Niko nije bio sretniji od tebe kada si vidio da gigovic sudi... Virto drmni dva leksaca i mrs u šupu

i na sjeveru i na jugu hvala Allahu
Vala baš..bilo kakva smišljena akcija koja ima neke kombinatorike...Željo ne postoji...izgube se ,imam osjećaj da ne znaju niti gdje stoje oni,niti gdje su protivnici,niti kod koga je lopta..AlanSmith14 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:19Busiii busii
Renan![]()
Ovima odigras koliko toliko dobru akciju i sigurno zabijas.
Bolje se koncentrirat na navijanje, a ne na podrsku teroristima. Nadglasase vas na rodjendan
Znam samo da je Abdul, nastavak sam dodo sta mi je prvo palo na pametEspiritosanto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:21Abdulmalik nije rahmantutankamon1905 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:17Zna li itko koju poziciju igra i koja je uloga allysona u Zelji?
Pa da ubaci onog malog abdulrahmana aldzabera ispresavijali bi ovakvo Sarajevo![]()
Klaun u elementu
Jeb.iga
Sutra da ocekujemo crnu traku na dresovima zrinskog?
Vidim zaboravio si na Abdulmalika Saleh M Al-Jabera
HahahahhahahahahahahahahLegendaIvica je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:22Penal nad Jasarevicem bio prije gola. Gigovic ocigledno silji Sarajevu. Koliko ste plakali prije utakmnice zbog gigovica a gledaj sta vam sve svira i sta nama radi.
Idi u sobu ugasi svjetlo i na spavanje sutra je škola. I nemoj plakati.LegendaIvica je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:22Penal nad Jasarevicem bio prije gola. Gigovic ocigledno silji Sarajevu. Koliko ste plakali prije utakmnice zbog gigovica a gledaj sta vam sve svira i sta nama radi.
Otresao ga je kao slinu igrač sarajeva jer mu je ovaj skako po leđima 5 sekundi prije, ali to nisi nisi vidio....kakav crni penal, Gigović sudi na nivou ! Pored toga Sarajevo je u ovom momentu za selju Man City !
Bolji igrac od Martiala. Ozbiljno to mislim.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:23Ko god je doveo i predlozio Renana treba da dobije 30% njegovog izlaznog transfera. Kakva klasa je zalutala u ovu ligu, strasno
Jaber je bolji od većine iz startnih 11 ali jeb.iga ne tali se sa Bašićem zato i ne igra u prvih 11
Kako je lik lagan i inteligentan igrac. Kretanje kakvo dugo jedan igrac nase lige nije imao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:23Ko god je doveo i predlozio Renana treba da dobije 30% njegovog izlaznog transfera. Kakva klasa je zalutala u ovu ligu, strasno
antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:26Kako je lik lagan i inteligentan igrac. Kretanje kakvo dugo jedan igrac nase lige nije imao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:23Ko god je doveo i predlozio Renana treba da dobije 30% njegovog izlaznog transfera. Kakva klasa je zalutala u ovu ligu, strasno
Kakav ba sudija, nije sudija nego nemoc vasa.LegendaIvica je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:26Joj jedva cekam kad vas sudije budu karali. Pa onda opet zovite na jedinstvo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Bing [Bot], jurisicduska, svemalim1 i 43 gosta.