Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Garnacho odličan, ovo je igrač koji bi mogao nositi igru Uniteda za koju godinu (samo da ostane pri sebi)...
Ima li Van de Beek ijednu dobru utakmicu u dresu Uniteda?
Ne postoji čovjek na terenu. I ono malo što učestvuje bude loše.
Garnacho će izbaciti Sancha iz prve postave.

Ne postoji čovjek na terenu. I ono malo što učestvuje bude loše.
Garnacho će izbaciti Sancha iz prve postave.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ovo za sada dobro ide. Garnacho lav, od onog lošeg, ne sviđa mi se onih par situacija kada je Eriksen prodao loptu u opasnoj zoni. Casemiro doktor. Za sada dobro i strpljivo. Šteta one šanse Ronalda, stari Rona bi ono pretvorio hladno u 2:0. Daj da se utrpa još jedan, mada slabo nam idu ove utakmice gdje se nešto pita rezultatski, nismo od PSG-a u gostima i Rashfordovog penala prije milion godina napravili nešto u ovim bitnim utakmicama
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta je ovo, Glavonja u napadu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Još gore, na lijevom boku

Neshvatljiva pasivnost u drugom poluvremenu.
Bez potrebe dodaju 2 teške utakmice na proljeće. Teže će biti to proći nego eventualnu osminu finala.
Sada su na naplatu došli silni promašaji protiv Omonie i Sherifa. Jedan gol je na kraju odlučio pobjednika grupe.
CR7 u napadu je teško za gledanje. VDB dokazao da nema šta da ponudi.
Garnacho
Bez potrebe dodaju 2 teške utakmice na proljeće. Teže će biti to proći nego eventualnu osminu finala.
Sada su na naplatu došli silni promašaji protiv Omonie i Sherifa. Jedan gol je na kraju odlučio pobjednika grupe.
CR7 u napadu je teško za gledanje. VDB dokazao da nema šta da ponudi.
Garnacho

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Morali su ranije riješiti ovu gol razliku. Ove zadnje dviue tekme su kobne, ali šta je tu je. Ako će napasti EL morahu svaku dobiti pa neka izvole. Mogli su vala i sad više izvući.
Borba je ovo… tim se stvara, biće uspona i padova. Nadao sam se pobjedi od dva ili više, ali šta je tu je. Igramo bez pravog napadača, fali golova. CR je “past tense”, baš više nema šta da ponudi. Još danas bez Antonya. Jedina svijetla tačka gore Garnacho. Malo mi je čudno bilo povučeno držanje Rashforda od ulaska. Devetka u narednom prelaznom roku nam je ono baš “pod moranje”.
Što se same utakmice tiče, super prvo, mrljavo drugo poluvrijeme. Bruno večeras nije došao na utakmicu, Eriksen griješio dosta, Casemiro u sredini maltene sam. Fred i MCT ništa s ničim od ulaska. Sve u svemu, nedovoljno da se maznu španci, koji ipak “znaju lopte”. Krivo mi je, mogle su se i izbjeći te dvije utakmice iz kojih ne znaš da li ćeš proći, realno.
Što se same utakmice tiče, super prvo, mrljavo drugo poluvrijeme. Bruno večeras nije došao na utakmicu, Eriksen griješio dosta, Casemiro u sredini maltene sam. Fred i MCT ništa s ničim od ulaska. Sve u svemu, nedovoljno da se maznu španci, koji ipak “znaju lopte”. Krivo mi je, mogle su se i izbjeći te dvije utakmice iz kojih ne znaš da li ćeš proći, realno.
VDB i utakmica istine danas.
Umjesto kartoniranog Brune pocinje na poziciji 10.
Nadajmo se konacnom bljesku CR7 sa kapitenskom trakom danas.
Umjesto kartoniranog Brune pocinje na poziciji 10.
Nadajmo se konacnom bljesku CR7 sa kapitenskom trakom danas.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Loše je počelo… Jako loše. Valja bod čupati
Najlosiji ulazak stoperskog dvojca u utakmicu godinama unazad. Direktni krivci za golove.
Tesko mi sa VdB i CR7 ista mozemo napraviti naprijed.
Tesko mi sa VdB i CR7 ista mozemo napraviti naprijed.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
VDB ništa za sad, bukvalno dva dodira s loptom, od toga jedna pas iz očaja za Rashforda koji je bar pet metara u ofsajdu. Teško da on sa ovakvom formom ima šta tražiti u prvih 11. Bruno je za njega i na svoj najgori dan dvije klase iznad.
CR7 zaista nema vise sta da ponudi.
Ucesce i kvalitet igre u polju nikakav. Kada udje u dobru sansu ne zavrsava golom kao ranije. Patnja gledati.
Ucesce i kvalitet igre u polju nikakav. Kada udje u dobru sansu ne zavrsava golom kao ranije. Patnja gledati.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 nov 2022, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ja bih rekao da je De Gea krivac za oba gola, vrlo lose postavljanje kod oba, stoperi isto snose krivicu. CR i VDB ocajni, vrlo usporeno, oba napolje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Davidov je prvi gol, koliko god da je Lindelof loš i Martinez što je široko stajao. Niđe veze šut i gol na kraju.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:54Ja bih rekao da je De Gea krivac za oba gola, vrlo lose postavljanje kod oba, stoperi isto snose krivicu. CR i VDB ocajni, vrlo usporeno, oba napolje.
Martial ako išta može odigrati mora ući. VdB ne postoji na terenu. Fred također treba jer ima previše prostora u sredini, ne stiže Casemiro sve.
Kakav ples švedske balerinice, samo ti trčkaraj pizda ti materina 
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Opet ista prica, nije mi jasno da ovako lose brani 16-erac, jadno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Tetkica iz Svedske bi se do gol linije povlacila ispred protivnika.
Najsretniji bi bio da ga De Gea uzme u krilo.
Kakva curica od stopera ...
Kakva curica od stopera ...

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Martinez poklanja tri boda Aston Villi, direkno odgovoran za dva gola. Najgore izdanje od kada ke došao. Da je Maguie ovo napravio, sad bi gorio internet
Bas. Daleko gori igrac od Maguirea, ali price tag ovom stavlja metu ma glavuAlanSmith14 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 16:12Tetkica iz Svedske bi se do gol linije povlacila ispred protivnika.
Kakva curica od stopera ...![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.