Nije los tim.
Na klupi Demirovic, Menalo, Vrancic, Hiros, Prcic, Besic, Cimirot, Gazibegovic, Susic, Civic, Kovacevic, Bico. Mozda ako izleti jos kakav stoper da valja
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nije los tim.
Onaj mali iz Juve-a ako nam ga Slovenci ne pokupe. Plus Gigovic ako pristane igrati za nas ne bi bio los dodatak u sredini.
A joj
Hahaha Ali sto je najgore ovo sam stvarno mislio u pozitivnom smislu bez zeze
Lord Gojak je ubacio s lijeve strane.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 okt 2021, 17:46Iskreno Kolašinac je razočarao sa svojim delivery-om, ne sjećam se ni jednog njegovog centaršuta u posljednje vrijeme.hurem je napisao/la: ↑11 okt 2021, 17:44Isto sam htio napisati pos.utakmice ali rekoh bolje ne..reci ce da mrzim Kolasinca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 okt 2021, 17:01Alarmantno je da smo gotovo sve napade i prilike kreirali sa te desne strane.
Lijeva strana sa Ćivićem i Kolašincem u fazi napada je bila poprilično sterilna.
Ne znam kakav su skauting radili na nas ali nadam se da neće zatvoriti tu desnu stranu.
Izgleda da su Ukrajinci poprilično loši na prekidima, što bi trebali iskoristiti.
Moguće da su ocekivali vise napade preko Kolasinca pa tako ostavili više prostora na drugoj strani.
Bio bi fazon sada da Ukrajinci više pažnje obrate na Stevanovica pa ih iznenadimo sa Seadom.
Ne mogu obije strane zatvoriti.
Dok je Stevanović još od Finske imao brilijantne lopte, namjestio je i Džeki protiv Kazalh 2-3 zicera. Jako prosta stvar a mnogo dobiješ u fazi napada.
Edit: neko je Džeki sa lijeve strane ubacio, kad je mašio loptu i udario je ramenom?
Naravno da možemo, 2 puta remiziramo sa Ukrajinom i uzmemo Finsku - 5 bodova.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 19:55Po nekim kalkulacijama mi možemo i sa 5 bodova biti 2 u grupi?
Slažete li se ?
Moze ako Finci kiksaju protiv Kazahstana ili Fr ,valjda nece dobit Francuze ,hehe..Nirton je napisao/la: ↑11 okt 2021, 20:19Naravno da možemo, 2 puta remiziramo sa Ukrajinom i uzmemo Finsku - 5 bodova.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 19:55Po nekim kalkulacijama mi možemo i sa 5 bodova biti 2 u grupi?
Slažete li se ?
Samo Dzeku naprijed. Prevljak iako je zabio 2 gola u prosloj, ruku na srce oba su bila plod amaterskih gresaka odbrane i golmana protivnika, Ukrajina je ipak 2 nivoa iznad. Pojacat sredinu.