HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ul_zri_mo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la ul_zri_mo » 26 apr 2009, 22:20

antipolitikaa je napisao/la:Danas necu pisati o vandalizmu i budalama koji sebe nazivaju navijacima,fasistima,ustasama i ostalim bolesnim umovima,kad sam prije vise od godinu dana otvorio ovaj topic HSK Zrinjski ideja je bila da se pise o igri,transferima,podrsci i aktivnostima u nasem grado oko Zrinjskog,ljubav prema sportu i opcenito prema mom klubu redovno me je dovodila na ove stranice,al nakon ovog danas,nakon provjerene informacije da ce se podjelit bodove sa selom zvanim posusje ,sve zato sto su to nase hrvatine,sto su zadnji itd,odlazim s sportsport ba i ovdje se vise necu javljati niti biti aktivan ,a o ljubavi prema zrinjskom ,o klubu kojeg vode ratni osuđenici i mafijasi me vise zaboli neka stvar,sport je ovdje najmanje bitan,zalim Ultrase koji prolaze citavu drzavu da bi bodrili igrace koji prodaju utakmice...za kraj **** vam mater prodane duse i igracima i upravi,dao bog da se raspali a Velez se vratio na stadion.MRS!!!
HAHAH bola smiješan si...ti si onaj kvazi navijač odnosno internet navijač,navijač na baterije da ne nabrajam dalje :!: neznaš ti šta je ljubav prema klubu,nisi ti obišao sve vukojebine sa zrinjskim,nisi gubio glavu radi zrinjskog...zaboli mene neka stvar radi nekakvih plaćenika koji igraju za ovaj klub,zaboli me za upravu koja šalje specijalce na svoje navijače..ne navijam za nju niti za igrače navijam za ime,klub ZRINJSKI ;) znaš onu uprave prolaze igrači odlaze ostajemo samo MI
I KAD IZGUBE I KAD POBJEDE UVIEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ZRINJSKI VOLIM TE.......
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 apr 2009, 22:25

I kad pobjede i kad izgube UVIJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ZRINJSKI VOLIM TE

Posušje danas imalo odličnog golmana i zahvaljujući njemu uzelo bod.Naši su se trudili,lopta nije htjela u gol i to je to IDEMO DALJE...Sad ako Bog da iako je srijeda da nas ode bar 300-400 u I.Sarajevo pa da im se osvetimo za poraz u kupu...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 apr 2009, 22:27

Kakvi bola fašisti, šta pričaš? Da je npr. RA zapalio bus, bi li rekao da su fašisti??? Ovo su huligani, ništa više i ništa manje. Oni imaju svoju neku furku koju ja nekontam ali tako je.
DA se razumjemo, ovo mi nikako nije jasno, niti volim što se ovo desilo. Mislim da se navijači trebaju dokazivati na tribini i jedino tamo. Opet, pošli ovi s busom kroz središte grada,a bez policije. Bilo je valjda i za očekivati neki sukob!??? Nisam sudjelovao, niti bi da sam bio, ja sam gledao utakmicu.
Utakmica bzvz skroz. Ne znam da bih se složio da je puštena. Valjda da im je pušteno dali bi im tri boda jer im ovaj jedan NIŠTA NE ZNAČI, jer će svakako ispasti. Imao je Zrinjski inicijativu cijelu utakmcu, jedno deset kornera, dvadesetak udarac po golu i sl. Iskreno, i meni se učinilo da je pušteno u provm poluvremenu,ai su naši igrači bili zapeli u drugom i igralo se na polovini gostiju ali nije htijela lopta u gol. Nije bilo neke ljepote ali su bili pritisnuti cijelo poluvrijeme.
Zadnja izmjena: Marin, dana/u 26 apr 2009, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Red Bull

