Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

armanix
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la armanix » 20 nov 2011, 00:26

Sta je sa Emrom Tahirovicem igrao za Lille i Eldinom Jakupovicem ?
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 nov 2011, 01:11

armanix je napisao/la:Sta je sa Emrom Tahirovicem igrao za Lille i Eldinom Jakupovicem ?
koliko znam Jakupović se odlučio za Švicarsku i branio je jednu utakmicu i time izgubio pravo na nas :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 20 nov 2011, 01:17

Taj Tahirovic je na nekim posudbama u nizerazrednim klubovima od kad su ga nogirali iz Francuske. On bi mozda bio koristan nekom od nasih ligasa, a sto se tice repke u vezi toga je smijesno i razgovarati. Taj lik je propao kao onaj Huseinovic sto je u Werder bio otisao :mrgreen:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 nov 2011, 09:36

Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
Golmani: Buric (Lech P.), Sehic (Mersin)
Odbrana: Cocalic (Panionis), Bunoza (WISLA) O.Vranjes (FK Krasnodar), Subasic (Dinamo D.), Zukanovci (Kotrijk), Bicakcic (Stutgart), Sudic (Malme), S.Hajrovic (Arsenal reserv.)
Veza: Galesic (N.Gorica), Alispahic (Dinamo Z.), Hadzic (SV Ried). Bukva (Sturm G.) Ljevakovic ( FK Teplice), Jovanovic (Korona K.), S. Vranjes (Panduri) Visca (Istanbul BB), Stevanovic (Vojvodina). Radovic (Legija W.), I.Hajrovic (Grashopers Z.)
Napad: Bodul (Sturm G.), Mahmutovic (FK Teplice), Ahmetovic (Volga NN), Dialiba (Mechelen), Seferovic (Xamax)

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 20 nov 2011, 09:45

vendeta87 je napisao/la:Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
Odbrana: Cocalic (Panionis), Bunoza (WISLA) O.Vranjes (FK Krasnodar), Subasic (Dinamo D.), Zukanovci (Kotrijk), Bicakcic (Stutgart), Sudic (Malme), S.Hajrovic (Arsenal reserv.)
Veza: Galesic (N.Gorica), Alispahic (Dinamo Z.), Hadzic (SV Ried). Bukva (Sturm G.) Ljevakovic ( FK Teplice), Jovanovic (Korona K.), S. Vranjes (Panduri) Visca (Istanbul BB), Stevanovic (Vojvodina). Radovic (Legija W.), I.Hajrovic (Grashopers Z.)
Napad: Bodul (Sturm G.), Mahmutovic (FK Teplice), Ahmetovic (Volga NN), Dialiba (Mechelen), Seferovic (Xamax)
Ovo boldirano i nekako,al brate,sta ce Sead Hajrovic u reprezentaciji,igra za rezeerve Arsenala,ili Bicakcic,Ahmetovic,Seferovic :roll:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 nov 2011, 13:06

kelner je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Evo jedan opsiniji spisak igraca koji bi mogli dobiti poziv za A repku.
Ovo boldirano i nekako,al brate,sta ce Sead Hajrovic u reprezentaciji,igra za rezeerve Arsenala,ili Bicakcic,Ahmetovic,Seferovic :roll:
Ove mlade igrace sam naveo zbog toga sto mislim da bi ibilo dobro da ih na neki nacin kaparisem tj. da odigraju jednu temku za A reprezentacija da ih nebi preotele neke druge zemlje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2011, 13:41

Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 14:33

Goalgetter je napisao/la:Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.
i to prvu koja dodje, a onda sve sljedece uigravat ih.
tako da se ne budemo krpili kroz kvalifikacije i trazili nova rjesenja...

u februaru bi trebala bit prva prijateljska?
...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 15:31

Nikad neću prežalit ovog Vučkića.. Hajde da je on neka ****, pa da fura Slovenski stil, nego je momak pravi Bosanac, iako živi u Sloveniji.. A opet neće za nas.. Treba opet podignuti tu opciju u zrak!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 nov 2011, 15:39

vOluMme je napisao/la:Nikad neću prežalit ovog Vučkića.. Hajde da je on neka ****, pa da fura Slovenski stil, nego je momak pravi Bosanac, iako živi u Sloveniji.. A opet neće za nas.. Treba opet podignuti tu opciju u zrak!
Novinari to mogu lijepo rijesiti i napravit ogroman pritisak.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 15:47

Ja ga mogu kontaktirat ;)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 nov 2011, 15:53

vOluMme je napisao/la:Ja ga mogu kontaktirat ;)
pa haj :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 15:56

Nakon ovoga, mislim da bi igrao za nas, samo treba stupiti u kontakt sa njim.

slika

Baci mi lajk na komentar "Mislim da to nikad nije ni dolazilo u pitanje za koju će A selekciju da igra Haris (:".

Mislim, da je naš :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 nov 2011, 16:03

lajkni mu koju sliku i komentar baci ima da padne odmah :mrgreen:

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 16:04

nime_tm87 je napisao/la:lajkni mu koju sliku i komentar baci ima da padne odmah :mrgreen:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol:

Oplakah!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 nov 2011, 16:04

Goalgetter je napisao/la:Najbolje rjesenje, odigrati jednu utakmicu kao sto je bila protiv Poljske u Antaliji, i probati sve ove potencijalne igrace.
E tako bi trebalo pozvati dvadesetak igraca ove mladje kaparisati i isprobati opa onda ugirati korz ostale priateljske, tako da bi kvlaifikacije doceklai spremni i uigrani.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 16:11

Dali ste 100% sigurni da je to njegov profil?

Ovo sto kaze, time misli igranje za nase repku: "Haris nikad se nezna, mozda* :)))"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 nov 2011, 16:17

Principatus je napisao/la:Dali ste 100% sigurni da je to njegov profil?

Ovo sto kaze, time misli igranje za nase repku: "Haris nikad se nezna, mozda* :)))"
100% njegov profil.

Inace je i meni u prijateljima,te dosad nije pricao ovako,bio je suzdrzan po pitanju BH repke(inace sam navaljivo na njeg :mrgreen: )

Ovo sad je i mene iznenadilo,izgleda da su ga nasi kontaktirali,pa sad mu se u slikama mogu naci i zastave nase BIH,gdje se on ubacuje,te nasi igraci,te ove poruke da mozda i zaigra za nas.

@VOluMme

Pa nisam ni znao da si ti onaj Hadzija iz Skandinavije ,sto preko Youtubea dere mamu Platiniju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 nov 2011, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2011, 16:19

Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji :)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 nov 2011, 16:22

vOluMme je napisao/la:Nisam iz Sakndinavije druže iz Bosne sam. Al' studiram u Mariboru u Sloveniji :)
Al si onaj momak sa youtubea,sto je Platinija odero?

Uglavnom,navalimo na Harisa,da ga dovedemo u nasu repku i sad cu ja lajkati tvoju poruku hahahahahha

Dobijas prvi put pice od mene u "Betmenu","Netu",gdje god u Lukavcu ako se vidimo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 nov 2011, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos i 26 gostiju.