U svakom slucaju, Boro i ne zasluzuje baraz...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jos da, konacno, zakljucimo da Besic nema kuveta za premiership i to bi bilo to.babino je napisao/la:davno smo, mi levati, zakljucili nakon 1-2 odgledane tekme da u onoj ekipi nema kuveta za premiership...malo smo se zeznuli jer oni ne mogu ni u play off kao prosle sezone:-)
Sad vise nisam ni u to siguran. Pitanje je ima li on mentalne snage za visokoprofesionalni fudbal?babino je napisao/la:vjerovatno si upravu...mislim da bi mu nacinom igre italija i njemacka odgovarale. vjerujem da bi u italiji bio odlican:-)
ali to tek kad izmuze svaku funtu iz ugovora sa evertonom:-)
Taman cemo ga velicati sto se vratio u prvi tim prosjecnog drugoligasa.jasmin10 je napisao/la:Ne cudi me da niko ne pise da se vratio u prvi sastav i da je asistirao. Zato kad ne igra obavezno su kritičari tu .
Velicanje je napisati da je bio asistent u pobjedi svog tima ?DrFilgud je napisao/la:Taman cemo ga velicati sto se vratio u prvi tim prosjecnog drugoligasa.jasmin10 je napisao/la:Ne cudi me da niko ne pise da se vratio u prvi sastav i da je asistirao. Zato kad ne igra obavezno su kritičari tu .
Ma mislim na ovaj dio - kriticari su tu kad ne igra.jasmin10 je napisao/la:Velicanje je napisati da je bio asistent u pobjedi svog tima ?DrFilgud je napisao/la:Taman cemo ga velicati sto se vratio u prvi tim prosjecnog drugoligasa.jasmin10 je napisao/la:Ne cudi me da niko ne pise da se vratio u prvi sastav i da je asistirao. Zato kad ne igra obavezno su kritičari tu .
Mogu Besiktas ili Galatasaray, ne bih volio Fener koji se tek izvlaci iz krize i nece igrati Europu sled.godine.ArtVandelay je napisao/la:Zele ga i Besiktas i Fenerbahce.
PA DA HAHAHHAAHAHAHHAHADrFilgud je napisao/la:Idealna sredina za Besica, bice im idol.
ma jok ba, jake su to lige za njega nije mume od rezmišljanja o taktici,disciplini, itd. a i visok nivo, dosta brzih mladih tehničkih igrača...Osim13 je napisao/la:I ja mislim da bi mu promjena godila, Italija, Njemačka, mislim da bi mu i jedna i druga opcija odgovarala
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.