Chicago Bulls

Stipe
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Stipe » 22 sep 2010, 11:39

dema je napisao/la:
Stipe je napisao/la:Bullsi potpisali Briana Scalabrinea eto titule :D
Antonyu Chicago na vrh liste klubova u koje zeli otici :D
Pa gdje si Stipe javi se cesce .Ma to je zelja Thibsa Brian ali meni on smijesan onakko zut medu njima hehe ali moze ubost tricu ,poznaje te odbrambrne seme inace je doveo par igraca koji su vec ranije igrali za njeg.A Melo nista Bullsi ne daju JO-A nude Denga i Gibsona i pickove.Ako Denver pristane Bullsi imaju ekipu za titulu,ako bi to bilo ili ove ili iduce ali bi to bila strasna ekipa.
Ma tu sam ja pratim ja vas dvoicu sta pisete :))
JEst brian je potpisao za bullse evo linka

http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... id=5602189

A melo ce biti tradan do pocetka trening kampa a to ti je za jedno 7 dana znaci sve ce se znati za 7 dana
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 11:49

Vidio sam ja to ,ma drago mi je ti si stari navijac pisi slobodno evo kontam da ako hoces ja ti i Salt predstavimo onako malo opsirnije svaki dan po jednog igraca Bullsa ,sta se ocekuje od njeg ,malo da ga priblizimo ovdje ljudima.A onda ,da kad to zavrsimo napisemo ,ukupno o ekipi predvidanje,sta se uradilo ,sta se ocekuje,kolike su joj mogusnosti itd.Podjelicemo igrace i svaki pisat oces li.Javi Salt pa da izaberemo ko ce koje pisat.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 11:53

Chicago Bulls Roster - 2010-11
NBA:

Team Roster
NO. NAME POS AGE HT WT COLLEGE 2010 - 2011 SALARY
3 Omer Asik C - 24 - 7-0 255 - $1,721,000
6 Keith Bogans SG- 30 - 6-5 215 - Kentucky $1,600,000
5 Carlos Boozer PF- 28- 6-9 266 - Duke $14,400,000
11 Ronnie Brewer SG 25- 6-7 227- Arkansas $4,750,000
9 Luol Deng SF 25 - 6-9 220- Duke $11,345,000
22 Taj Gibson F 25 - 6-9 225- USC $1,117,680
16 James Johnson SF 23- 6-9 245- Wake Forest $1,713,600
26 Kyle Korver SG 29- 6-7 212- Creighton $5,000,000
13 Joakim Noah C 25- 6-11 232- Florida $3,128,536
1 Derrick Rose PG 21- 6-3 190- Memphis $5,546,160
40 Kurt Thomas C 37- 6-9 230- TCU $1,800,000
32 C.J. Watson PG 26- 6-2 175- Tennessee $3,600,000
Coach: Tom Thibodeau
Average Age: 26.5
Average Height: 6-7
Average Weight: 224

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 22 sep 2010, 12:02

dema je napisao/la:Vidio sam ja to ,ma drago mi je ti si stari navijac pisi slobodno evo kontam da ako hoces ja ti i Salt predstavimo onako malo opsirnije svaki dan po jednog igraca Bullsa ,sta se ocekuje od njeg ,malo da ga priblizimo ovdje ljudima.A onda ,da kad to zavrsimo napisemo ,ukupno o ekipi predvidanje,sta se uradilo ,sta se ocekuje,kolike su joj mogusnosti itd.Podjelicemo igrace i svaki pisat oces li.Javi Salt pa da izaberemo ko ce koje pisat.
Ma moze sto se mene tice :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 13:33

Ok sacekacemo da se javi i Salt pa cemo podijelit igrace i krenut polako

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 17:16

uz veliko postovanje prema Pipenu, ja cu opet reci da mu je ovo velika greska sto je u javnost izasao sa ovakvom izjavom.... mi smo izgubili veliki broj igraca, upravo ovakvim izjavama.... sta sutra ako Anthony bude free agent i mi budemo ga zeljeli dovesti, sta mislite kako ce Anthony reagovati zbog izjava koje daju neki clanovi uprave....treba ba zacepit usta i cekati trenutak i nadat se da ipak moze se dobiti Anthony bez Noaha ili ipak cekati slijedecu sezonu i odevesti ga kao free agenta

U roku od 72 sata trebalo bi se znati sudbina Anthoniya... njegova prva opcija su Bullsi, ali mi necemo dati Noaha to se zna...Nadam se da ce Denver nas razumjeri, jer ipak mi zelimo se boriti za titulu i Noah nam je potreban u ekipi... kako da damo Gibsona i Noaha i toliko skokova na jendoj utakmici?...Deng,Gibson i eto 2 prva picka ja halalim :)....nadam se da ce slijedece sezone petorka izgledati ovako:

Rose,Brewer,Anthony,Boozer, Noah na klupi: Watson,Korver,Tomas,Asik,vjerovatno Scalabrini ovaj :) i Lukas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 18:00

