NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

Crni gavran
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la Crni gavran » 12 maj 2013, 09:47

Dobar Gosk, fino igra, korektna ekipa, ali jbg neko mora ispasti. Sad ko ce ispasti, bas je neizvjesno
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 maj 2013, 11:31

Crni gavran je napisao/la:Dobar Gosk, fino igra, korektna ekipa, ali jbg neko mora ispasti. Sad ko ce ispasti, bas je neizvjesno
Jbg, kasno smo se probudili, trebalo je u jesenjem dijelu uzet jos 2-3 boda. Ja jos ne mogu prezaliti one protiv Borca :cry:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 maj 2013, 10:34

Nevjerovatno koliko brzih igrace ima GOSK.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 13 maj 2013, 10:41

Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Treba nam Vasa pobjeda ! :)
Unaprijed hvala ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 maj 2013, 18:37

Dushi_Rob je napisao/la:Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Unaprijed hvala ...
Jesmo, i sam si nekoliko puta rekao kako vas je bilo 4 i da ste bili lijepo primljeni, uvijek ste dobrodošli u Gabelu kao i navijači ostalih klubova ;) ...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 maj 2013, 18:39

i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 ! :lol:
Njemu i klubu za koji amaterski nastupa na obraz! :D

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 13 maj 2013, 19:14

LG97DM je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Uvijek smo imali korektan odnos, nadam se da ce te obezbjediti opstanak a ujedno pomoci i Celiku u zadnjoj utakmici, protiv Borca.
Unaprijed hvala ...
Jesmo, i sam si nekoliko puta rekao kako vas je bilo 4 i da ste bili lijepo primljeni, uvijek ste dobrodošli u Gabelu kao i navijači ostalih klubova ;) ...
Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klub :)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 13 maj 2013, 19:21

Mene je samo iznenadilo kad sam gore bio (dushi je spomenuo) ,sad smo se mi izdvojili dolazi jedan stariji cica (cca 70+ godina) i prica kako navija za Celik,i sad krenuo on historiju.Na pocetku je bio zanimljiv al brate on se nije gasio,smorio nas je ionako je put bio naporan. :lol: :lol:

ODERITE BORCA !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 13 maj 2013, 19:30

bekicamir je napisao/la:i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 ! :lol:
Svaka cast Gosku za pobjedu protiv Travnika ali problem je u tvojoj glavi djecace jer si iskompleksiran Velezom. Cuj amaterski hmm pa znas li da od tvog kluba i Lokomotiva ima vise sluzbenih utakmica pa se malo zapitaj. Nismo ti mi krivi sto si po citav dan na njivi pa lijecis frustracije na forumu kad se vratis s iste. Da ne duzim vise posto je ovo Goskova tema zelim im svima mnogo srece i neka uz Gradinu ispane ekipa koja je najslabija,a od onog sto sam gledao u sinocnjem izvjestaju mislim da je Travnik najzreliji
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 13 maj 2013, 20:09

bekicamir je napisao/la:i onda se "pijandura" Vladavic vehlezovac nadje pametan u medije izjavljuje kako Gosk nije u stanju "regularno" pobjediti niti jednu momcad u BiH a izravnog konkurenta pobjedite od sale 3:1 ! :lol:
A da malo se okanis Veleza, za promjenu da napises jedan post u kojem Velez ne spominjes ne bi ti skodilo ;)
GOSK-u cestitke na pobjedi i sretno u borbi za opstanak.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2013, 20:34

jao @vm ti kao da ne znas bekica :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 maj 2013, 20:54

Ramović tata.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 maj 2013, 15:00

AgresivnoDjubre je napisao/la:Mene je samo iznenadilo kad sam gore bio (dushi je spomenuo) ,sad smo se mi izdvojili dolazi jedan stariji cica (cca 70+ godina) i prica kako navija za Celik,i sad krenuo on historiju.Na pocetku je bio zanimljiv al brate on se nije gasio,smorio nas je ionako je put bio naporan. :lol: :lol:

ODERITE BORCA !
To je sigurno bio Stanko, onaj sto zvono ima... A nemojte njega ozbiljno shvaćati :lol:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 maj 2013, 15:05

forza_juve je napisao/la:Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klub :)
Na kojem si dijelu tribine bio? Nećemo mi nikom ništa, nema dole incidenata, a sudija ti je većini kriv uvijek, nije bitno je li GOŠK gubi ili vodi ;)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 maj 2013, 15:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ramović tata.
Veliki gospodin ;)
Samo da je jos pogodio onu jednu lijevom...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 maj 2013, 15:19

LG97DM je napisao/la:
To je sigurno bio Stanko, onaj sto zvono ima... A nemojte njega ozbiljno shvaćati :lol:
Ma nije on,stariji covjek,zna sve generacije Celika,govori kako navija za Celik a zivi tu.Pricao je o svemu,nisam ga mogao slusati,dushi zna bolje. :lol: :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 15 maj 2013, 16:09

LG97DM je napisao/la:
forza_juve je napisao/la:Bio sam ja u subotu u Gabeli i fino sam se druzio sa domacinima, psovali su sudiji i igracima Travnika ali meni i kolegma niko nije nista spominjao cak su rekli da imam puno pravo da navijam za svoj klub :)
Na kojem si dijelu tribine bio? Nećemo mi nikom ništa, nema dole incidenata, a sudija ti je većini kriv uvijek, nije bitno je li GOŠK gubi ili vodi ;)
Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
❤️1946❤️

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 maj 2013, 16:59

forza_juve je napisao/la:Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
Pa ja sam tu blizu bio... Odmah pored one ograde sto je ispod nje izlaz...

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 maj 2013, 17:08

Najjace bilo kad ulazi onaj vas meksikanac, a cica se dere " Ima li trstike..."
Frajer bolje upucen u prijeratni Celik od mene. Taj sa zvonom nam je par puta dobacio , ali ostala publika i vise nego korektna. Moram napomenuti da nas cica nudio lozom :lol: :lol: :lol:
Naravno, mi smo to odbili, jer smo fini momci i ne konzumiramo alkohol ama bas nikako 8-)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 15 maj 2013, 18:42

LG97DM je napisao/la:
forza_juve je napisao/la:Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
Pa ja sam tu blizu bio... Odmah pored one ograde sto je ispod nje izlaz...
pa tu sam i ja u onom ogradjenom dijelu na sredini nekoliko redova ispod komentatora prijenosa
❤️1946❤️

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []