Danijel Pajic.England je napisao/la:Zna li se ko sudi uzvrat kupa?
NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
...Život za Široki...
Izgleda da neće. Kako mi rekoše poslane su ponude za sponzoriranje na dosta firmi no nitko se nije javio. Kontaktiran je i NK Čelik ali ni njih očito ne zanima ili im nije u interesu da prijenosa ima niti su odgovorili uopće...FliX je napisao/la:Hoce li biti strim utakmice polufinala kupa Siroki - Celik ?
ako se do srijede to ne promjeni i ako bude prijenos neki bit će uz plaćanje 2-3€
eto tako ti je
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Tako i treba biti. Momci koji rade ne rade iz ljubavi. Neka im se plati i imati ćete stream.Kevin je napisao/la:Izgleda da neće. Kako mi rekoše poslane su ponude za sponzoriranje na dosta firmi no nitko se nije javio. Kontaktiran je i NK Čelik ali ni njih očito ne zanima ili im nije u interesu da prijenosa ima niti su odgovorili uopće...FliX je napisao/la:Hoce li biti strim utakmice polufinala kupa Siroki - Celik ?
ako se do srijede to ne promjeni i ako bude prijenos neki bit će uz plaćanje 2-3€
eto tako ti je
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
@ŠB_Fidelis
negdje sam pročitao da Široki i Velež imaju možda najbolje odnose i saradnju. Znaš li otkad to datira?
negdje sam pročitao da Široki i Velež imaju možda najbolje odnose i saradnju. Znaš li otkad to datira?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, ali imaju dobre odnose, Velezu se izadje u susret uvijek za prijateljske utakmice, odigravaju ih na svim pripremama za i izmedju sezona, a omladinske skole Veleza su takodjer koristile kamp Širokog Brijega za svoje utakmice i trening po potrebi.
...Život za Široki...
Ok! Hvala ti na informaciji, i puno sreće u borbi za 1 mjesto. 
Koristim tvoj post samo da se nadovežem i probam provući nešto ovima što se dotiču gore Širokobriješkog "fundamentalizma". Kako možeš biti takav a recimo imati OK ili prijateljski odnos s klubom kakav je Velež. Tipa ustupati svoje terene omladinskoj ekipi itd. Totalno nelogično, Širokog se uvijek prikazuje onakav kakav nije.AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Ovo što je praksa da ne igraju drugi samo pomaže ostalima, pa zamislite sad Široki s još par igrača sa strane, na što bi to ličilo. Pa ovo je jedina prepreka Širokom da ne dominira 20 godina ligom, pitanje je koliko će to još trajati
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hvala. Imate kljucna 28. i 30. kola, do your part.AlemC85 je napisao/la:Ok! Hvala ti na informaciji, i puno sreće u borbi za 1 mjesto.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako ne bude netko sponzorirao bojim se da nece, ipak to momci predugo volonterski rade, sve to kosta.
...Život za Široki...
- zivinaajkula
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Cuo sam i ja da daju ovi(Siroki) terene mladjim selekcijama Veleza da treniraju a ovi njima bodove u prvenstvu jer nelogicno je da Siroki svaki put prelagano pobjedi Veleza sa 3,4 gola razlike!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?
Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 14 apr 2014, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Majka mi je pod zemljom dok se ti nisi ni rodio. Malo kulture i razmisljanja prije pisanja posta. Svaka pobjeda Sirokog je zasluzena jer sam na 90 % njih bio i gledao svojim ocima. Izpizde me price ja cuo,ja nacuo itdzivinaajkula je napisao/la:Cccc...nacina izrazavanja,majka se ponosi tobom!
Ne mrzim ja Velez,to mi je najdrazi klub poslije Zelje!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- zivinaajkula
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Majka mi je pod zemljom dok se ti nisi ni rodio. Malo kulture i razmisljanja prije pisanja posta. Svaka pobjeda Sirokog je zasluzena jer sam na 90 % njih bio i gledao svojim ocima. Izpizde me price ja cuo,ja nacuo itdzivinaajkula je napisao/la:Cccc...nacina izrazavanja,majka se ponosi tobom!
Nemoj ti o kulturi ,molim te!
SB_fidelis
Dobro Olimpic je druga stvar,nam je Otoka domaci teren i navijaca Zelje bude 3,4 hiljade dok su vama Vrapcici blizu ali svejedno su gostujuci teren i vrlo lako prolazite tamo od kada je te "suradnje"!
sloboda govora i pravda za sve!
