Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno veceras i jednim i drugima.
Nadam se a ce Zeljo pobjediti i da onaj kreten nece uticati na igru. Da ne bude incidenata na tribinama i van njih. I da ce svaki iduci derbi biti bez tampon zona sa krcatim stadionima kao nekad.
Grupe veceras ne smiju zaboraviti nasu bracu koja se bore za svoju drzavu i narod.
Palestina!!
Smrt izraelskom okupatoru!!
A ostali uzivajte u fudbalskoj utakmici gdje igraju dva najveca kluba sa dvije najjace i jedine navijacke skupine u drzavi.
Veceras je praznik fudbala, sarajevski derbi!
Nadam se a ce Zeljo pobjediti i da onaj kreten nece uticati na igru. Da ne bude incidenata na tribinama i van njih. I da ce svaki iduci derbi biti bez tampon zona sa krcatim stadionima kao nekad.
Grupe veceras ne smiju zaboraviti nasu bracu koja se bore za svoju drzavu i narod.
Palestina!!
A ostali uzivajte u fudbalskoj utakmici gdje igraju dva najveca kluba sa dvije najjace i jedine navijacke skupine u drzavi.
Veceras je praznik fudbala, sarajevski derbi!
Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!
I te iste Palestince je devedestih bolila neka stvar za nas, pa su Milosevica zvali i sa njim surovali. Zaboli ih neka stvar i za Ujgure, koji su napaceni 100 puta vise od Palestinaca, pa daju podrsku Kini da vrsi genocid na njima.
Ajmo Sarajevo, zgazi FK Sadaku veceras

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 okt 2023, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Najjaci si likavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:30Gledaj ti njima teme, najbolesniji navijači u BiH.
Koje rapsodije najavljuju standardno, rek'o bi insan dominantni k'o Zrinjski. A ono skršilo više miliona u ekipu, i opet imaju dvije kvalitetnije ekipe u prvenstvu od vas.
Nikad levati neće naučiti da čim se oni dignu nakon dvije pobjede,slijedi im hladan tuš. Pa onda počinje bogaranje po temi. Ja ne mogu shvatiti kako neko može biti navijač Torpeda. Fakat mi nije jasno.
Gazi Željo rospiju, a garantovano, bićete zgaženi sa tribina kao i uvijek!
Drzis na avataru lika zbog kojeg cete kljuc u bravu morati stavit
Koji nivo mazohisma hljeb te ****
- MocMahale444
Evander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!
Ajmo Sarajevo, zgazi FK Sadaku veceras![]()
Smrt çifutima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mozda za tebe nisu. Za mene je Palestina sveta zemlja.Evander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!
Mene ne mogu zatrovati masonski mediji.
Samo sam na strani pravde. Dok padaju **** bombe po Gazi sedamdeset godina, bomba ne bira. Mi to znamo, zamisli da je Sarajevo, Bihac, Mostar, Gorazde i danas zatvoreno..
Koliko vrijedi zivot te starice, Njemice? 1000 palestinske djece? Jeste li svjesni da su ljudi u opsadi 70 godina, i steta sto oslobadjaju svoju drzavu. Znam za omjer 100muslimana za jednog srbina. U oslobodjenom teritoriju u svojim kucama nadju druge ljude..
Interes Bosne i Hercegovine nije da biramo sa kojim cemo okupatorom biti Amerika ili Rusija nego da gleda svoj interes i bude na strani pravde. I jedni i drugi su radili na projeltu iseljenja i istrijebljenja Bosnjaka (gdje ce imati svoju drzavu) i danas rade. Vi ako mislite da rata nece biti, zivite u zabludi. Rat je neminovan, pitanje je dana, mjeseca, godine.
Jos malo i bice nas stid sto smo branili grad i drzavu jer tako SAD kaze.
- TurkishAirlines
Smrt Izraelu, Sloboda Palestini.Evander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!
I te iste Palestince je devedestih bolila neka stvar za nas, pa su Milosevica zvali i sa njim surovali. Zaboli ih neka stvar i za Ujgure, koji su napaceni 100 puta vise od Palestinaca, pa daju podrsku Kini da vrsi genocid na njima.
Sigurno ti je ljepse gledati kad izraelski vojnici maltretiraju i vuku malu djecu, zene, nane, itd po cesti. Ali nema veze, oni to mogu.
Nek si ti to spomenuo.
Svaki zidov je zasluzio minimum toga, jer podrzavaju konstantno maltretiranje palestinaca.
Ni Ukrajina nije bila na strani nas 90-tih, pa se mi svi solidarisemo sa njima.
PALESTINA

Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 08 okt 2023, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ti držiš insana koji ima 4.bajpasa radi vas, i kojem je istok redovno yebavo umrle, a čovjek više voli klub od 90% vas.BordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:30Najjaci si likavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:30Gledaj ti njima teme, najbolesniji navijači u BiH.
Koje rapsodije najavljuju standardno, rek'o bi insan dominantni k'o Zrinjski. A ono skršilo više miliona u ekipu, i opet imaju dvije kvalitetnije ekipe u prvenstvu od vas.
Nikad levati neće naučiti da čim se oni dignu nakon dvije pobjede,slijedi im hladan tuš. Pa onda počinje bogaranje po temi. Ja ne mogu shvatiti kako neko može biti navijač Torpeda. Fakat mi nije jasno.
Dolje niže na forumu imate temu za sukob Izraela i Palestine pa se prešaltajte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj priče našističkeEvander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sto dokazuje da niko nije veci od klubaavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:55Ti držiš insana koji ima 4.bajpasa radi vas, i kojem je istok redovno yebavo umrle, a čovjek više voli klub od 90% vas.BordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:30Najjaci si likavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:30Gledaj ti njima teme, najbolesniji navijači u BiH.
Za razliku od vas drustva jednog lica
Usput spremajte lagano 490 000
Treba lutvi za hranu
- ferroviario
- Kontakt:
Ma nikad oni pameti nece doci, nakon toliko k.urcenja i hladjenja njima i dalje isti folovi, bas ono nevjerovatno. Sa druge strane ko nas j.ebe kad smo slageri pa ne mozemo ni to. Al idemo ih veceras opet ohladit abd. Pristup ko u Evropi i protiv Borca i oni ce se s.****.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:30Gledaj ti njima teme, najbolesniji navijači u BiH.
- ferroviario
- Kontakt:
Cuj nije vam niko veci od kluba a zavisite od volje jednog covjeka koji moze sa klubom da radi sta hoceBordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:05Sto dokazuje da niko nije veci od klubaavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:55Ti držiš insana koji ima 4.bajpasa radi vas, i kojem je istok redovno yebavo umrle, a čovjek više voli klub od 90% vas.BordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:30
Najjaci si lik
Treba lutvi za hranu

- BordoBBoja
- Kontakt:
Dje je i sta radi Dicklizicferroviario je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:11Cuj nije vam niko veci od kluba a zavisite od volje jednog covjeka koji moze sa klubom da radi sta hoceBordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:05Sto dokazuje da niko nije veci od klubaavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:55
Ti držiš insana koji ima 4.bajpasa radi vas, i kojem je istok redovno yebavo umrle, a čovjek više voli klub od 90% vas.
Treba lutvi za hranu![]()

-
- Kontakt:
Cujem patrole hordi od jutros po centralnoj gradskoj jezgri manijaka nigdje 

