EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
najlosije sto mozemo biti je treci ,drugi realno
prvi da nam se zvjezde poklope
prvi da nam se zvjezde poklope
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma cilj mora bit prvo mjesto. Cisto sumnjam da mozemo proc preko baraza. Pogotovo posto ce opet bit nosioci u barazu, pa opet mozemo dobit jednu vrlo jaku ekipu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ako izborimo trece mjesto meni je ok.
Precijenjena ekipa smo barem na ovom forumu
. Sto rece tata Osim imamo dva igraca i ostatak poluigrace.
Dovoljno je da se Edo povrijedi i ode sve u Honduras !!!!
Precijenjena ekipa smo barem na ovom forumu

Dovoljno je da se Edo povrijedi i ode sve u Honduras !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pokenjaj se ti na svoj osjecajanaliticar_ je napisao/la:Imam neki osjecaj da cemo se posteno napatiti sa Luksemburgom....

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Moram malo spamovati,ajte pogledajte ovu temu i pomozite BiH zajednici na internetu
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2888
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2888
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Meni je potpuno svejedeno, ali sumnjam da će Koševo biti puno ! 

-
- Kontakt:
ocito nisi gledao tekmu kad je zadnji put dolazila francuska na kosevoarmin je napisao/la:Meni je potpuno svejedeno, ali sumnjam da će Koševo biti puno !

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Gde bre ljubomora, kad smo igrali na svetskom prvenstvuBIHfan je napisao/la:Vi necete ni takav uspjeh imati, igrate antifudbal.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Bićete drugi u grupi, a u baražu molte boga da izbegnete Portugal. Na našu sreću mi na evropskom ne možemo u grupi dobiti Australiju i GanuAl Nemce da slistimo, vrlo rado. Verovatno i vi u baražu priželjkujete Belgiju
Ljubomora !

