EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Španija čist put do finala ima, ne znam da ih može neko u ovom kosturu spriječit da dođu do finala.
Jesu smiješna ali nije ni Mađarska nešto posebno. Nije baš za divljenja pobjeda protiv ovih skijaša i čupanje remija sa Islandom. Na kraju ispadne da će vjerovatno Bale biti razlika izmedju ove dvije ekipe, ali eto vidjeti ćemo, nisu još ni siguran par u osmini.Lillard je napisao/la:Kakav Wales, Mađaroni to lagano izbacuju ukoliko dođe do tog duela. Smiješna momčad.pinoglavi je napisao/la:Joj Velsa, mogu bez problema ući u najboljih 8 Europe
Nad tobom sunce najljepše sja
- Tristan
- Kontakt:
Upravo to hocu napisati, na njihovoj strani kostura sve ove cirkus ekipe: Engleska, Portugal, Belgija. Jedino Poljaci ako iznenade.coelho41 je napisao/la:Španija čist put do finala ima, ne znam da ih može neko u ovom kosturu spriječit da dođu do finala.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da moraju jednu dobru tekmu odigrati na turniru, i da mogu pobjediti Island. Madjare su podcjenili, veceras se branili...Clutch je napisao/la:Osim sto je Austrija u osmini ogromno iznenadjenje.SlevinKelevra je napisao/la:Evo osmine finala, ako u zadnjem kolu ne bude vecih iznenadjenja
Ono sto je meni zapalo za oko jeste francuski dio racve

- JohnCleese
- Kontakt:
Spanci imaju cist put dok ne nalete na Poljake, to ce biti prekretnica ko ce u finale iz ovog lijevog dijela zrijeba,po ovoj slici iznad
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Cekaj koliko sam ja skontao, prvoplasirani iz A, B, C grupe idu na treceplasirane, a iz D i E grupe idu na drugoplasirane? Je li tako?
ustvari nije toliko ni bitno koliko taj princip zrijebanja parova u osmini...
I koliko je ovaj sistem ustvari (ne)fer, kad neki imaju tu privilegiju igrati sa treceplasiranim timom koji je sigurno osjetno slabiji kvalitetom, a ovi iz zadnje dvije grupe igraju sa drugoplasiranim ekipama koje su logicki gledano sigurno daleko kvalitetnije.

ustvari nije toliko ni bitno koliko taj princip zrijebanja parova u osmini...
I koliko je ovaj sistem ustvari (ne)fer, kad neki imaju tu privilegiju igrati sa treceplasiranim timom koji je sigurno osjetno slabiji kvalitetom, a ovi iz zadnje dvije grupe igraju sa drugoplasiranim ekipama koje su logicki gledano sigurno daleko kvalitetnije.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pustite vi te parove, ima još cijelo kolo da se odigra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
na čije bi mjesto upala Hrvatska kad bi zavrsila treća?SlevinKelevra je napisao/la:Evo osmine finala, ako u zadnjem kolu ne bude vecih iznenadjenja
#SuningOUT
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S Irske, ja mislim...Jericho je napisao/la: na čije bi mjesto upala Hrvatska kad bi zavrsila treća?
Igrali bi s pobjednikom A ili B grupe. Ako sam dobro skuzio ali ne znam tocnoJericho je napisao/la:na čije bi mjesto upala Hrvatska kad bi zavrsila treća?SlevinKelevra je napisao/la:Evo osmine finala, ako u zadnjem kolu ne bude vecih iznenadjenja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prekomplikovano je stvarno, a i ima se igrati puno. Ako i radi cega, ovaj format je dobar sto se nista ne zna do prakticno zadnje tekme.
Ma pobjedujemo Spanjolce i idemo u laksi dio zdrijeba

Ali stvarno, pogle Francuze

Ali stvarno, pogle Francuze

I koliko vidim ne mogu reprezentacije baš kalkulirati na koga će.SlevinKelevra je napisao/la:Prekomplikovano je stvarno, a i ima se igrati puno. Ako i radi cega, ovaj format je dobar sto se nista ne zna do prakticno zadnje tekme.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, zato sto se i u drugim grupama ne zna nista. Samo je sigurno da je Italija prva u svojoj grupi, sve ostalo otvoreno.SiamoNoi je napisao/la:I koliko vidim ne mogu reprezentacije baš kalkulirati na koga će.SlevinKelevra je napisao/la:Prekomplikovano je stvarno, a i ima se igrati puno. Ako i radi cega, ovaj format je dobar sto se nista ne zna do prakticno zadnje tekme.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Udarci u okvir me zanimaju, a baš to nisi postavioSiamoNoi je napisao/la:

Valjda negdje i to objave.Nisam gledao na uefa.com,ali čisto sumnjam da oni ikakvu poštenu statistiku imaju.
Portugal 16Donnie Darko je napisao/la: Udarci u okvir me zanimaju, a baš to nisi postavio
Svicarska 13
Njemacka, Hrvatska 12
Spanija 11
Engleska 10
Belgija 9
Francuska 7
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.