FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://www.facetv.ba/face-tv/pronaite-f ... -face.html" onclick="window.open(this.href);return false;
google cini cuda
google cini cuda
Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.[/quote]
ma nemoj se ti nama sekirati vidjeces u srijedu dali ce biti samo 600 nasih ili pak vise
... imali kakvih vijesti oko tima ?[/quote]
Bit če vas puno, tu nema dvojbe. A na ovakav način sigurno ne, znači ono što sam objasnio. Ne, na ovakav način. Ali ne govorim, da ne postoju drugi načini.
[/quote]
Oko moje Mariborsko.Da li znas da moraju pustiti svakoga ko posjeduje ulaznicu.Bez obzira na koji je nacin dosao do nje.Te ukoliko to odbiju da urade,da ih data osoba ima pravo tuziti i u tom slucaju bi nk maribor morao platiti masnu kaznu.
ma nemoj se ti nama sekirati vidjeces u srijedu dali ce biti samo 600 nasih ili pak vise

Bit če vas puno, tu nema dvojbe. A na ovakav način sigurno ne, znači ono što sam objasnio. Ne, na ovakav način. Ali ne govorim, da ne postoju drugi načini.

Oko moje Mariborsko.Da li znas da moraju pustiti svakoga ko posjeduje ulaznicu.Bez obzira na koji je nacin dosao do nje.Te ukoliko to odbiju da urade,da ih data osoba ima pravo tuziti i u tom slucaju bi nk maribor morao platiti masnu kaznu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Vidim da se skupljaju dušmani na našoj temi, pa da ponovimo gradivo.
Maribor-Željezničar 1-1
Željezničar-Maribor 0-0
Helsingborg-Željezničar 1-1
Željezničar-Helsingborg 0-0
Celtic-Željezničar 1-1
Željezničar-Celtic 1-1 ( 11-10 penali ).
1. Chelsea
2. Valencia
3. PSG
4. Željezničar

Maribor-Željezničar 1-1
Željezničar-Maribor 0-0
Helsingborg-Željezničar 1-1
Željezničar-Helsingborg 0-0
Celtic-Željezničar 1-1
Željezničar-Celtic 1-1 ( 11-10 penali ).
1. Chelsea
2. Valencia
3. PSG
4. Željezničar

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kod nas kasni to sve malo, koliko je samo vremena proslo dok je TV1 dosla, pretrazio sam ponovo kanale, nema Face Tv, sutra cu ja odmah zvati, zna li se koje ce Tv kuce preuzimati signal od ove Televizije ?anonimni je napisao/la:al' on je u Žepču, samim tim su manje šanse da je nađe nego nama, sigurno...exbabilon je napisao/la:juveboy je napisao/la:Kod mene na kablovskoj nema te Televizije, interesantno. . .
Loša televizija, čim je nema kod tebe. Ima opcija da potražiš program, nije teško, pokušaj...
http://www.ustream.tv/channel/facetv-sarajevojuveboy je napisao/la:Majke mi prvi put cujem za ovu TV kucu, ne znam tek sam dosao sa odmora, idem prelistat kanale, mozda su je ubacili u medjuvremenu. . . Kod nas u Zepcu, kablovska je velika nula, a BH telecom i njegove ponude opstruiraju i nedaju im uci u grad. . .
Za sve one koji nemaju FACE TV evo ovdje mogu da prate
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa da, nema JU Dom kulture Žepče, kao što sam i rekao, a stream ce tesko ici, jer ce biti puno korisnika, jedini nacin jeste da neka druga TV kuća preuzme njihov signal. . .

- zubanovic89
- Kontakt:
Joj gdje me nadje sa tim Zepcem, cim ga spomenu lose mijuveboy je napisao/la:Pa da, nema JU Dom kulture Žepče, kao što sam i rekao, a stream ce tesko ici, jer ce biti puno korisnika, jedini nacin jeste da neka druga TV kuća preuzme njihov signal. . .