A neki dan si pricao da bi zeli oda pustite Zelji samo da mi ne uzmemo tituluNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Magarac ne vrijedjaj Velez da se prodaje nekome. Krpelju neotesani yebem te usta seljacka. Ne provociraj vise
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema veze, domaci su teren i Sarajevu, pa nemaju takav skor. S druge strane, realno imamo vec duzi niz godina bolju ekipu od Veleza, uigraniju, spremniju, ozbiljniju, a Široki nema problema sa motivacijom sa vecim imenima u ligi, uostalom pogledaj samo tko su izuzeci (a malo ih je, jako), da imaju pozitivan omjer sa Širokim Brijegom u ovoj ligi, neces naci nijednu ''top momcad'' ili veliko ime, dok recimo sa Velezom, Sarajevom, maltene prolazimo kako hocemo.zivinaajkula je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Majka mi je pod zemljom dok se ti nisi ni rodio. Malo kulture i razmisljanja prije pisanja posta. Svaka pobjeda Sirokog je zasluzena jer sam na 90 % njih bio i gledao svojim ocima. Izpizde me price ja cuo,ja nacuo itdzivinaajkula je napisao/la:Cccc...nacina izrazavanja,majka se ponosi tobom!
Nemoj ti o kulturi ,molim te!![]()
SB_fidelis
Dobro Olimpic je druga stvar,nam je Otoka domaci teren i navijaca Zelje bude 3,4 hiljade dok su vama Vrapcici blizu ali svejedno su gostujuci teren i vrlo lako prolazite tamo od kada je te "suradnje"!
Koliko god je realno bilo da nas Velez dobiva godinama kad god nas (rijetko) vidi u neka druga doba, isto tako je realno da mi njih dobijemo danas, svi uvjeti su na nasoj strani, mozda ne bas u tolikom omjeru, no sve to treba staviti u perspektivu.
Nemojte se svadjati i vrijedjati po temi, nema potrebe.
...Život za Široki...
Ja sam cuo da su ove godine ovi iz Sirokog dali terene i mladjim selekcijama Zeljeznicara, te na osnovu toga Zeljo ih pusti da ih ovi nakarikaju 3 razlike na Grbavici. Treba Zeljo zato pazit gdje iduce godine pusta mladje selekcije da se uigravajuzivinaajkula je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Cuo sam i ja da daju ovi(Siroki) terene mladjim selekcijama Veleza da treniraju a ovi njima bodove u prvenstvu jer nelogicno je da Siroki svaki put prelagano pobjedi Veleza sa 3,4 gola razlike!
- ficobahtic
- Kontakt:
Ne znam zasto onda Celik salje svoje mladje uzraste na Grbavicu te na osnovu toga pusti da ih Zeljo nakarika 3 razlike, kad vec u Zenici imaju sve potrebne uslove??? Dok su ovi iz Olimpica sasvim druga prica, Oni svake godine uredno otplacuju rentanje..FliX je napisao/la:Ja sam cuo da su ove godine ovi iz Sirokog dali terene i mladjim selekcijama Zeljeznicara, te na osnovu toga Zeljo ih pusti da ih ovi nakarikaju 3 razlike na Grbavici. Treba Zeljo zato pazit gdje iduce godine pusta mladje selekcije da se uigravajuzivinaajkula je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
Kako te nije stid spominjati desetkovanu, rovitu i do pola spremnu ekipu, koja je izgubila kako je izgubila...Da se susret igra u ovom trenutku pitanje je kakav bi rezultat bio, u ostalom ima jos nekoliko kola do kraja pa ce se moci vidjeti snaga ove trenutne ekipe, sto ste i vi mogli nedavno osjetiti na svojoj kozi!!! Primis tri komada od Zelje i onda dodjes na temu Sirokog da se fol zezas na Zeljin racun, e bas si vrag...znas kako ide dalje..
On topic
Mrzim replicirati na post koji nema veze sa temom pa kad sam vec tu da pitam sta ocekujete od i kakvo je vase vidjenje utakmice revans kupa BiH?? Moje misljenje je da ce se igrati produzeci a vrlo vjerovatno i penali!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Produzeci sigurno nece, odmah se ide na penale 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ficobahtic
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Produzeci sigurno nece, odmah se ide na penale
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, GrbavicaHrammm, Mocvara1991, tuzlanskinacin, Venom i 12 gostiju.