HAHAH bola smiješan si...ti si onaj kvazi navijač odnosno internet navijač,navijač na baterije da ne nabrajam daljeantipolitikaa je napisao/la:Danas necu pisati o vandalizmu i budalama koji sebe nazivaju navijacima,fasistima,ustasama i ostalim bolesnim umovima,kad sam prije vise od godinu dana otvorio ovaj topic HSK Zrinjski ideja je bila da se pise o igri,transferima,podrsci i aktivnostima u nasem grado oko Zrinjskog,ljubav prema sportu i opcenito prema mom klubu redovno me je dovodila na ove stranice,al nakon ovog danas,nakon provjerene informacije da ce se podjelit bodove sa selom zvanim posusje ,sve zato sto su to nase hrvatine,sto su zadnji itd,odlazim s sportsport ba i ovdje se vise necu javljati niti biti aktivan ,a o ljubavi prema zrinjskom ,o klubu kojeg vode ratni osuđenici i mafijasi me vise zaboli neka stvar,sport je ovdje najmanje bitan,zalim Ultrase koji prolaze citavu drzavu da bi bodrili igrace koji prodaju utakmice...za kraj **** vam mater prodane duse i igracima i upravi,dao bog da se raspali a Velez se vratio na stadion.MRS!!!

I KAD IZGUBE I KAD POBJEDE UVIEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ZRINJSKI VOLIM TE.......