Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta je sa Emrom Tahirovicem igrao za Lille i Eldinom Jakupovicem ?
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- mighty_reds
- Kontakt:
koliko znam Jakupović se odlučio za Švicarsku i branio je jednu utakmicu i time izgubio pravo na nasarmanix je napisao/la:Sta je sa Emrom Tahirovicem igrao za Lille i Eldinom Jakupovicem ?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Taj Tahirovic je na nekim posudbama u nizerazrednim klubovima od kad su ga nogirali iz Francuske. On bi mozda bio koristan nekom od nasih ligasa, a sto se tice repke u vezi toga je smijesno i razgovarati. Taj lik je propao kao onaj Huseinovic sto je u Werder bio otisao 
Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
Golmani: Buric (Lech P.), Sehic (Mersin)
Odbrana: Cocalic (Panionis), Bunoza (WISLA) O.Vranjes (FK Krasnodar), Subasic (Dinamo D.), Zukanovci (Kotrijk), Bicakcic (Stutgart), Sudic (Malme), S.Hajrovic (Arsenal reserv.)
Veza: Galesic (N.Gorica), Alispahic (Dinamo Z.), Hadzic (SV Ried). Bukva (Sturm G.) Ljevakovic ( FK Teplice), Jovanovic (Korona K.), S. Vranjes (Panduri) Visca (Istanbul BB), Stevanovic (Vojvodina). Radovic (Legija W.), I.Hajrovic (Grashopers Z.)
Napad: Bodul (Sturm G.), Mahmutovic (FK Teplice), Ahmetovic (Volga NN), Dialiba (Mechelen), Seferovic (Xamax)
Odbrana: Cocalic (Panionis), Bunoza (WISLA) O.Vranjes (FK Krasnodar), Subasic (Dinamo D.), Zukanovci (Kotrijk), Bicakcic (Stutgart), Sudic (Malme), S.Hajrovic (Arsenal reserv.)
Veza: Galesic (N.Gorica), Alispahic (Dinamo Z.), Hadzic (SV Ried). Bukva (Sturm G.) Ljevakovic ( FK Teplice), Jovanovic (Korona K.), S. Vranjes (Panduri) Visca (Istanbul BB), Stevanovic (Vojvodina). Radovic (Legija W.), I.Hajrovic (Grashopers Z.)
Napad: Bodul (Sturm G.), Mahmutovic (FK Teplice), Ahmetovic (Volga NN), Dialiba (Mechelen), Seferovic (Xamax)
Ovo boldirano i nekako,al brate,sta ce Sead Hajrovic u reprezentaciji,igra za rezeerve Arsenala,ili Bicakcic,Ahmetovic,Seferovicvendeta87 je napisao/la:Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ove mlade igrace sam naveo zbog toga sto mislim da bi ibilo dobro da ih na neki nacin kaparisem tj. da odigraju jednu temku za A reprezentacija da ih nebi preotele neke druge zemlje.kelner je napisao/la:Ovo boldirano i nekako,al brate,sta ce Sead Hajrovic u reprezentaciji,igra za rezeerve Arsenala,ili Bicakcic,Ahmetovic,Seferovicvendeta87 je napisao/la:Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.
i to prvu koja dodje, a onda sve sljedece uigravat ih.Goalgetter je napisao/la:Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.
tako da se ne budemo krpili kroz kvalifikacije i trazili nova rjesenja...
u februaru bi trebala bit prva prijateljska?
...
Nikad neću prežalit ovog Vučkića.. Hajde da je on neka ****, pa da fura Slovenski stil, nego je momak pravi Bosanac, iako živi u Sloveniji.. A opet neće za nas.. Treba opet podignuti tu opciju u zrak!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Novinari to mogu lijepo rijesiti i napravit ogroman pritisak.vOluMme je napisao/la:Nikad neću prežalit ovog Vučkića.. Hajde da je on neka ****, pa da fura Slovenski stil, nego je momak pravi Bosanac, iako živi u Sloveniji.. A opet neće za nas.. Treba opet podignuti tu opciju u zrak!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ja ga mogu kontaktirat 
- Cincinnatus
- Kontakt:
pa hajvOluMme je napisao/la:Ja ga mogu kontaktirat
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nakon ovoga, mislim da bi igrao za nas, samo treba stupiti u kontakt sa njim.

Baci mi lajk na komentar "Mislim da to nikad nije ni dolazilo u pitanje za koju će A selekciju da igra Haris (:".
Mislim, da je naš

Baci mi lajk na komentar "Mislim da to nikad nije ni dolazilo u pitanje za koju će A selekciju da igra Haris (:".
Mislim, da je naš
lajkni mu koju sliku i komentar baci ima da padne odmah 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAnime_tm87 je napisao/la:lajkni mu koju sliku i komentar baci ima da padne odmah
Oplakah!
E tako bi trebalo pozvati dvadesetak igraca ove mladje kaparisati i isprobati opa onda ugirati korz ostale priateljske, tako da bi kvlaifikacije doceklai spremni i uigrani.Goalgetter je napisao/la:Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.
- Principatus
- Kontakt:
Dali ste 100% sigurni da je to njegov profil?
Ovo sto kaze, time misli igranje za nase repku: "Haris nikad se nezna, mozda*
))"
Ovo sto kaze, time misli igranje za nase repku: "Haris nikad se nezna, mozda*
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
100% njegov profil.Principatus je napisao/la:Dali ste 100% sigurni da je to njegov profil?
Ovo sto kaze, time misli igranje za nase repku: "Haris nikad se nezna, mozda*))"
Inace je i meni u prijateljima,te dosad nije pricao ovako,bio je suzdrzan po pitanju BH repke(inace sam navaljivo na njeg
Ovo sad je i mene iznenadilo,izgleda da su ga nasi kontaktirali,pa sad mu se u slikama mogu naci i zastave nase BIH,gdje se on ubacuje,te nasi igraci,te ove poruke da mozda i zaigra za nas.
@VOluMme
Pa nisam ni znao da si ti onaj Hadzija iz Skandinavije ,sto preko Youtubea dere mamu Platiniju
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 nov 2011, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji 
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Al si onaj momak sa youtubea,sto je Platinija odero?vOluMme je napisao/la:Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji
Uglavnom,navalimo na Harisa,da ga dovedemo u nasu repku i sad cu ja lajkati tvoju poruku hahahahahha
Dobijas prvi put pice od mene u "Betmenu","Netu",gdje god u Lukavcu ako se vidimo
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 nov 2011, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava