31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Svidja mi se organizovana odbrana i nadopunjavanje kada protivnik napada te igra naprijed sa puno strpljenja za razliku od prije. Isto tako sposobni su da drze loptu duze u posjedu svom, nema prodaje jeftine neke..
Pff,odakle poceti
Hajd od ovog lakseg cu - TOP imena u nasim redovima Besic i Hajrovic
Nasa predstava veceras ni tamo ni vamo.Mesa dosta mjesao karte i to je cas izgledalo dobro,cas nije..Ne znam,ja nisam zadovoljan nasom igrom,rezultatom jesam prije svega zbog atmosfere u i oko repke.Vezna linija nam igra toplo-hladno,nema konstante neke.Veceras smo znali pritisnuti Austriju u par navrata,igrati nesto,ali onda padnemo pa nas Austrija potisne na 30 m,posebno u 2 poluvremenu.Austrija jeste dobra ekipa,ali nisu toliko bolji kako je izgledalo u par navrata a to je,po meni,upravo zbog tih oscilacija u sredini terena.Borbenost,zalaganje i disciplina u igri bili na dosta viskom nivou
Jos malo o igracima:
Begovic - sve sto je trebao da brani i odbranio,pokupio.Dobar.
Mujdza - obzirom koliko (ne)igra u klubu dosta dobar,mrlja mu je ono ispadanje u 2 pol koje nas je moglo skupo kostati.
Spahic - korektno odradio poluvrijeme
Bicakcic - sukrivac za gol i to baca malo sjenu,dok u drugom poluvremenu vrlo dobar,par finih intervencija.
Zukanovic - dost dobra partija,ali malo me brine ono ispadanje u 2 navrata u drugom pol.,posebno prvo nas je moglo skupo kostati.To mora popraviti.
Hadzic - momka su u 1 pol. dosta puta preskakali u dodavanjim,letao poprilicno bez neke koristi.U drugom poluvremenu,i stvarno sam ozbiljan,nisam znao da li igra ili je izasao.Mislim da za prve psotave nije.
Medunjanin[/b - sukrivac za gol,veznjak iz lige petice ne smije gubiti lopte na 30 m od gola.Krenuo fino u utakmici ali posustao.Vidi se da ne igra u Deportivu.
Pjanic kao i u dosta utakmica u Romi u posljednjih 2 mjeseca,neka sredina,niti najbolji niti najlosiji,iako ocekujem drvlje i kamenje sad na njega.Bilo je tu par finih pasova,ko je htio da prati mogo ih je upratiti,ali znam da je to uzalud pisati..
Vrsajevic - sta reci,nadam se da momak vise nece dobijati pozive
Hajrovic - vec gore napisao,vjerovatno igrac utakmice u nasim redovima
Dzeko izrasta u pravog kapitena,borio se lavovski,fino u onoj prilici primio,mozda mogao malo bolje sutirati,al eto.
Izmjene - Besic naravno donio najvise,samo mora poraditi na temperamentu,ostlo sve za 5.Sunjic vrlo dobar,Stilic me malo razocarao,za pola sata ili koliko vec gotovo nista
Vedo i Prcic igrali malo i kad se utakmica vec zatvrala,TSS par lijepih poteza.
Eto,halalite zbog dugog posta

Jos malo o igracima:
Begovic - sve sto je trebao da brani i odbranio,pokupio.Dobar.
Mujdza - obzirom koliko (ne)igra u klubu dosta dobar,mrlja mu je ono ispadanje u 2 pol koje nas je moglo skupo kostati.
Spahic - korektno odradio poluvrijeme
Bicakcic - sukrivac za gol i to baca malo sjenu,dok u drugom poluvremenu vrlo dobar,par finih intervencija.
Zukanovic - dost dobra partija,ali malo me brine ono ispadanje u 2 navrata u drugom pol.,posebno prvo nas je moglo skupo kostati.To mora popraviti.
