On je ok, ostali svi su srali zbog medjusobne ljubomore.BosniaBoston je napisao/la:Nije bas da je uspjelo prosli puttuzlak1987 je napisao/la:76ice pametno, znaju ko bi najbolje udarao Giannisa u PO
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest babuka bostonska.Zao mi je pravo sto je otisao,jedina osoba bez sujete.Valja sad gledati Ziri zvezda granda kosarka editiontuzlak1987 je napisao/la:On je ok, ostali svi su srali zbog medjusobne ljubomore.BosniaBoston je napisao/la:Nije bas da je uspjelo prosli puttuzlak1987 je napisao/la:76ice pametno, znaju ko bi najbolje udarao Giannisa u PO
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Oklahoma City has increased its efforts this afternoon to shed salary along with the No. 21 pick en route to dodging luxury tax, league **** say. Steven Adams, Andre Roberson, Dennis Schroeder all very available at the moment.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Potvrđeno?Clutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trejd u kojem nijedan tim ne bi bio na dobitku.Eventualno Houstib ako bi se Wiggins normalizovaoClutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
- Donnie Darko
- Kontakt:
Wolvesi su automatski na dobitku jer ne bi Wigginsa više bilo.MElloo je napisao/la:Trejd u kojem nijedan tim ne bi bio na dobitku.Eventualno Houstib ako bi se Wiggins normalizovaoClutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Neizvodivo,koliko vidim.Clutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
MIN nema capa da apsorbuje Haywardov ugovor,a ni BOS jos uvijek nema capa za Paula.
EDIT:Ipak bi moglo,mada stvarno ne vidim razloga zasto bi BOS ovo radio!?Pa oni Haywarda imaju jos godinu fakticki,a ovaj je tu minimum dvije plus ugrozavas sebi cap.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 20 jun 2019, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
NeTracy3McGrady je napisao/la:Potvrđeno?Clutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Od ove 3 Wiggins je trenutno najbolji igrac i daleko najmladjiDonnie Darko je napisao/la:Wolvesi su automatski na dobitku jer ne bi Wigginsa više bilo.MElloo je napisao/la:Trejd u kojem nijedan tim ne bi bio na dobitku.Eventualno Houstib ako bi se Wiggins normalizovaoClutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbg. Najbolje bi Minesota prošla, Hayward će uskrsnuti vjerujte mi. Ovo je bila prva godina i to u ekipi u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Ja bi ga sad rado vidio kod nas, ubijeđen sam da ce se vratiti barem 90% kakav je bio.Clutch je napisao/la:NeTracy3McGrady je napisao/la:Potvrđeno?Clutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston
Atlanta has traded the No. 44 overall pick in Thursday's draft to Miami for a future conditional second-round pick. 

- Vainglorious
- Kontakt:
Razmjena šamar za šamar... za šamarClutch je napisao/la:CP3 u Boston, Hayward u Minnesotu, Wiggins u Houston

Al bih odmah pristao, bez razmisljanja. Hayward ce se nadam se vratiti, a wiggins je krampa neviđena. I to jos da kod brade završi.
Mada, ako bi se ovaj trejd fkt desio, to znaci samo jedno. Da kelti znaju da je sa haywardovom karijerom gotovo. Jer ko bi pri zdravoj pameti uzeo paula sa ovakvim ugovorom. I mi bi opet ispusili kao i uvijek.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da zakljucamo cap za starog PGa koji ni u primeu nije bio neki lider.Mozda bi dosli do druge runde.No thank you 

#Punoljetstvo
Rubio će izgleda u Indianu,oni najviše interesa pokazuju.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Sto bi Minnesota dala Wigginsa za Haywarda nea logike
Rado bi uzeo wigginsa za cp. Nea ni 25 godina lik, eh da je srece
Rado bi uzeo wigginsa za cp. Nea ni 25 godina lik, eh da je srece
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Korver razmislja da se oprosti.To su zadnje vijesti u pogledu njega.
“I think there will be an extraordinary number of trades tomorrow night,” Adrian Wojnarowski said, noting that Boston and Atlanta, both with three picks don’t to use them all and teams from the second round— presumably including the Nets who have top pick in the second round— will be trying to move up into the last seven picks of the first round
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
BREAKING TRADE: The Milwaukee Bucks have traded Tony Snell and the 30th pick in the 2019 NBA Draft to the Detroit Pistons for Jon Leuer.
Milwaukee saves $4M in salary this summer; Pistons have the 15th and 30th pick in the draft.
Dobar trade za Pistonse, Snell uopšte nije loš igrač, plus mogućnost da se zgrabi kakav dobar pick.
Milwaukee saves $4M in salary this summer; Pistons have the 15th and 30th pick in the draft.
Dobar trade za Pistonse, Snell uopšte nije loš igrač, plus mogućnost da se zgrabi kakav dobar pick.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.