FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Nogometaši Bayerna helikopterima će putovati u Madrid
Nogometaši Bayerna će, ako bude potrebno, na finale Lige prvaka u Madrid putovati helikopterima.
Njemački prvak odlučit će se za takav način prijevoza u slučaju da, zbog vulkanskog pepela, bude zatvoren zračni prostor.
U nedjelju je privremeno zatvoren zračni prostor nad Munchenom, kao i u Španiji, zbog čega je odgođeno 630 letova.
Finalni meč Lige prvaka između Bayerna i Intera bit će odigran 22. maja na stadionu “Santiago Bernabeu” u Madridu.
Nogometaši Bayerna će, ako bude potrebno, na finale Lige prvaka u Madrid putovati helikopterima.
Njemački prvak odlučit će se za takav način prijevoza u slučaju da, zbog vulkanskog pepela, bude zatvoren zračni prostor.
U nedjelju je privremeno zatvoren zračni prostor nad Munchenom, kao i u Španiji, zbog čega je odgođeno 630 letova.
Finalni meč Lige prvaka između Bayerna i Intera bit će odigran 22. maja na stadionu “Santiago Bernabeu” u Madridu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad krenu ti helikopteri, bice ko u vijetnamskim filmovima, nadam se samo da nece biti Apokalipsa danas i da cete pobijediti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
jeste citali na ****.de da je olić preporucio vidicu da dodje u bayern
po meni bi to bilo idealno vidic je medju najboljim odbranbenim igracima svijeta ako ne i najbolji,
on i badstuber bi bili stoperi
kazu 35mil eura je odsteta ja bi dao 30mil maximalno para imamo a za te pare bi dobili igraca u odbrani koji bi mogao igrati najmanje 5 godina na najvisem nivou jer mu je tek 28 godina
a za krasica mislim da nema od toga nista jer kako stvari stoje ostaje bilal mislio je on to izjaviti kad smo slavili titulu na balkonu al mu je henes oteo mikrofon
po meni bi to bilo idealno vidic je medju najboljim odbranbenim igracima svijeta ako ne i najbolji,
on i badstuber bi bili stoperi
kazu 35mil eura je odsteta ja bi dao 30mil maximalno para imamo a za te pare bi dobili igraca u odbrani koji bi mogao igrati najmanje 5 godina na najvisem nivou jer mu je tek 28 godina
a za krasica mislim da nema od toga nista jer kako stvari stoje ostaje bilal mislio je on to izjaviti kad smo slavili titulu na balkonu al mu je henes oteo mikrofon
pa ak sam te dobro skonto ti ovde prvo kritikujes riberyja pa ga u narednom pasusu hvalisgeronimo je napisao/la:znaci, forma ribery-ja je na silaznoj putanji. weg sa njim! koji ce nam klinac igrac koji ne ljubi dres ili grb kluba za koji igra. dizanje zastave i mahanje sa istom nije dovoljno. nek' se ugleda na arjena kako on to radi.effe_sa je napisao/la:znaci: ribery 3 sezone u bayernu, prva sezona fenomenaln, druga solidna, ova treca po meni ipak dobra....
![]()
ribery je kralj, toga su svjesni u bayernu i tako se ophode prema njemu. eksplozija i to prava tek slijedi, samo fali unterschift i zabava moze poceti.
![]()
nemoj previse hvaliti pojedine igrace bayerna, jer ipak neki zasluzuju kritiku. i nekima se mora zahvaliti i reci auf wiedersehen.
ne zelim razmisljati kako se dzeko ne bi mogao uklopiti u bayernov sistem igre, jer me prevelike zelje nose i vode da nas najbolji igrac obuce dres najboljeg kluba na svijetu.
a hvalim igrace koje treba hvalit, po meni igrac nije onaj koji to preko noci postane, novinari napusu tamo vamo...zato mi i jest drag klose covjek prizemljen, normalan momak i daje uvijek vazne golove kako za njemacku tako je cesto bilo i za bayern
a jel ovo secer i mene u kritiku svoju ukljucio....doduse davno sam maloljetno doba prosao....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olic zove Vidica u Bayern. Divota.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma sta ce nam Vidic, bolje da dovedemo Chiellinija, daffy kaze da je najbolji stoper na svijetuomerbavarac je napisao/la:Olic zove Vidica u Bayern. Divota.![]()
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma sta daffy zna hahaha,lako je chielliniju igrati sa žabama nek ode u englesku da vidim sta ce biti od njega,vidic se pokazao i bilo bi odlicno za nas,a nesto se on spominjao i na zimskom prelaznom roku,ali van gaal ga tad nije zelioBilal je napisao/la:Ma sta ce nam Vidic, bolje da dovedemo Chiellinija, daffy kaze da je najbolji stoper na svijetuomerbavarac je napisao/la:Olic zove Vidica u Bayern. Divota.![]()
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Vidic je igrac kojeg bih mozda najvise volio vidjeti u dresu Bayerna. Najpotrebnije nam je pojacanje na poziciji stopera, a njega smatram najboljim defanzivcem na svijetu. Koliko je to realno, to je druga stvar...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
srbin, bayin navijac...
