I za kraj - Higuain je najbolji napadac svih vremena koji moze zabiti kome hoce i kad god hoce
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis? 
I za kraj - Higuain je najbolji napadac svih vremena koji moze zabiti kome hoce i kad god hoce
Ljudi, sutra kad higuain zabije gol Milanu za vodstvo od 1:0 bice to Realov 700. gol u Ligi Prvaka. Niko nije ni blizu ove brojke, npr. drugoplasirani Bayern ima samo 453 gola naspram realovih 699.. 500. gol Real Madrida u Ligi Prvaka zabio je Guti, a isti igrac je zabio i 5000. gol za Real Madrid u Primera ligi.
- Nail for Real
- Kontakt:
jooj kako bih volio da ga bas pipac zabije, ali ce to vjerovatno biti ronaldo 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mislim da malo pretejerujes xDBrnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis?
Sutra Ronaldo rjesava utakmicu
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ja mislim da če se Di Mariji otvoriti sutra...očekujem da Milan napadne pa če samim tim ostati više prostora za kontre a Milanovci če sigurno više pažnje obračati na Ronalda...a Higuain nek nosi 2 na leđima i otvara prostor za druge dosta od njega...očekujem granitnu odbranu i Ramosa u pravom izdanju...jer neznam kad je zadnji put odigrao utakmicu vrijednu spomena...
remi sasvim dovoljan....bilo bi ružno izgubiti pred Atletiko a svaka pobjeda je veliki bonus...
remi sasvim dovoljan....bilo bi ružno izgubiti pred Atletiko a svaka pobjeda je veliki bonus...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sutra ce Benzema da rijesi utakmicu,ako je on ne rijesi,nece niko
Prognoza 1:3 (Ozil,Benzema,Benzema)

Prognoza 1:3 (Ozil,Benzema,Benzema)

- Nail for Real
- Kontakt:
sutra ce benzema da zabavlja leona i granera na klupi, tako jose odredio i tackajunioR je napisao/la:Sutra ce benzema da rijesi utakmicu,ako je on ne rijesi nece niko![]()
![]()
![]()
Prognoza 1:3 (Ozil,Benzema,Benzema)![]()
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja nisam rekao da ce on poceti utakmicu,ja samo kazem da ce je on rijesiti. 

- Nail for Real
- Kontakt:
ja ti kazem da nece ni igrati, a kamoli rijesiti...junioR je napisao/la:Ja nisam rekao da ce on poceti utakmicu,ja samo kazem da ce je on rijesiti.
Brnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis?
ahhahaahahahahah, pa što ga ne htijede dat Lyonu majku mu staru,
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ma polahko vidjet cemo,na njemu je jos da se dokaze kod Mau-a,imao je utakmica nije pokazao..ali boze moj imat ce jos utakmica,nece ga se Mau tako lahko kutarisati
nadam se da ce za koji mjesec,dva uci u svoju pravu formu i biti standardan (pocetnih 11).

A pustite ljudi tu tekmu protiv Milana , jer taj klub po svemu sudeci nije vrhunska ekipa, barem ne jos dok se ne uigraju i posloze. Bez obzira kako prodjete s njima, klasa Reala pokazat ce se protiv nas u el classicu, te u utakmca protiv ekipa kao sto su Celzi, United, Inter, mozda i Arsenal. Tu cemo vidjeti pravi Real i pravog Morinja. Bas me zanima kako ce igrati te utakmice Morinjo, dal kao uvijek do sada, zatvoreno pa na kontru , ili ce promijeniti nesto u svom pogledu na igru s obzirom da Real nikad nije igrao onako kako je Morinjo igrao. To ce biti zanimljivo vidjeti , sve ovo do sad protiv slabijih ekipa u spanskoj ligi i ligi prvaka gdje Milan jos uvijek nije neka snaga velika, sve ovo nije neki pokazatelj. U tim teskim utakmicama cemo vidjeti i Higuaina, Ozila i Di Mariju koliko vrijede.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Higuain je i na stakama bolji od Panjzeme!junioR je napisao/la:Ma polahko vidjet cemo,na njemu je jos da se dokaze kod Mau-a,imao je utakmica nije pokazao..ali boze moj imat ce jos utakmica,nece ga se Mau tako lahko kutarisati![]()
nadam se da ce za koji mjesec,dva uci u svoju pravu formu i biti standardan (pocetnih 11).
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
ja čekam 14 mjeseci da uđe u svoju pravu formu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ko ceka taj i doceka!
Nisam nista pricao za Higuain-a i nisam rekao da mora igrati umjesto njega,mogu igrati i zajedno
, al hajd...mozda je tebi bolji,ali meni NE!!
Al svako ima svoje misljenje
Nisam nista pricao za Higuain-a i nisam rekao da mora igrati umjesto njega,mogu igrati i zajedno
Al svako ima svoje misljenje
Zasto bi on zabio gol? Rekao je, ako necete ni vi necu ni jaToxicity je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis?
ahhahaahahahahah, pa što ga ne htijede dat Lyonu majku mu staru,![]()
![]()
![]()
Možda zato što je išao "jedan na jedan" sa stativom i pogodio baš u njuBrnjoo je napisao/la:Zasto bi on zabio gol? Rekao je, ako necete ni vi necu ni jaToxicity je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Ja sam govorio o igracima koji samo cekaju da prime loptu u sesnaestercu i da osutaju, pa sam onda rekao da Higuain dosta toga sam uradi, a onda si se ti na to nadovezao rijecima kako Higuain bas na onom klipu izgleda kao neko ko samo ceka loptu, onda sam ti ja dao primjer igraca, kuzis?
ahhahaahahahahah, pa što ga ne htijede dat Lyonu majku mu staru,![]()
![]()
![]()
Al u pravu si, trener je najviše u toj tekmi zakazao
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Panjz bolji od Pipite hahahahaah
palmface x10
Malo offtopic šta ono Bale i danci počiniše
palmface x10
Malo offtopic šta ono Bale i danci počiniše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
ajd mali neseriRomariooo je napisao/la:A pustite ljudi tu tekmu protiv Milana , jer taj klub po svemu sudeci nije vrhunska ekipa, barem ne jos dok se ne uigraju i posloze. Bez obzira kako prodjete s njima, klasa Reala pokazat ce se protiv nas u el classicu, te u utakmca protiv ekipa kao sto su Celzi, United, Inter, mozda i Arsenal. Tu cemo vidjeti pravi Real i pravog Morinja. Bas me zanima kako ce igrati te utakmice Morinjo, dal kao uvijek do sada, zatvoreno pa na kontru , ili ce promijeniti nesto u svom pogledu na igru s obzirom da Real nikad nije igrao onako kako je Morinjo igrao. To ce biti zanimljivo vidjeti , sve ovo do sad protiv slabijih ekipa u spanskoj ligi i ligi prvaka gdje Milan jos uvijek nije neka snaga velika, sve ovo nije neki pokazatelj. U tim teskim utakmicama cemo vidjeti i Higuaina, Ozila i Di Mariju koliko vrijede.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.