Upravu si treba to malo mudrije.A samo treba ne dat pricat o Noah-u ponudit ovo sto bi i za njih bilo dobro ,Deng i Gibson mogu ubacit poena koliko Melo s tim sto ce imat vise skokova i bolju odbranu plus 2 mlada igraca uz svoj pick znaci 3 to bi im moglo obnovit ekipu i opet da se bore za PO

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 18:02

Sta kazes o ovome da lagano pisemo o igracima pojedinacno da podijelimo ko ce kojeg i evo ja bi odma sutra mogao jednog predstavit ti budi drugi pa ce Stipe.Na kraju cemo ekipu predstavit,predvidat moze jedan odbranu jedan napad ,jedan trenera.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 19:04

ma sta cemo ih prestavljat, znamo manje vise sve o njima :)...zezam se kako hoces, ali sta covjek da kaze o njima, jeli bukvalno prestavljanje kroz njihov zivot ili sta vec?...ma haj mi da ovdje cekamo Anthoniya to je najpametnije ahahaha..do sada smo propustali dovesti T Maca kada je bio najbolji 2000 godine,Brayanta imali smo priliku dovesti, ali smo morlai dati mnogo... ove godine bio je blizu Bosh,Wade i James ipak nismo uspjeli, sad aje vrijeme na Anthoniya i vrijeme je da stane na tom uzaludnom pokusaju.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 sep 2010, 19:12

sta ce vam ovaj Boogans,zar nije mogao neki trade za neki pick da se dobije neko mlad,i ovaj Kurt Thomas kad vec imate mladu ekipu neka toga jos malo,pogoto Thomas imate Asika i Noaha,ovaj Boogans malo za odbrane al bi ja sve to trade-ovo
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 19:28

Slatinash_7 je napisao/la:sta ce vam ovaj Boogans,zar nije mogao neki trade za neki pick da se dobije neko mlad,i ovaj Kurt Thomas kad vec imate mladu ekipu neka toga jos malo,pogoto Thomas imate Asika i Noaha,ovaj Boogans malo za odbrane al bi ja sve to trade-ovo

cuj sta ce nam :shock: ...pa koliko para toliko muzike i ne mozes ti imat na klupi startere... Boogans je imao minutazu u Spursima, a kod nas nece imati ni 2 minute po utkamici,a mozda i manje...on ti je samo za nedaj boze i u play offu samo igra 8 igraca to dobro znas...Tomas je odlican odbranbeni igrac i on nam je potreban......ja smatrad sa nam je onaj Pargo ili Acie Law, Hunter i slicni bili bolji na klupi?... nasa klupa je dosta jaca sa ovim igracima, jer Watson,Gibson,Korver i Tomas su jedini koji ce imati minutazu, a ostali cisto sumnjam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 sep 2010, 21:56

ima i toga dosta al ovaj Thomas po meni nije potreban,ako on bude imo minutazu nema Asik a onaj je mladji,mozda i nije bolji trenutno al mora i on dobiti nesto minuta.Mozda zbog povrede Noaha ga iamju za ne daj boze.Boogans ce imat svoje 2 min,pa zar nije bolje da ima neko dijete svoje 2 min nego on od 30 godina,volio bi da grijesim da i vi ponovo osvojite,al mi ova dvojica nesto skripe
Slatina Bog i batina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 22:25

Slatinash_7 je napisao/la:ima i toga dosta al ovaj Thomas po meni nije potreban,ako on bude imo minutazu nema Asik a onaj je mladji,mozda i nije bolji trenutno al mora i on dobiti nesto minuta.Mozda zbog povrede Noaha ga iamju za ne daj boze.Boogans ce imat svoje 2 min,pa zar nije bolje da ima neko dijete svoje 2 min nego on od 30 godina,volio bi da grijesim da i vi ponovo osvojite,al mi ova dvojica nesto skripe

Ima Lukas on ce imati sigurno...pa treba nam i iskustva u ekipi ebo vas... ne mozes imati citav zivot samo dijecu.... Huntera smo imali nije nikad igrao, a samo je svojim iskustvom i savjetima pomagao mladjima....Boogans je tu samo da popuni mjesto i to je to... salary cap nedozvoljava da ti u ekipu dovedes 10 vrhunskih igraca i tako da je ovo odlicno....imas Tomasa sa iskustvom i igraca koji mnogo moze pomoci Noahu i td... ma odlicno smo odrasili posao, jos samo da se dogovore oko ovog trade za Anthoniya i bice perfektno, cak i bolje nego sto smo prije 1 jula razmisljali.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 sep 2010, 22:30

sto Houston?
Bil proso trade Boogans za Xavier-a ili Thomas za istog neka ta kombinacija,Treba iskustva al vidjelo se u OC da iskustvo i ne treba bas ja mislim da im je Krstic sa 27 bio najstariji ove sezone a i to nema puno radno vrijeme u NBA,znaci nije on nista iskusniji od Denga
Slatina Bog i batina