Post Postao/la Red Bull » 26 apr 2009, 22:28

Nije golman Posušja toliko dobar koliko su igrači Zrinjskog bili NAMJERNO loši, dali bi i sva 3 boda ali bi onda baš bilo providno
Bez dlake na jeziku

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2009, 22:30

Marin je napisao/la:Opet, pošli ovi s busom kroz središte grada,a bez policije. Bilo je valjda i za očekivati neki sukob!???
Da i neko je slucajno ponio baklju ili molotovljev koktel (ne znam cime je zapaljen bus) i zapalio autobus. Zar nije ocito da je sve ovo bilo isplanirano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 apr 2009, 22:31

Brate,otišlo je ovo sve odavno u 3 lijepe p... materine...

Evo vam prvi primjer antipolitike,nemojte misliti da provociram,ali činjenica je da je ovaj klub prvenstveno (re)aktiviran u inat muslimanima,u inat Veležu a ne iz prevelike ljubavi prema samom njemu !
Kako očekivati od nekoga da navija za Zrinjski,kada je cijeli život se kleo u crvenu boju...ne ide to tako !
Ovi klinci idu na tekme jer furaju ultra i kežual fazone ! Zar je vrijedno nečiji život ugasiti radi ljubavi prema klubu bio to Velež,Zrinjski,Željo,Orašje ili neko deseti...ako voliš Zrinjski koji đavo imaš napadati navijače Slobode kada se vraćaju sa utakmice iz Š.Brijega ? Pa evo da je to normala bilo,neko nekog odalamio onako nego kokteli rade...i kad je sranje na Šemovcu bilo,kokteli su radili takođe Ultrasi ili tačnije Eaglesi su ih koristili ali su zato popili degenek koji će zapamtiti za cijeli život !
Znači,nema tu ljubavi prema klubu već samo foliranje,furanje,glupiranje...
Ne kažem da toga nema kod ostalih ali mnogo manje...

Evo u Hordi sam primjetio,i na to zamjerku imam najveću,ljudi pjevaju non-stop i dade Sarajevo gol nema nikakvog slavlja,već pjesma ide kao da se ništa nije desilo !
Ja,ko malo dijete se radujem kad moji zabiju gol...**** pjesmu,idem proslaviti gol pa ću nastaviti !
A ovi ništa...

Izgubilo je ovo sve smisao davno,ali jbg moramo i mi ovdje živjeti i s nečim se zanimati...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 apr 2009, 22:35

Red Bull je napisao/la:Nije golman Posušja toliko dobar koliko su igrači Zrinjskog bili NAMJERNO loši, dali bi i sva 3 boda ali bi onda baš bilo providno
Kralju golman im je danas bio odličan,usput na kraju sezone mi onoga golmana moramo kupiti.Sami sračunajte 1 bod nikome ne odgovara,a da su kojim slučajem uzeli 3 boda e to bi bilo za njih siguran opstanak.Isto tako da smo mi uzeli 3 boda imali bi sigurnu titulu, a sad nam zahuktalo sarajevo puše u leđa...Zato se nadam da ćemo popraviti realizaciju i kvalitet igre digmuti na veči nivo u nastavku prvenstva već od sljedeće utakmice sa slavijom.

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 apr 2009, 22:39

@ antipolitikaa

Kralju bez ljutnje,ali komentar ti je stvarno smiješan i učinio bi nama svim ISKRENIM navijačima naše SVETINJE ZRINJSKOG da počneš navijati za neki drugi klub...

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA

ZRINJSKI

Red Bull

Post Postao/la Red Bull » 26 apr 2009, 22:41

Može li jedno pitanje za Ultrase...Zašto vas je bilo onako malo na stajanju? Jbg uzet ćete titulu, trebalo bi da ste drama nafurani a ono nigdje veze. Pretpostavljam da vam je zanimljivija trka između Hajduka i Dinama nego u sopstvenoj avliji.
Bez dlake na jeziku

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 26 apr 2009, 22:43

@stone island

S gornjim postom se slažem,ali ta dešavanja na šemovcu,nemoj brate širit dezinformacije...Onaj tko je bio dobro zna šta se tamo odvijalo,a tebi je čini se netko ispričao "mahalsku"

Kazes da su se Ultrasi kleli u Velež,bola u nas nema 5 momaka starijih od 25 godina,što znači da tad bili u pelenama ili nismo bili ni rođeni.