Imas li behar tv? oni pola svog programa pokrivaju sa Face TV, bice ti toga ba na dan tekme ce se puno vise znat' i njima je u interesu da sto vise raje gleda, tako da ce vjerovatno dosta ovih lokalnih stanica to preuzet
Edit: osim toga kad padne gol, pasce i server ss.ba znace se

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Nisu oni za dzabe trazili, da se napise ime i prezime na svaku kartu, ako ne mozes dokazati, da si ti ona osoba koja je napisana na karti lako se ti moze dogoditi, da neces vidjeti unutrasnjost stadiona. Inace u praksi i ja mislim, da nece tako striktno da kontroliraju ali nije istina ono sto kazes, da bas moraju.TMovac je napisao/la:
Da ne bi bilo neke zabune ili problema bez veze jel vidim, da vecina vas onako na "na lako cemo" uzima sve upute koje su zvanicno date.
- sa obelezjima kluba mozete jedino na sever, mozda ce se moci i na sektor H na zapadu ali nisam siguran
-bez karata necete moci na stadion niti jih necete moci kupiti ispred stadiona ako nemate slovancki pasos
-na istoku ne preporucujem, da se pojavite sa i stavite obelezja naknadno, jer tamo vam ESS to nece dozvoljeti i necete dugo gledati utakmicu.
Lp
-
- Kontakt:
Jbo te led ovi janezi napravili toliku zbrku sa ulaznicama da to nije normalno, a zaboravili su da pola Slovenije čine Bosanci i da ce ih masu doci da podrže Željezničar..samo što još nisu stavili da napišeš i krvnu grupu na ulaznicu , cccc pa nisu manijaci toliki divljaci šta ste se usrali.
Kako je krenulo ovo sa ovim janezima mene ne bi cudilo da oni nama u Sarajevu odrede cijenu ulaznica. Pa da nas i tako sprijece da napunimo stadion.
Ja prvi put cujem da se negdje pise ime i prezime na ulaznici da se zna ko si i sta si da slucajano neko drugi ne uđe. Pazi molim te oni su se itekao prepali da im navijaci Zelje ne napune stadion i obrukaju ih da nisu u stanju svoju publiku privuci. A to bi se sigurno desilo, da nisu poceli sa ovim metodama da samo Slovenac moze uci.
A pogledaj sada sta kazu ne ocekuju vise od 8-9-000. na tribinama, jos svojima uskratili TV prijenos.
Sve ce im se ovo obiti o glavu!
Ja prvi put cujem da se negdje pise ime i prezime na ulaznici da se zna ko si i sta si da slucajano neko drugi ne uđe. Pazi molim te oni su se itekao prepali da im navijaci Zelje ne napune stadion i obrukaju ih da nisu u stanju svoju publiku privuci. A to bi se sigurno desilo, da nisu poceli sa ovim metodama da samo Slovenac moze uci.
A pogledaj sada sta kazu ne ocekuju vise od 8-9-000. na tribinama, jos svojima uskratili TV prijenos.
Sve ce im se ovo obiti o glavu!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Još jedan put. Ovo sve oko personalizacije etc je zahtjev policije. Oko toga, da nema prijenosa po tv. Rtv slo nije ponudila ni €, da bi prenosila utakmica. Maribor je odbio. Možda se vama ovo čini sve čudnim, ali tako to je.
Tomaz je napisao/la:Nisu oni za dzabe trazili, da se napise ime i prezime na svaku kartu, ako ne mozes dokazati, da si ti ona osoba koja je napisana na karti lako se ti moze dogoditi, da neces vidjeti unutrasnjost stadiona. Inace u praksi i ja mislim, da nece tako striktno da kontroliraju ali nije istina ono sto kazes, da bas moraju.TMovac je napisao/la:
Da ne bi bilo neke zabune ili problema bez veze jel vidim, da vecina vas onako na "na lako cemo" uzima sve upute koje su zvanicno date.
- sa obelezjima kluba mozete jedino na sever, mozda ce se moci i na sektor H na zapadu ali nisam siguran
-bez karata necete moci na stadion niti jih necete moci kupiti ispred stadiona ako nemate slovancki pasos
-na istoku ne preporucujem, da se pojavite sa i stavite obelezja naknadno, jer tamo vam ESS to nece dozvoljeti i necete dugo gledati utakmicu.
Lp
A kako ce Slovenci bez pasosa kupovat ulaznice

