igos je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Pokradeni ste vi bolan u neku drugu stvar ako smatrate da vam je to problem. Ovo je providno, silni milijuni, gradnja dvorane, ambicije za vrh NLB lige, ambicije za naslove, titule, skupi stranci, prekaljeni srpski internacionalci s iskustvom eurolige, europskih kupova, a na kraju ostanete iza Širokog u NLB, ostanete bez ijedne titule, bez NLB lige iduce sezone. Nista drugo nego politicki pritisak i lobiranje, a govoriti o kradjama nakon sto vas n puta jeftinija, ali srcanija i bolja momcad, pobijedi 7:2 u medjusobnim odnosima, zalosno.
naravno,vi ste cisti kao suza...glupost je govoriti sve cinjenice sto se tice sudjenja,mi smo krivi sto smo dozvolili da nas sudije na nasem terenu kradu,pred svima nama,i naravno da se onda ne mozemo vaditi u sirokom..siroki je na vrjeme poceo da radi sa sudijama,krenuvsi jos na pocetku sezone kad su se zalagali za ovog komesara kako god da se zove..a mi smo mislili da mozemo posteno da prodjemo i da se ne lobiramo sudije,ali toga nema..koliko god da si bolji,sudija moze da uradi sa utakmicom sta god hoce..ja bih volio da istupimo iz lige,koji qrac da igram sa capljinom i ovim raspalim timovima iz ****..
Tebi je tu jedino krivo sto ta tvoja ekipa pored silnih milijuna utucenih, pored dvorane, stranaca, skupih igraca, najava, zelja, ne moze da dobije momcad koja je visestruko jeftinija, i na papiru inferiornija, ali ima srce i inat sto vi nikad necete imati ni shvatiti, niste vi jedini koji su to osjetili na svojoj kozi, osjetila je to i Sloboda nekad, i Bosna, ali su bili ljudi i cestitali na zasluzenoj tituli. Suci vam krivi? A pa tko vam nije sve kriv kad ode toliko novca bespovratno, a rezultata nigdje. Komesari, suci, smijesno... I u NLB-u je to trebalo kudikamo bolje izgledati, pa nije, jebga, nije se poslozilo, i to je to, toga svjesni morate biti, no eto sreca ima republicko-drzavnih para, pa nije tolika tragedija, odnosno ne mora se strahovati da ce biti kao kod Bosne kad se pokralo puno toga od strane parazita u upravi, a jos se ulozilo puno toga isto u prevelike ugovore, pa im opet titule izmakle... No dobro, shvatit ces jednom o cemu pricam, kao i to da ste pobijedjeni u toliko medjusobnih susreta, i jos dvaput u gostima, a jos da se prica o sudjenju i cemu, ehh.
...Život za Široki...