Hadzic - momka su u 1 pol. dosta puta preskakali u dodavanjim,letao poprilicno bez neke koristi.U drugom poluvremenu,i stvarno sam ozbiljan,nisam znao da li igra ili je izasao.Mislim da za prve psotave nije.
Medunjanin[/b - sukrivac za gol,veznjak iz lige petice ne smije gubiti lopte na 30 m od gola.Krenuo fino u utakmici ali posustao.Vidi se da ne igra u Deportivu.
Pjanic kao i u dosta utakmica u Romi u posljednjih 2 mjeseca,neka sredina,niti najbolji niti najlosiji,iako ocekujem drvlje i kamenje sad na njega.Bilo je tu par finih pasova,ko je htio da prati mogo ih je upratiti,ali znam da je to uzalud pisati..
Vrsajevic - sta reci,nadam se da momak vise nece dobijati pozive
Hajrovic - vec gore napisao,vjerovatno igrac utakmice u nasim redovima
Dzeko izrasta u pravog kapitena,borio se lavovski,fino u onoj prilici primio,mozda mogao malo bolje sutirati,al eto.
Izmjene - Besic naravno donio najvise,samo mora poraditi na temperamentu,ostlo sve za 5.Sunjic vrlo dobar,Stilic me malo razocarao,za pola sata ili koliko vec gotovo nista

Eto,halalite zbog dugog posta

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zukan mi je djelovao MALO SPOR?? Nadam se cistki u repki, vidise da imaju opet volju i zelju, to je dobro jer oni znaju igrati (bar većina)!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rezultat sa kojim bi mnogi prije početka meča bili zadovoljni obzirom na našu igru i formu, kao i formu Austrijanaca. Ipak na kraju možemo biti zadovljni sa tekmom i rezultatom, vidjelo se da je Meša odlučio pružiti priliku nekim igračima da pokažu šta znaju i da vidi može li ozbiljnije računati na njih u nastavku kvala kada nam treba definisanih prvih 11 koji će odraditi preostale tekme do kraja.
Nešto kvalitetnije drugo pol, posebno nakon ulaska Mumeta, a ono što raduje je dobra i sigurna igra u odbrani, ne računajući onaj gol, gdje se vidi napredak u odnosu na prvi dio kvala, kada nam je to bio najranjiviji dio ekipe. Domaćini nisu uspjeli da stvore neke ozbiljnije prilike pred našim golom, većinom su prijetili iz prekida, koje su naša odbrana i Asmir odlično rješavali.
U napadu to sigurno može bolje, posebno povratkom Lulića i Kolašinca akbgda, koji znače dosta za nas u ofanzivi tako da sigurno možemo i moramo očekivati napredak u tom segmentu igre. Nadat je se da će Vedo uskoro prekinuti taj golgeterski post, te da će i Pjanić dići formu i ponovo biti onaj stari sa početka sezone, što bi nam mnogo značilo.
Meša je zaslužio prolaznu ocjenu za ove prve dvije tekme, a vidi se koliko mu znači ovaj posao i tim i sa kakvim žarom i željom radi, kroz skoro čitavu večerašnju tekmu koju je proveo uz aut liniju dajući upute i savjete našim Zmajevima
Nešto kvalitetnije drugo pol, posebno nakon ulaska Mumeta, a ono što raduje je dobra i sigurna igra u odbrani, ne računajući onaj gol, gdje se vidi napredak u odnosu na prvi dio kvala, kada nam je to bio najranjiviji dio ekipe. Domaćini nisu uspjeli da stvore neke ozbiljnije prilike pred našim golom, većinom su prijetili iz prekida, koje su naša odbrana i Asmir odlično rješavali.
