Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 14:28

Spahic kralju,nek si ga udario,sto nisi jace,ruka ti se pozlatila
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 14:30

HuX je napisao/la:
prigoda je napisao/la:
HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
Zasto niko od reprezentativaca nie protiv srbie na marakani samaro njihove igrace koji su svakom od nasih igraca opsovaji majjku po jedno 50 puta.
ovakvo nest akd se desi u nekoj drugoj reprezentaciji, tog igraca osudi sva javnost, taj se igrac mora izvinjavati po svim novinama, potralima, TV postajama, al kod nas dobije automatski status Boga.
Opsovao mu mater, pa jel mislite da mu dosad u njegovo karijeri nisu opsovali jos barem 1000 puta mater, to ej cista provokacija, sastavni dio sporta, sva srece pa nije neka kvalifikacijska utakmica, inace by by spaha min 3 utakmice
Sjećaš li se duela Hasagić vs Vidić? Berberović vs čini mi se Kežman? Barbarezove reakcije? I da, sjećate li se Barbareza na prijateljskoj protiv Njemačeke, niko ga tada nije osuđivao! Popustite Spahića, pa nije mu glavu otkinuo! I šta s.erete više, eto samo mi bosanci udaramo niko više.Samo to može "bosanski mozak" ovi evropski to ne rade!

i sat je bilo, ovaj njemu opssovao mater, hasaga mu vratio i tu prestalo...
provokacije su sastavni dio sporta, to je normalno da te neo provocira.
ja sam rekao da kad neko od "evropskih" igraca to uradi da ga razapne sva javnost i da se mora ispricavati svima, a niko ga ne dize u nebesa, o tom ja pricam ako me razumijes.
pa kakav si ti karakter ako te jedan klinjo od 20 godian isprovocira tek tako
koga bolan razapnu, sta ti je... smiri se malo pokazi postaovanja prema covjeku koji jedini pokazuje sta je biti i sta znaci biti patriota sto ti sigurno nisi, pa zizu je jednog materazija opalio u finalu SP-a pa ga je nakon sto se saznalo sta mu je ovaj rekao cijeli svijet branio... po meni prije ne zasluzuje da se bavi sportom i da bude uzor djeci takav covjek koji nekom psuje mater, pa jesil ti svjestan sta znaci rijec majka... ma ne zelim raspravljat sa tobom... sramota tebe treba da se stidi tvoja majka a ne ti spahica, sramoto jedna!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 jun 2010, 14:30

Da se malo prisjetimo:

Nakon meča sa Srbijom i Crnom Gorom u Beogradu, razvrgnuo si prijateljstvo sa Ognjenom Koromanom. Zbog čega?

Spahić: To je jedan čovjek o kojem više ne želim govoriti. Kako se samo ponašao na Marakani, kako je huškao svoje navijače na naše, to je sramota. Pokazao se da nije sportista. Na terenu je psovao naše igrače, ali ne i mene. Pokušao sam ga smiriti, ali nije išlo. Čekao sam ga da meni nešto kaže, ali nije smio, jer dobro zna kakav sam. Ne bi se dobro proveo da je bilo šta pokušao. O njemu zaista više ne želim trošiti riječi, jer nije bitan.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2010, 14:35

Genghis je napisao/la:Da se malo prisjetimo:

Nakon meča sa Srbijom i Crnom Gorom u Beogradu, razvrgnuo si prijateljstvo sa Ognjenom Koromanom. Zbog čega?

Spahić: To je jedan čovjek o kojem više ne želim govoriti. Kako se samo ponašao na Marakani, kako je huškao svoje navijače na naše, to je sramota. Pokazao se da nije sportista. Na terenu je psovao naše igrače, ali ne i mene. Pokušao sam ga smiriti, ali nije išlo. Čekao sam ga da meni nešto kaže, ali nije smio, jer dobro zna kakav sam. Ne bi se dobro proveo da je bilo šta pokušao. O njemu zaista više ne želim trošiti riječi, jer nije bitan.
bravo , ma da je u novinama bilo da su se zakacili u svlacionici i kako je koroman izvukao deblji kraj.... dobro se toga sjecam pa sad.. znaci oduvijek tako temperamentan , i treba tako igra srcem za BIH svaka cast spaha ;)
>>No body likes us but we dont care<<