Zamisli kako je tvrditi da je Srbija bolja u ragbiju od Južne Afrike ili Engleske?!?! Neuporedivo. Tako isto i za basket, fudbal, vaterpolo, odbojku, tenis, plivanje, sportove u kojima su Srbi pri vrhu ili na samom vrhu. Rezultat se jedino meri i ceni, a praznom pričom se tapka nepokretno u mestu. Gubi se dragoceno vreme, a samo velika takmičenja se pamte. S toga do narednog velikog takmičenja, adio. Ko vredi u fudbalu sa ju-prostora, to su Srbi, Slovenci i Hrvati, ostali nemaju pojma kako je igrati velike turnire.
Nije zlonameran komentar.
Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).
Nisi bas nesto slozio ovu recenicu.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Gde bre ljubomora, kad smo igrali na svetskom prvenstvuBIHfan je napisao/la:Vi necete ni takav uspjeh imati, igrate antifudbal.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Bićete drugi u grupi, a u baražu molte boga da izbegnete Portugal. Na našu sreću mi na evropskom ne možemo u grupi dobiti Australiju i GanuAl Nemce da slistimo, vrlo rado. Verovatno i vi u baražu priželjkujete Belgiju
Ljubomora !Ljubomora pred Nemcima, Englezima, Francuzima, Italijanima, ima logike, ali pred BiH, smešno!
Osim toga, si pratio kvalifikacije za svetsko prvenstvo? Srbija je objektivno bolja od Italije i Slovenije i potvrda sledi uskoro, ne mnogo, ali za nijansu sigurno, i to može da prevagne u našu korsit. Govorim na osnovu rezultata. Vas bre do sada nije bilo nigde, i budete li se tako ponašali, zadugo vas neće nigde biti. Morate da naučite da poštujete svoje protivnike, u ovom slučaju Francuze, Rumune, Beloruse i onda ćete napred. Do tada, smešno je se porediti sa onima koji su trenutno među 10 najboljih u Evropi, a vi tu nikada niste bili. Potencijal koliki-toliki imate, trebate posložiti kockice još u glavi, i eto i vas u krugu odabranih. Do tada, trening! Razumem, da po narodnoj, svaki Ciganin svoga konja hvali, normalno je, ali malo objektivnosti nije na odmet, zarad sopstvenog dobra i napretka. Nama sledi neizvesna borba sa verovatno renovirnom Italijom, ali izjaviti, da smo najbolji na svetu, smešno! To je isto kao da vi kažete da ste bolji od Srbije
.
Zamisli kako je tvrditi da je Srbija bolja u ragbiju od Južne Afrike ili Engleske?!?! Neuporedivo. Tako isto i za basket, fudbal, vaterpolo, odbojku, tenis, plivanje, sportove u kojima su Srbi pri vrhu ili na samom vrhu. Rezultat se jedino meri i ceni, a praznom pričom se tapka nepokretno u mestu. Gubi se dragoceno vreme, a samo velika takmičenja se pamte. S toga do narednog velikog takmičenja, adio. Ko vredi u fudbalu sa ju-prostora, to su Srbi, Slovenci i Hrvati, ostali nemaju pojma kako je igrati velike turnire.Nije zlonameran komentar.
Sto se tice nas(BiH) repke vrijedi itekako. Al hajde to ne znamo igrati velike turnire, nismo bili tu pa ok.
Al sto se tice repke BiH moze sa Srbijom.
Nasa odbrana je bolja od srpskog napada 100%( Jahic, Spahic,Safet,Mujdza jos da je Papac tu eh).
Nas napad tj Dzeko ispred srpske odbrane. Sredina tu negdje, al Pjana daleko ispred ostali uskoro(tek mu je 20god).
-
- Kontakt:
Za Sokola:
Ma ja vam bre od srca želim uspeh, ali morate se spustiti na zemlju. Imena ne igraju fudbal, nego tim. Nemate ni približno jaku odbranu, i tu vam je ogroman problem, tu ste baš deficitarni, i zbog toga je Srbija mnogo bolja od vas trenutno (takvi su odnosi u modernom svetskom fudbalu, bez dobre odbrane, ne razmišljaj o nekom uspehu). Lako je sa Estonijama ili Belgijama, ali ste sa Špancima, Portugalom i Turskom mnogo lošije izgledali (osim remija sa Turcima kući, sve ste pogubili koliko se sećam). Francuzi i Rumuni da ponove slabije nastupe, teško. Blan je lisac, ima kvalitet u ekipi, a doneće i autoritet, što im je do skora nedostajalo. Imate šanse, ali po sistemu -lako ćemo-, ni do baraža nema da dođete. Korak po korak! Pa kad se kvalifikujete, a onda pričaj da si mnogo jak koliko ti volja. Podržavam.
