Inače,Benko,Borjan
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da mnogi neopravdano smatraju da Protić nije bolji od Puzigaće.Bolji,jašta je,samo momak još nije sastavio utakmice u kontinuitetu.Vjerujem da bi bekovski par Kallasi-Protić bio sjajan.Treta Protiću uvezati 3 cijele utakmice i da bude pravi.U Banjoj Luci je bio odličan.Puzigaća je imao dosta kikseva,ali je stalno igrao i popravio se.Dati priliku Protiću,to je pravo bek za Sarajevo.
Inače,Benko,Borjan

Inače,Benko,Borjan
Ocekujem sad da komsije dodju i da daju svoja objasnjenja kako su ovo propali igraci i da su ovdje dosli jer nisu mogli nigdje drugo otici 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Šuti bolan, vidiš da od muke ne mogu se ni udostijiti doći ovdje nešto napisati.Aragon je napisao/la:Ocekujem sad da komsije dodju i da daju svoja objasnjenja kako su ovo propali igraci i da su ovdje dosli jer nisu mogli nigdje drugo otici
BelminM23 je napisao/la:Šuti bolan, vidiš da od muke ne mogu se ni udostijiti doći ovdje nešto napisati.Aragon je napisao/la:Ocekujem sad da komsije dodju i da daju svoja objasnjenja kako su ovo propali igraci i da su ovdje dosli jer nisu mogli nigdje drugo otici
Navikli smo na takvu pricu.
Niko nije dosao kod nas a da ga nisu "popljuvali" i pokusali naci objasnjenje da je rijec o losim igracima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ova ekipa bar po meni je prejaka za ovu Premijer ligu.Za napadaca smo govorili, i prije pocetka prvenstva da nam je prijeko potreban,i evo sad se uspostavilo da smo bili u pravu..Najslabija karika ovog tima je i dalje odbrana, i prijeko nam je potreban igrac tipa Vranješa.Nadam se da cemo u prvenstvenoj pauzi i to rijesti.
Sad u Zenicu akb.po tri boda,da vratimo to samopouzdanje koje nam je potrebno,a onda sa novim pojacanjima lagano po titulu.
Sad u Zenicu akb.po tri boda,da vratimo to samopouzdanje koje nam je potrebno,a onda sa novim pojacanjima lagano po titulu.
Nego zna li neko do kad imamo ugovor sa ovim Haad što nam opremu daju ?
Mislim nije da mi se ne sviđaju dresovi, nego onako pitam.
Il se držimo onog Kupujmo Domaće

Mislim nije da mi se ne sviđaju dresovi, nego onako pitam.
Il se držimo onog Kupujmo Domaće
-
fcsforever
- Kontakt:
Benko je jedno 2x ubojitiji napadač od Komazeca...tako kažu neki ljudi od struke . Sa Benkom smo dobili vrhunskog napadača . A šta znači finanaijska jačina kluba govori podatak da će potpisati UGOVOR NA 2 GOD.
Aragon je napisao/la:Ocekujem sad da komsije dodju i da daju svoja objasnjenja kako su ovo propali igraci i da su ovdje dosli jer nisu mogli nigdje drugo otici
Sad dok sijevne neka šahovnica na glavi Benka i eto belaja,a za golmana neka slikica iz kafane sa cigarom i nekom cugom u ruci,mortus pijan.
- Evolution87
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaa
Ludilooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ludilooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Svaka cast na pojacanjima. Amidza vam daje sakom i kapom.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ova dvojica igraca su previse kvalitetni da bi ih mogli popljuvati. Jednostavno su za koplje iznad ove lige i to znaju svi i iskreni navijaci kao i dusmani ( koji sada sigurno citajuBelminM23 je napisao/la:Šuti bolan, vidiš da od muke ne mogu se ni udostijiti doći ovdje nešto napisati.Aragon je napisao/la:Ocekujem sad da komsije dodju i da daju svoja objasnjenja kako su ovo propali igraci i da su ovdje dosli jer nisu mogli nigdje drugo otici
Mi kad god popljuvamo Ibraku, on nam podvali dva pojacanja.. jel te dosta Ibraka

- slavko njegus
- Kontakt:
MOj vam je savjet da ne trcite pred rudu. Dosadasnje iskustvo sa prekucavanjem lige to pokazuje. Ponekad je bolje sutiti nego kasnije kusati ono sto je na podu....
U ovakvoj ligi sa ovakvim protivnicima i sa ovakvim igrackim kadrom, osim laganog osvajanja lige sta drugo je logicno?slavko njegus je napisao/la:MOj vam je savjet da ne trcite pred rudu. Dosadasnje iskustvo sa prekucavanjem lige to pokazuje. Ponekad je bolje sutiti nego kasnije kusati ono sto je na podu....
Ovo Sarajevo je u svakom pogledu za koplje jace od svih ostalih ekipa, pa svidjelo se to nekome ili ne i naravno da mi navijaci ocekujemo titulu i da su nasa nadanje ovaj put i vise nego realna.
Sve mimo toga, bilo bi ogromno iznenadjenje i bruka za nas.
Ja sam spreman na tu eventualnu bruku i zato kazem, prekucat cemo ovu ligu bez problema
- Evolution87
- Kontakt:
IBRAKOVICU UBLEHO ODLAZI IZ KLUBA!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
jutros sam se sokirao, omg cuj Benko? kakav je to igrac jebote. bravo za upravu!!!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Benko je ne postojeći lik... A vjerovatno i golman...Evolution87 je napisao/la:IBRAKOVICU UBLEHO ODLAZI IZ KLUBA!
Varea je bolji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.