RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2011, 10:23

SRAMOTA!!!!!

Ova uprava je grozna! Vidi sta su nam uradili:

http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php?op ... Itemid=106

Tanovicu lopove! Nemogu samo da skontam kako si mogo lopovski sredit tekmu s njima. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2011, 10:26

Ja mislim da je Odovicu bio isteko pasos, pa moro dat ostavku da ne ide u Francusku! :D

Salu na stranu - mnogo se negativnog reklo o upravi Veleza u zadnje 2 sedmice ... a eno sada Jazvin ponovo u klubu (mada se nije smio kacit sa trenerom da mu je neznam sta reko) ... plus svi vi sada vidite ovaj link gore - Velez nije sa ovakvim protivnikom imao treninga od 92e, a ne utakmicu .... Odovic otisao a poceli ste malo naslucivati o novom treneru vec (ali se jos to sve i nezna) ... Za Majkica ste svi govorili "sramota kako ga nismo potpisali" - a eno ga povrijedjen kod Zelje, i ne igra. Vlada jeste otisao, ali je nama bio preskup.

Al ipak nakon svega toga - opet imamo solidaan tim - jos ce pojacanja doci (to cete vidjeti u danima koje dolaze) - a po prvi put u skoro 20 godina imamo pravu internacionalnu utakmicu.

a ja nakon svega ovoga za vas sviju imam jedno pitanje:

DA LI NAKON VI I SADA MISLITE DA OVA UPRAVA GRIJESI? ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2011, 10:38

MostaracVelezovac je napisao/la:Ja mislim da je Odovicu bio isteko pasos, pa moro dat ostavku da ne ide u Francusku! :D

Salu na stranu - mnogo se negativnog reklo o upravi Veleza u zadnje 2 sedmice ... a eno sada Jazvin ponovo u klubu (mada se nije smio kacit sa trenerom da mu je neznam sta reko) ... plus svi vi sada vidite ovaj link gore - Velez nije sa ovakvim protivnikom imao treninga od 92e, a ne utakmicu .... Odovic otisao a poceli ste malo naslucivati o novom treneru vec (ali se jos to sve i nezna) ... Za Majkica ste svi govorili "sramota kako ga nismo potpisali" - a eno ga povrijedjen kod Zelje, i ne igra. Vlada jeste otisao, ali je nama bio preskup.

Al ipak nakon svega toga - opet imamo solidaan tim - jos ce pojacanja doci (to cete vidjeti u danima koje dolaze) - a po prvi put u skoro 20 godina imamo pravu internacionalnu utakmicu.

a ja nakon svega ovoga za vas sviju imam jedno pitanje:

DA LI NAKON VI I SADA MISLITE DA OVA UPRAVA GRIJESI? ;)
majkic ? Mislis drakul ?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2011, 10:45

pardon ... da, drakul ... zar je bitno sad?

Pitanje je - zar ne postaje vise smijesno kritikovati ovu upravu i ponasat se kao da nisu vec do sada odradili vise nego i jedna uprava poslije rata ukupno? Odovic je otisao - ali mi dobivamo i boljeg trenera od njega, mada je i on odlican trener. Ekipa koja se skupila je jeftinija nego prosle godine a kvaliteta uopste nije opala ko sto neki pricaju.

Da ne pricamo o tome da su pripreme na jednom novom nivou kojeg nismo vidjeli ima 20 godina.

Umjesto da kazemo da je SHUPAK SVAK KO SE NIJE UCLANIO U VELEZ PUTEM AKCIJE BUDI RODJENI - mi se prepiremo i jadamo jeli uprava ukakila ovo ili ukakila ono. Od svih ovih seratora ovdje - koliko ima donatora/clanova u FK Velezu?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2011, 11:09

MostaracVelezovac je napisao/la:pardon ... da, drakul ... zar je bitno sad?

Pitanje je - zar ne postaje vise smijesno kritikovati ovu upravu i ponasat se kao da nisu vec do sada odradili vise nego i jedna uprava poslije rata ukupno? Odovic je otisao - ali mi dobivamo i boljeg trenera od njega, mada je i on odlican trener. Ekipa koja se skupila je jeftinija nego prosle godine a kvaliteta uopste nije opala ko sto neki pricaju.

Da ne pricamo o tome da su pripreme na jednom novom nivou kojeg nismo vidjeli ima 20 godina.

Umjesto da kazemo da je SHUPAK SVAK KO SE NIJE UCLANIO U VELEZ PUTEM AKCIJE BUDI RODJENI - mi se prepiremo i jadamo jeli uprava ukakila ovo ili ukakila ono. Od svih ovih seratora ovdje - koliko ima donatora/clanova u FK Velezu?
ja sam clan ... ali to sad nije bitno .. U pravu si sve, Odovic je otisao, ali u ponedjeljak ce, siguran sam, doci neki bolji trener ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jul 2011, 11:17

Sretan prolazak kroz Veležova minska polja uz pjesmu; "Učini bar jedan pogrešan korak"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 jul 2011, 11:21

ko god da bude novi trener od ponedeljka,
neispravno je razilaženje sa Odovićem,(mislim na naćin razilaženja, hinjski)
neispravno je čorića i slične igrače zvati pojacanjem,
neispravan je odnos na spram jazvina ma koliko god da ga je momak zasrao sa trenerom...

ali normala nije sve tako crno,
dapače dosta toga je mnogo mnogo bolje nego ranijih godina.
ja nisam protiv tane ali znam da ima neke svoje marifetluke kako loše tako i dobre naravno!!!

