FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nam je uzeo od Tana sve na gotovo. i Nam ostavi nas u velikoj krizi. koliko je platio Mirvic/Tan da to sve bude prvo na 0 i onda tek poceo radit. ali bitno su titlule 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Možda Mirvić uzme titulu, možda nas odvede u grupe, možda nastavi sa dovođenjem igrača za koje se plaća odšteta. Suština je da je to sve još na "možda". Ono što je sigurno i vidljivo je ovo što je urađeno do sada, a to je potanko. Doveli su se sad igrači i plaćale odštete i ono što je postignuto je da smo se izvadili iz očajne situacije u koju nas nije niko drugi doveo, nego isti ovi ljudi. Četvrti smo na tabeli i otišli smo u evropu, a priča kao da je postignuto ne znam ti šta, nešto što prije Mirvića nije viđeno.
Stečaj bio na stolu? Pa kakva je situacija bila kad je Tan dolazio?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nijje zalizani gurbet kriv sto je Duduk spiskao pare,dozivali ste Duduka i ako je isao kontra nas,govorio o neregularnosti,imao je najvecu podrsku koju ste mu dali a bio je u borbi za opstanak,najgori ikad. Nema veze sto sam protiv ove krave i zalizanog ali stvari treba nazvati pravim imenom. Srozao nas i doveo na dno velika zelja navijaca Duduk,i jos mi nije ni dan danas jasno cemu tolika podrska istom i prizivanje istog prije. Od pocetka ga nisam podrzavao jer i kao zalizani ima proslost protiv nas,cak i kad je zalizani dosao znao sam da Ferguson za Duduka.Hajdeee je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:04Napredak vide samo ovi Aylini i Mirzini bojovnici.
10 miliona spucao, i osvojio 4.mjesto. I to jedva, nakon finansijske injekcije direktno Tana, koja se dijelom izdvojila u skupe igrace, koji su da spomenem i to nagomilani, i u koje je ulozeno, u zadnjem prelaznom roku preko milion KM
Svako normalan vidi da se tu radi jako los posao, u situaciji gdje bi mogao napraviti jako dobar posao.
2+2 su uvijek 4.
Svako normalan bi cijelu upravljacku i operativnu garnituru poslao u tri P materine, a ne otkaz im dao. Jer su pokazali svoju kataklizmicnu nesposobnost i ogromno rasipnistvo.
Evo nam opet klepise Ordagica ispred nosa 

Danijel Stojanović se nakon bogate fudbalske karijere posvetio radu sa djecom i tako svoje bogato iskustvo pokušava prenijeti na mlađe kategorije.
U netom završenoj sezoni sa juniorima Sarajeva je osvojio duplu krunu, te je tako obezbijedio nastup Bordo tima u juniorskoj Ligi prvaka. Veliki je to uspjeh kako za klub, tako i za samog Stojanovića, čiji uspjeh nije ostao nezapažen.
Kako saznajemo, Stojanović i FK Sarajevo su završili svoju saradnju s obzirom na to da mu je ugovor koji je imao istekao, a novi neće biti potpisan.
Jedan od razloga koji se sve češće pominje je i odlazak mladog trenera u Hrvatsku, gdje bi trebao nastaviti sa radom u jednom od klubova u susjednoj državi.
Svakako da je to hendikep za klub sa Koševa, ali i bh. fudbal, ali ujedno i pokazatelj da se radom i rezultatima može probiti i na inostrano tržište.
U netom završenoj sezoni sa juniorima Sarajeva je osvojio duplu krunu, te je tako obezbijedio nastup Bordo tima u juniorskoj Ligi prvaka. Veliki je to uspjeh kako za klub, tako i za samog Stojanovića, čiji uspjeh nije ostao nezapažen.
Kako saznajemo, Stojanović i FK Sarajevo su završili svoju saradnju s obzirom na to da mu je ugovor koji je imao istekao, a novi neće biti potpisan.
Jedan od razloga koji se sve češće pominje je i odlazak mladog trenera u Hrvatsku, gdje bi trebao nastaviti sa radom u jednom od klubova u susjednoj državi.
Svakako da je to hendikep za klub sa Koševa, ali i bh. fudbal, ali ujedno i pokazatelj da se radom i rezultatima može probiti i na inostrano tržište.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ovi ljudi ali vise prethodnici. Situacija da je Prvi put stecaj bio na stolu a do tada nije bilo tezih investitora. A sad je stecaj drugi put na stolu a prethodnih 6 godina imas investitora i izuzetno dobre pare i titule cak 2. kako to? Ko je za to kriv?joker90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:22Možda Mirvić uzme titulu, možda nas odvede u grupe, možda nastavi sa dovođenjem igrača za koje se plaća odšteta. Suština je da je to sve još na "možda". Ono što je sigurno i vidljivo je ovo što je urađeno do sada, a to je potanko. Doveli su se sad igrači i plaćale odštete i ono što je postignuto je da smo se izvadili iz očajne situacije u koju nas nije niko drugi doveo, nego isti ovi ljudi. Četvrti smo na tabeli i otišli smo u evropu, a priča kao da je postignuto ne znam ti šta, nešto što prije Mirvića nije viđeno.
