Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 mar 2012, 11:55

LenBias je napisao/la:covjece boziji pises mi na temi heata o svom rodjaku, jesi ti normalan? de svega ti otvori temu KK MOJ RODJAK pa da imas gdje pisat o tome i smijat se svojim forama hihihihihihihihi

pisem ti na temi? jesam li ja normalan?...ja se pitam da li si ti normalan :)...tako je zapalo na ovoj temi i sta sad?...navija covjek za Knickse ?.malo smo ga vamo podjebavali ne ulazi on na forume ne svrsava ba da bi se sa nama ovdje sprdao...evo za tebe je Brewer bolji od Jamesa i Wada :)...ustvari nije za tebe vec gore je to sto si ti na osnovu zezancije nas dvojice imas misljenje da ja ujendo mislim da je Brewer bolji do Jamesa i Wada omg :lol: :roll: ...de ba ljut si zbog poraza vidim neda ti se ni komunicirat sve ti smeta :).

evo da ti odmah sa dkazem kako Brewera i Lucasa nebi trado za Wada i Jamesa :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 mar 2012, 12:00

lave moj ti si operisan od humora, nemas pojma sta je sarkazam pravi, to je ocito i na kraju pises o svom rodjaku na temi heata, dodji malo sebi ako nemas kome

ps. napiso sam "pises mi" zato sto JA to citam, kontas? moglo je i NAMA isto tako al to je vec manje bitno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 mar 2012, 12:09

LenBias je napisao/la:lave moj ti si operisan od humora, nemas pojma sta je sarkazam pravi, to je ocito i na kraju pises o svom rodjaku na temi heata, dodji malo sebi ako nemas kome

ps. napiso sam "pises mi" zato sto JA to citam, kontas? moglo je i NAMA isto tako al to je vec manje bitno
hajde ba mali sto si ljut?..daj ba napisali 2 posta spomenuli covjeka zato sto nam je rodjak i navijac malo ga peglali i ti si sad tu nasao nesto da balis mi...vidi se da te boli poraz sinko :).....zato te i volim sad je te srce boli covjece :)...ahhaha ali Brewer je bolji od Wada, a posenbo od Jamesa to moram naglasit :)..Ma ti se sad ljuti koliko god hoces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 mar 2012, 17:37

Šteta za poraz sinoć, trebali smo pobijediti. Klupa nam je katastrofa, nemamo igrača pod košem, nadam se da će danas biti neki trejd, vrijeme je ako žele naslov
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 mar 2012, 09:56

Wade sinoc 14 poena u posljednjoj cetvrtini lagano idemo. Krivo mi je skto nismo doveli dobrog centra al eto moracemo s ovim sto imamo da uzmemo taj prsten :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 mar 2012, 01:27

za ovo vremena sto je igro do ovog trenutka Turiaf se cini ko pogodak, istina igraju protiv Detroita al opet :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 mar 2012, 01:33

Apsolutno,posebno mi se dopada njegov entuzijazam u igri,nadam se da bi nam on mogao biti od velike koristi ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 mar 2012, 09:46

Dobar debi za turiafa nista spektakularno al vidi se da ce biti bolji od anthonya (koji je za 7 minuta vise imao jedan skok i dva poena vise :roll: ) dok se malo uigra.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 24 mar 2012, 09:49

Turiaf je dobar potez, nadam se da će nastaviti s dobrim igrama
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 mar 2012, 14:35

MVP 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 mar 2012, 20:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:MVP 8-)

[youtube][/youtube]
Prva akcija: TRAVELING. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 mar 2012, 20:45

L-Train je napisao/la:Apsolutno,posebno mi se dopada njegov entuzijazam u igri,nadam se da bi nam on mogao biti od velike koristi ;)
Turiaf je veliki borac,nije mi bas drago da ste ga doveli bice vas jos teze dobit.Jedino je upitno kakav je sa zdravljem ali da je spreman potuc se ispod kosa to jest

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 mar 2012, 23:19

Bice jos bolji dok se uigra skonta svoju ulogu malo imace veliki doprinos trebao nam je prosle godine da doda tu ostrinu protiv mavericksa to niso imali.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 25 mar 2012, 10:45

Veceras miami okc jedva cekam. Ne sumnjam u pobjedu i sjajnu utakmicu.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 apr 2012, 08:05

