FK Rudar Kakanj

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 avg 2011, 19:59

Ne se*i da su ih pobjedili.. Uhhhh gutavo je bilo menn se cini..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 20 avg 2011, 20:00

L' Imperator je napisao/la:Mi kontali lako cemo sa Omladincem i malo je falilo da nas to kosta :roll:
Kontali jesmo ali svaka cast igracima omladinca momci su odigrali za cistu desetku,fer play na nivou igra odlicna ovako nesto se rijetko vidja na nasim terenima pogotovo u ovoj ligi a bogami i u PLBiH

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 avg 2011, 20:02

LFCBiH je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Mi kontali lako cemo sa Omladincem i malo je falilo da nas to kosta :roll:
Kontali jesmo ali svaka cast igracima omladinca momci su odigrali za cistu desetku,fer play na nivou igra odlicna ovako nesto se rijetko vidja na nasim terenima pogotovo u ovoj ligi a bogami i u PLBiH
Zato su i nagradjeni aplauzum objektivne domace publike ;)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 avg 2011, 20:06

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne se*i da su ih pobjedili.. Uhhhh gutavo je bilo menn se cini..
Prvo poluvrijeme Rudar neprepoznatljiv, dok smo u drugom odigrali dosta bolje. Nisam zadovoljan igrom, al' vazni su bodovi. Realizacija 0, jedno 5 zicera smo fulali...
#samoRudar #zauvijek

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 20 avg 2011, 20:07

L' Imperator je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:
Bio sam na utakmici vidio sam :D i opste je poznato da u kaknju sako dobije po zasluzi danas je Omladinac zasluzeno dobio aplauze..

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 21 avg 2011, 00:15

LFCBiH je napisao/la:
mi imamo mladu i prespektivnu ekipu, mislim da bi svi od igrača koji su danas igrali trebali napraviti svijetle karijere
Bilajac (1987)
Škahić (1993)
Đonlić (1990)
Kešetović (1989)
Čejvanović (1984)
Brčkalić (1989)
Širanović (1991)
Radulović (1991)
Suljić (1992)
Lukić (1988)
Omeragić (1991)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 02:01

sony_91 je napisao/la:
mi imamo mladu i prespektivnu ekipu, mislim da bi svi od igrača koji su danas igrali trebali napraviti svijetle karijere
Bilajac (1987)
Škahić (1993)
Đonlić (1990)
Kešetović (1989)
Čejvanović (1984)
Brčkalić (1989)
Širanović (1991)
Radulović (1991)
Suljić (1992)
Lukić (1988)
Omeragić (1991)
Onaj osmica vam je igracina! Brckalic i Suljic su odlicni bili, golman vam je malo nesiguran, al' odbranio je nekoliko zicera.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 02:29

Teška pobjeda Rudara
Igrači Rudara ostvarili su drugu uzastopnu pobjedu.Međutim, do pobjede su došli mnogo teže nego što se očekivalo. Igra je bila veoma slaba i malo je nedostajalo da Omladinac Kakanj napusti neporažen

Ne pamtimo kada su igrači Rudara prvo poluvrijeme odigrali ovako apatično, bezvoljno i bezidejno. Opuštenost ili nemoć Božičićevih izabranika gosti su kaznili s dva pogotka.U 3.minuti Suljić bježi sporoj odbrani Rudara, zaobilazi istrčalog golmana Šabića i centrira na drugu stativu gdje se našao Radulović, kojem nije bilo teško ubaciti loptu u praznu mrežu. U 11. minuti sudija Šehović opravdano je isključio igrača Omladinca Škahića, koji je kao posljednji igrač odbrane, nepropisno zaustavio Murića koji je bio u prilici za postizanje pogotka. Bez obzira što su imali igrača više, domaći nisu uspjeli povezati redove. Ipak, u 25.minuti uspijevaju poravnati. Čejvanović je u kaznenom prostoru srušio Kušljića i sudija Šehović je opravdano dosudio najstrožiju kaznu. Golman Damir Bilajac pročitao je namjeru Gafurovića, ali nije uspio zaustaviti njegov snažan udarac. Samo dva minuta kasnije, gosti ponovo dolaze u vodstvo. "Sijevnula" je još jedna brza kontra, Radulović asistira Suljiću i Šabić kapitulira. Priliku za poravnjanje propušta Kušljić u 45.minuti i gosti na odmor odlaze s golom prednosti. Očito nezadovoljan igrom svojih izabranika, trener Božičić već u 31.minuti vrši dvostruku izmjenu, ali ni to nije pomoglo da se ekipa digne iz letargije i konsolidira redove.

U drugom poluvremenu nešto bolja igra, posebno kapitena Gafurovića, koji se u prvom dijelu uklopio u opće sivilo. Šansu za izjednačenje promašuje Kušljić u 50.minuti. Njegov traljav udarac iz neposredne blizine brani raspoloženi Bilajac. U 60.minuti Kušljić više sretno nego spretno ubacuje loptu u mrežu Bilajca i najavljuje još veću ofanzivu domaćih, koji "nošeni" podrškom publike sve više atakuju na gol gostiju. U 64.minuti u prilici je ponovo bio Goran Kušljić, ali je golman Bilajac uspio za kratko odbiti njegov udarac, međutim, lopta dolazi do Gafurovića, koji iz prve, veoma atraktivno, škaricama loptu zakucava pod prečku i osigurava Rudaru tri nova boda. Domaći su mogli postići još 2-3 pogodaka, ali Murić i Kušljić nisu bili koncetrirani, dok udarce Sadikovića i Mašića brani golman gostiju Damir Bilajac. Posebno se istakao u 79. minuti kada je bravuroznom intervencijom zaustavio šut Mašića i pobrao aplauze objektivne kakanjske publike.

