FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
I nemoj ziv bio utusiste ti i amidza evo danima
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pojedoše muda od muke
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa jesam li ja kriv sto vasi iz uprave daju povod za to? Onakve amaterske greske ne mozes ne primjetiti.DANDY je napisao/la:I nemoj ziv bio utusiste ti i amidza evo danima
Kao neko ko vas ne voli, kako da to presutim i ne zezam vas?
Aj budi ti meni pozdravljen
Neka te, baš si nam simpatičan.Evander je napisao/la:Ali da ne spamam vise sa ovim glupostima dalje![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stipu se nas ba imas svoju temu i tamo komentarisi o stadionu ,misketu,kodrinim ukradenim cizmama........a Nas pusti da uzivamo u ovoj upravi,kokuzluku,51%......
Fakat si smijesan.fedeltafrotta je napisao/la:pojedoše muda od muke
O kakvoj muci pricas ziv bio?
Dabogda nam uvijek ovako mucno bilo, a kod vas ovalo veselo i ruzicasto!!!
Posteno?
smrdi topic dok je evander tu
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ovo im je sad standardna recenica, svije napamet naucili i kontaju da su pametni
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ako se slazes i ako stojis iza svojih rijeci, onda samo reci AMIN!brile je napisao/la:Ovo im je sad standardna recenica, svije napamet naucili i kontaju da su pametni
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 mar 2015, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
Nemoj tako,gdje sad ides? Taman imas dovoljno staža,da možeš prijavu mjesta boravka uzetiEvander je napisao/la: Ali da ne spamam vise sa ovim glupostima dalje
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo je Blekiceva generacija, on je ovo odgajao, pa tako i ne znaju za bolje. Kolicina gluposti, neznanja, mrznje koju pojedini prosipaju na ovoj temi je nevjerovatna. Apsolutno stojim iza analize psihe doticnog Amidze, uz opasku kako mu dodajem i kolegu Evandera.SarajlijaTM je napisao/la:Nemoj tako,gdje sad ides? Taman imas dovoljno staža,da možeš prijavu mjesta boravka uzetiEvander je napisao/la: Ali da ne spamam vise sa ovim glupostima dalje
Znaci; kompleksasi, lazovi, poremecene licnosti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Navijaci fk kobilja glava sta ste se usrali 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
FK Željezničar (opšte diskusije)
Mogli smo vas kupiti i napraviti filijalu od vas... Taman ste mi dobri za razvoj mladih igraca..
Al izvukli ste se s ovih 51%, mislim da je ovo jakoo dobar potez vase uprave.. Samo naprijed mali plavi... I molim vas BEZ predaje..
Jedva cekam jakog malog zelju protiv nas, da vidim pravi derbi.. Kao nekad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al izvukli ste se s ovih 51%, mislim da je ovo jakoo dobar potez vase uprave.. Samo naprijed mali plavi... I molim vas BEZ predaje..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kolko ste to trofeja osvojili i odmakli od nas pa imate takav stav ? 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- SarajlijaTM
Moras skontati,da vi ne mozete nikoga kupiti,jer vi ne postojite,postoji tan i on je mogao kupiti,a ne vi. Budi precizan,molim te.Zip je napisao/la:Mogli smo vas kupiti i napraviti filijalu od vas... Taman ste mi dobri za razvoj mladih igraca..
Ali buduci da mi dajemo prednost domacim firmama,ne bi imao bas neke sanse,ionako mi je vise lik koji ce kupiti neki buvljak poput vas,koji moze kasnije jednostavno utaliti,a da vi ne skontate.
U 10 mjeseci, BGMI jedan trofej... I nastavljamoofedeltafrotta je napisao/la:kolko ste to trofeja osvojili i odmakli od nas pa imate takav stav ?
Sta ce biti za 12-13 mjeseci, to cemo ubrzo da vidimo
Ne seri vise dosta i tebe nek neko pusti vodu nek **** idu...Zip je napisao/la:U 10 mjeseci, BGMI jedan trofej... I nastavljamoofedeltafrotta je napisao/la:kolko ste to trofeja osvojili i odmakli od nas pa imate takav stav ?
Sta ce biti za 12-13 mjeseci, to cemo ubrzo da vidimo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Ovo je Blekiceva generacija, on je ovo odgajao, pa tako i ne znaju za bolje. Kolicina gluposti, neznanja, mrznje koju pojedini prosipaju na ovoj temi je nevjerovatna. Apsolutno stojim iza analize psihe doticnog Amidze, uz opasku kako mu dodajem i kolegu Evandera.SarajlijaTM je napisao/la:Nemoj tako,gdje sad ides? Taman imas dovoljno staža,da možeš prijavu mjesta boravka uzetiEvander je napisao/la: Ali da ne spamam vise sa ovim glupostima dalje
Eh, skoro zaboravih onog malog debila Zip@, on pretendira i za visoko prvo mjesto.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakav masterZip je napisao/la:Mogli smo vas kupiti i napraviti filijalu od vas... Taman ste mi dobri za razvoj mladih igraca..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako se podyebavamo i ubadamo, nije onda lijepo da vrijedjas...Neandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ovo je Blekiceva generacija, on je ovo odgajao, pa tako i ne znaju za bolje. Kolicina gluposti, neznanja, mrznje koju pojedini prosipaju na ovoj temi je nevjerovatna. Apsolutno stojim iza analize psihe doticnog Amidze, uz opasku kako mu dodajem i kolegu Evandera.SarajlijaTM je napisao/la: Nemoj tako,gdje sad ides? Taman imas dovoljno staža,da možeš prijavu mjesta boravka uzeti
Eh, skoro zaboravih onog malog debila Zip@, on pretendira i za visoko prvo mjesto.
Ako ne mozes da podneses istinu, nemoj ni citati ni odgovarati...
Al dobroo, ja imam pravo ovde da pisem.. Uopste vas ne vrijedjam..
LP
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.