@Red bull

Ne možeš očekivat od grada koji ima 50-60 000 stanovnika (zap. dio ) da ima brojnost TM i HZ koji dolaze iz polu-milijunskog grada,ili još bolji primjer BL,Ze ili Tz koji su veći gradovi od Mostara,a imaju samo jedan klub za koji navijaju,pa se opet ravnopravno nosimo sa njima.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 apr 2009, 22:48

Eagles je napisao/la:@stone island

S gornjim postom se slažem,ali ta dešavanja na šemovcu,nemoj brate širit dezinformacije...Onaj tko je bio dobro zna šta se tamo odvijalo,a tebi je čini se netko ispričao "mahalsku"

Kazes da su se Ultrasi kleli u Velež,bola u nas nema 5 momaka starijih od 25 godina,što znači da tad bili u pelenama ili nismo bili ni rođeni.

@Red bull

Ne možeš očekivat od grada koji ima 50-60 000 stanovnika (zap. dio ) da ima brojnost TM i HZ koji dolaze iz milijunskog grada,ili još bolji primjer BL,Ze ili Tz koji su veći gradovi od Mostara,a imaju samo jedan klub za koji navijaju,pa se opet ravnopravno nosimo sa njima.
Pa eto djeca,'94 godine osnovala Ultrase ? Ili možda nije istina da je to godina osnivanja,jer možda niko tada nije razmišljao ni o Veležu ni o Zrinjskom nego o preživljavanju ali eto...

I ono na Šemovcu,ne širim ja dezinformacije.. ;)

Red Bull

Post Postao/la Red Bull » 26 apr 2009, 22:57

@ Eagles

Nisi me razumio, nije mi jasno kako podrška Ultrasa varira od tekme do tekme, vi ćete uzeti toliko željenu titulu(meni je titula naše ćumez lige bzze), trebalo bi da je svaka utakmica do kraja PL praznik a ne da se bira na koju će se ići a na koju neće. Ako je to ljubav prema svetinji u koju se toliko kunete onda...
Bez dlake na jeziku

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 26 apr 2009, 23:03

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:I kad pobjede i kad izgube UVIJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ZRINJSKI VOLIM TE

Posušje danas imalo odličnog golmana i zahvaljujući njemu uzelo bod.Naši su se trudili,lopta nije htjela u gol i to je to IDEMO DALJE...Sad ako Bog da iako je srijeda da nas ode bar 300-400 u I.Sarajevo pa da im se osvetimo za poraz u kupu...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
bujrum momci.... ;)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 26 apr 2009, 23:08

Red Bull je napisao/la:@ Eagles

Nisi me razumio, nije mi jasno kako podrška Ultrasa varira od tekme do tekme, vi ćete uzeti toliko željenu titulu(meni je titula naše ćumez lige bzze), trebalo bi da je svaka utakmica do kraja PL praznik a ne da se bira na koju će se ići a na koju neće. Ako je to ljubav prema svetinji u koju se toliko kunete onda...
Ma to treba objasnit našoj upravi koja radi nelogične poteze ,i igračima koji su se previše opustili,isto tako leži i činjenica da kada se god skupi veći broj raje na stadionu,ispadne neki belaj,a to normalnu raju odvlači sa stadiona.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 apr 2009, 23:09

dolina cupova je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:I kad pobjede i kad izgube UVIJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE ZRINJSKI VOLIM TE

IDEMO PO NOVE POBJEDE
bujrum momci.... ;)
Kralju je li to prijetnja ili ćeš kavu platiti u Sarajevu???
VIDIMO SE

