I ja bolan,mozda 2x u zivotu stavio par iz nase lige,i to ove hedalje.Meda ne mogu...BegAx je napisao/la:Jednom vas u zivotu stavim na listic, i vi gubite. Hajde preokrenite ovo.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Invincibles
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Prekid, dobro jeInvincibles je napisao/la:I ja bolan,mozda 2x u zivotu stavio par iz nase lige,i to ove hedalje.Meda ne mogu...BegAx je napisao/la:Jednom vas u zivotu stavim na listic, i vi gubite. Hajde preokrenite ovo.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Razlog prekida ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Ekonomista
- Kontakt:
nevrijeme u mostaru....nema straha bez božijeg straha........ 
Niko nam još ne može reći detaljnije, no zaista je nemoguće da se ovaj susret završi. Kiša pada neprestano, teren je poplavljen. Sva službena lica su se povukla u prostorije kluba.Emir ZENICA je napisao/la:Razlog prekida ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E hvala.Mislio sam da je nesto drugo u pitanju. 
Volim te Celik ! ! !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nestalo strujeEmir ZENICA je napisao/la:Razlog prekida ?
Al' zato došla struja Rudar reaguje k'o munja i to je 0-2
EDIT:evo 1-2
DRUG NEBI TI PUNCA
nece se ponoviti tekma jer je proslo vise od 2/3 utakmice, nastavi ce se ovo nekadBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta![]()
Koliko ja znam, morace se ponoviti
Sta ako se tekma veceras ne nastavi, jel' kvota 1 ili...? (pitanje za kladionicare
)
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ja, mislio sam sta kada se prekine utakmica u slucaju kad je prosla vecina utakmice... Znaci nastavit' ce se jos pola sata mozda, i manje... Dobro je, kvota 1, Zrinjski gubi, super...arelinho je napisao/la:nece se ponoviti tekma jer je proslo vise od 2/3 utakmice, nastavi ce se ovo nekadBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta![]()
ovih 20 minuta
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hajde bolan sudija, oblaci se i pici kuci. Ne moze se to nastaviti. 
Ma jok neka te sudija nastavi tekmu da Handza zabije jos jedan
A lude tekme ljudi moji
.Po meni trebalo je prekinuti kod prvog prekida u 59 minuti kada su se reflektori isključili.Čim se nastavilo nakon 10 minuta Rudar dao gol
,lopta stala u lokvi vode i 0-2 a poslije toga opći potop.Zrinjski smanjio poslije kornera.Prekid u 68 minuti.
Što se tiče "normalne" tekme, bez obzira na ne/vrijeme, Rudar odlično koristio našu indolentnost , igrao na kontre i zasluženo vodi (još uvijek) i opet se potvrdilo da mi neznamo tj. teško igramo protiv tzv. malih ekipa i bunkera.Valjda je sutra nastavak a onda "novi dan nova nafaka",tko zna možda se i nama nešto otvori jer pošteno govoreći danas nam ništa nije polazilo za nogom a još nam se i povrijedio najbolji igrač Pero Stojkić.Ali bit će bolje ako bogda
.
Što se tiče "normalne" tekme, bez obzira na ne/vrijeme, Rudar odlično koristio našu indolentnost , igrao na kontre i zasluženo vodi (još uvijek) i opet se potvrdilo da mi neznamo tj. teško igramo protiv tzv. malih ekipa i bunkera.Valjda je sutra nastavak a onda "novi dan nova nafaka",tko zna možda se i nama nešto otvori jer pošteno govoreći danas nam ništa nije polazilo za nogom a još nam se i povrijedio najbolji igrač Pero Stojkić.Ali bit će bolje ako bogda
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Pa sta ovo bi ?
Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..
Jel se sad nastavlja utakmica od vremena kad je prekinuto ili je nova ?
P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !

Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..
P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !
Koliko ja kontam pravila u roku od 24 sata se nastavlja tekma i to od minute prekida tj od 68 minute.Znači imamo nekih 25 minuta.Sutra možda oko 16,00 nastavakstarmo94 je napisao/la:Pa sta ovo bi ?![]()
![]()
Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..![]()
P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !![]()
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, nego kada se steknu uslovi za igru, ako to bude sutra, onda sutra, ali prvo mora i zasjedati takmicarska komisija.. A za kladionicare, jer i ja sada cekam npr. Zrinjski, i ako se nastavi sutra, vazi opklada, a ako ne, onda je kvota 1. I ja hadalj igram 1 na Zrinjski...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Odigrano je oko 75 % itakmice što bi značilo da se igra nova u nekom terminu!!!
Član 60.
Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudija odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti konstatovano u zapisniku, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
Klub koji ne pristupi odigravanju nove utakmice, koju odredi nadležno takmičarsko rukovodstvo, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Odluku o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) iz stava 1. i 6. ovog člana donosi po službenoj dužnosti organ koji rukovodi takmičenjem.
Ako oba tima neopravdano ne dođu na odigravanje nove utakmice, smatrat će se da su odustali od daljnjeg takmičenja, te će snositi posljedice predviđene ovim Pravilnikom i Disciplinskim pravilnikom NS/FS BiH.
Član 60.
Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudija odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti konstatovano u zapisniku, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
Klub koji ne pristupi odigravanju nove utakmice, koju odredi nadležno takmičarsko rukovodstvo, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Odluku o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) iz stava 1. i 6. ovog člana donosi po službenoj dužnosti organ koji rukovodi takmičenjem.
Ako oba tima neopravdano ne dođu na odigravanje nove utakmice, smatrat će se da su odustali od daljnjeg takmičenja, te će snositi posljedice predviđene ovim Pravilnikom i Disciplinskim pravilnikom NS/FS BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.