LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 25 dec 2010, 22:29

Evo da i ja ostavim svoj komentar za vecerasnju utakmicu. Do prije par trenutaka nisam ni znao da se veceras igra utakmica (bio sam preokupiran obavezama), i kada vidjoh najavu na SK. Veceras ocekujem poraz jer se nama ta vecerasnja utakmica i nesto posebno ne igra, ako je suditi po izjavama trenera i igraca. Svima je ista prica, kako je glupo sto igraju za Bozic, i da ne mogu da budu kod svoje porodice gdje im je i realno mjesto, a ne na prakteu dvorane X, ali ce se potruditi da daju svoj maksimum. Iskreno njih boli neka stvar sta ce se veceras dogoditi i izat ce na teren i odraditi tih 48 minuta bez previse napora i ukoliko upisu pobjedu dobro jest, ukoliko ne nije smak svijeta, no slazem se s Adnanom da ova utakmica veceras nece nista odluciti, no bilo bi vrijeme da se krene u neku seriju jer treba osigurati odlicnu poziciju pred PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 dec 2010, 22:30

Lakersi dobijaju, nemaju oni koga da cuva gasola,kobe ima da im zada domaci veceras

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 dec 2010, 23:54

Losa prva cetvrtina, Kobe i Gasol su mislima na Bozicnom rucku, vrijeme je da pocnu malo igrati, a imam osjecaja da Gasol veceras bazen ne bi pogodio.

Edit: Pisi propalo ovo veceras, jednostavno nema zelje i vidi se da ih boli neka stvar.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 25 dec 2010, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2010, 23:55

cestitke, imate najiritantnijeg igraca kojeg je ova liga ikad upoznala :|

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 dec 2010, 23:56

amerosm je napisao/la:Losa prva cetvrtina, Kobe i Gasol su mislima na Bozicnom rucku, vrijeme je da pocnu malo igrati, a imam osjecaja da Gasol veceras bazen ne bi pogodio.
ma sta se sekiras kada ce kobe 3sekunde do kraja i bomba :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 00:15

Gasol 1-9 sut...ne moze gore...kao ni cjelokupna igra dosad...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 dec 2010, 00:30

adnan24 je napisao/la:Gasol 1-9 sut...ne moze gore...kao ni cjelokupna igra dosad...
slicna utakmica boston-orlando ne mogu gasol i kobe ovako cijelu sutat proradice ocelujem pobjedu lakersa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 dec 2010, 00:33

Veoma lose prvo poluvrijeme. Bryant i Gasol su odigrali ispod svog nivoa, kada imamo priliku da se priblizimo sami sebe svojim greskama shebemo. Iskreno ne vjerujem da mozemo do pobjede jedino nas cudo u nastavku moze spasiti da dodjemo do pobjede, no mozda je i tako bolje pa da sjedu svi i porazgovaraju jer ovako vise ne ide moraju poceti malo ozbiljnije igrati.

@ dema

ti izgleda neki preveliki optimista, ali ja ti kazem od pobjede veceras nema nisa. Mozda se ja ne razumjem dovoljno u kosarku (i to sam priznajem), ali ovaj Miami nema sanse da dodje do titule prvka, oni ne mogu Boston izbaciti u cetiri utakmice da hebe rak raka, a ni za Orlando i Chicago nisam bas toliko siguran.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 00:39

Ocekivao sam da ce oni puniti reket ali ne mogu da vjerujem da Gasol ne moze pored Iglauskasa poentirati...protiv njega je sutirao 0-7 a tu smo trebali ostvariti prednost. S druge strane Bosh ne promasuje a ostavljaju ga samog,tu se mora ozbiljnije odigrati...James i Wade su takodje dobri ali to je normala dok 18 poena Bosha za poluvrijeme je mnogo...

