Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zašto ovolika kvota na Čelik ? 

-
- Kontakt:
Pa Čelik i nema nekog posebnog motiva, dok Radnik pobjedom vjerovatno i teoretski riješio opstanak u PL .johnnyyK je napisao/la:zašto ovolika kvota na Čelik ?
Zna li neko, da li su Cluju vraćeni bodovi?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Dortmund-Bremen oba gol i 3+ 1.90
U Dortmundu danas težak emotivan dan, nakon 7 divnih godina opraštamo se od Kloppa zbog kojega je ovaj klub zavolio veliki broj prijatelja nogometa širom svijeta, a osim njega oprašta se i dugogodišnji kapetan Sebastian Kehl koji je bio 13 godina u klubu. Očekuje se spektakl i vjerujem da ćemo u zadnjoj domaćoj utakmici pod palicom našeg Kloppe upisati pobjedu te uz malo sreće da nas poshere rezultat iz Gladbacha dohvatiti i platz 6 da se mirno može odigrati i to finale kupa. Dovoljan je i bod za 7.mjesto ali onda imamo dodatno kolo kvala.
Borussia zadnje tri domaće utakmice nije primila gol a Werder na zadnjih pet zabija i očekujem oba gol i 3+ uz pobjedu BVB-a
U Dortmundu danas težak emotivan dan, nakon 7 divnih godina opraštamo se od Kloppa zbog kojega je ovaj klub zavolio veliki broj prijatelja nogometa širom svijeta, a osim njega oprašta se i dugogodišnji kapetan Sebastian Kehl koji je bio 13 godina u klubu. Očekuje se spektakl i vjerujem da ćemo u zadnjoj domaćoj utakmici pod palicom našeg Kloppe upisati pobjedu te uz malo sreće da nas poshere rezultat iz Gladbacha dohvatiti i platz 6 da se mirno može odigrati i to finale kupa. Dovoljan je i bod za 7.mjesto ali onda imamo dodatno kolo kvala.
Borussia zadnje tri domaće utakmice nije primila gol a Werder na zadnjih pet zabija i očekujem oba gol i 3+ uz pobjedu BVB-a
hoće li vam igrati 1. postava danas, uzeo sam X2 po 2,10 kvotiConvicts1988 je napisao/la:Pa Čelik i nema nekog posebnog motiva, dok Radnik pobjedom vjerovatno i teoretski riješio opstanak u PL .johnnyyK je napisao/la:zašto ovolika kvota na Čelik ?

da ne bude off :
M'gladbach - Augsburg (zŽK/3,5) - VIŠE
Zanimljiva situacija na tablici, a sudi ovaj gospodin

Jedan narodni da se ispoštuje subota..

Sloboda 1
Bayern 4+
PSG 1 i 3+
Marsej 1
Dortmund 3+
20 km
singlovi ..
Hajduk 2/1
Rijeka 2/1
Trabzon 2/1
Konya 2/1
Lahti 1/2
Kemi 2/1
Bayern 4+
PSG 1 i 3+
Marsej 1
Dortmund 3+
20 km
singlovi ..
Hajduk 2/1
Rijeka 2/1
Trabzon 2/1
Konya 2/1
Lahti 1/2
Kemi 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
iako je Švedska prvi favorit po kvoti 2.50, a dosta se govori o Rusiji po 4.50 mislim da će ove godine pobjediti netko iz drugog-trećeg reda favorita, mogao bi pobjediti i muškarac konačno nakon 4 godine posta, 2011 Lena, 2012 Loreen, 2013 Emelie, 2014 Conchita. Ja ću probati na Belgiju po kv.7

švedska-muško pjeva
italija-muško
rusija-žensko
australija-muško
estonija-duet žensko i muško
belgija-muško

švedska-muško pjeva
italija-muško
rusija-žensko
australija-muško
estonija-duet žensko i muško
belgija-muško
Ma Švedska ili Italija. Možda Italija ove godine , pošto su Švedi uzeli prije 2 godine. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
prošlo na poluvremenujohnnyyK je napisao/la:
M'gladbach - Augsburg (zŽK/3,5) - VIŠE
Zanimljiva situacija na tablici, a sudi ovaj gospodin![]()

Uzeh prijevremenu, skoro 30 kermi.. Dosta za večerasSPY je napisao/la:
Jedan narodni da se ispoštuje subota..