ZRINJSKI

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 26 apr 2009, 23:11

Marin je napisao/la:Kakvi bola fašisti, šta pričaš? Da je npr. RA zapalio bus, bi li rekao da su fašisti??? Ovo su huligani, ništa više i ništa manje. Oni imaju svoju neku furku koju ja nekontam ali tako je.
DA se razumjemo, ovo mi nikako nije jasno, niti volim što se ovo desilo. Mislim da se navijači trebaju dokazivati na tribini i jedino tamo. Opet, pošli ovi s busom kroz središte grada,a bez policije. Bilo je valjda i za očekivati neki sukob!??? Nisam sudjelovao, niti bi da sam bio, ja sam gledao utakmicu.
Utakmica bzvz skroz. Ne znam da bih se složio da je puštena. Valjda da im je pušteno dali bi im tri boda jer im ovaj jedan NIŠTA NE ZNAČI, jer će svakako ispasti. Imao je Zrinjski inicijativu cijelu utakmcu, jedno deset kornera, dvadesetak udarac po golu i sl. Iskreno, i meni se učinilo da je pušteno u provm poluvremenu,ai su naši igrači bili zapeli u drugom i igralo se na polovini gostiju ali nije htijela lopta u gol. Nije bilo neke ljepote ali su bili pritisnuti cijelo poluvrijeme.
Vjeruj mi da bih to isto rekao da su i moje horde to uradile. Vi ste odavno pravi fasisti. Kada se samo sjetim kako je izgledao dolazak navijaca Sarajeva prije par godina, kada ste skupljali brda kamenja i kada vas je par hiljada pokusalo vratiti iz Mostara bacajuci kamenje i sve ostalo, cak su nas i babe gadjale krompirom sa balkona. Vi ste fasisticki klub, to je vec svima jasno!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 apr 2009, 23:14

Zaboravio sam napomenito da je Posušje imalo penal na početku i da su ga promašili!!

Samire, samo mi definiraj pojam "fašistički klub", please!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 26 apr 2009, 23:15

ovaj antipolitika....pa ti veze nemaš sa živiotm..takvi kao ti nam i ne trebaju ni na tribinama ni na forumima..ti si jedan obišni id... koji nema druge pa jepomislio da može silom navijat za zrinjski..aj ti pogledaj totenham i jeli luka zbio gol..a zrinjski ostavi ljudima koji ga iz srca vole..bolje je imat 100 pravih nego 100000000000000000 lažnih navijača kao ti..
za doček fukra ultrasima prošle sezone niko nije ni trubio..a sd se digla nakva prašina..samo nek se nije nikom ništa desilo..a ovaj što misli da neće niko više u tz doć..e pa varaš se
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 26 apr 2009, 23:17

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
dolina cupova je napisao/la:

IDEMO PO NOVE POBJEDE
bujrum momci.... ;)
Kralju je li to prijetnja ili ćeš kavu platiti u Sarajevu???
VIDIMO SE
nezz mislio sam hurmasice ili baklavu nezz sta htjednes kralju ;)

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 apr 2009, 23:21

Ljudi ovo je tema HŠK ZRINJSKI MOSTAR, pa vas molim ako nemate nekakve pametne sugestije i komentare da bezveze ne kvarimo temu jer idemo dalje u nepotrebne i duge rasprave.A što se tiće komentara "virtu 4" niste nas nikad ljubili kao "vaše" komšije rođene pa ne očekujemo niti sad bolje uvjete.
Što će biti ? Kako će biti? Tko će pobijediti u srijedu? Tko će dati gol iz Zrinjskog? Kako ćemo se mi provesti u Sarajevu? neznam odgovore nisam vidovit ali samo jedno sigurno znam MI DOLAZIMO

Nadam se da nećete odgovarati da neidemo dalje u rasprave ...Pozdrav

ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.