@Wolverine

Ko i zbog cega :?:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2010, 00:42

Ovih 9 razlike nije uopste velika prednost i vrlo brzo se ista moze istopiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 dec 2010, 00:47

adnan24 je napisao/la:
@Wolverine

Ko i zbog cega :?:
pau gasol radi svojih neprirodnih faca i zvukova.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 dec 2010, 00:48

amerosm je napisao/la:Veoma lose prvo poluvrijeme. Bryant i Gasol su odigrali ispod svog nivoa, kada imamo priliku da se priblizimo sami sebe svojim greskama shebemo. Iskreno ne vjerujem da mozemo do pobjede jedino nas cudo u nastavku moze spasiti da dodjemo do pobjede, no mozda je i tako bolje pa da sjedu svi i porazgovaraju jer ovako vise ne ide moraju poceti malo ozbiljnije igrati.

@ dema

ti izgleda neki preveliki optimista, ali ja ti kazem od pobjede veceras nema nisa. Mozda se ja ne razumjem dovoljno u kosarku (i to sam priznajem), ali ovaj Miami nema sanse da dodje do titule prvka, oni ne mogu Boston izbaciti u cetiri utakmice da hebe rak raka, a ni za Orlando i Chicago nisam bas toliko siguran.
vidjeces ne mogu igrat ovakvu odbranu 48 minuta niti ova 2 igraca vasa mogu stalno ovako lose sutat a tu je i veliki phil da uradi neke prilagodbe,utakmica je otvorena ja mislim da ce lal dobit

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 00:56

Trenutno k'o amateri igraju...od nezagradjivanja kod skoka,nepostivanja defanzivnih sema pa do ispadanja lopti...mnogo me nervirajuuuuu...na stranu rezultat... Ista prica kao i prosli Bozic s tim da je sad rezultat nesto bolji.

P.S. Slazem se za gasola...dok nije dosao u L.A. mene je mnogo nervirao...posebno kad igra za reprezentaciju

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 dec 2010, 01:00

adnan24 je napisao/la:Trenutno k'o amateri igraju...od nezagradjivanja kod skoka,nepostivanja defanzivnih sema pa do ispadanja lopti...mnogo me nervirajuuuuu...na stranu rezultat...
Ma dalo se to naslutiti iz njihovih izjava, pred utakmicu. Hebaji ga bez nerviranja, ovo pisi propalo, treba sada sjesti fino sve analizirati i onda krenuti igrati svoju pravu kosarku koju realno i mogu. Ne leze nam utakmice za Bozic, ali ja sam za da opet izgubimo ovu +20, ali da na kraju uzmemo novu titulu, ali treba imati na umu da ove sezone u Dallasu i SAS-u imamo preveliku konkurenciju.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 dec 2010, 01:02

adnan24 je napisao/la:Trenutno k'o amateri igraju...od nezagradjivanja kod skoka,nepostivanja defanzivnih sema pa do ispadanja lopti...mnogo me nervirajuuuuu...na stranu rezultat... Ista prica kao i prosli Bozic s tim da je sad rezultat nesto bolji.

P.S. Slazem se za gasola...dok nije dosao u L.A. mene je mnogo nervirao...posebno kad igra za reprezentaciju
tesko branite reket bez bynum-a ima li sanse da veceras malo vise igra,dosta gresaka ali ako ostanu oko 10 ili smanje u zadnjoj ih mogu dobit

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 01:06

Ne mozemo mi dobiti kad ovi grizu maksimalno...ljudi su loziona 200% a jos Iglauskas sutira k'o R.Miller...Bukvalno ista prica kao i prosle godine...Wade pod povredom trci i lomi se k'o lud,jednostavno oni su takav tim trenutno,zeljan dokazivanja

