Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Fabbiano vs Rufin 1
Tomljanovic vs Rogers 1
De Baker vs A.Beck 1
Vinci vs Smitkova 2
Samper.M vs Marie 1
Chung vs Donaldson 1
Kv.16,76
Tomljanovic vs Rogers 1
De Baker vs A.Beck 1
Vinci vs Smitkova 2
Samper.M vs Marie 1
Chung vs Donaldson 1
Kv.16,76
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
17:00 Ukrajina/19 - Crna Gora/19
Tip:1 @1,75
WWIN
U premieru je 1,85 ali traži uslov od 3 para.
Ukrajina je favorit u grupi, pobjeda je imperativ da preuzmu prvo mjesto. Za ukrajinu nastupa čak 8 igrača Shaktora koji je igrao finale LP do 19g.
Kapiten Crne gore ne igra zbog kartona, također trener im je izjavio da imaju problema sa kondicijom, a ovo im je treća utakmica u sedam dana.
Kvota je u velikom padu, pa ko želi neka uplati odmah.
Sretno
Tip:1 @1,75
WWIN
U premieru je 1,85 ali traži uslov od 3 para.
Ukrajina je favorit u grupi, pobjeda je imperativ da preuzmu prvo mjesto. Za ukrajinu nastupa čak 8 igrača Shaktora koji je igrao finale LP do 19g.
Kapiten Crne gore ne igra zbog kartona, također trener im je izjavio da imaju problema sa kondicijom, a ovo im je treća utakmica u sedam dana.
Kvota je u velikom padu, pa ko želi neka uplati odmah.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Da probamo danas malo tenisa (iznenađenja)
Giraldo - Youzhny 2 (2,30)
Berlocq - Mannarino 2 (2,30)
Del Bonis -Gabashvilil 2 (2,90)
15:40 Isner - Johnson (TR) - tr1 @1,65
Premier
Isner je u odličnoj formi. Johnson je slab na returnu tako da su šanse jako male da Isneru uzme break, u tiebreaku ako ga slučajno bude Isner sa svojim odličnim servisom bi ga trebao dobiti. Prognoziram laganih 2:0 za Johna.
Premier
Isner je u odličnoj formi. Johnson je slab na returnu tako da su šanse jako male da Isneru uzme break, u tiebreaku ako ga slučajno bude Isner sa svojim odličnim servisom bi ga trebao dobiti. Prognoziram laganih 2:0 za Johna.
Sock-Lajović 2
ne znam točno kolika je kvota ali mislim da Lajović može dobiti
-
- Kontakt:
Kvota je oko 2,5-2,7.. inace prije tacno godinu dana po ovoj istoj kvoti Lajovic pobijedio 3:0 na Roland Garrosu. Od tog meca do danas Lajovic ima skor od 19 pobijeda i 26 poraza od toga na zemlji ima 13:10. Sock ima 30 pobjeda i 17 poraza od toga na zemlji 6:2. Prosli mjesec je pobijedio na turniru u Houstonu al kako se sjecam sljaka na tom turniru je vise licila na beton nego na sljaku tako da to ne treba ni brojati pod sljaku, pored tog turnira ima jos jednu pobjedu u madridu protiv solidnog Andujara i dva tijesna poraza protiv dva izuzetno jaka protivnika, prvo protv Tsonge u madridu u trecem setu u tb i protiv Simona isto 2:1, i po tome cini se da je ipak u dobroj formi na zemlji. Lajovic dosta cesce igra sljaku i cini se vise voli tu podlogu. Ja bi ipak malu prednost dao Socku kao sto i kladionice kazu al eto bar da se ne zalijecete odma na 1 kad vidite kvotu 1,4 jer uopste nece biti lagan mec za Socka, mozda najbolje pokusat na zbroj gemova, na wwinu je granica 22,5 kvota over kvota je 2 a mislim da je nasigurnije kontra hendikep 4,5 na lajovica, kvota jeste mala al bi trebala doci @1,45, na 3,5 hendikep je 1,8 kvota al mi taj hendikep izgleda premali.. uglavnom sretno sta god odigratezgmiky je napisao/la:Sock-Lajović 2

-
- Kontakt:
Sivaspor kec pao sa 3,60 na 2,15 

Ima li u nekoj nasoj kladionici da se igra Eurosong ? 

- rob do bagro
- Kontakt:
BHplayInterista je napisao/la:Ima li u nekoj nasoj kladionici da se igra Eurosong ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:BHplayInterista je napisao/la:Ima li u nekoj nasoj kladionici da se igra Eurosong ?

Probati sa ulaskom Makedonije u finale 2,3 kvota dobra pjesma a trebao bi i dobiti glasova dugo je zivio u Austriji a i dosta balkanskih drzava je u polufinalnoj grupi
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ne bih znao da je eurovizija da nisam naletio na ovaj tvoj post,koliko je pala qrcu za uši 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
-
- Kontakt:
ja singliro makedoniju i srbiju po 2,30 i 2,20 kad nasih nemarob do bagro je napisao/la:BHplayInterista je napisao/la:Ima li u nekoj nasoj kladionici da se igra Eurosong ?

Kad je to jel veceras eurosong ili?
Prva polufinalna veče.Edin.- je napisao/la:Kad je to jel veceras eurosong ili?
Rezultat: 2:1gonzales je napisao/la:15:40 Isner - Johnson (TR) - tr1 @1,65
Premier
Aha hvala, jel veceras makedonija nastupa?
7-5 5-7 1-6TomBrajder je napisao/la:Kvota je oko 2,5-2,7.. inace prije tacno godinu dana po ovoj istoj kvoti Lajovic pobijedio 3:0 na Roland Garrosu. Od tog meca do danas Lajovic ima skor od 19 pobijeda i 26 poraza od toga na zemlji ima 13:10. Sock ima 30 pobjeda i 17 poraza od toga na zemlji 6:2. Prosli mjesec je pobijedio na turniru u Houstonu al kako se sjecam sljaka na tom turniru je vise licila na beton nego na sljaku tako da to ne treba ni brojati pod sljaku, pored tog turnira ima jos jednu pobjedu u madridu protiv solidnog Andujara i dva tijesna poraza protiv dva izuzetno jaka protivnika, prvo protv Tsonge u madridu u trecem setu u tb i protiv Simona isto 2:1, i po tome cini se da je ipak u dobroj formi na zemlji. Lajovic dosta cesce igra sljaku i cini se vise voli tu podlogu. Ja bi ipak malu prednost dao Socku kao sto i kladionice kazu al eto bar da se ne zalijecete odma na 1 kad vidite kvotu 1,4 jer uopste nece biti lagan mec za Socka, mozda najbolje pokusat na zbroj gemova, na wwinu je granica 22,5 kvota over kvota je 2 a mislim da je nasigurnije kontra hendikep 4,5 na lajovica, kvota jeste mala al bi trebala doci @1,45, na 3,5 hendikep je 1,8 kvota al mi taj hendikep izgleda premali.. uglavnom sretno sta god odigratezgmiky je napisao/la:Sock-Lajović 2
lijepo si to elaborirao a Dule je to riješio slomivši Jakicu u trećem setu
1/3Damsi je napisao/la:Da probamo danas malo tenisa (iznenađenja)

Mislim da nastupa, ali nisam siguran. Navodno više ex YU republika nastupa večeras.Edin.- je napisao/la:Aha hvala, jel veceras makedonija nastupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.