New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Xardas
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Xardas » 10 apr 2012, 22:54

Carlo je napisao/la:Večeras tekma u 3:30 :?
ja sam nabavio league pass...pa cu ustat oko 6-7h i lijepo natenane gledati
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 apr 2012, 23:04

Xardas je napisao/la:
ma i ja bi ga nabavio, ali skup brate... al mogao bih ga za sljedeću sezonuuzeti
DejaNMG je napisao/la:
Xardas je napisao/la:svidio mi se ovaj schumpert, jel on uvjek igra odbranu ovako?
17 pick, ne znam kako ga neko nije ugrabio prije,za vecinu ispred sebe je TATA. :D
Sjajna odbrana, sjajne fizicke predispozicije, sut slabiji ali i u napadu moze biti itekako koristan. :)
dejo, hoćemo gledat tekmu večeras? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 10 apr 2012, 23:29

Carlo je napisao/la:
Xardas je napisao/la:
ma i ja bi ga nabavio, ali skup brate... al mogao bih ga za sljedeću sezonuuzeti
pa eto 40 dolara je sad za kraj sezone + playoff..vrijedi svakog centa...a najjaca mi je opcija za preskakanje dugih timeoutova :mrgreen:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 apr 2012, 23:38

Xardas je napisao/la: pa eto 40 dolara je sad za kraj sezone + playoff..vrijedi svakog centa...a najjaca mi je opcija za preskakanje dugih timeoutova :mrgreen:
a ebiga, istina da vrijedi, a mislim da je cijela sezona 86$... kako god okreneš znaš da neće biti nikakvih štopanja i ostalih sranja :)

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 10 apr 2012, 23:44

Ja gledam utakmice Live, rijetko kad snimku ;) Rijetko propuštam a ako propustim pogledam samo ako je nešto što vrijedi reprize.
Inače mrzim snimke, samo LIVE prenosi, NHL,NBA,UFC,NFL :D nije bitno u koliko sati, navikao sam se i ispraksao. Godine treniranja :lol:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 11 apr 2012, 00:21

SheldonCooper je napisao/la:Ja gledam utakmice Live, rijetko kad snimku ;) Rijetko propuštam a ako propustim pogledam samo ako je nešto što vrijedi reprize.
Inače mrzim snimke, samo LIVE prenosi, NHL,NBA,UFC,NFL :D nije bitno u koliko sati, navikao sam se i ispraksao. Godine treniranja :lol:
EHHE dobar si brate :mrgreen: ...ali meni je isto... ja ustao u 3.30 umoran il u 6.30 odmoran...rezultat neznam tako da ce mi biti kao live :mrgreen:

nego, moze li se do jos jedne pobjede protiv bullsa?

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 apr 2012, 00:24

Xardas je napisao/la:nego, moze li se do jos jedne pobjede protiv bullsa?
Naravno da....

ne mozete. :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 11 apr 2012, 00:27

haha a ja cekam da se slika loada , a ti razmak ostavio... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajde vidjecemo...ja verujem da se moze do pobjede i to bi bio definitivni signal da niksi mogu i u PO odigrati ozbiljnu ulogu

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 apr 2012, 00:47

Xardas je napisao/la:haha a ja cekam da se slika loada , a ti razmak ostavio... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajde vidjecemo...ja verujem da se moze do pobjede i to bi bio definitivni signal da niksi mogu i u PO odigrati ozbiljnu ulogu
Ma dobra grupa igraca su u NYK sto se i vidi od kad ste i odbranu poceli igrati. Sigurno ce te nekome pomrsiti racune u to ne sumjam, steta sto je Lin zavrsio sezonu, nadam se da ce vam se Amar vratiti. :)

Samo da ne naleti te na moje Bullse u 1. rundi playoffa, sigurno bi bila teska serija :) ... eh sad koje bio ja volio da vi dobijete u PL ...znas na koju ekipu mislim(Miami :mrgreen:) da nam olaksate put ka tituli, da se mi ne mucimo sa njima u conf. finalu, jbg. :P :mrgreen: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 03:29

Amare je počeo šutati i zakucavati, treba očekivati njegov povratak možda ove sedmice, a sigurno sljedeće. Veoma dobro napreduje :)

btw. Večeras Rose ne igra za Chicago.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 04:15

25-22 za Knickse

Bezveze primamo poene, Bullsi već imaju 5 ofanzivnih skokova, treba podhitno to riješiti. Davis je odigrao i dobro i loše. Ima 5 poena, 4 asistencije i 4 TO i promašeno polaganje... Melo i Fields daleko najbolji.

Melo - 11 pts, 3 steals
Fields - 7 pts, 3 rbs
Davis - 5 pts, 4 asts, 4 TO

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 04:49

47-35 za Bullse

Kafastrofa, ne zna se ko je najgori, svi su tu negdje. Chandler je preloš, pa Asik mu banane lijepi... Davis karna obična kao i obično. Novak je fulio zadnjih 7 pokušaja za 3 poena, ne znam kad je u lošijoj formi bio. Može se ova utakmica dobiti, Bullsi nisu ništa posebno još im nema Rosea, a ispade da smo bolje igrali kad je on tu. Glupe greške se prave, Davis 3 od ukupno 9 turnovera. Strašno.

Melo - 14 poena, 4 steals
Fields - 7 poena, 4 rbs

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 apr 2012, 05:06

pa nema veze sto mu je Asik zaljepio nije to neka katastrofa, jer Asiku je to posao i tu je jako dobar...samo Korver kad mu zaljepi bilo je ebeno :).
Daleko je ovo od gotovog mi igrmao lose treci period kad god vodimo imate vi sanse , jer bolji ste ofanzivno puno kad mi stanemo igrat odbranu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 05:18

a vratimo se taman na -3 i onda se desi kila gluposti i bullsi odu na +10, katastrofa.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 05:38

72-62 za Bullse

Bili smo i na -3, ali glupi potezi i turnoveri su vratili Bullse. Valjda nešto bude u zadnjoj četvrtini.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 06:07

odoh spavat, loše odigrana utakmica, posebno u napadu. potrebnija nam je pobjeda sutra protiv bucksa.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 apr 2012, 12:30

Bilo je mnogo problema za Knickse, pogotovo sa zabijanjem poena "iznutra", nevjerovatno. Kontre 3-1 greske, dodavanja-greske...
Barem u onoliko ut. koliko sam gledao, na pol. me prevari i zaspa :mrgreen: probudio se daleko poslije kraja ut.slika i vidio rez. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 11 apr 2012, 12:48

Ja pado za 60 km na Orlandu... :|
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2012, 14:48

dr.van nostrand je napisao/la:Bilo je mnogo problema za Knickse, pogotovo sa zabijanjem poena "iznutra", nevjerovatno. Kontre 3-1 greske, dodavanja-greske...
Barem u onoliko ut. koliko sam gledao, na pol. me prevari i zaspa :mrgreen: probudio se daleko poslije kraja ut.slika i vidio rez. :)
Jučerašnja utakmica me podsjeti na D'antonija, njegove napade i turnovere. Strašno... Treba ih Woody malo naružiti da se uozbilje :D

Večeras se igra najvažnija utakmica sezone do sada protiv Bucksa.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 apr 2012, 18:32

odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.