Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Admir_Sa » 11 dec 2011, 16:33

joj juventina dušebriznika :roll: a prošle godine kad je krasic padao nije bilo spominjanja saveza :roll: pomirite se sa tim da su juve, inter i milan vjecno povlasteni kod sudija i da je samo pitanje "srece" kome ce se vishe svirati
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 dec 2011, 16:35

" onclick="window.open(this.href);return false;

jbte drzava zar je ovo penal :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 dec 2011, 16:35

Admir_Sa je napisao/la:joj juventina dušebriznika :roll: a prošle godine kad je krasic padao nije bilo spominjanja saveza :roll: pomirite se sa tim da su juve, inter i milan vjecno povlasteni kod sudija i da je samo pitanje "srece" kome ce se vishe svirati
Pa zar nije liga očišćena od ovakvih stvari 2006-te godine,mi mislili da jeste pa zato i brinemo !
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 16:36

Ma nema ovo veze sa Milanom,gresaka bilo i bit ce ih.Poenta je da ovaj idiot od sudije kad god sudi napravi neko sra.nje i opet mu daju da sudi u Serie A...

Nakon ove utakmice nadam se da vise nece sudit...

Idiot.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2011, 16:36

Hajde sad moralisti, sta je. Ne vidite ruku ko fol sad cistu. Sve neki realni ljudi. Al u qrcu.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 dec 2011, 16:37

hmmm sad penalčina za milan nesuđenja očekujem velike proteste juventina jr se bolonja gura
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 dec 2011, 16:37

Admir_Sa je napisao/la:joj juventina dušebriznika :roll: a prošle godine kad je krasic padao nije bilo spominjanja saveza :roll: pomirite se sa tim da su juve, inter i milan vjecno povlasteni kod sudija i da je samo pitanje "srece" kome ce se vishe svirati
haah, Krasic je zbog simuliranja dobio 3 meca kazne, to odavno niko nije dobio.EEE moj jarane
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 dec 2011, 16:37

Oxygen je napisao/la:
Pa zar nije liga očišćena od ovakvih stvari 2006-te godine,mi mislili da jeste pa zato i brinemo !
Ocigledno da nije
nema potpisa

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 11 dec 2011, 16:38

JuveSissoko je napisao/la: provokatoru shut up, pokrij se peskirom, makar ja bi, od sramote.
objasni ponovo,kakve veze ima Allah sa talijanskom ligom?? zasto bi me bilo sramota?ebe mi se i za Milan i za Juventus i za Inter....

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 16:38

Offside je valjda sviro kod ovog igranja rukom ???

Smijesan sudija...

EDIT : bio je sviran offside...

Lucio idiote umri !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 dec 2011, 16:39

tony-mortale je napisao/la:hmmm sad penalčina za milan nesuđenja očekujem velike proteste juventina jr se bolonja gura
Nebrini se poklonit ce vam se jos jedan penal :oops:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2011, 16:40

Cist penal nad Aquilanijem nije sviran - Cist penal Seedorfa nije sviran
Penal nepostojeci za Milan - Gol iz offsidea za Bolognu
Penal ocigledan za Milan - cekamo potez za bolognu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 dec 2011, 16:40

tony-mortale je napisao/la:hmmm sad penalčina za milan nesuđenja očekujem velike proteste juventina jr se bolonja gura
ja vas ocekujem u Serie B da se konacno fudbal u ITA ocisti, al ne ide.Smece od sudjenja i za jedne i za druge.Takva i liga, smeće.

p.s.da su Bologni ranije svirali penal i da Zlatan nije poletio ko pizzda utakmica bi drugacija bila, al neka sad je sve ravnopravno, "grijesi se i za jedne i za druge", lijepo namjeste da to tako izgleda.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2011, 16:42

JuveSissoko je napisao/la:
ja vas ocekujem u Serie B da se konacno fudbal u ITA ocisti, al ne ide.Smece od sudjenja i za jedne i za druge.Takva i liga, smeće.

p.s.da su Bologni ranije svirali penal i da Zlatan nije poletio ko pizzda utakmica bi drugacija bila, al neka sad je sve ravnopravno, "grijesi se i za jedne i za druge", lijepo namjeste da to tako izgleda.
Seratoru, u seriju B za namjestanje samo 1 klub moze otici. Dovidjenja, prijatno.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 dec 2011, 16:43

A_d_0 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:

Seratoru, u seriju B za namjestanje samo 1 klub moze otici. Dovidjenja, prijatno.
zaboravio si da ste vi jedina ekipa koja je zbog namjestanja letila dva puta u Serie B, samo nisi bio rodjen kao i ja tih 80-tih a i 2006-te ste letili u Serie B pa se preko noci, magicnim stapicem vratili.Hvala na epitetu, moracu dobit ban zbog takvih kao ti.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 dec 2011, 16:44

Hocemo jos jedan penal da se pokloni MIlanu ,,, :mrgreen:
zivi cirkus ova liga,, kako je samo pala na svim segmentimaa... tragedija.. eto vam ciste lige 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 11 dec 2011, 16:44

A_d_0 je napisao/la:Cist penal nad Aquilanijem nije sviran - Cist penal Seedorfa nije sviran
pazi,nije ofsajd ako komentator kaze da nije ofsajd,bar tako Fiatovci govore.....mora da gledamo razlicit program,jer ovaj moj komentator na tečnom arapskom kaže da je ofsajd bio :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 dec 2011, 16:46

A koji se qrac oko svega morate svadjat ??? Jedino sto je ocigledno ovdje je da sudija veze nema, on bi isto ovako sudio i da protiv Bologne igra Novara...

Frajer je debil i to je to !

Lucio idiote umri !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 dec 2011, 16:46

Seratoru, u seriju B za namjestanje samo 1 klub moze otici. Dovidjenja, prijatno.[/quote]
zaboravio si da ste vi jedina ekipa koja je zbog namjestanja letila dva puta u Serie B, samo nisi bio rodjen kao i ja tih 80-tih a i 2006-te ste letili u Serie B pa se preko noci, magicnim stapicem vratili.Hvala na epitetu, moracu dobit ban zbog takvih kao ti.[/quote]

Ma dobro vidi se da si pametan momak svaka cast. Samo gdje si kad se namjesti Juventusu? Ja ne poricem da je sudija srao citavu utakmicu, ali ti stvarno mislis da Milan ovako namjesta utakmice? Ako je namjestimo onda nema nikakve dileme za pobjednika a bgm ja vidim ovdje rezultat 2-2. Mora da zelis da kazes da je Bologna sa nama u rangu i da im nista ne mozemo iako imamo "pomoc sudija" (onih istih koji su nam 2 penala uzeli i svirali offside za Bolognu)? Pametan,pametan.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 dec 2011, 16:47

ajvardedo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Cist penal nad Aquilanijem nije sviran - Cist penal Seedorfa nije sviran
pazi,nije ofsajd ako komentator kaze da nije ofsajd,bar tako Fiatovci govore.....mora da gledamo razlicit program,jer ovaj moj komentator na tečnom arapskom kaže da je ofsajd bio :mrgreen:
ne poznajes pravila, lopta ako je udarena u ruku gdje je igrac od tacke udarca lopte protivnika blizi od metar i po i stoga nema vremena da makne ruku, to nije penal, a ono kad Sedorff ima tonu vremena da makne ruku a on to ne uradi nego zapravo krene rukom od tijela to ti je penal, nauci pravila pa pametuj.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 2 gosta.