bayina himna;
[youtube][/youtube]
inace, ovaj vrsni "pevac" je ponajbolji prijatelj slavnog ekrema gospode.
ps
effe, nisam mislio na tebe.
pps
vidic je obicni kloc, dokazano bezbroj puta.
bayina himna;
[youtube][/youtube]
inace, ovaj vrsni "pevac" je ponajbolji prijatelj slavnog ekrema gospode.
ps
effe, nisam mislio na tebe.
pps
vidic je obicni kloc, dokazano bezbroj puta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Tu sam Šekerbej-u (pisem velikim slovima, znaci da sam ozbiljansecer je napisao/la: dzis ba dzeronimo, sha ima![]()
ja se ucrva cekajuci da se pojavis, da potvrdimo okladu![]()
Nisam kukavica nikad bio, pa nemam razloga da je ne prihvatim. Nisam bas najbolje upamtio na sto se kladjenje svodi...pricalo se o avataru sa sopstvenom slikom, eh sad, sa kojim ekstremitetima, moras naglasiti jos jedanput.
Bezimeni te ocito nije shvatio, pa naglasava da je starkelja, kao ti i Haris.nemaju pojma kako je nama-ljudima koji ulaze u srednje godine
Dobro si skontoeffe_sa je napisao/la: pa ak sam te dobro skonto ti ovde prvo kritikujes riberyja pa ga u narednom pasusu hvalis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikad, ama bas nikad, ne bih kritikovao Ribery-ja. Toliko mi je drag igrac. Svako od nas je svjestan da njegove zasluge nisu velike u ovoj sezoni, ali isto tako, svi smo svjesni sta ovaj covjek moze jos napraviti.
Samo da ga povrede zaobidju i da svim srcem igra za Bayern (prestanak spekulacija oko njegovog odlaska/ostanka).
Kod tebe mi je cudno sto ni prema jednom igracu Bayerna ne upucujes kritiku. Mislim, i to je dozvoljeno, hebem ga ja.
Hapiti koju paru i dovesti mladog Zmaja u nase redove.
Pa poslije par sezona (nadam se super-uspjesnim), neka se isproba i u najjacoj ligi na svijetu.
Vom Jäger zum Gejagten
- NoName
- Kontakt:
Moj @gero, i tebi je valjda jasno da za shvatanje @dijabetisa
treba malo jaci IQ od mog
Ja sam za njega samo učenik, i to je jedan od rijetkih forumaša kojima stvarno skidam kapu do poda kada je u pitanju kvalitet komentara.
A inače, što se tiče konkretnog komentara, razumjeli smo se mi odmah, nismo džaba ovolike godine isprdili
Ako si se brinuo sa aspekta moderiranja foruma, budi bezbrižan, sve je pod kontrolom, nećemo se svadjat 
A inače, što se tiče konkretnog komentara, razumjeli smo se mi odmah, nismo džaba ovolike godine isprdili
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Steta, ja sam upravo pokusao da bacim kosku medju vas dvoje.NoName je napisao/la: Ako si se brinuo sa aspekta moderiranja foruma, budi bezbrižan, sve je pod kontrolom, nećemo se svadjat
Svi smo mi nekakvi ucenici, nemoj misliti da on od nas nema sta nauciti.Ja sam za njega samo učenik, i to je jedan od rijetkih forumaša kojima stvarno skidam kapu do poda kada je u pitanju kvalitet komentara.
Vom Jäger zum Gejagten
Braćo moja, crveno-bijela...
Imam jedan veliki problem. Nakon nepunih 10 godina dočekam svoj klub u finalu i šta me snađe... Taj dan moram ići na apsolventsku exkurziju
Pokušao sam dogovoriti sa agencijom da napravimo pauzu negdje u putu za vrijeme utakmice, ali su negativno odgovorili (razlog: šta uraditi sa onim ljudima koji ne žele pratiti utakmicu?)
