Na dodjeli titule i proslavi nije..jest onu znojnicu , al' onu veliku jockadnan_hz je napisao/la:imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.naST-57 Ciciban je napisao/la:dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
O kakvim vi glupostima pricate dok ova dvojica slave ko ludi:)

100% sportski i krajnje opušten potpis
a bas tako o kakvoj vi gluposti raspravljate uopste nije bitno jeli nosio ili nije zastavu bitno je da sau oni prvaci prije svega bosanci i to kakvi velike ljudine bravo majstori bosanskiRiNo je napisao/la:O kakvim vi glupostima pricate dok ova dvojica slave ko ludi:)
Zadnja izmjena: esso, dana/u 23 maj 2009, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cestitke za Dzeku i Misketa

Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
-
deni_m1312
- Kontakt:
ima jedna moćna slika na stranici wolfsburga,džeko ima veliku cigaru,kubanku u ustima.........al neznam kako da jestavim ovdje,jbg...
deni_m1312 je napisao/la:ima jedna moćna slika na stranici wolfsburga,džeko ima veliku cigaru,kubanku u ustima.........al neznam kako da jestavim ovdje,jbg...
Mozes postavit samo link onda.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
- Crveni_1922
Svaka cast nasem DIJAMANTU na zasluzenoj tituli prvaka Njemacke samo tako nastavi kralju jos malo pa Liga Prvaka!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
deni_m1312
- Kontakt:
ima ovdje i ta i jos nekoliko odličnih....aseemic je napisao/la:deni_m1312 je napisao/la:ima jedna moćna slika na stranici wolfsburga,džeko ima veliku cigaru,kubanku u ustima.........al neznam kako da jestavim ovdje,jbg...
http://www1.uefa.com/photos/uefacom/index.html
deni_m1312 je napisao/la:ima ovdje i ta i jos nekoliko odličnih....aseemic je napisao/la:deni_m1312 je napisao/la:ima jedna moćna slika na stranici wolfsburga,džeko ima veliku cigaru,kubanku u ustima.........al neznam kako da jestavim ovdje,jbg...
http://www1.uefa.com/photos/uefacom/index.html
- rob do bagro
- Kontakt:
svaka cast wolfsburgu svaka cast edinu i misketu kako ih je samo fino vidjet sa peharom kad sam vidio dijamanta sa zastavom zaplakao sam stvarno bravo momci hvala vam za sve sto ste nas ucinili radosnim i da se ne stiditi svoje drzave svaka cast momci zelim vam puno srece i uspjeha u slijedecoj sezoni i da osvajate jos titula

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
adnan_hz je napisao/la:imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.naST-57 Ciciban je napisao/la:dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
hallo momak mislim decko kome ti da jede **** - de posstaj mi sliku gdje misimovic ima zastavu oko sebe sta ti pametujes koji si to tito da govoris meni da jedem **** -djete ne otesano
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
upravu si jarane, ovakvi mi idu na zivce kao ovaj gore..ST-57 Ciciban je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.naST-57 Ciciban je napisao/la:dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE
hallo momak mislim decko kome ti da jede **** - de posstaj mi sliku gdje misimovic ima zastavu oko sebe sta ti pametujes koji si to tito da govoris meni da jedem **** -djete ne otesano
ni ja misketa nisam vidio sa zastavom BiH..
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
pa sta sad ??? ajde ba uzivajte u tituli i uspjesima nasih igraca ,ne morate sve okretati na politiku i neki nacionalizam...
pa vecina igraca nisu imali drzavna obiljezja.. glupa rasprava skroz. postali prvaci njemacke a vi nasli kritikovati ko je veci patriota...
cestitke dzeki i misketu, sve najbolje u LP.
Samo za one koji kritikuju Misimovica, bih rekao da Miske veci Bosanac od njih sviju. Momak koji nam je podario toliko radosti, koji je davao odlucujuce golove u repki, koji je te golove pripremao, koji je rekao da se osjeca kao Bosanac i Hercegovac, koji je u Njemackim emisijama uvijek govorio sta mu prvo padne napamet kod slova B, ko iz topa je govorio BiH itd. Nemam snage se vise raspravljati sa nekim kompleksasima, nego cestitam nasim igracima u Bundesligi, Dzeki, Misketu, Seji i Vedi. Momci svaka vam cast ponosno je danas biti Bosanac i Hercegovac.
PS: Sad nesto kontam kako ce se osjecati odbrana Armenije i Turske kad im krene u napad pomenuta cetvorka. Ja mislim da ce iz Armenije kod FIFA-e traziti da Dzeko smije samo dati dva gola, a Vedo takodjer, jer inace ce se utakmica registrovati sluzbenim rezultatom 3-0 za Armeniju. Zato Vedo i Edo oprez, imajte milosti i oni su ljudi.

