Sport i TV
Re: Sport i TV
Jel ima kakav nacin da se SK moze pratiti preko interneta,ne mora biti free.Znate sta mislim (a da nije preskupo do 5-6KM na mjesecnoj bazi).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koliko vidim radice 3 tekme sedmicno, znaci "upgrade" u odnosu na proslu god.legenda reala je napisao/la:
Utakmice NBA lige za novu sezonu koje će prenositi Sport Klub
samo se nadam da nece ispaliti nas kao prosle god. kada su u playoff-u trebale ici 3 tekme sedmicno a jedva da je bila i 1 u 10 dana
@Otelo ja msm da takva opcija ne postoji,
prosle god. su na netraja bili VLC linkovi za SK kanale, ove god. koliko vidim toga nema
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vidite li vi datume, ovo je 2012/2013 do aprila mjeseca...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
možda su pogriješili datume, indiana-dalas npr uopšte nije bila na televiziji. prenosili što se indiane tice dvije protiv memfisa i jednu protiv njujorka na pocetkuMirzoni89 je napisao/la:Vidite li vi datume, ovo je 2012/2013 do aprila mjeseca...
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Greška je ovo, sad sam provjerio, i ja sam vidio veliki broj utakmica pa sam konto da je za novu sezonu spisak, a ovo bio spisak od prošle
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

novi izgled najjačeg paketa sportskih kanala na ovim prostorima
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Fino osvjezenje na SportKlubu.
Iako ce mi nedostajati ovaj logo u Formula 1 fazonu
... barem neko vrijeme.

Iako ce mi nedostajati ovaj logo u Formula 1 fazonu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
fenomenalna nova grafika na daleko najboljem sportskom kanalu na ovim prostorima 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
hmmm ne znam baš, cjelokupno gledajući da, no ako se samo baziramo ka fudbalu onda je u krajnjem slučaju diskutabilno...madridist je napisao/la:novi izgled najjačeg paketa sportskih kanala na ovim prostorima
SK kao najjače adute ima EPL i Špansku ligu dok Ruska, Holandska i Portugalska liga su samo vrijedne spomena i ništa više, jer nisu crème de la crème tj. top lige petice.
S druge strane Arena ima najkvalitenije Evropsko takmičenje Ligu Prvaka te ispod ramena i Evropsku Ligu a uz to sve i još dvije lige petice Italijansku i Francusku ligu. Grčka liga te sirotinjski paket Jelen-BH Premier-HNL su samo onako za spomena, ništa više.
Ovo je sve jako jako subjektivno i jedni će cijeniti (bar što se tiče fudbala) jedno a drugi drugo, što se mene tiče meni je važnije imati LP,EL + ITA/FRA nego englesku i špansku no eto...
Što se tiče cjelokupne situacije tu je SK ispred jer imaju jače sportove i najviše ih izvlači Formula 1, Tenis i NBA! Ti sportovi su dodatni i najbitniji tegovi koji daju težinu i guraju ka SK strani vage i oni (redakcija SportKluba) na njih trebaju biti najviše ponosni.
Ne znam kakvo je stanje sa paketima firmi koje daju svoje usluge u BiH zato sam prije par dana ovdje i pitao jesu li SportKlubovi u HD-u no nisam dobio odgovor
I jos SK ima Euroligu
Meni je iskreno zao sto nemam pristup SK

Meni je iskreno zao sto nemam pristup SK
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Ma sta vam je? Gdje ce se to porediti. Svako ko ima SK ima i LP i EL na drzavnima kanalima, tako da Areni ostaje Seria A kao prakticno jedini adut... iskreno, ne bas jak.
I prijedlog SporKlubu:
DOVEDITE EDINA AVDICA!
Dajte ga na Euroligu i NBA. Steta da ovakav majstor prenosi ABA ligu, Eurokup i slicna drugorazredna takmicenja.
I prijedlog SporKlubu:
DOVEDITE EDINA AVDICA!
Dajte ga na Euroligu i NBA. Steta da ovakav majstor prenosi ABA ligu, Eurokup i slicna drugorazredna takmicenja.
hahahaha to bi znacilo da mogu gledati 3 utakmiceConsigliere je napisao/la:Ma sta vam je? Gdje ce se to porediti. Svako ko ima SK ima i LP i EL na drzavnima kanalima, tako da Areni ostaje Seria A kao prakticno jedini adut... iskreno, ne bas jak.
I prijedlog SporKlubu:
DOVEDITE EDINA AVDICA!
a na areni imas utorkom 4 utakmice Lp
srijedom 4 utakmice LP
cetvrtkom 8 utakmica EL
+ multi prenosi
ps.sve u HD-u
Consigliere je napisao/la:Ma sta vam je? Gdje ce se to porediti. Svako ko ima SK ima i LP i EL na drzavnima kanalima, tako da Areni ostaje Seria A kao prakticno jedini adut... iskreno, ne bas jak.
I prijedlog SporKlubu:
DOVEDITE EDINA AVDICA!
eurokup prenosi eurosport,ne arena
- Consigliere
- Kontakt:
Ti ces od te 4 utakmice gledati samo jednu, a u 90% slucajeva, upravo je ta i na drzavnim televizijamaarelinho je napisao/la: hahahaha to bi znacilo da mogu gledati 3 utakmice
a na areni imas utorkom 4 utakmice Lp
srijedom 4 utakmice LP
cetvrtkom 8 utakmica EL
+ multi prenosi
ps.sve u HD-u
Premiership, Primera (sa El Clasicom, najgledanijom utakmicom u galaksiji), F1, NBA... O cemu mi pricamo?
Ma, svejedno. Ideja ostaje istafilip13 je napisao/la:
eurokup prenosi eurosport,ne arena
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za SK je veliki minus što nisu u ponudi Moje TV, ne velik, već ogroman, jer preseravaju sa svojim ucjenama 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ali to ga ne čini nedostupnim...rio_Ferdy88 je napisao/la:Za SK je veliki minus što nisu u ponudi Moje TV, ne velik, već ogroman, jer preseravaju sa svojim ucjenama
Ima Total TV i imaš sve, najbolja je kombinacija MojaTV i Telemach (Total), naravno ko to sebi može priuštiti...
Tu je Logosoft glavni ,ima oboje u ponudi ali yebiga kad ljudi rade samo u par kvartova u Sarajvu.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- HazardEden
- Kontakt:
@Alucard
Imas i HD kanale SK-a i one obicne, kako se vec zovu
Imas i HD kanale SK-a i one obicne, kako se vec zovu
Ma nema tu diskusije Sportklub je za koplje isopred Arene zasad.KO sumnja nek pogleda spisak sportova jedne i druge tv.Fudbal,košarka(euroliga,NBA),formula,moto gp,da ne spominjem kako su opet šuknuli areni otkupivši finale kupa Španije koji će arena prenositi sve do finala.Ko voli ove naše lokalne lige ok arena je tu glavna svaka čast al u 21 vijeku mi to djeluje jadno.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.