U napadu to sigurno može bolje, posebno povratkom Lulića i Kolašinca akbgda, koji znače dosta za nas u ofanzivi tako da sigurno možemo i moramo očekivati napredak u tom segmentu igre. Nadat je se da će Vedo uskoro prekinuti taj golgeterski post, te da će i Pjanić dići formu i ponovo biti onaj stari sa početka sezone, što bi nam mnogo značilo.
Meša je zaslužio prolaznu ocjenu za ove prve dvije tekme, a vidi se koliko mu znači ovaj posao i tim i sa kakvim žarom i željom radi, kroz skoro čitavu večerašnju tekmu koju je proveo uz aut liniju dajući upute i savjete našim Zmajevima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Na koji je fazon Stilic bio dobar? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo po meni utisak koji su na mene ostavili svi nasi reprezentativci:
1. Asmir Begovic - Siguran u svakom trenutku.Kod gola nije mogao nista vise uciniti.
2. Avdija Vrsajevic- Zelje mu ne nedostaje,ali kvaliteta itekako da fali.
3. Ermin Bicakcic- Kod primljenog gola kao i kompeltna odbrana je ispao,ali je osim toga tokom cijelog meca bio i vise nego siguran.Defintitivno ,jedan od nasih najboljih igraca veceras.
4. Emir Spahic- Spahicu kapa dole za onih 45 sto je odigrao. Ovo je covjek koji nam je prijeko potreban u nastavku kvalifikacija i eventualnom barazu.
5.Mensur Mujdza- Jedna od standardnih partija naseg desnog bocnog. Nedostatak utakmica u Freiburgu se vidno osjeti,ali i daljeje Mensur nas najbolji desni bocni,sve do dolaska Martica.
6.Miralem Pjanic- Ruku na srce ,napokon jedna borbena utakmica i definitivno prolazna ocjena
7. Haris Medunjanin- Moje licno misljenje,mozda se kosi sa misljenjem sviju ostalih,ali Medo i nije odigrao neku utakmicu za pamcenje.
8.Ervin Zukanovic- Hocu samo da kazem,kako nam je samo falio Ervin ili tip igraca kao sto je on u prethodnim mecevima kao i na SP. definitivno ove brade koje pustaju vec vecina nasih reprezentativaca su bas cool.
9. Edin Dzeko- Ja Edina rastrcanijeg nisam vidio jos od Grcke u Zenici . Sve pohvala za kapitenovu danasnju pozrtvovanost.
10. Izet Hajrovic- Koliko su se Nijemci cudili stoje IZet Hajrovic uopste pozvan u nasu repuku,s obzirom da nema uopste minutaze u Werderu,isto toliko mogu da nastave da se cude kako je ustvari IZet kvalitetan igrac.
11.Alen Hadzic- po meni neprimijetan uprvom poluvremenu. U drugom dosta agilniji.
Rezerve:
12.Muhamed Besic- Unio je dosta zivosti i sigurnosti u nas vezni red od kako je usao u igru.
13.Toni Sunjic- Za Tonija zelim da kazem da u odnosu na meceve SP sada djeluje jos puno puno sigurniji.
14.Vedad Ibisevic- Vedo je imao malo vremena da pokaze svo svoju raskos na zelenom tepihu.
15.Tino Susic- Za ono malo vremena sto je prove u igri pokazao je zavidnu tehnicku sposobnost.
16.Sanjin Prcic- Nedovoljno vremena proveo u igri da bi njegov nastuo mogao biti ocijenjen.
1. Asmir Begovic - Siguran u svakom trenutku.Kod gola nije mogao nista vise uciniti.
2. Avdija Vrsajevic- Zelje mu ne nedostaje,ali kvaliteta itekako da fali.
3. Ermin Bicakcic- Kod primljenog gola kao i kompeltna odbrana je ispao,ali je osim toga tokom cijelog meca bio i vise nego siguran.Defintitivno ,jedan od nasih najboljih igraca veceras.
4. Emir Spahic- Spahicu kapa dole za onih 45 sto je odigrao. Ovo je covjek koji nam je prijeko potreban u nastavku kvalifikacija i eventualnom barazu.
