije drzi :clap: interesantna situacija nakon sviranog penala Dzidic se unosi u facu sidiji i dodiruje ga celom sto je potpuno bespotrebno i seljacki :kafa: evo i Rahimic govori da se nesto desava s nama jer to samo budala ne moze vidjeti. valjda sve na dobro izadje zivio nam Azmir jos dugo a ove placenike qitom po celu treba mlatiti :guz:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 avg 2016, 23:01

fukaratz je napisao/la:odgledao pregled i neke stvari mi zapadose za oko :!: prvi gol Piric idiot na kvadrat. drugi gol Dzidic ne zna gdje se nalazi, Mehmedagic kao da je rucnu povukao :!: treci gol lopta Piricu po petercu seta a on se linije drzi :clap: interesantna situacija nakon sviranog penala Dzidic se unosi u facu sidiji i dodiruje ga celom sto je potpuno bespotrebno i seljacki :kafa: evo i Rahimic govori da se nesto desava s nama jer to samo budala ne moze vidjeti. valjda sve na dobro izadje zivio nam Azmir jos dugo a ove placenike qitom po celu treba mlatiti :guz:
Jos kada rece da su imali u prvih 11 7 igraca ispod 21 god. ispade mi piva iz ruke,svega mi. :facepalm:
Povlacim sve sto sam rekao danas brukaaa :sick:
50 % plate im treba odbiti mater im yebem .
Samo 6 bodova iz naredne dvije ih izvlaci u suprotnom treba ovo radikalno rezat dok nije kasno. ...Pirica poslati u Slogu bem ga u usta.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 avg 2016, 23:06

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:odgledao pregled i neke stvari mi zapadose za oko :!: prvi gol Piric idiot na kvadrat. drugi gol Dzidic ne zna gdje se nalazi, Mehmedagic kao da je rucnu povukao :!: treci gol lopta Piricu po petercu seta a on se linije drzi :clap: interesantna situacija nakon sviranog penala Dzidic se unosi u facu sidiji i dodiruje ga celom sto je potpuno bespotrebno i seljacki :kafa: evo i Rahimic govori da se nesto desava s nama jer to samo budala ne moze vidjeti. valjda sve na dobro izadje zivio nam Azmir jos dugo a ove placenike qitom po celu treba mlatiti :guz:
Jos kada rece da su imali u prvih 11 7 igraca ispod 21 god. ispade mi piva iz ruke,svega mi. :facepalm:
Povlacim sve sto sam rekao danas brukaaa :sick:
50 % plate im treba odbiti mater im yebem .
Samo 6 bodova iz naredne dvije ih izvlaci u suprotnom treba ovo radikalno rezat dok nije kasno. ...Pirica poslati u Slogu bem ga u usta.
vjeruj mi ja sam mislio da nisam dobro cuo :facepalm: izgledalo je kao da sam gledao pregled utakmice Slobode protiv RIjeke ili Zvezde pa nas ljudi trpaju. njih djeca isamarala :puke: samo po dzepu udaranje nista drugo, Azmire zavrci pipu qurcoboljasima :pray:
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 avg 2016, 23:33

Aerials je napisao/la:samo da pohvalim juniore i kadete Slobode, prvi za sad :salut:
Prošle godine juniori se borili za titulu, pa nijedan ne potpisa ugovor (Todora ne računam, trenirao je i prije sa seniorima).

Planovi za budućnost nikakvi :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 avg 2016, 23:40

Nema ih skoro pa nikako.koji bi dosli nama.
Petrovic.pokazuje znanje al.i nije.jos.dokaza,vidjet cemo pod.pritiskom.kako.ce ici.
Nije isto.vodit Radnik i.klub iz vrha..
Pred nama.je.sve..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2016, 23:45

ahmic je napisao/la:Nema ih skoro pa nikako.koji bi dosli nama.
Petrovic.pokazuje znanje al.i nije.jos.dokaza,vidjet cemo pod.pritiskom.kako.ce ici.
Nije isto.vodit Radnik i.klub iz vrha..
Pred nama.je.sve..
:wtf: :wtf: :wtf: :shock: :shock: :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.