Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 19:09

Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis? :)

I za kraj - Higuain je najbolji napadac svih vremena koji moze zabiti kome hoce i kad god hoce

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 19:19

Ljudi, sutra kad higuain zabije gol Milanu za vodstvo od 1:0 bice to Realov 700. gol u Ligi Prvaka. Niko nije ni blizu ove brojke, npr. drugoplasirani Bayern ima samo 453 gola naspram realovih 699.. 500. gol Real Madrida u Ligi Prvaka zabio je Guti, a isti igrac je zabio i 5000. gol za Real Madrid u Primera ligi.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 nov 2010, 19:23

jooj kako bih volio da ga bas pipac zabije, ali ce to vjerovatno biti ronaldo :|
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 19:41

Brnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis? :)

I za kraj - Higuain je najbolji napadac svih vremena koji moze zabiti kome hoce i kad god hoce
Mislim da malo pretejerujes xD

Sutra Ronaldo rjesava utakmicu 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 nov 2010, 19:56

ja mislim da če se Di Mariji otvoriti sutra...očekujem da Milan napadne pa če samim tim ostati više prostora za kontre a Milanovci če sigurno više pažnje obračati na Ronalda...a Higuain nek nosi 2 na leđima i otvara prostor za druge dosta od njega...očekujem granitnu odbranu i Ramosa u pravom izdanju...jer neznam kad je zadnji put odigrao utakmicu vrijednu spomena...
remi sasvim dovoljan....bilo bi ružno izgubiti pred Atletiko a svaka pobjeda je veliki bonus...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 nov 2010, 20:00

Sutra ce Benzema da rijesi utakmicu,ako je on ne rijesi,nece niko :P :oops: :oops:

Prognoza 1:3 (Ozil,Benzema,Benzema) :twisted: :twisted:

slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 nov 2010, 20:01

junioR je napisao/la:Sutra ce benzema da rijesi utakmicu,ako je on ne rijesi nece niko :P :oops: :oops:

Prognoza 1:3 (Ozil,Benzema,Benzema) :twisted: :twisted:

slika
sutra ce benzema da zabavlja leona i granera na klupi, tako jose odredio i tacka
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 nov 2010, 20:06

Ja nisam rekao da ce on poceti utakmicu,ja samo kazem da ce je on rijesiti. slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 nov 2010, 20:07

junioR je napisao/la:Ja nisam rekao da ce on poceti utakmicu,ja samo kazem da ce je on rijesiti. slika
ja ti kazem da nece ni igrati, a kamoli rijesiti...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 nov 2010, 20:15

Brnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis? :)

ahhahaahahahahah, pa što ga ne htijede dat Lyonu majku mu staru, :D :D :D :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 nov 2010, 20:19

Ma polahko vidjet cemo,na njemu je jos da se dokaze kod Mau-a,imao je utakmica nije pokazao..ali boze moj imat ce jos utakmica,nece ga se Mau tako lahko kutarisati :lol: :lol: nadam se da ce za koji mjesec,dva uci u svoju pravu formu i biti standardan (pocetnih 11).

slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 nov 2010, 20:22

A pustite ljudi tu tekmu protiv Milana , jer taj klub po svemu sudeci nije vrhunska ekipa, barem ne jos dok se ne uigraju i posloze. Bez obzira kako prodjete s njima, klasa Reala pokazat ce se protiv nas u el classicu, te u utakmca protiv ekipa kao sto su Celzi, United, Inter, mozda i Arsenal. Tu cemo vidjeti pravi Real i pravog Morinja. Bas me zanima kako ce igrati te utakmice Morinjo, dal kao uvijek do sada, zatvoreno pa na kontru , ili ce promijeniti nesto u svom pogledu na igru s obzirom da Real nikad nije igrao onako kako je Morinjo igrao. To ce biti zanimljivo vidjeti , sve ovo do sad protiv slabijih ekipa u spanskoj ligi i ligi prvaka gdje Milan jos uvijek nije neka snaga velika, sve ovo nije neki pokazatelj. U tim teskim utakmicama cemo vidjeti i Higuaina, Ozila i Di Mariju koliko vrijede.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 20:24

junioR je napisao/la:Ma polahko vidjet cemo,na njemu je jos da se dokaze kod Mau-a,imao je utakmica nije pokazao..ali boze moj imat ce jos utakmica,nece ga se Mau tako lahko kutarisati :lol: :lol: nadam se da ce za koji mjesec,dva uci u svoju pravu formu i biti standardan (pocetnih 11).
Higuain je i na stakama bolji od Panjzeme!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 nov 2010, 20:25

ja čekam 14 mjeseci da uđe u svoju pravu formu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 nov 2010, 21:08

Ko ceka taj i doceka!

Nisam nista pricao za Higuain-a i nisam rekao da mora igrati umjesto njega,mogu igrati i zajedno :roll:, al hajd...mozda je tebi bolji,ali meni NE!! :oops:

Al svako ima svoje misljenje ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 21:44

Toxicity je napisao/la:

Zasto bi on zabio gol? Rekao je, ako necete ni vi necu ni ja

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 nov 2010, 22:36

Brnjoo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:

Zasto bi on zabio gol? Rekao je, ako necete ni vi necu ni ja
Možda zato što je išao "jedan na jedan" sa stativom i pogodio baš u nju :D

Al u pravu si, trener je najviše u toj tekmi zakazao ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 nov 2010, 22:44

Panjz bolji od Pipite hahahahaah :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
palmface x10 :lol:
Malo offtopic šta ono Bale i danci počiniše :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 22:45

Romariooo je napisao/la:A pustite ljudi tu tekmu protiv Milana , jer taj klub po svemu sudeci nije vrhunska ekipa, barem ne jos dok se ne uigraju i posloze. Bez obzira kako prodjete s njima, klasa Reala pokazat ce se protiv nas u el classicu, te u utakmca protiv ekipa kao sto su Celzi, United, Inter, mozda i Arsenal. Tu cemo vidjeti pravi Real i pravog Morinja. Bas me zanima kako ce igrati te utakmice Morinjo, dal kao uvijek do sada, zatvoreno pa na kontru , ili ce promijeniti nesto u svom pogledu na igru s obzirom da Real nikad nije igrao onako kako je Morinjo igrao. To ce biti zanimljivo vidjeti , sve ovo do sad protiv slabijih ekipa u spanskoj ligi i ligi prvaka gdje Milan jos uvijek nije neka snaga velika, sve ovo nije neki pokazatelj. U tim teskim utakmicama cemo vidjeti i Higuaina, Ozila i Di Mariju koliko vrijede.
ajd mali neseri :mrgreen: jeste kopenhagen vrh.ekipa 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 nov 2010, 22:51

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.