Ma ja vam bre od srca želim uspeh, ali morate se spustiti na zemlju. Imena ne igraju fudbal, nego tim. Nemate ni približno jaku odbranu, i tu vam je ogroman problem, tu ste baš deficitarni, i zbog toga je Srbija mnogo bolja od vas trenutno (takvi su odnosi u modernom svetskom fudbalu, bez dobre odbrane, ne razmišljaj o nekom uspehu). Lako je sa Estonijama ili Belgijama, ali ste sa Špancima, Portugalom i Turskom mnogo lošije izgledali (osim remija sa Turcima kući, sve ste pogubili koliko se sećam). Francuzi i Rumuni da ponove slabije nastupe, teško. Blan je lisac, ima kvalitet u ekipi, a doneće i autoritet, što im je do skora nedostajalo. Imate šanse, ali po sistemu -lako ćemo-, ni do baraža nema da dođete. Korak po korak! Pa kad se kvalifikujete, a onda pričaj da si mnogo jak koliko ti volja. Podržavam.
Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).
Dobro je sto igramo na Kosevu domace kvalifikacione utakmice,ipak nije mala stvar igrati pred vise od 35 hiljada gledalaca ili na Bilinom polju pred nekih 12 hiljada... ovo je odlicna vijest,vjerujem da ce do septembra citava zapadna tribina ,ukljucujuci i Lozu dobiti novi izgled ..Jos kad bi se konacno zamjenio onaj nakaradni semafor bilo bi extra..
Vuk,Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Za Sokola:
ja sam na zemlji. Ne kazem ja da smo mi neka super sila. Al se i sprski navijaci trebaju da spuste na zemlju, jer sa onim napadom se nemoze daleko dogurati. Srbija-Poljska 0:0. Srbija-Novi Zeland 0:1.
Ghana-Srbija 1:0. itd. itd. Jeste Srbija dobila Njemacku. Slican slucaj sa Francuzima, protiv 10 igraca(kao i sa Njemackom), jos Francuzi gube 1:0 i onda sa 10 igraca Henry postize gol u Beogradu.
- velez_mostar
- Kontakt:
Za vuka koji je pojeo krmetinu :
Ovako, da ti pojasnim neke stvari, VI (ako mogu tebe svrstati tu, jer ne znam jesi iz BiH, ili Srbije, ako si iz prve Drzave, nemam ti razloga pisati, ali cu pretpostaviti da si iz druge, pa cu se odluciti na to) niste ni kap bolji od nas, cak sta vise mi smo puno jaci u vezi, a napad nema potrebe ni spominjat.
Sta se desilo, pa to da je Srbija napravila bolji image u svijetu fudbala, u smislu transfera, pa su neki vasi kvaziigraci odjedanput igracine, a nidje veze..evo jedan primjer, Subotic (mada je iz BiH, ali nebitno igra za vas) je igrac kojeg navodno traze veliki klubovi, a NIDJE VEZE igrac, Dzeko se igrao s njim kad je god imao priliku, ali eto zbog kotiranja vasih igraca, prvenstveno zbog par dobrih primjera (Ivanovic, Vidic), to je tako.
Lukovic, pa i Dragutinovic, ko ima jos pozadi, ne mogu se sjetiti..to je sve mrtvi prosjek.
Spahic je za nabrojane profesor odbrane u najmanju ruku.
Moras isto tako biti svjestan da je nasa repka puno mladja od vase, i da imamo pravo veliki broj nadolazecih talenata, dok za vas bas i nisam siguran.
U ovim kvalifikacijama kad se vrati lijevi bek Glasgow Rangersa, i kad se Mujdza ustali, tu su jos mlade snage jako perspektivne, pa na golu Begovic (da ne zaboravim golmana koji ce u narednim godinama igrati za klub iz samog vrha Premiershipa,zapamti, i tu smo jaci).
Jos nesto, izuzetno se moze primjetiti da si dosao ovdje da bi provocirao, bez potrebe, stavljas Sloveniju, Hrvatsku, i Srbiju gore, a nas dole, samo zato sto ste se vi 2 puta kvalificirali, i obadva puta se obrukali, Slovence koje smo uvijek mlatili, i djaba im da odu na svaku takmicenje, to ne znaci nista..a, za Hrvatsku si u pravu, ipak su i po meni iznad svih repki, ali ne previse.
Na kraju da ti dodam da se ti ne sekiras za nas, svaki dan isplovi po jedan talenat koji je na platnom spisku velikih ekipa, da ti nabrojim neke..mozda nisi upucen : Seferovic (Fiorentina) ,Hajric (Arsenal) ,Basic (HSV) ,Coric (Hertha), i mnogi drugi, a sve po 17,18 godina.
