FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]

- sanlituncay
- Kontakt:

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 sep 2014, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
A sto je najbolje ovo je tek pocetak price,A Amidza tu 9 mjeseci 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rammo me razocarao , ocekivao sam od njega exluzivu
Nego daj postavite trenutno najjaci sastav sa Kallasijem , Benkom i novim golmanom
Nego daj postavite trenutno najjaci sastav sa Kallasijem , Benkom i novim golmanom
[youtube][/youtube]

Ja nešto ne polažem previše nade u Ahmu, ali vidjet ćemo. Sad je najbitnije da se ova dvojica što prije priključe ekipi i da steknu pravo nastupa. Valjda ćemo sad od 365 šansi bar 5 uspjeti realizovati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mravojed je napisao/la:Rammo me razocarao , ocekivao sam od njega exluzivu![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Amidza je kralj !!emir18 je napisao/la:A sto je najbolje ovo je tek pocetak price,A Amidza tu 9 mjeseci
Zasto ne polazes ? znas nesto sto ja ne znam ?' jesi gledao trening , kakav je ?hilmo je napisao/la:Ja nešto ne polažem previše nade u Ahmu, ali vidjet ćemo. Sad je najbitnije da se ova dvojica što prije priključe ekipi i da steknu pravo nastupa. Valjda ćemo sad od 365 šansi bar 5 uspjeti realizovati
Za prekucat ovu nasu ligu i vise nego dovoljno. A protiv jacih timova u evropi ( zadnje pretkolo - grupe CL/EL ) treba bar jedan razbijac umjesto Cimirota ili Radovca. Mozda i neko bolje krilo-krilni napadac od Velkoskog u rangu Duljevica. Nadam se da ce trener znati ispratiti ovako kvalitetan igracki kadar.emir18 je napisao/la:
Klupa: ( Bilbija, Bekic, Okic, Berberovic, .... ) Wow !! Samo da se ne proda ni jedan vazniji igrac iz ove ekipe.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 sep 2014, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
12 puta si edditovo post 
- BurningLegion
- Kontakt:
Mislio se hoce li ostaviti ''prekucat'' ili da se ne blamira.
Salu na stranu, Benko.
Jedan od najboljih napadaca koji se ikad pojavio u ovoj ligi, grehota nekakvog Komazeca (ili bilo koga iz lige da se razumijemo) spomenuti uopce kao priblizno toj klasi.
Salu na stranu, Benko.
- Burberry46
- Kontakt:
Fantasticno
Golman visok jak, a za Benku ne treba puno trositi rijeci, ko ga je gledao prosle sezone zna sve, ne vjerujem!!

Golman visok jak, a za Benku ne treba puno trositi rijeci, ko ga je gledao prosle sezone zna sve, ne vjerujem!!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Benko
jel moguce ovo ljudi
dobili smo igraca koji je prekucao hrv ligu koja je bolja za klasu od nase ,tip napadaca koji nam treba robusan ,razbijac s osjecajem za gol .jednom rijeci prvai centarfor

Ma Kallasi je zvijer od igrača, to ćete da vidite uskoro
za DZemu i za Barića je druga dimenzija.... (Kao da je to tesko biti)
Benko je zvijer koja bez treninga je najjaci napadac nase lige, ko nije pratio HNL ne zna o kakvom igracu se radi
Benko je zvijer koja bez treninga je najjaci napadac nase lige, ko nije pratio HNL ne zna o kakvom igracu se radi
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma nisam ga gledao, ali obično od onog od kojeg najviše očekujemo on pokaže najmanje. Ali vidjet ćemo.mravojed je napisao/la:Zasto ne polazes ? znas nesto sto ja ne znam ?' jesi gledao trening , kakav je ?hilmo je napisao/la:Ja nešto ne polažem previše nade u Ahmu, ali vidjet ćemo. Sad je najbitnije da se ova dvojica što prije priključe ekipi i da steknu pravo nastupa. Valjda ćemo sad od 365 šansi bar 5 uspjeti realizovati
@emire
Nemoj mi Krleta na krilo, 4-4-2 nam je donijela trofej kupa i još nekoliko dobrih utakmica tako da je najbolje da nju koristimo, prvo sutra u Zenici pa oda i dalje.
Ko jel JA, mislis jednom ?mravojed je napisao/la:12 puta si edditovo post
**** ga ja znam jako dobro da je vecini drugih klubova i njihovim navijacima jako krivo sto se Sarajevo pojacava. Neki su bar iskreni pa to priznaju a neki drugi glume da to nije tako, a jeste
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 sep 2014, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 16 gostiju.