Ima li neko ideju šta uraditi? Mene pada napamet ideja da mi moj (mančesterski) brat snimi utakmicu pa da je kasnije gledam. Da li ima neki program za snimanje strimovanih tekmi preko kompa?
Čujem da će postoji opcija portabl televizora pa da se hvata kanal u putu. Koliko je to izvodljivo i gdje se to može kupiti?
Da kopiram svog istomišljenika
VOLIM BAYERN

Imam jedan veliki problem. Nakon nepunih 10 godina dočekam svoj klub u finalu i šta me snađe... Taj dan moram ići na apsolventsku exkurziju
Ima li neko ideju šta uraditi? Mene pada napamet ideja da mi moj (mančesterski) brat snimi utakmicu pa da je kasnije gledam. Da li ima neki program za snimanje strimovanih tekmi preko kompa?
Čujem da će postoji opcija portabl televizora pa da se hvata kanal u putu. Koliko je to izvodljivo i gdje se to može kupiti?
VOLIM BAYERN
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hebo exurziju, za ovo finale se zivi.
Dogodine sacuvaj kes, pa lagano đevojku pod ruku i pravac Spanjolska ili gdje vec.
Dogodine sacuvaj kes, pa lagano đevojku pod ruku i pravac Spanjolska ili gdje vec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- ivica_olic_11
- Kontakt:
pa u mene matura za finale,drama ocam...nez sta da radim,samo znam da cu da se raznesem ko deva kad cujem da je bayo osvojio
- rob do bagro
- Kontakt:
ne zaboravi bezimenog, ziv i zdrav bio.geronimo je napisao/la:Peceno janje moramo podijeliti sa nama omiljenim forumasima, ti ga vjerovatno ne bi zalio, pa cu ja harishp-a zvati u pomoc sto se tice tog pitanja.
on ti je toliki gurman da veceg u be i ha neces naci, pogotovo kad su jagnjici u pitanju.
plaza, dvije preplanule plavuse, jednom rijecju idila...aman, raj za svakog muskarca koji uziva u igricama "doktor i pacjent". helem, nas bi se bezimeni odrekao tog raja na zemlji i zamijenio ga za resirano jagnje.
ako ga ne pozoves mozes ocekivati samo baksuzluk.
sad, da l´ ces se us.rati k´o grlica ili ce ti zapasti zalogaj u grlu, neko zlo mora da se desi.
ovo je i meni "zapalo" za oko.Kod tebe mi je cudno sto ni prema jednom igracu Bayerna ne upucujes kritiku.
ev´, cekam da se real upeca i posalje ponudu za nasu mega-zvijezdu, olica, tesku barem 250 miliona evra.
ali, ali, mi moramo govoriti istinu pa necemo presutiti to da je nas effe-ndija jedan od najboljih komentatora na forumu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nabavi onaj mali TV sto se moze nositi i udridr.adnan je napisao/la:Braćo moja, crveno-bijela...
Imam jedan veliki problem. Nakon nepunih 10 godina dočekam svoj klub u finalu i šta me snađe... Taj dan moram ići na apsolventsku exkurzijuPokušao sam dogovoriti sa agencijom da napravimo pauzu negdje u putu za vrijeme utakmice, ali su negativno odgovorili (razlog: šta uraditi sa onim ljudima koji ne žele pratiti utakmicu?)
VOLIM BAYERN![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je ovo??
Najbolji klub na svijetu pao na drugu stranicu. Sramota!!!
Schweinsteiger ne obecava ostanak u Bayernu. Smetaju mu zvizduci navijaca poslije neke slabe partije, pa smatra da to ne bi trebalo biti tako i da se u Engleskoj vise postuju igraci. Taman kad je zaigrao na pravi nacin i na pravoj poziciji, iskazuje svoje nezadovoljstvo. Vjerujem da ce to Gaal sve smiriti i da ce i dalje nastaviti igrati u dresu Bayerna.
Schweinsteiger ne obecava ostanak u Bayernu. Smetaju mu zvizduci navijaca poslije neke slabe partije, pa smatra da to ne bi trebalo biti tako i da se u Engleskoj vise postuju igraci. Taman kad je zaigrao na pravi nacin i na pravoj poziciji, iskazuje svoje nezadovoljstvo. Vjerujem da ce to Gaal sve smiriti i da ce i dalje nastaviti igrati u dresu Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.