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 14:40

D€LUX je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Da se malo prisjetimo:

bravo , ma da je u novinama bilo da su se zakacili u svlacionici i kako je koroman izvukao deblji kraj.... dobro se toga sjecam pa sad.. znaci oduvijek tako temperamentan , i treba tako igra srcem za BIH svaka cast spaha ;)
ja mislim ak se ne varam da ga je nasao u moskvi u nekoj diskoteci i pokazao mu neke cake ;)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 jun 2010, 14:42

i sat je bilo, ovaj njemu opssovao mater, hasaga mu vratio i tu prestalo...
ja sam rekao da kad neko od "evropskih" igraca to uradi da ga razapne sva javnost i da se mora ispricavati svima, a niko ga ne dize u nebesa, o tom ja pricam ako me razumijes.
pa kakav si ti karakter ako te jedan klinjo od 20 godian isprovocira tek tako[/quote]
koga bolan razapnu, sta ti je... smiri se malo pokazi postaovanja prema covjeku koji jedini pokazuje sta je biti i sta znaci biti patriota sto ti sigurno nisi, pa zizu je jednog materazija opalio u finalu SP-a pa ga je nakon sto se saznalo sta mu je ovaj rekao cijeli svijet branio... po meni prije ne zasluzuje da se bavi sportom i da bude uzor djeci takav covjek koji nekom psuje mater, pa jesil ti svjestan sta znaci rijec majka... ma ne zelim raspravljat sa tobom... sramota tebe treba da se stidi tvoja majka a ne ti spahica, sramoto jedna!!![/quote]

ma dobro nek si ti veliki patriota, samo ne znam cim se mjeri taj vas patriotizam o kojem tolko pricate.
ja uopste ne pljujem po covjeku nego ga kritikujem, a ti ne znas razliku izmedju ta dva pojma, jelda
zizuu je mama bila u bolnici, i covjek je uradio sat je uradio, i poslije se ispricao ( al niakd se nece ajeli to prava istina zbog cega ga je udario)
ovokvih provokacija, psovanja roditelja ima na svakoj utakmici
a tako mozes sa svojom majkom razgovarati nju na taj nacin vrijedjat, jer ocito da te na pravo nacin odgojila jer ne znas normanlo sikutovat, nego znas vrijedjat nekog ko nema isto misljenj kao i ti, tako da nemam namjeru s tobom ulazit u diskusiju.
pozz
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 jun 2010, 14:43

spaha legenda! prvo sredio cedu koromana pa onda drugog sinoc 8-)

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 14:49

HuX je napisao/la:i sat je bilo, ovaj njemu opssovao mater, hasaga mu vratio i tu prestalo...
pa kakav si ti karakter ako te jedan klinjo od 20 godian isprovocira tek tako
koga bolan razapnu, sta ti je... smiri se malo pokazi postaovanja prema covjeku koji jedini pokazuje sta je biti i sta znaci biti patriota sto ti sigurno nisi, pa zizu je jednog materazija opalio u finalu SP-a pa ga je nakon sto se saznalo sta mu je ovaj rekao cijeli svijet branio... po meni prije ne zasluzuje da se bavi sportom i da bude uzor djeci takav covjek koji nekom psuje mater, pa jesil ti svjestan sta znaci rijec majka... ma ne zelim raspravljat sa tobom... sramota tebe treba da se stidi tvoja majka a ne ti spahica, sramoto jedna!!![/quote]