5.Mensur Mujdza- Jedna od standardnih partija naseg desnog bocnog. Nedostatak utakmica u Freiburgu se vidno osjeti,ali i daljeje Mensur nas najbolji desni bocni,sve do dolaska Martica.
6.Miralem Pjanic- Ruku na srce ,napokon jedna borbena utakmica i definitivno prolazna ocjena
7. Haris Medunjanin- Moje licno misljenje,mozda se kosi sa misljenjem sviju ostalih,ali Medo i nije odigrao neku utakmicu za pamcenje.
8.Ervin Zukanovic- Hocu samo da kazem,kako nam je samo falio Ervin ili tip igraca kao sto je on u prethodnim mecevima kao i na SP. definitivno ove brade koje pustaju vec vecina nasih reprezentativaca su bas cool.
9. Edin Dzeko- Ja Edina rastrcanijeg nisam vidio jos od Grcke u Zenici . Sve pohvala za kapitenovu danasnju pozrtvovanost.
10. Izet Hajrovic- Koliko su se Nijemci cudili stoje IZet Hajrovic uopste pozvan u nasu repuku,s obzirom da nema uopste minutaze u Werderu,isto toliko mogu da nastave da se cude kako je ustvari IZet kvalitetan igrac.
11.Alen Hadzic- po meni neprimijetan uprvom poluvremenu. U drugom dosta agilniji.
Rezerve:
12.Muhamed Besic- Unio je dosta zivosti i sigurnosti u nas vezni red od kako je usao u igru.
13.Toni Sunjic- Za Tonija zelim da kazem da u odnosu na meceve SP sada djeluje jos puno puno sigurniji.
14.Vedad Ibisevic- Vedo je imao malo vremena da pokaze svo svoju raskos na zelenom tepihu.
15.Tino Susic- Za ono malo vremena sto je prove u igri pokazao je zavidnu tehnicku sposobnost.
16.Sanjin Prcic- Nedovoljno vremena proveo u igri da bi njegov nastuo mogao biti ocijenjen.
BosnaE
Ima nasa reprezentacija itekako kvaliteta i po meni je s Mesom evidentan blagi napredak. Ipak, ima i igraca kojima se pod hitno mora reci hvala , a to su Avdija Vrsajevic, Semir Stilic i Anel Hadzic. Do bola su limitirani. Tino po meni je opet pokazao da za njega ima mjesta pa makar i na klupi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Drugo poluvrijeme sasvim solidno. Dosta trke, zelje, htjenja sto je rezultiralo brzim golom. Prvo poluvrijeme ne treba ni komentarisati, jednom rijecju uzas.
Veceras se vidjelo da je Mensurovo vrijeme proslo, spor, lose se postavlja, jednostavno moramo naci zamjenu za njega. Nadam se da ce to biti onaj Martic iz Verone. Lijevo Zukanovic, nista specijalno, par puta ispao. Ne moze on Sei noge prati i kupovati ovcavinu. Seo je tu siguran i tako treba da bude. Stoperi sasvim ok odigrali, Bicakcic nije kriv za prvi gol.
Sto se tice veznog greda, Pjanic nula bodova, ne znam vise koji je njemu qurac, nikako da proigra. Hadzic sasvim ok odigrao, nego raja navikla da pljuje bez da realno sagleda stvari. Avdija je definitivno igrac koji ne zasluzuje biti na spisku. Stilic je veceras uvjerio javnost i selektora da nicim ne zasluzuje biti u timu. Za 40 minuta nista nije pokazao. Kad budu gotovi papiri Vrancic mora upasti umjesto njega. Tino je odigrao odlicno ono malo vremena, par puta iznio loptu majstorski. Ne znam sta vise momak mora uraditi da bi se dokazao. Definitivno igrac na kojeg se treba racunati.