Katastrofa sinoć protiv Kelta, razočaravajuća predstava, treba se nešto mijenjati pod hitno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 08:20

SirAlexFerguson je napisao/la:Katastrofa sinoć protiv Kelta, razočaravajuća predstava, treba se nešto mijenjati pod hitno
po meni trade Labrona za Howarda i Hedu i eto vas ...tako cete dobit centra,a na Jamesovo mjesto Hedo i ostalo sve je solidno...mislim nemoj misliti da je ovo provokacija neka jer ja i ne mislim da je Howard uopste bolji od Labrona, ali vjerujem da bi prije na taj nacin dosli dotitule, ako vec ne mogu ovako.Ja ipak mislim da vi imate ekipu za titulu i da ste favoriti broj 1...imate sasvim solidnu klupu i jeidno vam fali centar, bas kao nama suter....Ja da sam u Miamiu ja bi pitao Orlando za ovaj trade, a kako se prica vec da ukoliko Miami ne uzme titulu da ce se povuci neki potezi...ja cisto sumnjam da ce Wade da ode, jer on je tu ikona
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 apr 2012, 09:08

Najveci problem Heata je head coach.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 02 apr 2012, 12:01

BernardBarnjak je napisao/la:Najveci problem Heata je head coach.
Mozda i nije veci je problem sto postoji ocigledan recept da se pobijedi heat samo nema puno ekipa koje ga mogu implementirati. Najveci problem je kada protivnik nema puno TO kada nam ne dopuste da se rastrcimo i igramo na atletiku. Kada nas primoraju da budemo half court ekipa najebali smo jer nemamo pleya tipa nasaha da otvori odbranu da kreira napad imamo dva sutersa pleya. Dalje nemamo centra da ga hranimo loptama i otvaramo druge opcije. To su nam uradili mavericksi prosle godine zatvorili reket (ponekad su stajali vise od tri sekunde tu) i pretvorili nas u sutersku ekipu. Mozemo mi i tada da pobijedimo al nam trebaju suterski raspolozeni i wade i lebron kao protiv bostona prosle godinei naravno bosh da da svoje. **** svi su znali da smo ekipa sa puno rupa kad se ovo sastavljalo. A spoelstra ne znam stvarnotakticki moze biti sjajan ali brate nema ni muda ni autoritet ne znam treba ovim "zvijezdama" neko stariji iskusniji.I ja da spomenem odbranu koja je u zadnje vrijeme katastrofa bez zelje ne orgainizovana.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 apr 2012, 14:57

bear grylls je napisao/la:
Mozda i nije veci je problem sto postoji ocigledan recept da se pobijedi heat samo nema puno ekipa koje ga mogu implementirati. Najveci problem je kada protivnik nema puno TO kada nam ne dopuste da se rastrcimo i igramo na atletiku. Kada nas primoraju da budemo half court ekipa najebali smo jer nemamo pleya tipa nasaha da otvori odbranu da kreira napad imamo dva sutersa pleya. Dalje nemamo centra da ga hranimo loptama i otvaramo druge opcije. To su nam uradili mavericksi prosle godine zatvorili reket (ponekad su stajali vise od tri sekunde tu) i pretvorili nas u sutersku ekipu. Mozemo mi i tada da pobijedimo al nam trebaju suterski raspolozeni i wade i lebron kao protiv bostona prosle godinei naravno bosh da da svoje. **** svi su znali da smo ekipa sa puno rupa kad se ovo sastavljalo. A spoelstra ne znam stvarnotakticki moze biti sjajan ali brate nema ni muda ni autoritet ne znam treba ovim "zvijezdama" neko stariji iskusniji.I ja da spomenem odbranu koja je u zadnje vrijeme katastrofa bez zelje ne orgainizovana.

sve sto si ovo napisao (nadrobio) ja sam sažeo u jednu recenicu post iznad :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 02 apr 2012, 16:32

BernardBarnjak je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:

sve sto si ovo napisao (nadrobio) ja sam sažeo u jednu recenicu post iznad :mrgreen:
:lol: Pa i nije bas nije on kriv sto je ekipa limitirana nije to do njega. Samo je motivacioni dio njegov problem mada niko ne zna sta se desava u svlacionici uglavnom vidjcemo u plejoffu. I prosle godine su svi srali kurcu nevlajaju ovo ono pa dođose do finala :D .

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.