Oprez za navijace koji se usude ići pjeske na kosevo.U blizini je ludara Jagomir tako da nikad neznatne da nece kakva dalabu pobjec i bas da imate peh da naletite na istu.Druga opasnost je Zoo vrt koji je vise koseva jer nikad neznas da kakva zivotinjka ne pobjegne i eto belaja.Takodze radi vece nadmorske visine preporucuje se lagan hod da nebi tjelo reagovalo na promjene.
Evo dođe nedjelja, plašiš li se željana?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I najveća opasnost.Upozorenje.Ako ste na stadionu i pisa vam se ili nedo Bog morate kakit.Izadjite 5 minuta prije pauze da nebi ostali popisani jer nema svjetla a ni hale.Samo zid od kojeg se odbijaju mlazevi.
E neka ti "smrt svim ćiifutima" nike nacisticka prica.pupahava je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:57joj priče našističkeEvander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Jesu ti braca oni sto juce ubise onu turistkinju Njemicu i golu je vukose kroz masu, izivljavajuci se nad lesom, pritom tekbirajuci? Ili oni, sto onu dementnu staricu juce vucaraju i izivljavaju se nad njom? Mani se politike i gledaj svoja posla. Zaboli me i za Izrael i za Palestinu. Mi smo Europska drzava i narod i nikakvi ni Palestinci ni Izraelci mi nisu braca. Dok ne budemo gledalu svoja posla i svoj intres, nema nista od nas. Kosovari su najpametniji po tom pitanju.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:19Sretno veceras i jednim i drugima.
Palestina!!
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 okt 2023, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ferroviario
- Kontakt:
Tim odgovorom samo priznajes da je Mirvic veci od kluba. Mi kao drustvo jednog lica, a vama jedno lice totalni diktator i ima aposolutnu moc da radi sta god pozeli. Sto je dokazao dok se piso po vama sa Mirzom i Ajlom.BordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:18Dje je i sta radi Dicklizicferroviario je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:11Cuj nije vam niko veci od kluba a zavisite od volje jednog covjeka koji moze sa klubom da radi sta hoceBordoBBoja je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:05
Sto dokazuje da niko nije veci od kluba
Treba lutvi za hranu![]()
![]()
X2 je veoma realan ishod. Sarajevo je proslu godinu teskom mukom zavrsilo cetvrto,zahvaljujuci iskljucivo treneru Mirzi Varesanovicu i vanserijskim igrama naseg dragulja Dala Varesanovica. Ove sezonne smo u odnosu na proslu sezonu znatno slabiji . Otisao nam je statisticki najbolji igrac Dal Varesanovic a nismo doveli nikoga. Doveli golmana ,koji je rezerva najvecoj golmanskoj rupi lige,doveli ovog Crnogorca,koji je doduse uspio malo povezati najgoru odbranu lige ali koja je i dalje uzas. Doveli Viverosa,kojeg je spucao PTSP ( kao forumase ) i doveli Penarandu koji se nije snasao. Jedina svjetla tocka Renan ,odlican napadac ali klasicni tapindzija kome treba lopti ali lopti nema jer krila su nam inace odlicni Ziljkic ali koji vucen srcem trci lijevo desno,gore dole da zacepi rupe od ostalih bogalja dizelasa pa ne stize raditi svoj posao biti krilo a s druge strane nam je Keremeh ,kojem je najvece sportsko i zivotno dostignuce sto je ozenio Srpkinju-Srbijanku,koje su btw najbolje zene u Jugi. A u sredini imamo dizelase ,starce,bogalje,potpuno beskorisne ,za njih je steta i malj prljati.
Trener je onako,nelos ali ne moze pita od govana a sto se trenera tice,njemu je samo bitno da igra njegov igrac,na kojem misli pare uzeti ,onaj slinavi purger ,pa stoga nase dijete mali Buljubasic,najveci potencijal lige nema mjesta. Buljubasic je dijamant,doduse nebruseni i sirovi,treba mu igra da sazrije ali kurko,igra je rezervisana za 5x goreg purgera.
zeljeznicari su mada sljam od ekipe, poprilicno jeftiniji i bez ikakvoga potencijala ali u odnosu na nas uigraniji,kompaktniji,kompatibilniji,ukratko bolji tim. Psiholoski su isto u prednosti,jer su underdog ( neosnovano ) ako pobjede ili odigraju nerjeseno,bice heroji Novog Sarajeva i pripadajuce seljadije a ako izgubi,nece im se zamjeriti,dok pretplacene rupe Sarajeva su pod pritiskom ,jer se ocekuje pobjeda,ocekuje se da konacno zarade svoje skupe,nicim opravdane novce. Raja se hajca i lozi ,hocemo da punimo Kosevo a to je samo minus za nase zvjezdice. Oni bi najvise voljeli igrati bez gledaoca. Tribine im stvaraju pritisak a nista im ne znace. Nisu oni dohvacali lopte na tekmama Sarajeva,niti bili na Sjeveru sa Hordama. Oni su samo placenicka bagra. I to ona bagra sto uzima pare nizasta. Vrancic ce recimo dobili ili izgubili ispaliti se za Vojkovice da se tamo krevelji,loce vino i zdere pascetinu. Niti im Sarajevo sta znaci niti su profesionalci . Naravno osim Renana. Kojem isto Sarajevo nista ne znaci ali je profesionalac.
Elem ,Sarajevo u desetak utakmice ove sezone nista nije pokazalo,jedva,teskom mukom se dobili fenjerasi Posusje i Zvijezda a ostalo nesto jedva na guzove dobilo,nesto jedva na guzove izgubilo. Tanko i tesko,tako ce biti i veceras. Ovo je od 1946 do danas ,ubjedljivo najgora ekipa FK Sarajeva. Daj boze 1 bod,pa da slavimo

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 08 okt 2023, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 45 gostiju.