ma dobro nek si ti veliki patriota, samo ne znam cim se mjeri taj vas patriotizam o kojem tolko pricate.
ja uopste ne pljujem po covjeku nego ga kritikujem, a ti ne znas razliku izmedju ta dva pojma, jelda
zizuu je mama bila u bolnici, i covjek je uradio sat je uradio, i poslije se ispricao ( al niakd se nece ajeli to prava istina zbog cega ga je udario)
ovokvih provokacija, psovanja roditelja ima na svakoj utakmici
a tako mozes sa svojom majkom razgovarati nju na taj nacin vrijedjat, jer ocito da te na pravo nacin odgojila jer ne znas normanlo sikutovat, nego znas vrijedjat nekog ko nema isto misljenj kao i ti, tako da nemam namjeru s tobom ulazit u diskusiju.
pozz[/quote]
mozda nisam odgojen da budem inteligentan, da razumijem druga misljenja itd, al sam odgojen da svoju majku branim na svaki nacin a vjerujem da je takva situacija i sa spahicem... i iskreno nisam te htio uvrijedit jer nemam namjeru nikoga al boli druze kad mi diras u svetinju a iskreno pored bosne majke itd meni je to i spahic, i ako ga jei kritikovao ne mogu shvatit zasto, zato ti ovo pisem ;)
ja smao zelim da svi budemo jedno i da barem jedan dan branimo ono sto nam je sveto...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 04 jun 2010, 14:49

MAJKA je svetinja.Kod nas se majka psuje,onako, usput.To postalo normalno.Moj sin u četvrtom osnovne ošamario druga na času je je mene opsovao.Bila ponosna, iako ne podnosim nasilje.Naravno , djetetu rekla da se to ne radi na času, već poslije, van školskog dvorišta i ne šamarom već šakom. ;) Potpuno razumijem kapitenov postupak.Postoje stvari koje su neoprostive.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 14:51

mamaSmurf je napisao/la:MAJKA je svetinja.Kod nas se majka psuje,onako, usput.To postalo normalno.Moj sin u četvrtom osnovne ošamario druga na času je je mene opsovao.Bila ponosna, iako ne podnosim nasilje.Naravno , djetetu rekla da se to ne radi na času, već poslije, van školskog dvorišta i ne šamarom već šakom. ;) Potpuno razumijem kapitenov postupak.Postoje stvari koje su neoprostive.
Bravo mama! ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 04 jun 2010, 14:53

NoName je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:MAJKA je svetinja.Kod nas se majka psuje,onako, usput.To postalo normalno.Moj sin u četvrtom osnovne ošamario druga na času je je mene opsovao.Bila ponosna, iako ne podnosim nasilje.Naravno , djetetu rekla da se to ne radi na času, već poslije, van školskog dvorišta i ne šamarom već šakom. ;) Potpuno razumijem kapitenov postupak.Postoje stvari koje su neoprostive.
Bravo mama! ;)
Avatar ti je za 10 . Moj najomiljeniji igrač.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 jun 2010, 14:54

Sad zavisi na koji nacin se mu psovao majku, ipak ima neka razlika, tesko je objasniti, ali ako je nako ''usput'' kao sto je jedan reko nije tako ozbiljno ali ako je ono bas kretenski i zlonamjerno psovao mu mater e to je onda nesto drugo.

Ali evo ja licno bi sigurno isto postupio kao Spahic, pa neka sledeci put dobro razmisli hoce li psovati nekome mater.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 jun 2010, 14:55

slazem se sa ovim. ja kad vani izadjem, sve sto cujem su psovke, a najvise na pazar ide upravo majka.

sto je zaslosno, ali jbt, to je nasa realnost vec duze vrijeme.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 14:59

ma wolweriine uredu je kad se zna jaranski uzrecica kad ti neko opsuje imam i ja havera koji meni psuju i ja jima al u nekom prenesenom znacenju(a i tad je tesko podnijet) al kad ti dodje jedan lik koji stobom nije popricao jednom i opsuje, treba mu sest vaspitnih a ne onako mlako kao spaha!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 15:05

mamaSmurf je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Bravo mama! ;)
Avatar ti je za 10 . Moj najomiljeniji igrač.
Sudeći po tvojim komentarima, postavljam sebi pitanje da li ti je najomiljeniji zbog igre ili Materazzia :mrgreen: A tvoj metod odgoja mi se svidja, ja sam, dok sam bio dječak, redovno dobivao batine jer su me roditelji učili da treba biti fin :lol: Sve dok vrag nije odnio šalu. Ja svoje dijete odgajam na način da bude fin ali do normalnih granica a da ne dozvoljava nikome da ide preko toga. Hoćeli to biti šamar ili šaka, nek sam izabere :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 jun 2010, 15:11

