Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

kamiondzija
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la kamiondzija » 24 jan 2011, 10:16

Kakva partija Obradovića za pobjedu Zaragoze,strašno je odigrao! ;) :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2011, 22:07

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 8&ni=18487

Zanimljivo,ali opet ja ovo ne bih voleo da se sada ovoliko ofirno politika mesa u sport.
Neka donesu oni zakon o privatizaciji i da Zvezdu konacno kupi Zepter,Partizana ce isto odmah neko dici,a verujem i Bata Vosu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 17:41

Sa Izraelom i zvanicno igramo na "Bloemfildu" u 19:00 po nasem vremenu,u isti dan "Orlici" u 16:30 igraju u nekom gradu pored Tel Aviva zaboravih ime grada.

A jos jedni "Orlici" se sprdaju u Belorusiji,nakon pobede od 3:1 nad Ukrajinom u kojoj su mrezu tresli 2x Ozegovic,te jednom Georgijevic,juce su ubijeni Moldavci sa 6:0,het trikom Georgijevica,te 2x NInkovica i jednom Ozegovica.
Sledi mec sa Rusijom sutra u kojoj ce bod da bude dovoljan za prolaz dalje.
Naravno Bata Djora nije propustio priliku da jos jednom da se pojavi u novinama,tako sto je rekao da nije zadovoljan ovom pobedom jer je Moldavija smesna. :roll:

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 27 jan 2011, 14:49

Problem za selektora, juče se povredili i Dejan Stanković i Miloš Ninković. Obojica će propustiti gostovanje protiv Izraela.
StankovicLoše vesti za Vladimira Petrovića Pižona.

Naime, Dejan Stanković je sinoć protiv Napolija zamenjen, u pitanju je ponovo mišić, povreda koja ga je nekoliko puta mučila, i prve informacije govore da mu predstoji nekoliko nedelja pauze.

Naknadni pregledi pokazaće kada bi Stanković mogao da bude spreman, ali sigurno neće putovati u Izrael, a moguće je da će propustiti i meč Lige Šampiona protiv Bajerna.

Loše vesti stigle su iz Ukrajine, Miloš Ninković se povredio u prijateljskom duelu Dinama i Makabi Haife, odmah se vratio u Kijev, izgleda da će ga povreda odvojiti sa terena nekoliko nedelja.

Ni on, sigurno neće putovati u Izrael, pa će selektor morati da menja svoje planove.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jan 2011, 15:47

? " " ? % у $ &,? " " $ уговор. :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2011, 18:34

Gledao sam danas BVB,Subotic solidan,imao nekoliko ciscenja,ali nije pokazao nista narocito,pogotovo sto Wolfsburg ima smesne napadace pa nisu ozbiljnije ni zapretili.Takodje imao je jednu priliku za gol,kada nije udario loptu a na nju naleteo Hummels i postigao gol.

Krivokapic strelac za Enosis iz penala. :lol:

edit:Kacar dobio crveni danas,kako @amer kaze glup,nisam video snimak pa da prosudim.

Danijel Milicevic ,Svicarac srpskog porekla koga jos uvek mozemo pozvati u repku strelac za Eupen.
Bisevac sa penala strelac za Valenncienes.
Nemanja Matic strelac za Vittese.

I da na kraju ne zaboravim Ziva postao selektor Myanamara. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2011, 00:03

Pogledao sam malopre i N.Kovacevica.Nista narocito nije pokazao,ode desno naguzi ga Gervinho,ode levo handri ga Hazard,nije niti jednu loptu u duelu cisto uzeo.Veoma lose.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2011, 20:36

Ivan Jesic strelac za Agrotikos.
Miralem ponovo za Ajax.
Tadic dva komada za Groningen(kada li ce se setiti da okrenu njegov broj :? :roll: )

Nasa kadetska repka porazena u finalu od Belgije 3:1,veoma glupo.Steta mogli smo do nove medalje u mladjim kategorijama. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2011, 17:15

Evo konacno i nase zelje u repki,Milan BIsevac ce da dobije poziv umesto Nemanje Vidica za mec sa Izraelom.

Mali Cava potpisao za Chievo. 8-)

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 feb 2011, 15:02

& " ? " ? у $ ," ? пет ?. ? & $ у &,? за & " у првенству,$ $ " ? " " $ ? $ ?, $ " ? ",& % је " " ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 feb 2011, 23:26

Vidicu dosadilo davad glavom golove, pa rijesio da ga, u stilu najboljih spiceva, zavuce nogom u raslje... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 feb 2011, 14:52

zar nebi vidic povredjen pa nemoze igrat protiv izraela
Thomas Müller - Fußballgott

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 feb 2011, 14:53

& ? $ & ",? :) :) :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 02 feb 2011, 15:21

Kormilar ''orlova'' najavljuje promene u ekipi. Moraće i da ''improvizuje'' zbog povreda u Tel Avivu.
Lane JovanovicSelektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović Pižon, otkrio je neke detalje oko sastava ekipe za prijateljski meč sa Izraelom u tel Avivu, 9. februara.