Real Sociedad x2
Slovacko - Mlada Boleslav sljedeci gol 2 kvota 2.35 da se ispostuje s 5 evrica.. sstvarno potrebna pobjeda gostima i ovde ocekujem preokret a s 2-0 on se desit nece.... dakle malda (EDIT Nevjesta) iduca zabija
-
- Kontakt:
Ko ima pare neka gurne veceras na Italiju uzima 99% 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
pravnik87 je napisao/la:Slovacko - Mlada Boleslav sljedeci gol 2 kvota 2.35 da se ispostuje s 5 evrica.. sstvarno potrebna pobjeda gostima i ovde ocekujem preokret a s 2-0 on se desit nece.... dakle malda (EDIT Nevjesta) iduca zabija
77' 1-1
Bi mi mrsko otic po tiket al dobro jeHeller je napisao/la:Sloboda-Mladost V.O. 1 1.85
Sloboda ganja niz bez poraza, u odlicnoj smo formi, sedam utakmica bez poraza. Kod kuce u ovoj polusezoni ucinak 6-1-0. Mladost očajna, u gostima samo jedna pobjeda u ovoj polusezoni.
Vitez-Sarajevo 2 1.35
Travnik-Željezničar 1.15
Ova dva para nema razloga objasnjavati
Sousa-Belluci 2 1.3
Gledao sam Sousu fino igra ali nije na nivou Bellucia koji je namučio i Đokovića i jednostavno je klasu iznad Souse.
Barcelona-Ademar Leon vise od 66.5 golova na utakmici
Zadnje kolo ASOBAL lige, utakmica se igra vise rekreativno nego rezultatski, u Španiji se igra brz rukomet bez nekih jakih odbrana i sve utakmcie koje sam gledo su komotno mogle preko 70 golova.
Uplata 10 dobitak 62.3

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izvinite ak oje neko ispratio UNDER, bio sma uvjeren i da nisam odigrao polovinu maksimalne uplate i na hendikep bio bih u opasnom minusu, izvinjavam se ako je neko prepisao, ali ja sam analizirao ovaj par dobrih sat i jbga nekada se desi da čovjek promaši, a utakmica se nije razvijala lošim tokom, međutim par divljih šuteva u trećoj četvrtini je odlučilo da ode u veliki over, a da ne govorim o rekreativnoj 4 četvrtini kakava bude jedna ili dvije u sezoni kada je u pitanju Obras. Izvinjavam se još jednom ako je nko pukao ogroman novac, namjera mi je bila da podjelim sa vama fix dana po meni, međutim samo je jedna opcija i to manje izgledna prošla od dvije koje sam predložio. PozdravViper je napisao/la:Dobro je i rekao covjek nista nije 100%blackadder je napisao/la:99%aloba90 je napisao/la:Imam poslasticu za večeras, a to je Obras - Ciclista UNDER na koševe, granica je 153,5. Ovo prolazi 99,9 posto jer sam imao priliku da ih gledam na bet365 strimovima i Obras svoju igru temelji na jakoj odbrani, jedna su od najboljih odbrambenih ekipa koje sam gledo u južnoameričkoj košarci i poprlično sam siguran u ovu granicu, očekujem njihovih 80ak poena, a goste ispod 70 SIGURNO. Pokušajte, ne pišem često, ali isto tako rijetko kad sam siguran u nešto kao u ovaj par, možete pokušati i hendikep, ali ovaj zbit poena bi vam trebao biti prva opcija. Sretno
neki info ili misliš tako? ja mislim da muško uzima e sad ybg ima ih puno i zbog toga bih rusiju definitivno otpisao, mogla bi u top 3 ali pobjeda ne vjerujem ma da ko zna. Švedska je uzela 2012, malo prebrzo bi bilo iako ne bi bilo prvi puta, neki su i dva puta za redom uzimali. Neko reče Australija ali ne vjerujem jer u slučaju pobjede opet mora neki eurospki grad organizirati, mislim da im to nije zanimljivo iz više razloga, a što se Italije tiče moguće da nakon 2011 imamo pobjednicu jedne od organizatora i vlasnika eurosonga iz ovih top 5 koje se ne kvalificiraju nego su direkt tamo. Italija je jedna od pet zemalja koje pjevaju na svom jeziku, pjevaju zadnji i moguće što da ne iako ja sam probao s Belgijom, imaju zanimljiv scenski nastup i digli su publiku na noge pa možda oni uzmu pobjedu.vivaILchelik je napisao/la:Ko ima pare neka gurne veceras na Italiju uzima 99%
@spy 30 od barem 200 hah e jesi se zajebo, da si saceko spance samo ali jbg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.