No way Pedro.Kehl i Kringe su ikone kluba kao što i sam znaš, ali da ja tebe pitam da li imaš što protiv odlaska Kringea iz BvB-a, ti bi rekao da nemaš, jer na njega više ne računaš i smatraš Kehla boljim igračem. Na taj način postaješ "licemjer".
Hare_BvB je napisao/la:Dobro ga opisaDamir_BvB je napisao/la:Bolje bi bilo naravno da ode nekadasnja dinama nasa Florian Kringe , zao mi ga sto je propao nije bio los igrac nekad al et ...Hare_BvB je napisao/la:Hannover, pored Hajnala, želi dovesti i Kringea u svoje redove...Postoji velika vjerovatnoća da barem jedan od njih dvojice završi na AWD Areni........Ma naše dijete, uvijek je davao sve od sebe za ovaj klub, krpio je sve pozicije u timu i dugo vremena je bio jedan od boljih u timu....Stvarno šteta da ga ovako šalju iz kluba k'o kakav otpadak jer momak to stvarno nije zaslužio....
Problemi sa nedisciplinom su Kringea udaljili iz Kloppovih planova.Hare_BvB je napisao/la:Što se tiče Flora, ja ne znam kako on i Klopp nisu bili na istim valnim dužinama, za mene je Flor bio jedan od boljih u timu prije dolaska Kloppa, veoma koristan igrač koji može odigrat na više pozicija, trkački odličan, odličan u kontroli lopte s obe noge, dobar šut, i čak je bio jedan od omiljenijih među navijačima (ipak je on produkt naše škole)....
Klasičan tip Kloppovog igrača i baš mi ne ide u glavu pa ga nije više koristio, ali yebat ga sad...Ja bih volio da ostane i da mu se pruži šansa, ko zna šta će biti s Kehlom i ove godine
Problemi na poziciji zadnjeg veznog su davno apsolvirani. Svi mo svjesni deficitarnosti, ali Kehl neće biti otjeran. Previše on znači za ovaj klub, pogotovo za navijače, koji se mnogo pitaju u ovom klubu.
BVB i sad ima oko 70 miliona € duga.Ko grca u dugovima?Pa BvB je utoliko sanirao dugove, da ćete ili već jeste natrag otkupili "svoj" stadion!!!
Zorc i Watzke su jako dobro odradili ovaj period. Napravili su plan kako izvuči BvB iz bankrota i u tome uspjeli. No sada dolazi vrijeme kada treba uložiti "kunu više", a njih dva se toliko boje da to neće učiniti. Oni su po meni bili jako dobri za tu fazu, no sada dolazi nova faza, pogotovo ako BvB ulovi mjesto za LP, a definitivno ako BvB uzme titulu prvaka. Ako se to dogodi i vi nastavite sa politikom "nemamo za kruf i mleko", onda bilo vam sretno, ali to nije način kako treba voditi klub u tom slučaju!
Ništa druže, ponovo Mayeru ponuditi mjetso finansijskog vođenja kluba, jer izgleda da će ga najuriti iz Kolna, a čitava Bundesliga vapi za njegovim uslugama.