Iznenadilo me katastrofalno stanje terena na Kosevu. Kako ce onda biti u oktobru?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Realno, u onom sivilu od U21 reprezentacije, Duljevic ubijedljivo najbolji igrac masa se propisno iafulao i morao je zabiti bar jedan gol od onih sansi.
Iznenadilo me katastrofalno stanje terena na Kosevu. Kako ce onda biti u oktobru?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Izvikan igrač. Pokušava sve nešto sam a ni tamo ni vamo. Čitava mlada reprezentacija malo je reći katastrofa.Aragon je napisao/la:Realno, u onom sivilu od U21 reprezentacije, Duljevic ubijedljivo najbolji igrac masa se propisno iafulao i morao je zabiti bar jedan gol od onih sansi.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Duljevic je jos prije sezonu dok je igrao u Olimpicu bio među boljim krilnim igračima lige, kad smo ga mi kaparisali u januaru do juna je u Olimpicu sjedio na klupi pa ga je to malo kostalo forme ali kako sezona prolazi sve je bolji i bolji.skripta je napisao/la:Izvikan igrač. Pokušava sve nešto sam a ni tamo ni vamo. Čitava mlada reprezentacija malo je reći katastrofa.Aragon je napisao/la:Realno, u onom sivilu od U21 reprezentacije, Duljevic ubijedljivo najbolji igrac masa se propisno iafulao i morao je zabiti bar jedan gol od onih sansi.
Šuta sa obije noge, veoma brz i jak a na dosta primjera (BL kod gola i u Gladbahu kad fuli 100%) smo vidjeli da je i dobar tehnicar kada treba povuci te nanizati kojeg igrača...
Više je onaj tip krila ala Bale i Ronaldo (ne upoređujem ih kvalitetom vec stilom igranja) nego ala Ribery i Robben.Prava atleta uz odlican sut te pristojno baratanje loptom.
Od njega u Sarajevu ove sezone ocekujem da bude najbolji uz Gojkaru, pa čak i bolji od Stojceva,Krste i ostale kompanije.
A da ce u ovom jadu od repke, gdje igraju igraci koji imaju boljeg menadzera, igrati sam - naravno da hoće.
Re: FK Sarajevo
Duljevic ce igrom na ovom nivou za jedno godinu biti A reprezentativac .
Ti si opet šampion !
Bitno je da ga zaobidju povrede i da nastavi raditi kao do sad, ja se ne brinem za njegovu buducnost a samim tim ni za buducnost FK Sarajevo. 
danas bi trebali igrati brotnjo i sarajevo prijateljsku utakamicu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nekad su te utakmice o tituli odlucivaleGrdan je napisao/la:danas bi trebali igrati brotnjo i sarajevo prijateljsku utakamicu.
Sta bi sa tim Brotnjom?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Duljević ima onu drskost kao i Teletović ili Robben
Momak se ne libi opaliti i driblati deset puta za redom, dobro je imati takvog igrača pogotovo kada te ne ide... Mislim da je veliki potencijal i da će kroz 3-4 godine biti standradni reprezentatviac ili barem u onih 16-17 igrača.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Nekako mi izgleda ugojen , ili se ja varamamstaff je napisao/la:Duljević ima onu drskost kao i Teletović ili RobbenMomak se ne libi opaliti i driblati deset puta za redom, dobro je imati takvog igrača pogotovo kada te ne ide... Mislim da je veliki potencijal i da će kroz 3-4 godine biti standradni reprezentatviac ili barem u onih 16-17 igrača.
Mislim da je tako građen, ali svakako je brz pa nema veze 
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
fcsforever
- Kontakt:
Na svu onu zaradu od evrope ljetos dodajte jos 31.140 eura. UEFA kaznila vise klubova za finansijski fair play...pa su odlucili da BH klubovima podijele sumu koju sam napisao. Znaci...FCS , kone...Zrinjski i Siroki..po 31140 eura
Ako je istina, fino je i to cut
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
bordobijeli
- Kontakt:
zna li se kad je tacno utakmica u Zenici 
Ima na fcsarajevo.ba .. u subotu u 19h cini mi se..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Akademici danas igraju protiv Maribora, tacnije vec igraju jer je mec poceo u 14:00
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
Ne vidim razloga da se lazu ovakve stvari..!!!!amorovski je napisao/la:Ako je istina, fino je i to cut
Nije fazon samo uzeti loptu ko on zagnjuriti glavu u pod napraviti pet lažnjaka i rokat loptu preko juga, sjevera..amstaff je napisao/la:Duljević ima onu drskost kao i Teletović ili RobbenMomak se ne libi opaliti i driblati deset puta za redom, dobro je imati takvog igrača pogotovo kada te ne ide... Mislim da je veliki potencijal i da će kroz 3-4 godine biti standradni reprezentatviac ili barem u onih 16-17 igrača.
Ne kažem da neće napredovati a ovo što je pokazao za reprezentaciju je jedno veliko ništa na kvadrat. Mlad je vidjet ćemo na šta će izaći ..A-reprezentacije očima neće vidjet da se razumijemo kao niko iz Premijer Lige...
-
fcsforever
- Kontakt:
Sad kad si nam reko STA NIJE FAZON...reci nam STA JE FAZONskripta je napisao/la:Nije fazon samo uzeti loptu ko on zagnjuriti glavu u pod napraviti pet lažnjaka i rokat loptu preko juga, sjevera..amstaff je napisao/la:Duljević ima onu drskost kao i Teletović ili RobbenMomak se ne libi opaliti i driblati deset puta za redom, dobro je imati takvog igrača pogotovo kada te ne ide... Mislim da je veliki potencijal i da će kroz 3-4 godine biti standradni reprezentatviac ili barem u onih 16-17 igrača.
Ne kažem da neće napredovati a ovo što je pokazao za reprezentaciju je jedno veliko ništa na kvadrat. Mlad je vidjet ćemo na šta će izaći ..A-reprezentacije očima neće vidjet da se razumijemo kao niko iz Premijer Lige...
pa da mu kazemo i da postane malo manje Messi od Messija
- sanlituncay
- Kontakt:
Future Talents Cup,Budapest
Maribor - Sarajevo 0-1 Harun Agić
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
sanlituncay je napisao/la:Future Talents Cup,Budapest
Kada je sljedeca utakmica ??
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], teamnorth1989 i 15 gostiju.