Kakve veze imaju njegov post i ovo sto si ti kopirao? Naravno da mi odredjujemo ko ce koliko ulaznica dobiti.MortemHz je napisao/la:U prethodnom periodu održana su dva radna sastanka predstavnika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sa predstavnicima uprava FK „Željezničar“, FK „Sarajevo“ i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.Raonffa je napisao/la:Nema prodaje karata na dan utakmice, MUP![]()
Kakvi idioti
Sarajevo vs Zeljeznicar
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Životni saputnik! 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema veze ovaj ali ima on kao osoba kad me ''uvjeravao'' da je do mupa a ja sam tvrdio da se radi u dogovoru sa mupom zajedno, cak je i Željezničar vise odgovoran za to pa eto da se zna i to i ko i dan danas laze, naravno ne govorim za njega jer je on odlican momak ali price koje vam serviraju su strasne, zato i idu nadimci mitomani, lobotomci, sve je lakse od istine valjdaEisenbahner1921 je napisao/la:Kakve veze imaju njegov post i ovo sto si ti kopirao? Naravno da mi odredjujemo ko ce koliko ulaznica dobiti.MortemHz je napisao/la:U prethodnom periodu održana su dva radna sastanka predstavnika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sa predstavnicima uprava FK „Željezničar“, FK „Sarajevo“ i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.Raonffa je napisao/la:Nema prodaje karata na dan utakmice, MUP![]()
Kakvi idioti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Mi smo željeli dati gostujućim navijačima više ulaznica, uključujući i sektor sa slovom 'LJ', ali je MUP tražio da dva sektora na sjeveru budu tampon zona radi sigurnosti. Također, i mi smo oštećeni jer osim ta dva sektora na sjeveru koja su pretvorena u tampon zonu, i dio istoka je pretvoren u tampon zonu"

Radi se u dogovoru sa MUP-om, jer da uprava određuje nešto na svoju ruku sumnjam da bi ove razne gluposti bile na snazi. I ne može uprava ništa na svoju ruku dok ovi ne daju odobrenje za to, to svako zna.MortemHz je napisao/la:U prethodnom periodu održana su dva radna sastanka predstavnika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sa predstavnicima uprava FK „Željezničar“, FK „Sarajevo“ i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.Raonffa je napisao/la:Nema prodaje karata na dan utakmice, MUP![]()
Kakvi idioti
Uprava određuje, a oni zahtjevaju tampon zone, zamisli ti to
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pobjeda domaćina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najbolje odgoditi utakmicu. Nek se puleni odmore ionako ce nam zgaditi fudbal ako vec nisu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Derbi koji to nije, rivalstvo kojeg nema. Lijep pozdrav.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sloga Simin Han > Sloboda Tuzlasamirr je napisao/la:Derbi koji to nije, rivalstvo kojeg nema. Lijep pozdrav.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
High je napisao/la:Pobjeda domaćina.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pobjeda Želje uz sumljiv penal 
- MocMahale444
Trazimo ban za ovog fupija. Hoce da bude dio price da si gurabija.samirr je napisao/la:Derbi koji to nije, rivalstvo kojeg nema. Lijep pozdrav.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije ti ovdje Izlija moderator. Lijep pozdrav.MocMahale444 je napisao/la:Trazimo ban za ovog fupija. Hoce da bude dio price da si gurabija.samirr je napisao/la:Derbi koji to nije, rivalstvo kojeg nema. Lijep pozdrav.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
OD 60 minuten ocekujte izbi nabi lezi grcevi unosenje sudiji u facu i bla bla bla.Ja Sam nekad sjedio na istoku da na istoku koseva i navijo za Zelju.Stad tamponi zone barikade ,neznam Ali gadno ni dat ni nedat,sta SA rajom koji nisu horde zla gdje SA njima hoce ljudi na tekmu Ali gdje neznaju ni oni nije pravedno,mi dobijemo jug pola zapada a njima 1000 koje TU pametan.
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Hoces da kazes da je vece rivalstvo izmedju Slobode i Prokosovica nakon sto je iz Svatovca dosao Adnan Jahic?samirr je napisao/la:Derbi koji to nije, rivalstvo kojeg nema. Lijep pozdrav.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel' počela prodaja karata za navijače fks.
kriv ovdje Zeljo i niko drugiSemirSema je napisao/la:"Mi smo željeli dati gostujućim navijačima više ulaznica, uključujući i sektor sa slovom 'LJ', ali je MUP tražio da dva sektora na sjeveru budu tampon zona radi sigurnosti. Također, i mi smo oštećeni jer osim ta dva sektora na sjeveru koja su pretvorena u tampon zonu, i dio istoka je pretvoren u tampon zonu"
a evo i zasto, koja budala odluci da se pitari stavljaju na sjeveroistok sad kad imas i istocnu tribinu stavljat ih na prijasnje mjesto, pa ze prave dvije tampon zone, jedna na sjeveru druga na istocnoj, umjesto da oni sa sjevera koji imaju godisnje mogu doci do istocne tribine tako popunit cijelu tribinu umjesto pravljena nepotrebne tampon zone na istocnoj tribini.
umjesto ovako

Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 13 apr 2017, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Malo vam je to.
Zamisli onda, tampon zonu bi predatavljao cijeli zapad, kao i VIP, kao i prostorije za novinare, etc...
Zamisli onda, tampon zonu bi predatavljao cijeli zapad, kao i VIP, kao i prostorije za novinare, etc...
Životni saputnik! 1921
Ovako je uradjeno jer MUP zahtjevao da dva slova budu tampon zona. Na koju god stranu da je odlucio Zelju smjestiti gostujuce navijace morao napraviti razmak od dva slova i jos kao na istoku. Ovako je ovaj dio ostao za navijace Zelje koji imaju godisnju za sjever,a ovamo za gostujuce.
Tampon zone su ovdje najveci problem i one su napravile da bude ovako.
Tampon zone su ovdje najveci problem i one su napravile da bude ovako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali pazi kako on dodje kao da je otkrio nesto revolucionarno, a o tome se mjesecima pricaloEisenbahner1921 je napisao/la:Malo vam je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zeljovac sam, i nije tacno toEisenbahner1921 je napisao/la:Malo vam je to.
nego to se rijesi Ovako

ta tamo tampon zona na sjeverozapadu bi imala bas smisla jer inako se slabo vidi cijeli teren, pa bollje i da nema naviajca tu pa neka onda bas bude tampon zona.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 7 gostiju.