-11 na kraju trece...blago receno odlican rezultat

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 01:47

Ovo je Miami koji sam ocekivao prije pocetka sezone...fizicka veoma jaki,posebno na vanjskim pozicijama uz veoma brzu igru. Pod kosem su slabi iako se to nije pokazalo veceras -ali ima vremena.
Mislim da Kobe moze mnogo bolje braniti Jamesa od Artesta ali problem je ko ce onda cuvati Wade-a...Artest je ipak prespor za njih dvojicu...
Veceras Kobe i Gasol kao tandem najgori mec sezone...dijelom zbog odlicne odbrane Heat-a ali realno to mora mnooogo bolje...
E sad na stranu sve to...vrijeme je da se pocne igrati ozbiljnije...nije problem samp Heat-kad izgubis od Bucksa kuci sa 20 ne treba ici dalje...
Ocekujem mnogo drugaciji mec utorak protiv Spursa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 dec 2010, 01:56

Konacno da je zavrsena ova patnja. Mora se nesta promjeniti inace nam se pise crno. Jadna nam majka u Utorak, sta ce nam SAS pociniti nesmijem ni da posmislim. Moraju u nastavak sezone uci dosta ozbiljnije i ova dva ubjedljiva poraza treba da im budu kao neka vrsta opomene, a takodjer vidi se i na Jacksonu da mu vise nije svejedno kao na pocetku sezone. Na pocetku sam rekao da veceras ocekujem poraz, jer su igraci i sam Jackson u medijima indirektno rekli da ih boli neka stvar hoce li veceras dobiti i da ima drugih vaznijih stvari.

Ocekujem sada nenu#4 da kaze sta se dzaba nerviramo i da je sve udure. :D :D Neno#4 gdje si da i ti malo s nama prokomentarises ? :D :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 02:00

amerosm je napisao/la:Konacno da je zavrsena ova patnja. Mora se nesta promjeniti inace nam se pise crno. Jadna nam majka u Utorak, sta ce nam SAS pociniti nesmijem ni da posmislim. Moraju u nastavak sezone uci dosta ozbiljnije i ova dva ubjedljiva poraza treba da im budu kao neka vrsta opomene, a takodjer vidi se i na Jacksonu da mu vise nije svejedno kao na pocetku sezone. Na pocetku sam rekao da veceras ocekujem poraz, jer su igraci i sam Jackson u medijima indirektno rekli da ih boli neka stvar hoce li veceras dobiti i da ima drugih vaznijih stvari.

Ako ih ova samarcina ne podigne ne znam sta ce...ali uvjeren sam da ovakvih poraza kuci vise nece biti.
Vjeruj mi i ja sam bio uvjeren da cemo ovo izgubiti i da ce James biti odlican...jednostavno je sve islo na to...
Ali isto tako i dalje sam misljenja da na 4 pobjede je mnogo bolje igrati s njima nego sa Bostonom

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 dec 2010, 02:05

adnan24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Konacno da je zavrsena ova patnja. Mora se nesta promjeniti inace nam se pise crno. Jadna nam majka u Utorak, sta ce nam SAS pociniti nesmijem ni da posmislim. Moraju u nastavak sezone uci dosta ozbiljnije i ova dva ubjedljiva poraza treba da im budu kao neka vrsta opomene, a takodjer vidi se i na Jacksonu da mu vise nije svejedno kao na pocetku sezone. Na pocetku sam rekao da veceras ocekujem poraz, jer su igraci i sam Jackson u medijima indirektno rekli da ih boli neka stvar hoce li veceras dobiti i da ima drugih vaznijih stvari.

Ako ih ova samarcina ne podigne ne znam sta ce...ali uvjeren sam da ovakvih poraza kuci vise nece biti.
Vjeruj mi i ja sam bio uvjeren da cemo ovo izgubiti i da ce James biti odlican...jednostavno je sve islo na to...
Ali isto tako i dalje sam misljenja da na 4 pobjede je mnogo bolje igrati s njima nego sa Bostonom
a ima jos jedna stvar a mozda i grijesim ali stari lisac nece jos otkrit sve karte u regularnoj sezoni ,posebno ne miamiu on ih je nahvalio ko niko sad rekao pred utakmicu da mu nije bitno oce li dobit,cudno ko da kriju nesto i za play off

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.