Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Pa zar nisi mogao staviti bar 2 utakmice Kupa konfederacijaEagles je napisao/la:Ma nikakva ponuda je bila za ovaj vikend skroz,kao i za prošli,pa sam ubacio argentisku i brazilsku ligu.
Sve neke lijeve lige u ponudi tipa:Islandska,Bugarska,Švedska 2. liga...
miky,hvala za info,parove sam sastavljao iz ponude za nedjelju,sigurno su se oni zajebali.
Rok je promijenjen,možete postavljati parove do subote 13.6!
a ko je to stoka? izgleda da ti taj ban nista neznaci trebo bi ti opet na hladjenje.lolo je napisao/la:jel se to stoka dogovorila da me se izbaci iz lige![]()
![]()
![]()
Ma razumijem,ali nama bi valjalo kad bi vi izgubili...Virtu4l je napisao/la:Ja sam zakasnio tri sata, ali utakmice mi nisu počele. Ma i onako je zadnje kolo i sve se zna, znaš da je u zadnjem kolu sve dozvoljeno
Pa dobro i nije vaša greška,nego saveza što ne zaključaju,mada nije baš fer ni od igrača što kasnije postavljaju...Virtu4l je napisao/la:Pa ništa onda, ako je bitna utakmica neka nam ne priznaju tipove i riješeno
Sad ima 11 ekipa, za drugu ligu spemna su vec 2,3 ekipe. E koju bi sad ekipu ubacio u prvu,normalno da bi tu bilo pobuna. Bolje je da uz te 2,3 nove ekipe dodaju ove 3 iz prve,sigurno ce biti jos koja i onda imamo 2 lige od 8 ekipa.bayer 04 je napisao/la: A i ja mislim da je glupo što ispadaju 3,bolje bi bilo da ima 12 ekipa,ali eto...
Ali ovo je samo igra,ne treba se ljutiti......
E to bi bilo pravo dobro...Tako bi bilo najbolja i niko se ne bi ljutio...Virtu4l je napisao/la:Obzirom da se prva utakmica igra večeras, mogli su staviti rok za tipovanje do 19:00.
Što se tiče prve i druge lige... Ja bih to drugačije uradio. Napravio bih dvije lige od npr. 8 klubova i na kraju sezone četiri prvoplasirana u obje lige igraju play off za prvaka. Dosta atraktivnije. Imali bi borbu za play off, imali bi play off. Možda malo komplikovanije za voditi, ali ne mora sve raditi jedan čovjek.
Pa dobro...Svako drugačije razmišlja...Meni bi bilo bolje i 16 timova nego dvije lige po sistemu da iz druge lige ulaze klubovi u prvu,a lahko se može desiti da druga bude jača nego prva liga...dubioza je napisao/la:Sad ima 11 ekipa, za drugu ligu spemna su vec 2,3 ekipe. E koju bi sad ekipu ubacio u prvu,normalno da bi tu bilo pobuna. Bolje je da uz te 2,3 nove ekipe dodaju ove 3 iz prve,sigurno ce biti jos koja i onda imamo 2 lige od 8 ekipa.bayer 04 je napisao/la: A i ja mislim da je glupo što ispadaju 3,bolje bi bilo da ima 12 ekipa,ali eto...
Ali ovo je samo igra,ne treba se ljutiti......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.