Sto se tice Hajrovica, nadam se da je veceras nekim jasno zasto je on nase najbolje krilo, neke klovodje su ovdje tvrdite da je Visa bolji od njega.
Ostalo, manje vise poznato, Dzeko klasa, kao i Besic. Ibisevic nije ni imao lopti da nesto pokaze.
Jedina zamjerka je, sto u ove dvije utakmice, svi su igraci dobili makar minut osim Cimirota.
Veceras se vidjelo da je Mensurovo vrijeme proslo, spor, lose se postavlja, jednostavno moramo naci zamjenu za njega. Nadam se da ce to biti onaj Martic iz Verone. Lijevo Zukanovic, nista specijalno, par puta ispao. Ne moze on Sei noge prati i kupovati ovcavinu. Seo je tu siguran i tako treba da bude. Stoperi sasvim ok odigrali, Bicakcic nije kriv za prvi gol.
Sto se tice veznog greda, Pjanic nula bodova, ne znam vise koji je njemu qurac, nikako da proigra. Hadzic sasvim ok odigrao, nego raja navikla da pljuje bez da realno sagleda stvari. Avdija je definitivno igrac koji ne zasluzuje biti na spisku. Stilic je veceras uvjerio javnost i selektora da nicim ne zasluzuje biti u timu. Za 40 minuta nista nije pokazao. Kad budu gotovi papiri Vrancic mora upasti umjesto njega. Tino je odigrao odlicno ono malo vremena, par puta iznio loptu majstorski. Ne znam sta vise momak mora uraditi da bi se dokazao. Definitivno igrac na kojeg se treba racunati.
Sto se tice Hajrovica, nadam se da je veceras nekim jasno zasto je on nase najbolje krilo, neke klovodje su ovdje tvrdite da je Visa bolji od njega.

Ostalo, manje vise poznato, Dzeko klasa, kao i Besic. Ibisevic nije ni imao lopti da nesto pokaze.
Jedina zamjerka je, sto u ove dvije utakmice, svi su igraci dobili makar minut osim Cimirota.
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Kad ti dodje 50 000 ljudi na oprostaj! Respect Avdija!
Sunjic je igracina! Smiren, siguran, zna s loptom.... Zukanovic isto.
Ne znam zasto toliki hvalospjevi Hajrovicu. Osim sretnog gola, pokazao je samo da zna sutnuti u rejonu gola i nista vise. Morao je Zukanovic doci naprijed uputi jedini koristan centarsut Dzeki.

Sunjic je igracina! Smiren, siguran, zna s loptom.... Zukanovic isto.
Ne znam zasto toliki hvalospjevi Hajrovicu. Osim sretnog gola, pokazao je samo da zna sutnuti u rejonu gola i nista vise. Morao je Zukanovic doci naprijed uputi jedini koristan centarsut Dzeki.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nadam se da do utakmice sa Izraelom Martic i Vrancic dobijaju pravo nastupa.Dosta bi nas pojacalu uz jos neke igrace kao sto su:M.Susic,Salatic,Scuk,E.Hadzic i Buric.
Nadam se da je konačno došao kraj reprezentativnoj karijeri dvojcu Hadžić-Vršajević. Ovaj prvi se cijelu utakmicu krije od lopte, kada je dobije u noge, vraća je nazad ili protivničkim igračima, jedino vrijedno pažnje su bila ona dva uklizavanja prije nego što je zamijenjen. I to je kao defanzivni vezni?!
Avdija, bez komentara, odavno sve rečeno!

Hahahahahhahahah joj Mese majko mila! koja razlika od onog sto presjedi cijelu utakmicu na klupi! nadam se da ce zbog nas i Mese izboriti nekako to europsko...volim vidjeti zar tu vatru kod selektora a i kod Dzeke danas.Zadovoljan sam utakmicom Mesa ce sigurno napraviti dobar sastav sa iduce utakmice...