Zivio ti meni, i presaltaj se na naki drugi forum, ovo je onaj sa navijacima Bosne i Hercegovine, nama najjace repke na svijetu!!
Ovako, da ti pojasnim neke stvari, VI (ako mogu tebe svrstati tu, jer ne znam jesi iz BiH, ili Srbije, ako si iz prve Drzave, nemam ti razloga pisati, ali cu pretpostaviti da si iz druge, pa cu se odluciti na to) niste ni kap bolji od nas, cak sta vise mi smo puno jaci u vezi, a napad nema potrebe ni spominjat.
Sta se desilo, pa to da je Srbija napravila bolji image u svijetu fudbala, u smislu transfera, pa su neki vasi kvaziigraci odjedanput igracine, a nidje veze..evo jedan primjer, Subotic (mada je iz BiH, ali nebitno igra za vas) je igrac kojeg navodno traze veliki klubovi, a NIDJE VEZE igrac, Dzeko se igrao s njim kad je god imao priliku, ali eto zbog kotiranja vasih igraca, prvenstveno zbog par dobrih primjera (Ivanovic, Vidic), to je tako.
Lukovic, pa i Dragutinovic, ko ima jos pozadi, ne mogu se sjetiti..to je sve mrtvi prosjek.
Moras isto tako biti svjestan da je nasa repka puno mladja od vase, i da imamo pravo veliki broj nadolazecih talenata, dok za vas bas i nisam siguran.
U ovim kvalifikacijama kad se vrati lijevi bek Glasgow Rangersa, i kad se Mujdza ustali, tu su jos mlade snage jako perspektivne, pa na golu Begovic (da ne zaboravim golmana koji ce u narednim godinama igrati za klub iz samog vrha Premiershipa,zapamti, i tu smo jaci).
Jos nesto, izuzetno se moze primjetiti da si dosao ovdje da bi provocirao, bez potrebe, stavljas Sloveniju, Hrvatsku, i Srbiju gore, a nas dole, samo zato sto ste se vi 2 puta kvalificirali, i obadva puta se obrukali, Slovence koje smo uvijek mlatili, i djaba im da odu na svaku takmicenje, to ne znaci nista..a, za Hrvatsku si u pravu, ipak su i po meni iznad svih repki, ali ne previse.
Na kraju da ti dodam da se ti ne sekiras za nas, svaki dan isplovi po jedan talenat koji je na platnom spisku velikih ekipa, da ti nabrojim neke..mozda nisi upucen : Seferovic (Fiorentina) ,Hajric (Arsenal) ,Basic (HSV) ,Coric (Hertha), i mnogi drugi, a sve po 17,18 godina.
Zivio ti meni, i presaltaj se na naki drugi forum, ovo je onaj sa navijacima Bosne i Hercegovine, nama najjace repke na svijetu!!
-
- Kontakt:
Nisam bio na forumu kad se igralo po grupama, ali nije me iznenadilo, u napadu je Srbija od zla oca i još gore majke tanka, i to ne sporim! Tu ste bolji od nas, ali smo objektivno mi ispred vas kada je vezni red (za nijansu) i pogotovo odbrana u pitanju, i to nosi prevagu u kvalifikacijama ili protiv Nemaca. Srbija je sama sebe pobedila protiv Australije i pun mi je **** novinskih stupaca i televizijskih izjava kako je ostvaren uspeh. Nije to bio uspeh, to je bio neuspeh! Srbija mora bolje. No, vezni red i dobra odbrana i budu dovoljni da se ode na prvenstvo i da se biju Nemci, ali bez toga ni toga nema (primer Bosne).soko je napisao/la:Vuk,Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Za Sokola:
ja sam na zemlji. Ne kazem ja da smo mi neka super sila. Al se i sprski navijaci trebaju da spuste na zemlju, jer sa onim napadom se nemoze daleko dogurati. Srbija-Poljska 0:0. Srbija-Novi Zeland 0:1.
Ghana-Srbija 1:0. itd. itd. Jeste Srbija dobila Njemacku. Slican slucaj sa Francuzima, protiv 10 igraca(kao i sa Njemackom), jos Francuzi gube 1:0 i onda sa 10 igraca Henry postize gol u Beogradu.
Kod nas je samo priča, imamo ovo, imamo ono, a nigde nas nema! Kada svi ozbiljno pristupe sopstvenom potencijalu, ma koliki da je, i bude napretka, a dok se trabunja, imamo Vidića, imamo Olića, imamo Džeku, bijemo ove, bijemo one - kuuuraaac!!! To ne kapiraju ni navijači, ni novinari, ali što je najgore - ni stručni stabovi reprezentacija