Petrović se prema njegovim rečima, suočava sa kadrovskim problemima i nada se da će povrede da zaobiđu ključne igrače u kvalifikacijama.

U Tel Avivu neće igrati kapiten Dejan Stanković, Miloš Ninković, a najverovatnije i Nemanja Vidić.

Selektor je umesto Vidića pozvao Milana Biševca.

Pižon je istakao i da ne računa na Milana Jovanovića, jer nije standardan u Liverpulu. Ne želi da rizikuje oko njega, iako je Keni Dalgliš najavio da će mu pružiti šansu.

KrasicStatus Boška Jankovića je sličan kao kod Laneta, dok je Stojković na "hlađenju".

Selektor je istakao da mu nedostaje Nikola Žigić, koji ne igra zbog suspenzije, ali da će ''probati neke druge varijante u napadu''.

Kapitensku traku će najverovatnije nositi Miloš Krasić, jer ima najviše nastupa od svih raspoloživih reprezentativaca.

Poziv je ponovo, kako otkriva "Sport", dobio Veseljko Trivunović, iskusni vezista OFK Beograda.
Bogami ovaj Veseljko će postat standardan :shock: :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2011, 17:12

don_burza je napisao/la:zar nebi vidic povredjen pa nemoze igrat protiv izraela
ma hebo tu tekmu... :) i bolje je da se probaju neke varijante kao sa recimo Bisevcem!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2011, 22:55

Zigic > Dzeko :D Dobar je Zigolinho, samo mu treba minutaza...Jbt, al' nam ovi odbrambeni trpaju, da je bar jedan spic i priblizno klasa Vidicu, Ivanovicu, Kolarovu... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 feb 2011, 15:58

Ziga sinoc odlican,ono je igra koju ja volim od njega,spustanje lopti svojim suigracima,ponekad sutevi na gol i ono sto je najbitnije borbenost i uvek blizu lopte,sinoc je imao bar 4-5 sjajnih uklizavanja na svojoj polovini.

Sa druge strane Kolarov veoma dobar,jedan maestralno izveden slobodnjak,jedan polumaestralno kada je umalo postigao drugi pogodak.Polako ali sigurno ulazi u formu,popravlja defanzivu i veoma nam je potreban za repku.

Filip Djordjevic ponovo postigao gol za Nantes,ali to nije bilo dovoljno,Lille je pobedio 2:1.Steta za Filipa koji poslednje 2 godine igra u sjajnoj formi da ne ode iz Nantesa jer nije on za drugu ligu,treba da predje u neki bolji tim,a onda aBd i poziv u repku.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 feb 2011, 16:21

Au koliko srece smo imali na zrebu za kval.za U21.Bili smo nosioci i za protivnike smo izvukli domacina ovogodinsnjeg EP, Dansku,Makedoniju,S.Irsku,i Farska ostrva.

Rano je za neke prognoze jos uvek,od svih protivnika gledao sam samo Makedoniju i Farska Ostrva,i tu ne bi smeli imati problema,ni Irska nikada nije bila nesta narocito u ovim kategorijama.Brine me Danska,nju cu tek da gledam ove godine na EP,sastav im na prvu ne izgleda lose,ali dosta ih je na izlaznim vratima,a ne znam kakva im je U19 repka.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 feb 2011, 18:08

? $ $ "," пар ? пасова,? све у ' $ ",& не " " у $ ", а о $ " не & " ",оно % су " & у & то су " у $," сјајан,& " $ то је ' " $. ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 feb 2011, 14:37

Pižon sa jednim debitantom na Izrael
04.02.11. 12:30

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon, objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu protiv Izreala, 9. februara u Tel Avivu.

Na spisku se nalaze sledeći igrači:

Golmani: Bojan Jorgačević (Gent) i Željko Brkić (Vojvodina).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Pavle Ninkov (Crvena zvezda), Nenad Tomović (Leće), Milan Biševac (Valensijen), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Slobodan Rajković (Vitese), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti) i Ivan Obradović (Saragosa).

Sredina terena: Nenad Milijaš (Vulverhemton), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radoslav Petrović (Partizan), Dimitrije Injac (Leh Poznanj), Veseljko Trivunović (OFK Beograd), Miloš Krasić (Juventus), Marko Mirić (Spartak), Zoran Tošić (CSK Moskva), Adem Ljajić (Fiorentina) i Miralem Sulejmani (Ajaks).

Napad: Marko Pantelić (Olimpijkos) i Dragan Mrđa (Sion).

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://sportskacentrala.com/#ixzz1CzqXcQNU

Znaci, fale Vidic, Stankovic, Kacar, Matic, Jovanovic, Jankovic, Zigic, Lazovic...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 1 gost.