Realno Hadzic i Vrsajevic su najtanji igraci od ovih sto su igrali i njih ne bih vise ni zvao
Stilic opet bez ikakvog ucinka. Ostali odigraju ovako onako, lose ili dobro al Stilic je u svakom nastupu ostao neprimjetan .
Medunjanin van forme, nije za prvog tima trenutno.
Pjanic u losoj formi
Treba traziti alternative na desnom beku.
Nemamo kvalitetnog drugog spica , treba igrati sa 1 napadacem
Nasa najbolja formacija je 4 2 3 1
Stilic opet bez ikakvog ucinka. Ostali odigraju ovako onako, lose ili dobro al Stilic je u svakom nastupu ostao neprimjetan .
Medunjanin van forme, nije za prvog tima trenutno.
Pjanic u losoj formi
Treba traziti alternative na desnom beku.
Nemamo kvalitetnog drugog spica , treba igrati sa 1 napadacem
Nasa najbolja formacija je 4 2 3 1
Ludi igrači,lud Meša,kad dreknu na onog ćelavog pomoćnika
Još kad se Kolašinac vrati
spašavaj se ko može
Ovo neko pozitivno ludilo nas može i izvuć iz ove situacije,luda družina se skupila

Još kad se Kolašinac vrati

Ovo neko pozitivno ludilo nas može i izvuć iz ove situacije,luda družina se skupila
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sad da se izvinem Tini, momka cijelo vrijeme pljuljem/o a lik je u svakoj utakmici odradio posao korektno, realno potreban igrač koji može donijeti svježinu, nije za prve postave ali za 20-30 minuta dobar,
Anel Hadžić u ovom trenutku ima mjesto u 23, ali to mu je maximum, jedina dobra stvar kod njega je što igra u klubu, i za nedaj Bože može doći.
Avdija, mislim da je i on svjestan da u ovom trenutku nema šta da traži u timu, čak i u onom prvom poluvremenu gdje je cijela ekipa bila loša čak je i tu bio ispodprosječan, Avdija hvala ti za Iran i sretno u nastavku karijere... a ko zna trudi se, bori, ali nisi brate ni za klupe bolje nekog iz mladog sastava dovesti da grije klupu.
Od Štilića sam očekivao više, imao je dovoljno vremena za neki potez no nije pokazao ništa, ovo mu je prvi meč i očekivao sam ga da lomi i gazi po terenu... nije ovo dobro za njega jer on nije u situaciji da tako igra mora da se nametne a stvarno momak se u 40 minuta nije vidio.
Meša, sa trenerske strane odradio si posao bolji od Safeta ali opet ima tu još dosta mjesta za napredak, nadao sam se da ćemo odigrati bolje ali je rezultat bolji nego što sam očekivao. Kada se sve sagleda mislim da imamo neke šanse da se izborimo makar za taj baraž i mislim da će Meša još malo to razdrmati.
I na kraju da napomenen da se ne izdižemo u nebesa, Alaba i Janko su izašli na poluvremenu...
Anel Hadžić u ovom trenutku ima mjesto u 23, ali to mu je maximum, jedina dobra stvar kod njega je što igra u klubu, i za nedaj Bože može doći.
Avdija, mislim da je i on svjestan da u ovom trenutku nema šta da traži u timu, čak i u onom prvom poluvremenu gdje je cijela ekipa bila loša čak je i tu bio ispodprosječan, Avdija hvala ti za Iran i sretno u nastavku karijere... a ko zna trudi se, bori, ali nisi brate ni za klupe bolje nekog iz mladog sastava dovesti da grije klupu.
Od Štilića sam očekivao više, imao je dovoljno vremena za neki potez no nije pokazao ništa, ovo mu je prvi meč i očekivao sam ga da lomi i gazi po terenu... nije ovo dobro za njega jer on nije u situaciji da tako igra mora da se nametne a stvarno momak se u 40 minuta nije vidio.