Džeko je doktor za sve srpske napadače, ali govoriti da je vezni red BiH:
Rahimić - rezerva u CSKA.
Misimović - igra kako mu se "ćefne"
Pjanić - strašan talent, po meni najbolji igrač BiH
Ibričić - Hajduk Split
bolji od veznog reda Srbije:
Stanković - standardan u prvaku Europe prosle godine
Krasić - najbolji igrač CSKA, ovo ljeto prelazi u Juve po svemu sudeći
Jovanović - novi igrač Liverpoola, po meni najbolji igrač Srbije
Milijaš - najslabija karika Srbije ali i takav bolji od Rahimića
Ibričić - Hajduk Split
-
- Kontakt:
Ja o vuku, a vuk na vratavelez_mostar je napisao/la:Za vuka koji je pojeo krmetinu :

Dok talenti isplivavaju, nema nade za bh-fudbal, treba to izbrusiti kvalitetnim radom. Isto pravilo i za sve ostale iz nekadašnje Jugoslavije.
Kada su uvrede u pitanju, koje nisu na mestu, jer nisam nikoga na nacionalnoj osnovi prozivao - popuši ga lepi

Nije mi namera na takvom nivou razgovarati, nego samo o sportu, al moram kad si me naterao

-
- Kontakt:
Jedni igrali na svetskom prvenstvu, drugi ni do svetskog prvenstva stigli nisu, to je jedina istina. Kao i da su furija i lale u finalu svetskog, i da su najbolji na svetu, sve ostalo je ****-palac.Borkan je napisao/la:Džeko je doktor za sve srpske napadače, ali govoriti da je vezni red BiH:
Ibričić - Hajduk Split
Ma jesam gledao kad je Barba dao za naše vodstvo i onda u 90. 1:2, ali nešto sam skeptik, ali ipak možda navijači prepoznaju da nam je ovo šansa, da od početka krenemo kako treba, mada me je strah da će ih Blanc preporoditi.adnan_hzsa je napisao/la:ocito nisi gledao tekmu kad je zadnji put dolazila francuska na kosevoarmin je napisao/la:Meni je potpuno svejedeno, ali sumnjam da će Koševo biti puno !
Zadnja izmjena: armin, dana/u 08 jul 2010, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veze jesu li na SP ili nisu, pa na SP su neki amateri sa Novog Zelanda, rudari iz Sjeverne Koreje, bušmani iz Južne Afrike itd. i nemožeš reći da su bolji od Pjanića, Džeke ili velikog broja drugih dobrih igrača koji nisu na SP.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Jedni igrali na svetskom prvenstvu, drugi ni do svetskog prvenstva stigli nisu, to je jedina istina. Kao i da su furija i lale u finalu svetskog, i da su najbolji na svetu, sve ostalo je ****-palac.Borkan je napisao/la:Džeko je doktor za sve srpske napadače, ali govoriti da je vezni red BiH:
Ibričić - Hajduk Split
-
- Kontakt:
U pravu si apsolutno! Ali govorim samo na osnovu kontinentalnih zona, jer Bosna igra protiv evropskih rivala u kvalifikacijama. Da igra protiv ovih indijanaca, verovatno bi se isto plasirala na svetsko, ali to je stvar FIFE, a ne kvaliteta kada se porede ekipe sa istog kontinenta. Na to sam mislio. Naravno da je Bosna bolja od Zelanda, Severne Koreje, Hondurasa, ali od ovih iz Evrope, nije ****.Borkan je napisao/la:Nema veze jesu li na SP ili nisu, pa na SP su neki amateri sa Novog Zelanda, rudari iz Sjeverne Koreje, bušmani iz Južne Afrike itd. i nemožeš reći da su bolji od Pjanića, Džeke ili velikog broja drugih dobrih igrača koji nisu na SP.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Jedni igrali na svetskom prvenstvu, drugi ni do svetskog prvenstva stigli nisu, to je jedina istina. Kao i da su furija i lale u finalu svetskog, i da su najbolji na svetu, sve ostalo je ****-palac.Borkan je napisao/la:Džeko je doktor za sve srpske napadače, ali govoriti da je vezni red BiH:
Ibričić - Hajduk Split
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.