- 1 9 4 6 -
Bordo fanatici, koje ovde vrijedjate i nazivate neprijateljima, su doveli prvog investitora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:09Sto ga ne preuzme neki bordo fanatik? Nije da nisu imali priliku,al kad treba iskesirat zmijuga u dzepu,al su zato tu prvi kad treba pokrasti i napuniti dzepove uz krinku ljubavi prema klubu. Kakav god da je Mirvic za te predhodnike je gigant u svakom pogledu.
Ali obzirom da vi pratite klub samo otkako je dilayla tune mozete to znati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda Armin ima u planu nekog dovesti?Zukanovic je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:27Danijel Stojanović se nakon bogate fudbalske karijere posvetio radu sa djecom i tako svoje bogato iskustvo pokušava prenijeti na mlađe kategorije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Gasi temu opet Morto brate, oprase ovi 
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 14 jun 2023, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je za to kriv? I kakve to veze ima sa Mirvićevim potezima koje komentarišemo? Konkretno Mirza i Aylah npr. kao potezi kojima vrijeđa inteligenciju i navijačima i samom sebi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:27Ovi ljudi ali vise prethodnici. Situacija da je Prvi put stecaj bio na stolu a do tada nije bilo tezih investitora. A sad je stecaj drugi put na stolu a prethodnih 6 godina imas investitora i izuzetno dobre pare i titule cak 2. kako to? Ko je za to kriv?joker90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:22Možda Mirvić uzme titulu, možda nas odvede u grupe, možda nastavi sa dovođenjem igrača za koje se plaća odšteta. Suština je da je to sve još na "možda". Ono što je sigurno i vidljivo je ovo što je urađeno do sada, a to je potanko. Doveli su se sad igrači i plaćale odštete i ono što je postignuto je da smo se izvadili iz očajne situacije u koju nas nije niko drugi doveo, nego isti ovi ljudi. Četvrti smo na tabeli i otišli smo u evropu, a priča kao da je postignuto ne znam ti šta, nešto što prije Mirvića nije viđeno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo zivo me zanima kad krenu rezultati u pravom smjeru a slijedom stvari (pojacanja, ulaganja) jednostavno moraju krenuti, šta ce onda ovi pojedini pisati? ili ce se ispariti ko ovaj jedan period, ali evo smirila se situacija pa izadjose opet.ajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:02Htjeli vi priznati ili ne, napretka ima itekako, a neće ga vidjeti samo onaj ko ne želi da ga vidi.mnon46 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 11:53Svi pričate o napretku a doslovno evo druga sezona u nizu sve isto. Doveli bruku pojačanja, "apgrejdovali se", a ustvari četvrti kao i prošle godine. Sezonu prije te, fijasko sa izgubljenom titulom ali bolji nego ove dvije sezone. Gdje je napredak? Je li pod tim smatrate to što imamo redovne plate?
Druga stvar je ta što fali rezultatskog uspjeha koji nama navijačima i jest najbitniji, pa zbog toga vam sve ostalo pada u vodu.
Ovo što si naveo za plate, u principu i to je jedan od uspjeha. Evo ti samo u našoj ligi koliko ekipa muku muči sa tim i to ekipe iz vrha. Pa tužbe, pa sudovi, pa sindikat itd itd. Borca je znalo napustit po 6/7 igraca zbog plata, Celik u kantonu zavrsi, Sloboda u federalnoj, o Želji da ne pričam, kamate pozajmice itd. Svjetski klubovi propadaju zbog finansijskog fijaska ..
Prije dvije godine otprilike davali smo papire igracima i strahovali da li ce nas tužiti, a sad se kur.čimo u fazonu "jel redovna plata neki napredak?". Nemojte bit djeca i nemojte bit dvolični ba.
Buraz na Balkanu si, mjesto gdje su TV prava, prihodi sponzora, ulaznica itd mizerni a plate igrača rastu iz dana u dan kako na svjetskom tako i na našem nivou. Fudbal je ozbiljno mjesto gdje se vrti astronomska lova ... U današnjem vremenu, na Balkanu, imati redovna primanja i tekuće obaveze prema državi je prava premija.
Samo da nas rezultatski uspjesi počnu pratit, a bit će ako Bog da već u ovoj sezoni...