Odi neka je sa srečom, čorićima takoder(nadam se)....

Only Velež !!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 jul 2011, 11:24

MostaracVelezovac je napisao/la:
i ja sam član ali glupa ti priča kolega!
imam pravo da kakim na upravu bio ili ne bio član
jer sam na milion drugih načina za Velež dao sve od sebe.
od para do vremena i crnog ispod nokata
naravno kao i mnogi drugi od nas!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jul 2011, 11:25

nem73 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
i ja sam član ali glupa ti priča kolega!
imam pravo da kakim na upravu bio ili ne bio član
jer sam na milion drugih načina za Velež dao sve od sebe.
od para do vremena i crnog ispod nokata
naravno kao i mnogi drugi od nas!

BRAVO :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 02 jul 2011, 11:44

Hoće li RA ići u Francusku na gostovanje :?:
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2011, 11:51

Aferim tanoviću, za ovo što si uspio u francuskoj dogovoriti tekme, za razliku od prethodnih sezona, ova sezona, bez obzira na ovaj razlaz s odovićem, je ipak donekle počela normalno. Naravno, da tanović ima svoje kako negativne, tako i pozitivne strane, ali ovo nije, koliko ja pamtim, nijednoj upravi uspjelo prije. Bitno je da se već krenulo s pšripremama na vrijeme....

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 02 jul 2011, 12:43

Da li su prijateljske utakmice u Francuskoj zasluge Tane ...ili mozda Mese Bazdarevica ili Vahe ja zaista ne znam.Mene bi Tana pozitivno iznenadio kada bi uspjeo organizovati mahale i Turnir 14.februar. Zasto ? Zato sto su te dvije stvari bile simbol (ili imidz) Veleza.Za mene su mahale bile pravi rasadnik fudbalskih talenata koje je Velez dalje uspjesno razvijao, a ta djeca sklonjena sa ulice i dat im smisao zivota (imali su cilj pred ocima).Turnir 14.februar je bio najjaci fudbalski turnir na prostorima bivse drzave,a njime je uvelicavana svecanost oslobodjenja grada.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2011, 13:11

ko je god ugovorio, nije ni toliko bitno, nego je bitno, da se konačno rođeni okreću zapadu, što je po meni bilo i vrijeme, i što je još bitno, da će tokom boravka u francuskoj, imati izvanrednu priliku, da možda potpisuju i druge važne ugovore, za daljnu promociju veleža na zapadu, a što znači, da nećemo samo biti balkanski klub, već i da polako postajemo dio evropske fudbalske porodice...ako ovo ne iskoriste za promociju kluba, a morat će, onda ne znam šta se još mora uraditi, ali ovo je jedini spas, ma kakva premijer liga, nije ona mjerilo ničega, velež mora početi živjeti od zapada, i to na način, da će za masne novce talente prodavati, a u kasu kluba će stizati pare, a taj novac, će se u glavnom ulagati u omladinsku školu koja je jedini spas kluba, sve ostalo je prdimahovina...

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 02 jul 2011, 13:35

Mislim da odlazak u Francusku nije djelo Tanovica, nego Nermina Niksica, al eto... Zna li iko imiruju li se dugovi prema igracima? **** vi sve ako oni nisu rahat, a cuo sam da im se ima po 7 plata duzno iz prolse sezone... :shock: I ide li RA u Francusku, volio bi znati!?

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 jul 2011, 19:09

napravljenje je napisao/la:Hoće li RA ići u Francusku na gostovanje :?:
Šta tebe boli ona stvar ide li RA ili ne ide ? Majke ti.
Who dares, wins !

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 02 jul 2011, 19:11

NeToBoLa je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:Hoće li RA ići u Francusku na gostovanje :?:
Šta tebe boli ona stvar ide li RA ili ne ide ? Majke ti.
U vrancusku?! :lol: :lol:
pa vi jedva do sirokog kao navijacka skupina nekako odete sa autima i spremljenim sokicima od "nana" kamoli ce te do "vrancuske"! :lol: :lol: :lol:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 jul 2011, 19:14

Decko , zamolio bih te da otpepas odavde . Eto , minula te zelja , posjetio si temu prve ljubavi , sad **** :P
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 jul 2011, 19:14

KAŽE NAM LIK ČIJA SE GRUPA DO NEKI DAN ZVALA TORCIDA MOSTAR. :o

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA ! A DINAMO I HAJDUK SU I ZRINJSKI I ŽIVOT I VIŠE OD TOGA. :roll:

Bola kakvi god da smo, nećete nam nikad biti ni do koljena.

I haj' ne mori majke ti.
Who dares, wins !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 02 jul 2011, 19:15

Komsinice jel to stara ljubav zaborava nema vise visis na Velezovoj temi nego na temi kluba iz Medjugorja ;)
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 02 jul 2011, 19:16

Kad ce te "donacije" poceti dolaziti "barbike"!?
Kolega mi igra u velezu nije od vaseg kluba primio 8 mjeseci niti marke!
Jadan onaj tko se sa vama usporedjuje! :cry:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.