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 22:42

Slatinash_7 je napisao/la:sto Houston?
Bil proso trade Boogans za Xavier-a ili Thomas za istog neka ta kombinacija,Treba iskustva al vidjelo se u OC da iskustvo i ne treba bas ja mislim da im je Krstic sa 27 bio najstariji ove sezone a i to nema puno radno vrijeme u NBA,znaci nije on nista iskusniji od Denga
Ne mozes njih 2 trade jer su tek dosli.Oni su treca ekipa tu su zbog iskustva i zbog odbrane nece igrat puno,ali trener zna sto ih je doveo.Oni imaju samo ugovor ove sezone sto znaci da su tu ovu godinu i sljedece daju mogucnost da se opet neko solidan potpise.Xavier je moja velika zelja jer mislim da ce bit dobar igrac.On je potpisao s Memphisom i nece ga lako dat.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 sep 2010, 22:51

dema je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:sto Houston?
Ne mozes njih 2 trade jer su tek dosli.Oni su treca ekipa tu su zbog iskustva i zbog odbrane nece igrat puno,ali trener zna sto ih je doveo.Oni imaju samo ugovor ove sezone sto znaci da su tu ovu godinu i sljedece daju mogucnost da se opet neko solidan potpise.Xavier je moja velika zelja jer mislim da ce bit dobar igrac.On je potpisao s Memphisom i nece ga lako dat.
ma zbog odbrane i iskustva jedino i jesu tu,nisu oni neki kvalitet i minutazu nece imat,al zao mi ovog xaver-a nece imat minuta al nikako,da je ovamo dosao igro bi vise nego tamo sigurno jos mozda vi i ne bi trebali korvera ili ovog Boogansa bilo bi vam bolje da ste ga nekako dobili al niste
Slatina Bog i batina

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 23:00

Ma za Xaviera sam vec pisao i nazalost potpisao je morao je.A oni imaju s njim 5 bekova sutera tako da ce u pravu si malo igrat.Ja bi volio da je on mogao doc jer im se svidio kad je bio tu prije drafta.Zna igrat i odbranu on bi se dobro uklopio tu ,i popunio tu poziciju.Steta vidjecemo mozda ga i uspiju dovest ako bude malo igrao tamo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 sep 2010, 23:30

dema je napisao/la:Ma za Xaviera sam vec pisao i nazalost potpisao je morao je.A oni imaju s njim 5 bekova sutera tako da ce u pravu si malo igrat.Ja bi volio da je on mogao doc jer im se svidio kad je bio tu prije drafta.Zna igrat i odbranu on bi se dobro uklopio tu ,i popunio tu poziciju.Steta vidjecemo mozda ga i uspiju dovest ako bude malo igrao tamo.

care kakav Xavier pustite too... zasto ce nam igrac koji nece igrati?... ovo je NBA liga i Xavier bi nam bio isto kao Johnson, to jeste rijetko upotrebljiv...nec eniko bezveze davati novce, a igrac da propada pogotov on posto je mlad...nema on neku statistiku i to na college, tako da on nije za nas vjeruj mi i nemamo za cime da zalimo...nama treba Fernandez sa iskustvom i igrac koji moze igrati u Playoffu, dok Xavier nebi nikad odigrao utakmicu playoffa....gledaj igrace koji igraju za ekipe u regularnom dijelu sezone,a pogledaj u playoffu.... slabo koja ekipa koristi vise od 7 ili maksimalno 8 igraca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 22 sep 2010, 23:35

ma ne treba na anthony sta vam je bolan samo ce uzimati i prostor i mjesto u ekipi drugim igracima ,a prije svega mislim na najboljeg playa u nba ROSE i druge igrace

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 23:35

SaltCityAttack je napisao/la:
dema je napisao/la:Ma za Xaviera sam vec pisao i nazalost potpisao je morao je.A oni imaju s njim 5 bekova sutera tako da ce u pravu si malo igrat.Ja bi volio da je on mogao doc jer im se svidio kad je bio tu prije drafta.Zna igrat i odbranu on bi se dobro uklopio tu ,i popunio tu poziciju.Steta vidjecemo mozda ga i uspiju dovest ako bude malo igrao tamo.

care kakav Xavier pustite too... zasto ce nam igrac koji nece igrati?... ovo je NBA liga i Xavier bi nam bio isto kao Johnson, to jeste rijetko upotrebljiv...nec eniko bezveze davati novce, a igrac da propada pogotov on posto je mlad...nema on neku statistiku i to na college, tako da on nije za nas vjeruj mi i nemamo za cime da zalimo...nama treba Fernandez sa iskustvom i igrac koji moze igrati u Playoffu, dok Xavier nebi nikad odigrao utakmicu playoffa....gledaj igrace koji igraju za ekipe u regularnom dijelu sezone,a pogledaj u playoffu.... slabo koja ekipa koristi vise od 7 ili maksimalno 8 igraca
Ma Xavir je klasa za JJ.On je samo jednu sezonu bio na kolegu zato nema neke statistike uostalom on nece doc mi cekamo Mela nedamo Noaha i lagano da pomrsimo svima racune i onda nebo je granica

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.