Meša, sa trenerske strane odradio si posao bolji od Safeta ali opet ima tu još dosta mjesta za napredak, nadao sam se da ćemo odigrati bolje ali je rezultat bolji nego što sam očekivao. Kada se sve sagleda mislim da imamo neke šanse da se izborimo makar za taj baraž i mislim da će Meša još malo to razdrmati.
I na kraju da napomenen da se ne izdižemo u nebesa, Alaba i Janko su izašli na poluvremenu...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dosta zrelo u odnosu na ono sto je Safet Susic ostavio iza sebe. Svidja mi se sto je Bazdarevic ucestvovao u utakmici svih 90 minuta
Bravo momci,bilo je trenutaka slabosti i svega ali borba i zalaganje ce to uvjek zasjeniti. Idemo se jos popraviti do Juna i Izraela

Bravo momci,bilo je trenutaka slabosti i svega ali borba i zalaganje ce to uvjek zasjeniti. Idemo se jos popraviti do Juna i Izraela

Treba uzeti u obzir da je momak odradio samo 1 trening sa repkom. Za razliku od ostalih koji su bili tu haman sedmicu skupa. Ja bi mu dao jos 1 sansu ( pod uslovom da prodje cijele pripreme sa repkom) pa ako tada ne pokaze nista, onda **** ga.Fudo je napisao/la:Veceras je dikazano sto stilic nema vise nastupa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Stilic se vidio nije, a TSS dokazao da nije zasluzio pljuvanje u ovolikoj mjeri. TSS je svakako solidan igrac za klupe, koji moze doprinjeti repki.
Bulend Biscevic se provaljuje a Bolu bezveze dovode ne zna nista pametno rec
zadovoljan sam rezultatom a igra moze puno bolje. bolje bi izgledali bez Vrsajevica i Hadzica....Pjanic je u velikoj krizi nadam se da ce se vratiti u formu do juna...raduje i zelja kod Hajrovica...Bicakcic toplo hladno a Sunjic puno bolje izgleda nego prije. Mujzda tu i tamo ali i dalje najbolja opcija na RB-u...Zuka dobar, Dzeko OK Medunjanjin malo ga ohladit Ibisevic trazi se jos....itd itd
zadovoljan sam rezultatom a igra moze puno bolje. bolje bi izgledali bez Vrsajevica i Hadzica....Pjanic je u velikoj krizi nadam se da ce se vratiti u formu do juna...raduje i zelja kod Hajrovica...Bicakcic toplo hladno a Sunjic puno bolje izgleda nego prije. Mujzda tu i tamo ali i dalje najbolja opcija na RB-u...Zuka dobar, Dzeko OK Medunjanjin malo ga ohladit Ibisevic trazi se jos....itd itd
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 31 mar 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Iako su pruzili svoj maximum i dobro natopili znojem svoje dresove nadam se da je prica sa Avdom i Hadzicem zavrsena. Ne mogu igrati u repki jer nisu dovoljno dobri za ovaj nivo nogometa. I gotova prica lose krilo i DM ciji je kvalitet upitan i za klubove gdje trenutno igraju. Zelio sam da Tino dobije malo vise vremena ali i u ono malo vremena koje je proveo na terenu je pokazao da ima znanja i to sasvim dovoljno da sjedi na klupi nase repke. Vidim da sve vise ljudi gleda u njega drugim ocima i to mi je drago. Izet je bio dobar ali sebicnost mu se mora izbiti iz glave. Odbrana dobra, sredina kako u kojem momentu. Ipak i nije cudo ako znamo da su Vrso i Hadzic cinili pola tog dijela naseg tima. DZeko iako nije zabio dobar. Odbrana je nivo vise nego sto je bila i za to hvala Mesi. Sredinu neka preslozi i bit ce to ok. Naravno nastaviti skupljati potencijalna pojacanja. Jedino Tina ostaviti od takozvanih Safetovih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.