Bez obzira što je sudija Šehović izrekao šest javnih opomena (žuti kartoni) i isključio Škahića (Omladinac), utakmica je bila veoma korektna.Nažalost, ne i kvalitetna. Može se reći da je to bila antipropaganda nogometa.

Pohvale zaslužuje firma Kakanj-Mont, vlasništvo Naila Čizmića, čiji su radnici u rekordnom roku, za samo dva dana, postavili željeznu ogradu na zapadnoj tribini i omogućila gledateljima da utakmicu posmatraju s nove, mnogo funkcionalnije tribine.Čestitke zaslužuje i rukovodstvu Kluba koje je tražilo od ove firme da poslove završi do utakmice sa Omladincem kako bi se publika mogla smjestiti na još nedovršeni „Zapad“.
#samoRudar #zauvijek

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 21 avg 2011, 12:24

Kontali jesmo ali svaka cast igracima omladinca momci su odigrali za cistu desetku,fer play na nivou igra odlicna ovako nesto se rijetko vidja na nasim terenima pogotovo u ovoj ligi a bogami i u PLBiH[/quote]
Zato su i nagradjeni aplauzum objektivne domace publike ;)[/quote]

Bilajac (1987)
Škahić (1993)
Đonlić (1990)
Kešetović (1989)
Čejvanović (1984)
Brčkalić (1989)
Širanović (1991)
Radulović (1991)
Suljić (1992)
Lukić (1988)
Omeragić (1991)[/quote]

Primjetilo se to odmah a sto je najvaznije momci igraju cist fudbal bez nekih vratolomnih startova bez suvisnih komentara prepiranja itd... U svakom slucaju ekipa koja ce sigurno biti tezak zalogaj za sve protivnike ..

gusar
Kontakt:

Post Postao/la gusar » 21 avg 2011, 12:35

Imam osjecaj, ovo je utakmica u kojoj je Bozicic pravio ekperimente u ekipi i taktici.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 12:37

gusar je napisao/la:Imam osjecaj, ovo je utakmica u kojoj je Bozicic pravio ekperimente u ekipi i taktici.
Cijelu sezonu cemo se patiti zbog one dvojice do 21. god. :oops: U Omladinca svi do 21. :D
#samoRudar #zauvijek

gusar
Kontakt:

Post Postao/la gusar » 21 avg 2011, 12:40

gusar je napisao/la:Imam osjecaj, ovo je utakmica u kojoj je Bozicic pravio ekperimente u ekipi i taktici.
Cijelu sezonu cemo se patiti zbog one dvojice do 21. god. :oops: U Omladinca svi do 21. :D
Mozda bi bolje bilo da Kovac pocinje utakmicu, umjesto Hrustanovica, manje ce biti rizicno po gol Rudara :)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 12:41

gusar je napisao/la:
Mozda bi bolje bilo da Kovac pocinje utakmicu, umjesto Hrustanovica, manje ce biti rizicno po gol Rudara :)
I da ga na beka stavi, bolje bi odigrao od Amera, siguran sam. :D
#samoRudar #zauvijek

gusar
Kontakt:

Post Postao/la gusar » 21 avg 2011, 12:45

Odbrana je generalno losa, sreca nam je samo Sabic na golu :lol:

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 21 avg 2011, 14:50

Mali Hrustanovic je katastrofa, al sta ces njegov stari sa Slavisom ispija kafe tako da moraju obojica igrati (i Amel i Amer), iako bi trebao igrati Kovac...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 20:22

gusar je napisao/la:Odbrana je generalno losa, sreca nam je samo Sabic na golu :lol:
Ma i Saba se za*ebaje :? doda onom malom loptu, al i odbrani mu, na svu srecu :D ali nije to samo ovu utkmicu, vec na svakoj napravi bar po jednu veliku gresku.., glumi Hasagica :D
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 avg 2011, 20:32

budimo_realni je napisao/la:Mali Hrustanovic je katastrofa, al sta ces njegov stari sa Slavisom ispija kafe tako da moraju obojica igrati (i Amel i Amer), iako bi trebao igrati Kovac...
Matovic treba igrati umjesto Amela, a Celikovic umjesto Amera. Nek' Kovaca stavi umjesto Ramba prvo poluvrijeme, a u drugom nek' ubaci Ramba i ne bi se patili onako.
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 22 avg 2011, 16:29

Slazem se u potpunosti, al Slavisa se pita

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 avg 2011, 20:48

budimo_realni je napisao/la:Slazem se u potpunosti, al Slavisa se pita
Mislim da ces se slozit sa mnom kad kazem da se trener najmanje pita :) znas i sam kako to hoda ...

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 23 avg 2011, 17:46

LFCBiH je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:Slazem se u potpunosti, al Slavisa se pita
Mislim da ces se slozit sa mnom kad kazem da se trener najmanje pita :) znas i sam kako to hoda ...
Ma sve je moguce :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.