Kako se neki prave spanci pa to je nevjerovatno ili su jednostavno bezobrazni. Cuj ulozio 10 miliona za izlazak u Evropu, a ulozio bi mudo labudovo da se pitaju navijaci i prihodi od istih. MUDO LABUDOVO bi i dobio od ekipe. Svrsava na dovedene igrace a ovako hebe sve po spisku onome ko ih je dove i obezbjedio lovu. Ovo može samo kod nas Boga mi. Kakv bi mi cirkus ispali da otjeramo ovog covjeka. Ali eto, kae bilo je Sarajeva i prije Mirvića. Pa tačno bilo je i Melunovića u napadu, hajde bjezi ba..
Alen Skoro protiv Prijedora, Benko protiv Slavije i Zvijezde, Komazec protiv Leotara 
[/quote]
Da
Mislio sam na lobovanje Guše
Ervin Uscuplic
[/quote]
Najdrazi lob lede protiv Genka

[/quote]
Da
Mislio sam na lobovanje Guše
Ervin Uscuplic
[/quote]
Najdrazi lob lede protiv Genka
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Hajde ovako, i za vrijeme Nama su bile redovne plate, u sezoni duple krune, kad je otišao, umalo smo se ugasili. Uzeo nas Mirvić, vratili se dugovi, opet redovne plate. Znači i Mirvić da ode, mi ćemo se haman ugasit? Jesmo li napredovali? Nemoj mi samo odgovoriti sa uzeti će nas neko drugi, šbbkbb nije bitno, već samo kako bi opstali?ajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:02Htjeli vi priznati ili ne, napretka ima itekako, a neće ga vidjeti samo onaj ko ne želi da ga vidi.mnon46 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 11:53Svi pričate o napretku a doslovno evo druga sezona u nizu sve isto. Doveli bruku pojačanja, "apgrejdovali se", a ustvari četvrti kao i prošle godine. Sezonu prije te, fijasko sa izgubljenom titulom ali bolji nego ove dvije sezone. Gdje je napredak? Je li pod tim smatrate to što imamo redovne plate?
Druga stvar je ta što fali rezultatskog uspjeha koji nama navijačima i jest najbitniji, pa zbog toga vam sve ostalo pada u vodu.
Ovo što si naveo za plate, u principu i to je jedan od uspjeha. Evo ti samo u našoj ligi koliko ekipa muku muči sa tim i to ekipe iz vrha. Pa tužbe, pa sudovi, pa sindikat itd itd. Borca je znalo napustit po 6/7 igraca zbog plata, Celik u kantonu zavrsi, Sloboda u federalnoj, o Želji da ne pričam, kamate pozajmice itd. Svjetski klubovi propadaju zbog finansijskog fijaska ..
Prije dvije godine otprilike davali smo papire igracima i strahovali da li ce nas tužiti, a sad se kur.čimo u fazonu "jel redovna plata neki napredak?". Nemojte bit djeca i nemojte bit dvolični ba.
Buraz na Balkanu si, mjesto gdje su TV prava, prihodi sponzora, ulaznica itd mizerni a plate igrača rastu iz dana u dan kako na svjetskom tako i na našem nivou. Fudbal je ozbiljno mjesto gdje se vrti astronomska lova ... U današnjem vremenu, na Balkanu, imati redovna primanja i tekuće obaveze prema državi je prava premija.
Samo da nas rezultatski uspjesi počnu pratit, a bit će ako Bog da već u ovoj sezoni...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Hahahahahahah FUJ! Kako se usudiš tako pričati? Oko mirze i njegovog Nš se vrte najveći kriminalci čovječe...eccehomo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 09:44E tu je srž svega! Pošto lm Mirza neda ni blizu svlačionici, pa tako nema talova na 9uzove ni pljačke kluba, oni su preko pojedinaca iz HZ poveli privatni rat protiv Mirze, a njegove izjave prije 15 godina, koje mu nabijaju na nos, su niđe veze.Sazg je napisao/la: ↑14 jun 2023, 05:21Može li neko od vas ko je blizak sa upravom pitati istu kada će objaviti finansijske rezultate rada Bordo Prijatelja i koliko su, makar cca, izvukli para iz kluba.Ljudi koji su radili u to vrijeme u klubu a sada rade u drugim firmama, pričaju da je to strašno, da se radi o dvocifrenim milionskim iznosima.Majku li vam pijateljsku yebem.
Čudi me da pojedinci iz HZ dozvoljavaju ovakvu manipulaciju njima..
Ko Mi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:26Nijje zalizani gurbet kriv sto je Duduk spiskao pare,dozivali ste Duduka i ako je isao kontra nas,govorio o neregularnosti,imao je najvecu podrsku koju ste mu dali a bio je u borbi za opstanak,najgori ikad. Nema veze sto sam protiv ove krave i zalizanog ali stvari treba nazvati pravim imenom. Srozao nas i doveo na dno velika zelja navijaca Duduk,i jos mi nije ni dan danas jasno cemu tolika podrska istom i prizivanje istog prije. Od pocetka ga nisam podrzavao jer i kao zalizani ima proslost protiv nas,cak i kad je zalizani dosao znao sam da Ferguson za Duduka.Hajdeee je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:04Napredak vide samo ovi Aylini i Mirzini bojovnici.