NoName je napisao/la: Sudeći po tvojim komentarima, postavljam sebi pitanje da li ti je najomiljeniji zbog igre ili Materazzia :mrgreen: A tvoj metod odgoja mi se svidja, ja sam, dok sam bio dječak, redovno dobivao batine jer su me roditelji učili da treba biti fin :lol: Sve dok vrag nije odnio šalu. Ja svoje dijete odgajam na način da bude fin ali do normalnih granica a da ne dozvoljava nikome da ide preko toga. Hoćeli to biti šamar ili šaka, nek sam izabere :mrgreen:
Ali ga ucis da ne udara pred uciteljicom jer moze najebat ;)
A spahu to mama nije naucila pa metar od "uciteljice" udara :)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 15:22

Ako mu nije nesto opsovao taj mali, nije ga trebao dirati, dosta sto ga je slomio u duelu...
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 15:26

biskitt je napisao/la:
NoName je napisao/la: Sudeći po tvojim komentarima, postavljam sebi pitanje da li ti je najomiljeniji zbog igre ili Materazzia :mrgreen: A tvoj metod odgoja mi se svidja, ja sam, dok sam bio dječak, redovno dobivao batine jer su me roditelji učili da treba biti fin :lol: Sve dok vrag nije odnio šalu. Ja svoje dijete odgajam na način da bude fin ali do normalnih granica a da ne dozvoljava nikome da ide preko toga. Hoćeli to biti šamar ili šaka, nek sam izabere :mrgreen:
Ali ga ucis da ne udara pred uciteljicom jer moze najebat ;)
A spahu to mama nije naucila pa metar od "uciteljice" udara :)
Da ga je bogdo klepio kako je bog rekao. :roll:
@jaydo idi beri jagode......sumske.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 04 jun 2010, 15:38

trebao je nalupati pašče ono zuto... sta vi kenjate...

fino se vidi da je on njemu prisao i nesto mu lijepo otreso, cim je spaha odmah ustao i svezo mu labrnju, vidi se poslije pjana ga pita sto si ga udario,a njemu spaha govori "ajde gore" ljut ko ris...

meni je samo zao sto ga nije odvalio momacki....

:evil: :evil: :evil:
Por que ? Por que somos los mejores...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 15:39

solidus je napisao/la:Zizu pukne Materacija u finalu svjetskog i čovjek je opet legenda ;)
Hahaha..porediti Zizua koji je Francusku DOVEO u to finale i kapitena reprezentacije koja nigdje nije bila i koja primi 7 komada u tri dana, je u najmanju ruku bezobrazno. Svi se mi slazemo da kad ti neko opsuje majku, da ga treba "puknuti". Bezveze su vam poredjenja. Prvo, Spaha nije ispao nikakav frajer, jer ga nije puknuo neko "blago pomilovao", a zbog tog milovanja dobija se crveni karton. Naravno, ovo pisem samo za one kojima nesto znaci rezultat i fudbal nase repke. Ovi koji hoce neke frajerske poteze, eno im Ilje i Muniba, psuje im mamu svaki dan po osamsto puta, pa nek se dokazuju...
Da je Spaha puknuo Marina negdje u tunelu ili nakon tekme svaka cast...A da ne govorim da pukne nekog iz saveza..Istetovirao bi mu ime..Ovako je samo repku i sveti dres bacio ispod svojih emocija...
Jes ga udario u p.m., eno Marinu se i sad manta kako ga je pukao :D
Moj Emire, ode Marin u JAR za koji dan, a vi sa takvim pristupom necete nikad. Mozda hocete turisticki, jer imate pare, a nekad pomislite da bi i mi voljeli otici na takvo nesto...Sa samarima necemo sigurno :oops: Mi u odbrani imamo samo tebe, a da to uradis na kvalifikacijama, ne bi ni tebe imali....Toliko, i nadam se da ce Spaha smoci snage i izvinuti se onima koji imaju slicno razmisljanje kao i ja.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic i 23 gosta.