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Slovenac majke mi smaraš na ovoj temi. DOđe čovjek da nešto pročita i onda milion gluposti. Joj jeste fini pravo vi SLovenci. DOšli na našu temu da se mi Bosanci ne bi izradili i otišli bezveze do SLovenije. Ne brini ti ništa mi ako ne uđemo odemo u kakvu kafanu blizu stadiona i tamo odgledamo tekmu što je možda i bolje jer imamo šanse i pokupiti neku Slovenku. Inače ne odgovaram ljudima na ovakav način ali si me ti stvarno iznervirao pogotovo što si replicirao @damirfile a nisi napisao ništa kontra njega. Znači čitaaaaaaaj!!! MOmak je suzio svu ovu priču u dvije rečenice i svaka mu čast, a ti fol repliciraš. DA si rekao da moraš imati pasoš i na ulazu u stadion ok, ali nisi, a i ne vjerujem da će trebati pasoš na ulazu. Prilikom kupovine ok, ali da nosiš pasoš ili ličnu na ulaz to stvarno još nisam čuo. I hajd molim te ne piši više o ulaznicama. Ako imaš nešto o ekipi, kako ćete igrati, koja će vam biti taktika to piši slobodno. Eto možeš još meni replicirati i nemoj molim te više. Shvatili smo šta hoćeš reći.iskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.
iskratel je napisao/la:Još jedan put. Ovo sve oko personalizacije etc je zahtjev policije. Oko toga, da nema prijenosa po tv. Rtv slo nije ponudila ni €, da bi prenosila utakmica. Maribor je odbio. Možda se vama ovo čini sve čudnim, ali tako to je.
Neki dan ej na jednoj lokalnoj TV stanici iz Sarajeva bila emisija, gdje se mogao cuti rezgovor novinara i policajca odgovornog za suradnju oko organizacije te utakmice. Policajac je jasno rekao da je sve to zahtjev Maribora, i broj karata i personalizacija ulaznica.
E sada, ko tu laze i petlja nemam pojma. Niti se radi o mom klubu niti bilo sta drugo, ali cisto da napisem ono sto sam licno cuo.
Paša moj,kada bi sve ijednog navijaca provjeravali (osim tih na sjeveru),pa to bi trajalo do iduce godine.i tako ce bruka raje uci na foru.normalno sa kartom,ali ne na svoje ime.iskratel je napisao/la:Još jedan put. Ovo sve oko personalizacije etc je zahtjev policije. Oko toga, da nema prijenosa po tv. Rtv slo nije ponudila ni €, da bi prenosila utakmica. Maribor je odbio. Možda se vama ovo čini sve čudnim, ali tako to je.
A sto se prenosa tice.Maribor nije dao prenos jer se boje da bi bio mali odziv janeza.i da bi vecina ostala kuci gledati tekmu.Dok ce ovako doci mozda malo vise.Ali nebitno.Sta god da uradite,ovo su vam posljednje 2 europske tekme ove sezone.Tako da uzivajte
E pišeš gluposti prave. A to šti vjeruješ ili ne, ne zanima me. Bitne su činjenice. I da, treba ti pasoš ili lična karta, kada če se iči na stadion. Ako toga ne bi bilo, onda ovo ne bi bila personalizacija ili? Ali ti valjda ovdje vidiš neku priliku. Imaš nekog prijatelja Slovenca i on bi kupio karte. Dao bi lične karte nekih njegovih prijatelja, sve bi bilo ok, a onda ove karte bi dao tebi. Na ulazu se ne bi provjeravalo ako ime i prezime odgovora tebi, pa bi ljepo ušao na stadion kao Janez Novak. Ja osobno nisam za ovakve stvari kao što je personalizacija i zabrana onim koji nisu Slovenci. Ali tako to je.zaboljisportuBiH je