FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Ipak Sanid , Caki , Benjo , Skiba i Almin su vam cinili okosnicu ekipe naravno uz Renu i Selimovica koji je dao nekoliko golova pitaj Boga kako i bez Biscana koliko toliko ne mozete. Imate vi dobrih potencijala i u Mladosti i ostalim ekipama ali to nije doraslo ovom rangu takmicenja. Imao sam priliku par puta igrati protiv njih i uvjeriti se u to.A sigurno mogu reci da trenutno nema boljeg lijevog beka od Skibe. Ipak i u Celiku je bio. Dino T. nazalost vise voli potegnuti za flasom i cigarom nego za nogometom. Mali je talent ali ubise ga druge stvari. Kako god podhitno vam treba jos koji kvalitetan igrac i uz domaci kadar opstanak je siguran 

-
- Kontakt:
Prosla je dobro,vratili su se igraci zivi i zdravi(ne znam jesu bas zdravi jer su se smrzli),ali ziva glava sve izdura.Posto ovi sto brane sve ovo ne smiju reci da se zna da utakmica nije ni odigrana jer se pokvario igracima autobus,ostali su na cesti 7-8 sati bez grijanja u busu cekajuci da neko dodje po njih,sreca pa su imali uplacen all inclusive aranzman pa nisu bili ni gladni ni zednigerijatrija je napisao/la:kako je krajina prosla danas
-
- Kontakt:
Ma nije problem sto se mene tiče ni da se ispane iz lige.Gore je sto je klub bez plana ikakvog.A što se tiče igrača bilo kojeg recimo iz Bihaća treba mu placati uz platu normalno ili put ili stan i odmah je to mnogo vise troskova a kažu da je para malo.Prema tome jasna je stvar.Krajina može i kroz nizi rang takmicenja selektirati ekipu od 15tak igrača i lagano se vratiti ovdje i čak biti u vrhu.Ta 2.liga zapad može poslužiti samo kao podloga razvitku i sticanju iskustva.Pa kad se vratimo da možemo gledati utakmice protiv Čapljine,Goražda ili Krajišnika a ne ruglo i sramotu koje smo gledali.tropic je napisao/la:Ipak Sanid , Caki , Benjo , Skiba i Almin su vam cinili okosnicu ekipe naravno uz Renu i Selimovica koji je dao nekoliko golova pitaj Boga kako i bez Biscana koliko toliko ne mozete. Imate vi dobrih potencijala i u Mladosti i ostalim ekipama ali to nije doraslo ovom rangu takmicenja. Imao sam priliku par puta igrati protiv njih i uvjeriti se u to.A sigurno mogu reci da trenutno nema boljeg lijevog beka od Skibe. Ipak i u Celiku je bio. Dino T. nazalost vise voli potegnuti za flasom i cigarom nego za nogometom. Mali je talent ali ubise ga druge stvari. Kako god podhitno vam treba jos koji kvalitetan igrac i uz domaci kadar opstanak je siguran
Eto taj Toromanovic vidis kako se ponaša sportski.Od toga ti nema druže ništa,taj za 2 sezone ni u Polju nece moci igrati.
Koje kriv sto se igračima takav autobus daje.Sramota!Vidi se koliko se "neki" brinu o klubu po ovome slučaju.
Eto dovedite sebi ponovo Sinanovica posto je zatrazio papire i otisao odavde jer se nije uklopio u ekipu. Sportski pozdrav
www.nkbratstvogracanica.com
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čisto informativno, odakle novac za odlazak u skupu Hrvatsku (klubovi iz HNL-a izbjegavaju Istru radi skupoće) kad znamo da je klub napustilo 15 igrača?
Hayley <3
- bosnacazin
- Kontakt:
Finansijska situacija nije dobra, al su ovi iz uprave izgleda sakupili nesto novca za taj jednodnevni odlazak u Biograd. Krajina i Primorac iz Biograda imaju dobru saradnju jer evo ovo je treca godina zaredom da krajina ide tamo igrati pripremnu u ovom djelu godine, a i Biograd nam toliko nije ni daleko, pa izadje da samo treba platiti put do tamo i nazad.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aha, ja sam mislio da se ide tamo na barem tjedan dana, hotel, tereni i to.
Hayley <3
Biograd ti je u Dalmaciji, kod Zadra. Dva sata oda Cazina, a Istra je oko Pule i Rijeke, gdje je Jedinstvo obavilo pripreme.badblueboylivno je napisao/la:Aha, ja sam mislio da se ide tamo na barem tjedan dana, hotel, tereni i to.