10 miliona spucao, i osvojio 4.mjesto. I to jedva, nakon finansijske injekcije direktno Tana, koja se dijelom izdvojila u skupe igrace, koji su da spomenem i to nagomilani, i u koje je ulozeno, u zadnjem prelaznom roku preko milion KM
Svako normalan vidi da se tu radi jako los posao, u situaciji gdje bi mogao napraviti jako dobar posao.
2+2 su uvijek 4.
Svako normalan bi cijelu upravljacku i operativnu garnituru poslao u tri P materine, a ne otkaz im dao. Jer su pokazali svoju kataklizmicnu nesposobnost i ogromno rasipnistvo.
Dudic je doveden direktno Mirvicevim odabirom i zeljom. On je bio ispregovaran i dogovoren i prije finala Kupa.
Data je podrska Dudicu, ne kao njemu, nego kao pokusaj stvaranje inicijalne kapisle da klub krene mirnim i stabilnom vodama. Klub se podrzavao i kad se gubilo. Podrska je bila tu kad su redani porazi i nerjeseni rezultati NE RADI DUDICA, nego pokusaj smirivanja situacije oko kluba, i prestanka divljanja, koje se na zalost nastavilo i poslije.
Tu podrsku su davali SVI, ne samo Hz, kako se pokusava spcitati, nego svi navijaci i sva publika. Radi kluba, ne personalno radi osobe na klupi, ko god da je on.
- FKS -
Moras bas biti djon obraz pa da se ne vratis pa realno sagledas situaciju u kakvoj je bila citava sezona i da se ona kao takva ne može ponoviti. Od seljakanja pa do Dudeka sa potpunom slobodom za sportski dio. A vidi nesto, on brate upumpava pare u klub cinjenica jel. I njemu ta ista Ajla iz nekog fazona ili sto radi po njegovom nekom sudu dobro, odgovara. Ja to gledam evo iz perspektive svoje firme gdje vlasnik dovede direktora tobejarabi, al jbg sta ja tu mogu. Meni se ne svidja nikako, ali kako ja to mogu promjeniti? Previše mi sebi dajemo za pravo a kad su se pare ulagale nidje nas.joker90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:30Ko je za to kriv? I kakve to veze ima sa Mirvićevim potezima koje komentarišemo? Konkretno Mirza i Aylah npr. kao potezi kojima vrijeđa inteligenciju i navijačima i samom sebi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:27Ovi ljudi ali vise prethodnici. Situacija da je Prvi put stecaj bio na stolu a do tada nije bilo tezih investitora. A sad je stecaj drugi put na stolu a prethodnih 6 godina imas investitora i izuzetno dobre pare i titule cak 2. kako to? Ko je za to kriv?joker90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:22Možda Mirvić uzme titulu, možda nas odvede u grupe, možda nastavi sa dovođenjem igrača za koje se plaća odšteta. Suština je da je to sve još na "možda". Ono što je sigurno i vidljivo je ovo što je urađeno do sada, a to je potanko. Doveli su se sad igrači i plaćale odštete i ono što je postignuto je da smo se izvadili iz očajne situacije u koju nas nije niko drugi doveo, nego isti ovi ljudi. Četvrti smo na tabeli i otišli smo u evropu, a priča kao da je postignuto ne znam ti šta, nešto što prije Mirvića nije viđeno.
Velež bi mogao dovesti i gruzijskog internacionalca Giorgija Guliashvilija iz Sarajeva na posudbu.
Kako saznaje portal ****, mostarski Velež želi dovesti Gruzijca na posudbu iz Sarajeva, a u narednim danima ostaje nam da vidimo hoće li se realizovati posao
Kako saznaje portal ****, mostarski Velež želi dovesti Gruzijca na posudbu iz Sarajeva, a u narednim danima ostaje nam da vidimo hoće li se realizovati posao
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koja posjecenost na forumu
ko to treba potpisati?

- 1 9 4 6 -
Meni je drago da ti pratiš naš klub jako dugo.NazorUso je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:28Bordo fanatici, koje ovde vrijedjate i nazivate neprijateljima, su doveli prvog investitora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 12:09Sto ga ne preuzme neki bordo fanatik? Nije da nisu imali priliku,al kad treba iskesirat zmijuga u dzepu,al su zato tu prvi kad treba pokrasti i napuniti dzepove uz krinku ljubavi prema klubu. Kakav god da je Mirvic za te predhodnike je gigant u svakom pogledu.
Ali obzirom da vi pratite klub samo otkako je dilayla tune mozete to znati.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.