Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Joj Senada,samo da nije povreda,nadam se da ovako nece igrat protiv Portugala,nula bodova,jedan dobar sut i to je bukvalno sve za poluvrijeme...los dan-sta li...doduse sav Lacio k.arina
hroni je napisao/la:Joj Senada,samo da nije povreda,nadam se da ovako nece igrat protiv Portugala,nula bodova,jedan dobar sut i to je bukvalno sve za poluvrijeme...los dan-sta li...doduse sav Lacio k.arina
Citav Lacio je katastrofa. Izasli su i Lulic i Klose na poluvremenu.
Lula prvi dio prvog poluvremena igrao desnog beka i 0 mislim da mu to neodgovara nikako,desno krilo OK ali kud desno kud jos bek....
RIP SALE VILENJAK
Jos i ovaj majmun sto ga zamjeni dade gol,e j.ebem ti misa Lula,a ovaj Sisa nece do ujutro gola dat
Ma u prosloj utakmici Lacija se vidjelo da je Lulic premoren ovim tempom u Italiji jedva se on vozio po terenu pred kraj tekme a u ovoj se to pokazalo tacnim da je premoren...
Treba Senadu jedna sedmica odmora i ima da ponovo mete,nije Reja budala sto ga je odmah izvadio vidjelo se iz aviona da je fizicki pao skroz...
Ima da njega Ilidza rehabilituje i odmori pa da ciganima hebe majku!!!
Treba Senadu jedna sedmica odmora i ima da ponovo mete,nije Reja budala sto ga je odmah izvadio vidjelo se iz aviona da je fizicki pao skroz...
Ima da njega Ilidza rehabilituje i odmori pa da ciganima hebe majku!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
prenosi li iko lazio danas?
Lazio (4-3-1-2): Marchetti, Konko, Diakitè, Dias, Radu, Brocchi, Ledesma, Lulic, Hernanes, Cisse, Klose.
In panchina: Bizzarri, Stendardo, Scaloni, Cana, Gonzalez, Sculli, Kozak.
All. Reja
...
joj Lula glavo u precku,,puh hebemu!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ne pretjerujte, klose je pogodio .vrebac86 je napisao/la:joj Lula glavo u precku,,puh hebemu!!!
Sent from my Commodore 64
nihco je napisao/la:ne pretjerujte, klose je pogodio .vrebac86 je napisao/la:joj Lula glavo u precku,,puh hebemu!!!
Ne, Lulic je pogodio prečku. Klose je poslje fulo sa metra...
Nad nama nebo ima da gori!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne pretjerujte vi svi, lopta je pogodila preckuRolex312 je napisao/la:nihco je napisao/la:ne pretjerujte, klose je pogodio .vrebac86 je napisao/la:joj Lula glavo u precku,,puh hebemu!!!
Ne, Lulic je pogodio prečku. Klose je poslje fulo sa metra...
-
Madridista18
- Kontakt:
Pogodio precku glavom ali dosta los,gubio dosta lopti.Ali nie samo do njega,citava ekipa tanka
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala Reji što ga je izveo na poluvremenu, ućinio nam je uslugu. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Bice on pravi protiv Portugala ne sumnjam 
Onaj sto je danas zamijenio Lulica zabio gol, proslu utakmicu takodjer onaj sto zamijeni Lulu zabi gol...ne svidja mi se to nimalo 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ukopao nas do kraja sa svojim gubitnickim mentalitetom. Svaka cast.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ukop nas idiot , ja bi mu dao 10 utakmica kazne koji kretenCartman je napisao/la:Ukopao nas do kraja sa svojim gubitnickim mentalitetom. Svaka cast.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cartman je napisao/la:Ukopao nas do kraja sa svojim gubitnickim mentalitetom. Svaka cast.
Samo mi nije jasno sto zbog jednog prigovora da dobije i zuti i crveni!
Nije nas on ukopo kao ni miske ni begovic....citava je ekipa podbacila...kao i pape...poceti od pocetka sa jednim napadacem...a vidio je u zenici da mu to ne prolazi...s ovakom igrom nismo ni zasluzili da idemo na euro...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Nesto sam procitao da je bio prigovor... moze biti neka teza rec, jer Senad odlicno govori nemacki j...
Posto pratim sa moba... ako je neko voljan, ako uopste ima zelje, i zna preciznije, neka napise kako je Lulic dobio direktan crveni.
Hvala.
Posto pratim sa moba... ako je neko voljan, ako uopste ima zelje, i zna preciznije, neka napise kako je Lulic dobio direktan crveni.
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: 313, izdzezveubrazil, Maverick, Sarajevskigigant1921 i 59 gostiju.