PS: Sad nesto kontam kako ce se osjecati odbrana Armenije i Turske kad im krene u napad pomenuta cetvorka. Ja mislim da ce iz Armenije kod FIFA-e traziti da Dzeko smije samo dati dva gola, a Vedo takodjer, jer inace ce se utakmica registrovati sluzbenim rezultatom 3-0 za Armeniju. Zato Vedo i Edo oprez, imajte milosti i oni su ljudi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
dzeko nosi 2 bih zastave a miske nista ccccc SVAKA CAST BOSANSKI DIJAMANTU EDINEEEEEEEEE[/quote]
imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.na[/quote]
[/quote]
upravu si jarane, ovakvi mi idu na zivce kao ovaj gore..
ni ja misketa nisam vidio sa zastavom BiH..[/quote]Sta je s vama,Miske je cijelo vrijeme imao znojnicu oko ruke,dosta vise tog takmicenja koje veci patriota,uradite i vi nesto konkretno za ovu drzavu pa onda trazite to i od drugih da ucine,ova tekma je direktno prenosena u 127 zemalja svijeta,znaci sa tom znojnicom oko ruke-takva slika je otisla u te sve zemlje,vjerovatno nikada niko od nas forumasa nece moci uciniti ni priblizno to sto je Miske uradio,dovoljno je to da je svaki spiker iz svih tih zemalja-jednom spomenuo Misketovo ime i uz to dodao da igra za BiH,dovoljno je samo to,uz sve to gore navedeno,Miske je rodjen i odrastao u Minhenu i sigurno nema istu privrzenost za BiH kao Dzeko,koji je tu rodjen i odrastao,treba biti realan i uzeti sve te cinjenice u obzir,sta je sada Miske trebao da glumi,meni je dovoljno pokazao i svaka mu cast na tome,gora su ova nasa djeca,pogotovo njihovi roditelji,djeca koja su rodjena u BiH,odu par godina da zive vani i vec se ponasaju veci drzavljani te strane zemlje nego oni koji su tu rodjeni,roditelji takve djece,u vecini im dopuste da zaborave maternji jezik i da,ako su neki sportisti,dozvole im da nastupaju za strane zemlje,naravno tu je i velika krivica na strani raznih saveza kod nas koji zbog svog javasluka i lopovluka uopste ne rade nista da bi ta djeca nastupila za nasu zemlju........i ne trazite dlaku u jajetu!!!!!!!!!
imao je miske zastavu nosio je... tako ne jedi g.o.va.na[/quote]
upravu si jarane, ovakvi mi idu na zivce kao ovaj gore..
ni ja misketa nisam vidio sa zastavom BiH..[/quote]Sta je s vama,Miske je cijelo vrijeme imao znojnicu oko ruke,dosta vise tog takmicenja koje veci patriota,uradite i vi nesto konkretno za ovu drzavu pa onda trazite to i od drugih da ucine,ova tekma je direktno prenosena u 127 zemalja svijeta,znaci sa tom znojnicom oko ruke-takva slika je otisla u te sve zemlje,vjerovatno nikada niko od nas forumasa nece moci uciniti ni priblizno to sto je Miske uradio,dovoljno je to da je svaki spiker iz svih tih zemalja-jednom spomenuo Misketovo ime i uz to dodao da igra za BiH,dovoljno je samo to,uz sve to gore navedeno,Miske je rodjen i odrastao u Minhenu i sigurno nema istu privrzenost za BiH kao Dzeko,koji je tu rodjen i odrastao,treba biti realan i uzeti sve te cinjenice u obzir,sta je sada Miske trebao da glumi,meni je dovoljno pokazao i svaka mu cast na tome,gora su ova nasa djeca,pogotovo njihovi roditelji,djeca koja su rodjena u BiH,odu par godina da zive vani i vec se ponasaju veci drzavljani te strane zemlje nego oni koji su tu rodjeni,roditelji takve djece,u vecini im dopuste da zaborave maternji jezik i da,ako su neki sportisti,dozvole im da nastupaju za strane zemlje,naravno tu je i velika krivica na strani raznih saveza kod nas koji zbog svog javasluka i lopovluka uopste ne rade nista da bi ta djeca nastupila za nasu zemlju........i ne trazite dlaku u jajetu!!!!!!!!!
-
Boubacar Dialiba
- Kontakt:
Golovi naših i slavlje!
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Ma ja bolan,pa nije igrala repka nego Wolfsburg,dovoljno je sto su nosili one znojnice,pa to jos niko od tih svih nasih silnih igraca koji igraju u sta ti ja znam kojoj stranoj zemlji,nije uradio,pa ova slika sa znojnicama je obisla cijeli svijet i ,pametnom i dobronamjernom je to i vise nego dovoljno,ko ce nama svima ugoditi,ja sam davno skontao da smo mi mahnit i proklet narod!!!!!!!alen m je napisao/la:pa vecina igraca nisu imali drzavna obiljezja.. glupa rasprava skroz. postali prvaci njemacke a vi nasli kritikovati ko je veci patriota...![]()
![]()