napisao/la:Slovenac majke mi smaraš na ovoj temi. DOđe čovjek da nešto pročita i onda milion gluposti. Joj jeste fini pravo vi SLovenci. DOšli na našu temu da se mi Bosanci ne bi izradili i otišli bezveze do SLovenije. Ne brini ti ništa mi ako ne uđemo odemo u kakvu kafanu blizu stadiona i tamo odgledamo tekmu što je možda i bolje jer imamo šanse i pokupiti neku Slovenku. Inače ne odgovaram ljudima na ovakav način ali si me ti stvarno iznervirao pogotovo što si replicirao @damirfile a nisi napisao ništa kontra njega. Znači čitaaaaaaaj!!! MOmak je suzio svu ovu priču u dvije rečenice i svaka mu čast, a ti fol repliciraš. DA si rekao da moraš imati pasoš i na ulazu u stadion ok, ali nisi, a i ne vjerujem da će trebati pasoš na ulazu. Prilikom kupovine ok, ali da nosiš pasoš ili ličnu na ulaz to stvarno još nisam čuo. I hajd molim te ne piši više o ulaznicama. Ako imaš nešto o ekipi, kako ćete igrati, koja će vam biti taktika to piši slobodno. Eto možeš još meni replicirati i nemoj molim te više. Shvatili smo šta hoćeš reći.iskratel je napisao/la:Evo opet pričate bajke ljudima. Neznam koja svrha. Personalizacija, če biti 100%, sa obelježima kluba neče se pustit na stadion, osim tamo na sever. I pojoš neznam koliki put, da NE MOŽE niko kupit karto za nekog, ako nema Slovenskog pasoša. Al vi ono stvarno skroz zid, da se može i hoče. NE MOŽE.damirfile je napisao/la:Slobodno krenite na tekmu ako imate nekoga sa slovenskim pasosem da vam kupi kartu. Obuces se normalno sto morass imati sal pa da bude problema nekih na ulazu. Nece trebati pasos na ulazu u stadion fino pokazes kartu udjes i to je to. Dzaba komplikujete.
Ja sam samo toliko pristojan, da odgovorim i napišem tačne stvari. Da, dobro je, uči čete, ali ne stadion, popit kafu, pojest nešto i gledat utakmicu u nekom kafiču. To mene ne zanima. Piše se o raznima stvarima kako če se ipak moči uči na stadion i slično, ali samo upozoravam, da se ovo neče desiti, da stvarno neki nebi bezveze išli.
vozdra manijaci,jel ko prisustvovao treningu veceras,i bilo bi lijepo ispratit momke sutra ko je u mogucnosti
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
prenos će biti ali samo za BiH, Face Tv je kupila prava od Maribora, RTV Slo će samo iznajmiti svoje resurse (ljude, link i tehniku)iskratel je napisao/la:Još jedan put. Ovo sve oko personalizacije etc je zahtjev policije. Oko toga, da nema prijenosa po tv. Rtv slo nije ponudila ni €, da bi prenosila utakmica. Maribor je odbio. Možda se vama ovo čini sve čudnim, ali tako to je.
Da, bit če kod vas, mislio sam za Sloveniju,
Kako li ce na satu namjestiti to samo u BIH da mi je znatitravnicanin je napisao/la:prenos će biti ali samo za BiH, Face Tv je kupila prava od Maribora, RTV Slo će samo iznajmiti svoje resurse (ljude, link i tehniku)iskratel je napisao/la:Još jedan put. Ovo sve oko personalizacije etc je zahtjev policije. Oko toga, da nema prijenosa po tv. Rtv slo nije ponudila ni €, da bi prenosila utakmica. Maribor je odbio. Možda se vama ovo čini sve čudnim, ali tako to je.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, zeljovolimte i 44 gosta.