- bosnacazin
- Kontakt:
ma zna momak gdje sta dodje, samo mu je bilo cudno to sto krajine ide na jadranske pripreme, a slaba situacija u klubu. Za nas, a i dosta drugih prvoligasa su te pripreme naucna fantasika 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, to me je i zanimalo, jer sam pratio tijekom zime i većinom na ovom topicu gledao "Klub je napustio...", "Otišao je i ..." i to, a vodim se primjerom Troglava i sličnih klubova kojima je skoro odlazak na noćenje pred ligašku utakmicu SF, kamoli višednevne pripreme na strani, i to u skupoj Istri/sjevernoj Dalmaciji.
Hayley <3
-
- Kontakt:
po meni to sam i prije rekao kompletna uprava i treneri od 1.lige imaj samo trener hari ako se varam pola god.prve lige i to poodavno ostali fadil ekrem ni sekunde, znaci njihova uloga u tome je da i oni ne znaju sta je ova liga uče se i oni, onda mene zanima kako ce i odakle se plaćati kotizacia put kad je koliko se razumijem u politiku hari ekrem fadil vsnacelnik razlicite struje ne znma je li usvojen budzetPo svemu sudeci najbolje je ispasti iz lige saD jer sta ako se ostane. Jesu li irfo i ibro napustili krajinu definitivno kada se vise ne spominju?
Danas prijateljska utakmica :
Podgrmec - Krajina (0:1) 0:1
Aner Ljeljak
Aner Ljeljak
Mozda Haris Harambasic predje kod vas iz Jedinstva 

- bosnacazin
- Kontakt:
i kakav je taj harambasic, vidim da se kod vas nije uspio nametnuti ?
NK Podgrmeč/Prvo poluvrijeme/:Hamzabegović, Kovač, Ćosić, Kaltak, Krantić, Brkić, Burnić, Halilović, Ibričić, Ališić i Rizvan.
NK Podgrmeč/Drugo poluvrijeme/:Podunavac An, Kovač/63' Dedić/,Fifić, Muzgonja, Kukavica, Halkić, Podunavac Anel, Halilović /60' Pudić/, Ibričić / 63' Međedović/, Krantić/ 74' Habibović/ Jurić. Trener Benjamin Ključanin.
NK "Krajina" : Karalić,Racić, Čaušević, Palić, Bečić, Dželalagić, Keranović, Nuhić, Porčić, Džinić,/35' Rekić/, Ljeljak.Trener: Ružnić Arif.
Još su igrali:Tatarević M, Begić, Duraković, Tatarević A., Abdijanović, Ružnić, Hodžić i Kapić.
sanskimost-x.info
Igralište ONK "Sloboda Mahala. Gledalaca 100. Vrijeme prohladno.Glavni sudija Aldin Pilipović. Žuti karton Podunavac Anel. Strelac: Ljeljak 0:1 (44') za NK Krajina.falcao23 je napisao/la:Danas prijateljska utakmica :
Aner Ljeljak
NK Podgrmeč/Prvo poluvrijeme/:Hamzabegović, Kovač, Ćosić, Kaltak, Krantić, Brkić, Burnić, Halilović, Ibričić, Ališić i Rizvan.
NK Podgrmeč/Drugo poluvrijeme/:Podunavac An, Kovač/63' Dedić/,Fifić, Muzgonja, Kukavica, Halkić, Podunavac Anel, Halilović /60' Pudić/, Ibričić / 63' Međedović/, Krantić/ 74' Habibović/ Jurić. Trener Benjamin Ključanin.
NK "Krajina" : Karalić,Racić, Čaušević, Palić, Bečić, Dželalagić, Keranović, Nuhić, Porčić, Džinić,/35' Rekić/, Ljeljak.Trener: Ružnić Arif.
Još su igrali:Tatarević M, Begić, Duraković, Tatarević A., Abdijanović, Ružnić, Hodžić i Kapić.
sanskimost-x.info
-
- Kontakt:
Šta će takvi igrači Krajini?tropic je napisao/la:Mozda Haris Harambasic predje kod vas iz Jedinstva
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav as je pisao izvješće na sanskimostx...
teškom terenu cazinjani su dijelovali sviježije,
vratar ih je bez poteškoća odklanjao
ali bez uspiješne završnice
nogometaši Podgrmeća
i spunim pravom

teškom terenu cazinjani su dijelovali sviježije,
vratar ih je bez poteškoća odklanjao
ali bez uspiješne završnice
nogometaši Podgrmeća
i spunim pravom

Hayley <3
- RealMoudrid
- Kontakt:
Mislim da je to pisao Besim Islamčević, jedan stariji gospodin, dosta prati sva dešavanja pogotovo oko Podgrmeča.
Po meni je sasvim nebitno hoće li neko napisati gramatički ispravno, sve dok su informacije tačne.
Po meni je sasvim nebitno hoće li neko napisati gramatički ispravno, sve dok su informacije tačne.

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa ne možeš ovako griješiti i pisati, pogotovo na javnom glasilu kakav je najjači gradski portal. Da je to jedna, dvije greške, OK, ali ovo, neoprostivo sve da ima 87 godina.
Hayley <3
Pismeni smo mi sa USK-a nema sta 
A Hari je dobar momak, brz i dobar dribler. Krilni igrac koji moze i na beku odigrati. Jedno vrijeme je bio u Dinamovom kampu ali nije prosao

A Hari je dobar momak, brz i dobar dribler. Krilni igrac koji moze i na beku odigrati. Jedno vrijeme je bio u Dinamovom kampu ali nije prosao

- RealMoudrid
- Kontakt:
Mah, u redu. Ima i gorih.badblueboylivno je napisao/la:Pa ne možeš ovako griješiti i pisati, pogotovo na javnom glasilu kakav je najjači gradski portal. Da je to jedna, dvije greške, OK, ali ovo, neoprostivo sve da ima 87 godina.
Još da naglasim da sam rekao "MISLIM DA JE ISLAMČEVIĆ", isprike čovjeku ako nije on.
2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.